Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )

Хлопчику Богданчику всього 7 місяців, але щоб жити далі він потребує нашої допомоги. Не будьте байдужими. Деталі в темі...
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=13096
![]() ![]() |
| smaili |
28.11.2009, 1:08
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 231 З нами з: 9.8.2009 З: Львів Користувач №: 7 844 Щоденник Подякували: 81 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
:unknw: Все почалось з того, що на руках почала тріскати шкіра(в прямому значенні того слова). Я підозрюю, що від нашої хлорованої води, бо вже довший час миючими засобами не користуюся. Тепер те потріскування перетворюєть в великі рани, які довго гояться.І щей є сильний свербіж. Здала аналізи, все в нормі. Лікар поставив діагноз - екзема. Пепепробувала всі мазі, протиалергічні засоби - не допомагає. Питаю причину в лікаря ,відповідь- "може бути з чого небудь". А воно - біда така прогресує. Одна рана заживе, за нею друга з"являється. Може хто з форумчан зіткнувся з такою проблемою, порадьте ще якісь методи боротьби. :clapping: :clapping:
|
| natalia220 |
28.11.2009, 7:37
Пост
|
|
Фахівець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 1 071 З нами з: 8.2.2009 З: Львівська обл.Яворівський р-н Користувач №: 4 216 Щоденник Подякували: 250 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
В мене минулого року з'являлись тріщини на кісточках пальців. І я помітила що від гарячої води, коли мила пляшечки малого. Але вода в нас не хлорована, і до лікаря не зверталась, просто мазала кремом для рук і за деякий час пройшло. Цього року пляшечками майже не користуюсь і тріщин і ран тьфу-тьфу нема :) .
|
| Оськін |
28.11.2009, 10:34
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 458 З нами з: 6.6.2009 З: Місто,Яке Нікуди Не Спішить Користувач №: 6 699 Щоденник Подякували: 151 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
моя знайома вилікувала екзему кремом Целестодерм В.
І у її сина було,теж цим кремом.Цей препарат є у 6 варіантах-крем,мазь,з антибіотиком,без.Можеш спробувати,бажаю одужання! |
| Jolia |
28.11.2009, 12:00
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 207 З нами з: 6.10.2009 З: Малин Користувач №: 9 080 Подякували: 66 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
у мене проблемна щкіра рук років вже 10, різних лікарів проходила і різні методи перепробувала, поставили діагноз алергачн екзема. у мене вона ніяк не виліковується, коли сильно обсипало то мазалась флуцинаром, він швидко маскує рани але не лічить, і я здогадуюсь що він є якийс гормональний, тому вагітним і на ГВ, його, думаю не можн використовувати.
На даному етапі я закинула все лікування, стараюсь сидіти на дієті і уникати алергічних факторів, і ще постійно золожую руки силіконовим кремом для рук без ароматизаторів і добавок різних. |
| smaili |
28.11.2009, 14:25
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 231 З нами з: 9.8.2009 З: Львів Користувач №: 7 844 Щоденник Подякували: 81 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Дякую дівчата.А на рахунок дієти, то ви певно праві. Я по собі замітила, що коли їм гостре, жарене, трохи більше солодкого, то появляється більше тріщин і дуже сильно свербить. :shok: Я також відмовилася від ароматизованих кремів, гелів для душу, бальзамів, бо від них ще гірше. Але я дивлюсь, що треба щось робити не закидати лікування. В мене воно вже стало поширюватись на лікті, на коліна(іменно на згинах), на повіці ока появилося.
|
| Украля |
28.11.2009, 15:35
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 296 З нами з: 6.5.2008 Користувач №: 1 243 Подякували: 32 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
А мене теж є така проблема вже років зо три, після родів все почалось. Лікувалась вже три рази, але ці тріщини згодом знову з"являються. В першу чергу дійсно треба дотримуватись дієти, а я цим грішу..... А лікування полягає спочатку в очищенні організму Ентеросгелем чи Біфіформом, чи ще чимось подібним. На додачу фенкарол чи діазолін - знімають свербіж і частково протиалергічні. Плюс мазі різні, Тридерм мені більше подобається, ніж Целестодерм, хоча лікарі часто виписують мазі які роблять в аптеці. Руки, звичайно, треба поменше мочити, ніякого миття без резинових рукавиць + під рукавиці руки посипати дитячою присипкою чи тальком, ні в якому разі кремом!!!!!! Я ще пробувала пити свіжі пивні дріжджі.....слабенький результат, хоча декому допомагає. До речі куповані солодощі, варені ковбаси, цитрусові і шоколад є лідерами в створенні цієї проблеми.
|
| frotanya |
28.11.2009, 15:41
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 275 З нами з: 2.9.2009 З: Івано-Франківськ Користувач №: 8 307 Щоденник Подякували: 64 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( -1 ) 100 > |
ентеросгель і фенкарол і ще хлористий кальцій можна як всередину так і обробляти уражені місця
|
| smaili |
3.1.2010, 21:42
Пост
|
|
Я ще недавно спробувала цинкову мазь. Досить класно затягує ті ранки і присушує. Але при тому, я по можливості стараюся не мочити руки. І ще кажуть, що добре гоїть рани мазь фторокорт. Хочу ще спробувати і ту мазь.
|
| Алуся 777 |
4.1.2010, 11:14
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 103 З нами з: 30.11.2009 З: Тернопіль Користувач №: 10 773 Подякували: 11 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 0 ) 100 > |
Привіт дівчата, в мене також є така проблема. Це сталось після лікування антибіотиками, напевно посадила організм і печінку. Я також дуже часто приймаю біфідум бактерії, йогурти , а ще дуже добре допомагає ванночка з кори дуба по 2-3 рази на день, потім ванночка з вареного крохмалю, змащую руки метилурацином( він добре загоює рани), і сінофлана , також мазь. Але це все одно допомагає тільки на деякий період, а потім , щось не те з"їла, чи руками в хімію залізла , тай алергенів дуже багато є, і все з початку .........Моя лікар казала, що це може залишитись на все життя, просто якийсь збій в організмі . Я думала , що під час вагітності , воно пройде , але проходить тільки надеякий час і все знов починає тріскати , лущитись і свербіти . Чесно скажу так вже остогидло ........... :cray: :wacko3:
|
| Ira+kola |
4.1.2010, 15:41
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 661 З нами з: 29.7.2009 З: Львів Користувач №: 7 668 Щоденник Подякували: 290 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 > |
Мені допомагає преднізолонова мазь, більше нічого не діє. Моя мама також коли молода була мала екзему, то преднізолонкою за довгий правда час, але вилікувала).
Це повідомлення відредагував Ira+kola: 4.1.2010, 15:42 |
| Мавпуся |
5.2.2010, 21:40
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 459 З нами з: 26.1.2010 З: Львів Користувач №: 12 899 Щоденник Подякували: 142 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
Привіт дівчата!!! Мені поставили діагноз екзема кистів рук ще з 11 класу, і відтоді вона мені не дає спокою. Я вже все перепробувала,всякі ванночки, мазі (синафлан і такі різні ), але ж вони всі гормональні :cray: , і цей результат є на маленький період. Вони ніби позагоюють рани і тріщинки, а пізніше все спочатку :cray: . Але я зараз лікуюсь в гомеопата, і вона мені категорично заборонила користуватися всякими тими мазями, окрім дитячих кремів, і тих маленьких гомеопатичних горошків.Ви знаєте мені вони допомагають, але оскільки екзема не виліковується, а лише заліковується, то деколи руки так невгамовно сверблять, що аж хочеться іїх роздерти :diablo: .Але я результатом поки що задоволена :)Дівчатка бережіть свої руки, і все що стосується порошків і різних детерсивів, то використовуйте гумові рукавички :acute: .Я знаю що це вже дістало, але що поробиш?Мусиш і все!!! Хай щастить!!!!!!! :air_kiss:
|
| smaili |
6.2.2010, 21:02
Пост
|
|
Привіт дівчата!!! Мені поставили діагноз екзема кистів рук ще з 11 класу, і відтоді вона мені не дає спокою. Я вже все перепробувала,всякі ванночки, мазі (синафлан і такі різні ), але ж вони всі гормональні :cray: , і цей результат є на маленький період. Вони ніби позагоюють рани і тріщинки, а пізніше все спочатку :cray: . Але я зараз лікуюсь в гомеопата, і вона мені категорично заборонила користуватися всякими тими мазями, окрім дитячих кремів, і тих маленьких гомеопатичних горошків.Ви знаєте мені вони допомагають, але оскільки екзема не виліковується, а лише заліковується, то деколи руки так невгамовно сверблять, що аж хочеться іїх роздерти :diablo: .Але я результатом поки що задоволена :)Дівчатка бережіть свої руки, і все що стосується порошків і різних детерсивів, то використовуйте гумові рукавички :acute: .Я знаю що це вже дістало, але що поробиш?Мусиш і все!!! Хай щастить!!!!!!! :air_kiss: А які способи лікування у вашого гомеопата? Чи довго вже лікуєтесь? |
| Алуся 777 |
6.2.2010, 21:21
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 103 З нами з: 30.11.2009 З: Тернопіль Користувач №: 10 773 Подякували: 11 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 0 ) 100 > |
А що то за порошки які ви використовуєте , і чи на довго результат діє ?
|
| smaili |
6.2.2010, 21:41
Пост
|
|
[quote name='Алуся 777' date='6.2.2010, 22:21' post='293247']
А що то за порошки які ви використовуєте , і чи на довго результат діє ? [/quot А які порошки ви мали на увазі? |
| Мавпуся |
7.2.2010, 23:25
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 459 З нами з: 26.1.2010 З: Львів Користувач №: 12 899 Щоденник Подякували: 142 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
А які способи лікування у вашого гомеопата? Чи довго вже лікуєтесь? Спосіб в неї один - іридодіагностика. Вона дивиться на твої очі через мікроскоп, і бачить твої болячки, або каже від чого треба застерігатися в майбутньому щоб не виникла та чи інша хвороба.Лікування є довге і нудне , такщо треба набратися терпіння і лікуватися. Лікуємся ми спеціальними горошками, які продаються в гомеопатичних аптеках. А почала я лікування з листопада місяця :) І ще мені сподобалось що ця лікарка оглядає груди, а мені жоден з гінекологів навіть їх не оглядав, що це є їхній обовязок, тим більше вагітним жінкам!!! А також дивиться на хребет і горло, що це також не є мало важним!!! Це повідомлення відредагував Мавпуся: 7.2.2010, 23:31 |
| bianca |
7.2.2010, 23:31
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 840 З нами з: 6.3.2009 З: Львів Користувач №: 4 752 Щоденник Подякували: 408 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 4 ) 100 > |
Мавпуся, де той лікар приймає? він має ліцензію, чи щось подібне (мала справу з любителями бадів, тепер все перевіряю) і скільки коштує лікування?
|
| Мавпуся |
7.2.2010, 23:41
Пост
|
|
Мавпуся, де той лікар приймає? він має ліцензію, чи щось подібне (мала справу з любителями бадів, тепер все перевіряю) і скільки коштує лікування? Вона приймає на Симоненка в колишньому садочку, але десь має відкривати свій власний кабінет. Ліцензію вона має. Лікування коштує перший прийом 350 грн. а повторний огляд половина вартості. Вона заповняє на тебе карточку від твого народження, навіть питалась як мама народжувала чи не було ускладнень, якими хворобами хворіла, чи робили щеплення і т.д. питає все до найменших подробиць. А зато саме лікування не є дороге ,ті горошки коштують 11 грн.-200 шт.!!! :lol: |
| bianca |
7.2.2010, 23:45
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 840 З нами з: 6.3.2009 З: Львів Користувач №: 4 752 Щоденник Подякували: 408 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 4 ) 100 > |
Мавпуся, троха закруто, але гомеопати - то своя хвиля...
ну добре, а скільки тих повторних прийомів? тобі допомогло? Яка в тебе екзема? |
| Мавпуся |
7.2.2010, 23:58
Пост
|
|
Мавпуся, троха закруто, але гомеопати - то своя хвиля... ну добре, а скільки тих повторних прийомів? тобі допомогло? Яка в тебе екзема? Повторних прийомів я ще не мала. Вона призначає всім індивідуально, в залежності від ситуації! На рахунок чи мені допомогло то скажу таке-результати є, але зараз на даний час є стадія загострення, і руки сверблять не самовито :diablo: , але я вже трохи замучилася мити посуд в рукавицях, і тому певний час мила без них, і думаю що це загострення саме від цього! А екзема в мене суха. А ціна справді кусюча, але коли вже все не допомагає то впадаєш в крайність, і не дивишся на ціну лиш би допомогло! Це повідомлення відредагував Мавпуся: 8.2.2010, 0:00 |
| bianca |
8.2.2010, 0:06
Пост
|
|
Мавпуся, я ще ніяк не лікувала, бо на ГВ. А до вагітності так сильно мене не турбувало, лиш після родів - жах. Руки постійно в воді, хімії, то вже нема или. Чоловік напрягає до лікаря йти...
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 8.9.2010, 3:33 |
| Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено |