Форум

Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )

школа-садок-ліцей Ерудит

Важливі оголошення

Хлопчику Богданчику всього 7 місяців, але щоб жити далі він потребує нашої допомоги. Не будьте байдужими. Деталі в темі...
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=13096

4 Сторінки V « < 2 3 4  
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> Екзема., Як боротись з екземою?
Мавпуся
12.4.2010, 0:31
Пост #61

Завсідник

За народження дитини
Група: Досвідчені користувачі
З: Львів
Користувач №: 12 899
Щоденник
Подякували: 142 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 >

(Matusyk Orestyka @ 12.4.2010, 0:34) *

Дівчата і хлоп*ята, я помітила , що ніхто не назвав мазь ЕЛОКОМ. Я мала екзему декілька років і цю мазь мені порадила лікарка після багатьох спроб і варіантів лікування. Просто я вже була в повному відчаї (адже ті рани шкодили і роботі: працювала екскурсоводом; і особистому життю). То вона нарешті мене пожаліла, перестала тягнути гроші і порадила дієвий засіб. Декому може знадобитись кілька курсів, але результат з*являється зразу після першого нанесення. Мазь зараз дуже подорожчала: десь 60-70 гр., але вистачає надовго. Буду рада, якщо комусь допомогла.
P.S. До одужання трішки приносили полегшення ванночки з морською сіллю.

А ви ту мазь зараз також використовуєте? Чи вам зараз не потрібно. А як ви миєте посуд? З рукавицями чи без?
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения
Matusyk Orestyka
12.4.2010, 0:48
Пост #62

Своя людина

З: Львівська обл.
Користувач №: 9 382
Подякували: 129 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( ) 100 >

(Мавпуся @ 12.4.2010, 1:31) *

А ви ту мазь зараз також використовуєте? Чи вам зараз не потрібно. А як ви миєте посуд? З рукавицями чи без?

Зараз використовую ду-у-уже рідко, і то більше для профілактики, коли часом забуду про рукавиці, чи не маю їх під рукою. Звичайно, я також дуже уважна до того, що їм. Будьте готові до того, що треба буде провести декілька курсів. В мене, наприклад, екзема поверталась пару раз спочатку десь через півроку, потім пробувала через рік, а потім взагалі пропала. Але в мене все було дуже запущене. Я не вірила, коли все минулось. Шкіра рук і зараз трохи суха, але цілком здорова. Не пам*ятаю, хто виробник, але вітчизняних замінників нема, тому не слухайте, коли вам в аптеці скажуть, що можна взяти інший препарат такої дії.
Здоров*ячка вам.
Мавпуся
13.4.2010, 12:38
Пост #63

Завсідник

За народження дитини
Користувач №: 12 899
Щоденник
Подякували: 142 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 >

(Matusyk Orestyka @ 12.4.2010, 1:48) *

Зараз використовую ду-у-уже рідко, і то більше для профілактики, коли часом забуду про рукавиці, чи не маю їх під рукою. Звичайно, я також дуже уважна до того, що їм. Будьте готові до того, що треба буде провести декілька курсів. В мене, наприклад, екзема поверталась пару раз спочатку десь через півроку, потім пробувала через рік, а потім взагалі пропала. Але в мене все було дуже запущене. Я не вірила, коли все минулось. Шкіра рук і зараз трохи суха, але цілком здорова. Не пам*ятаю, хто виробник, але вітчизняних замінників нема, тому не слухайте, коли вам в аптеці скажуть, що можна взяти інший препарат такої дії.
Здоров*ячка вам.

А вам казали що вона гормональна?
Бо в мене після родів(стимуляції)такі руки страшні, що я не можу ними нічого робити :cray: :cray: Через це й питаюся чи вам допомогло?
smaili
13.4.2010, 13:21
Пост #64

Своя людина

Користувач №: 7 844
Щоденник
Подякували: 81 раз(и,ів)

[quote name='Мавпуся' date='12.4.2010, 0:31' post='359239']
[/quote

Мені лікар виписала мазь елоком, але результату я від неї не бачила. Я вже писала, що допомагає мені синуфлан(гормональна мазь), але то моє спасіння і вже не раз переконалася в тому. А коли мию посуд, то тепер вже не вдіваю рукавичок, мені в них якось руки дуже запарюються і ще гірше потім.
smaili
4.6.2010, 15:26
Пост #65

Своя людина

Щоденник

Дівчата я випробувала на собі ще мазь календули. За ніч є замітний результат. Пробуйте!!!!!!!!!!!!
Inylka
8.6.2010, 13:18
Пост #66

Початківець
**

Група: Користувачі
З: Луцьк
Користувач №: 6 856
Подякували: 29 раз(и,ів)

smaili, а що це за мазь, вона так і називається? Яка її ціна?
Olesya*
6.7.2010, 22:13
Пост #67

Своя людина

За грудне вигодовування!
З: Хмельницький
Користувач №: 17 576
Щоденник
Подякували: 53 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 >

Побутова екзема -це така напасть, що тепер у рукавицях роблю дома все: і посуд мию, і перу, і квіти пересаджую. Зараз у жарку погоду чомусь загострення. Вже роздерла руку до крові, а мазі громональні здебільшого, годуючим мамусям не можна... І, як я розумію, можна досягти рецидиву, але повністю вилікуватись - ?...
Що цікаво, коли мені були виписали таблетки від алергії Семпрекс, то скільки пила - то рука була чиста, а потім все знову.

Користувач подумав і додав через 7 хв.:
Ось про екзему
Текст, що розкривається
Екзема — хронічне захворювання шкіри алергічної природи. Найчастіше екзема розвивається при розладах нервової і ендокринної систем або за наявності осередків хронічної інфекції (тонзиліту, гаймориту і т. п.), що підтримують стан підвищеної чутливості організму до яких-небудь алергенів, при захворюваннях шлунково-кишкового тракту і ін. Екзема виникає у дітей, страждаючих ексудативним діатезом. Нерідко у хворих екземою, як і у їх родичів, спостерігаються алергічні реакції на деякі сорти риб, яйця, цитрусові і інші продукти, домашній пил, квітковий пилок і запах квітів, хімічні речовини (пральні порошки, фарби і ін.). Розрізняють справжню, себорейну, мікробну і професійну екзему.

Симптоми екземи: справжня екзема найчастіше локалізується на тильних частках лодонь і обличчі. У гострому періоді висипання багаточисельні. Після розриву запальних бульбашок утворюються дрібні точкові ерозії, що виділяють серозну рідину. Захворювання супроводиться сильним свербінням. Часто екзема ускладнюється вторинною інфекцією.

Себорейна екзема локалізується в області обличчя, волосяної частини голови, грудей, міжлопаткового трикутника і виникає частіше біля осіб, страждаючих жирною себореєю. Спочатку з'являються вузлики жовтувато-рожевого кольору, покриті жирними лусками. Пізніше з вузликів утворюються бляшки різної величини, які пізніше зливаються, утворюючи крупні осередки.

Мікробна екзема має чітко обмежену форму з роговим шаром, що відшаровується, по краях. Уражена ділянка часто покрита пластинчастими кірками, після видалення яких виникає суцільна мокнуча поверхня. Локалізується на гомілках, тильних частках лодонь, рідше — на волосяній частині голови.

Професійна екзема виникає в результаті ураження хімічним, фізичним або механічним подразником. Локалізується на тильних частках долонь, передпліччі, обличчі і шиї. Від справжньої екземи відрізняється відсутністю загострень і швидким лікуванням.

Загальні рекомендації.

* Необхідно дотримуватися молочно-рослинної дієти, слід виключити гострі, солоні, копчені страви, яйця, цитрусові, алкоголь.
* Не слід захоплюватися водними процедурами.
* Не користуватися препаратами побутової хімії, пральним порошком.
* У гострому періоді уражені ділянки шкіри треба оберігати від сонячних променів і світла (накладати на хворі місця бинти і пов'язки).
* У період одужання, навпаки, корисний загар. Хворим екземою рекомендують тривалий сон.

Точно, усі хвороби від нервів.
Все, іду спати , буду дотримуватися рекомендацій.

Подякували:
Myrra
6.7.2010, 22:26
Пост #68

Завсідник

З: івано-франківськ
Користувач №: 7 093
Подякували: 89 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 >

В мене дуже суха шкіра............всюди!!А на руках теж час від часу після миття посуди(не можу мити в рукавицях) зявляются тріщинки,але вони за кілька днів "без води",прийшлось одягти рукавички на час загоєння ,і з допомогою вітаміну Е пройшли.В моєї бабусі була екзема,дуже сильна,якась навіть алергічна,бо вона про 2 рази в рік лягала в лікарню,не могла переносити ніяких кремів крім флуцинару,ніяких запахів навіть зубної пасти.То був жах,проблема в тому що вона живе в селі , а там є постійний контакт з водою і землею-від цього ставало гірше. Коли приходила осінь і весна то було страшне-шкіра злазила в прямому значенні слова,руки аж горіли від температури,оскільки їй нічого не підходить ми рятувались лиш компресами з ромашки і кефіру...........але коли померав мій дідусь,від сильного переляку вана сама пройшла!!!!Ми були в шоці.........і тепер тф-у-у-тфу три роки її вже нема.
smaili
27.7.2010, 21:47
Пост #69

Своя людина

Щоденник

(Inylka @ 8.6.2010, 14:18) *

smaili, а що це за мазь, вона так і називається? Яка її ціна?

Та мазь так і називається "мазь календули". Ціну не знаю, бо купляла мені її мама. Думаю, що не дуже висока.
Після моря я забула, що таке екзема. На користь пішла солена вода. Рани всі затягнулись і руки стали гладенькі. Приїхавши до Львова, почалось все по новому тріщини, свербіння...
smaili
2.8.2010, 14:08
Пост #70

Своя людина

Щоденник

Дівчата зараз на ніч мазаю руки касторкою(рицинова олія)-єфект є і то великий. :36_1_74:
bianca
2.8.2010, 14:20
Пост #71

Старожил

За народження дитиниЗа перемогу у фотоконкурсі!За грудне вигодовування!
Користувач №: 4 752
Щоденник
Подякували: 408 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 4 ) 100 >

Я від екземи використовую триакутан. Лише в період загострення. Ну і крем відновлюючий Декубель. То нічого, досить помічне. Проте посуд мию тільки в рукавицях. А якщо без - от тобі і період загострення! ;)
Це мені приписав дерматолог в шкірдиспансері. Проте оскільки ми ще на ГВ, нічого сильнішого мені не призначили.

Подякували:
smaili
2.8.2010, 14:46
Пост #72

Своя людина

Щоденник

(bianca @ 2.8.2010, 15:20) *

Я від екземи використовую триакутан. Лише в період загострення. Ну і крем відновлюючий Декубель. То нічого, досить помічне. Проте посуд мию тільки в рукавицях. А якщо без - от тобі і період загострення! ;)
Це мені приписав дерматолог в шкірдиспансері. Проте оскільки ми ще на ГВ, нічого сильнішого мені не призначили.

А що креще триакутан мазь чи крем?
bianca
2.8.2010, 14:47
Пост #73

Старожил

Щоденник

smaili, я маю крем. Мазь не використовувала.

Подякували:
smaili
2.8.2010, 14:51
Пост #74

Своя людина

Щоденник

(bianca @ 2.8.2010, 15:20) *

А Декубель крем коли використовувати? Коли загоїтьчи чи паралельно з тим?
bianca
2.8.2010, 15:16
Пост #75

Старожил

Щоденник

smaili, декубель використовую постійно як крем для рук, двічі-тричі в день. Як для крему, то він задорогуватий, мені "дав" краще пом"якшує. Але він наче ще відновлюючий...

Подякували:

4 Сторінки V « < 2 3 4
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi Версія Поточний час: 8.9.2010, 3:09
Пиши українською Перекладач онлайн
Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено