Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Екзема. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Екзема. Як боротись з екземою? Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   smaili 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 28 листопад 2009 - 01:08

:diablo: Все почалось з того, що на руках почала тріскати шкіра(в прямому значенні того слова). Я підозрюю, що від нашої хлорованої води, бо вже довший час миючими засобами не користуюся. Тепер те потріскування перетворюєть в великі рани, які довго гояться.І щей є сильний свербіж. Здала аналізи, все в нормі. Лікар поставив діагноз - екзема. Пепепробувала всі мазі, протиалергічні засоби - не допомагає. Питаю причину в лікаря ,відповідь- "може бути з чого небудь". А воно - біда така прогресує. Одна рана заживе, за нею друга з"являється. Може хто з форумчан зіткнувся з такою проблемою, порадьте ще якісь методи боротьби. :drinks: :unknw:
My Signature
Зображення
Зображення
Коли життя набуває сенсу – серце болить сильніше…
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2009 - 07:37

В мене минулого року з'являлись тріщини на кісточках пальців. І я помітила що від гарячої води, коли мила пляшечки малого. Але вода в нас не хлорована, і до лікаря не зверталась, просто мазала кремом для рук і за деякий час пройшло. Цього року пляшечками майже не користуюсь і тріщин і ран тьфу-тьфу нема :) .
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оськін 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2009 - 10:34

моя знайома вилікувала екзему кремом Целестодерм В.
І у її сина було,теж цим кремом.Цей препарат є у 6 варіантах-крем,мазь,з антибіотиком,без.Можеш спробувати,бажаю одужання!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Jolia 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2009 - 12:00

у мене проблемна щкіра рук років вже 10, різних лікарів проходила і різні методи перепробувала, поставили діагноз алергачн екзема. у мене вона ніяк не виліковується, коли сильно обсипало то мазалась флуцинаром, він швидко маскує рани але не лічить, і я здогадуюсь що він є якийс гормональний, тому вагітним і на ГВ, його, думаю не можн використовувати.
На даному етапі я закинула все лікування, стараюсь сидіти на дієті і уникати алергічних факторів, і ще постійно золожую руки силіконовим кремом для рук без ароматизаторів і добавок різних.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2009 - 14:25

Дякую дівчата.А на рахунок дієти, то ви певно праві. Я по собі замітила, що коли їм гостре, жарене, трохи більше солодкого, то появляється більше тріщин і дуже сильно свербить. :wacko: Я також відмовилася від ароматизованих кремів, гелів для душу, бальзамів, бо від них ще гірше. Але я дивлюсь, що треба щось робити не закидати лікування. В мене воно вже стало поширюватись на лікті, на коліна(іменно на згинах), на повіці ока появилося.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Украля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2009 - 15:35

А мене теж є така проблема вже років зо три, після родів все почалось. Лікувалась вже три рази, але ці тріщини згодом знову з"являються. В першу чергу дійсно треба дотримуватись дієти, а я цим грішу..... А лікування полягає спочатку в очищенні організму Ентеросгелем чи Біфіформом, чи ще чимось подібним. На додачу фенкарол чи діазолін - знімають свербіж і частково протиалергічні. Плюс мазі різні, Тридерм мені більше подобається, ніж Целестодерм, хоча лікарі часто виписують мазі які роблять в аптеці. Руки, звичайно, треба поменше мочити, ніякого миття без резинових рукавиць + під рукавиці руки посипати дитячою присипкою чи тальком, ні в якому разі кремом!!!!!! Я ще пробувала пити свіжі пивні дріжджі.....слабенький результат, хоча декому допомагає. До речі куповані солодощі, варені ковбаси, цитрусові і шоколад є лідерами в створенні цієї проблеми.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   frotanya 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2009 - 15:41

ентеросгель і фенкарол і ще хлористий кальцій можна як всередину так і обробляти уражені місця
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 січень 2010 - 21:42

Я ще недавно спробувала цинкову мазь. Досить класно затягує ті ранки і присушує. Але при тому, я по можливості стараюся не мочити руки. І ще кажуть, що добре гоїть рани мазь фторокорт. Хочу ще спробувати і ту мазь.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Алуся 777 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 04 січень 2010 - 11:14

Привіт дівчата, в мене також є така проблема. Це сталось після лікування антибіотиками, напевно посадила організм і печінку. Я також дуже часто приймаю біфідум бактерії, йогурти , а ще дуже добре допомагає ванночка з кори дуба по 2-3 рази на день, потім ванночка з вареного крохмалю, змащую руки метилурацином( він добре загоює рани), і сінофлана , також мазь. Але це все одно допомагає тільки на деякий період, а потім , щось не те з"їла, чи руками в хімію залізла , тай алергенів дуже багато є, і все з початку .........Моя лікар казала, що це може залишитись на все життя, просто якийсь збій в організмі . Я думала , що під час вагітності , воно пройде , але проходить тільки надеякий час і все знов починає тріскати , лущитись і свербіти . Чесно скажу так вже остогидло ........... :search: :36_19_5:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ira+kola 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 січень 2010 - 15:41

Мені допомагає преднізолонова мазь, більше нічого не діє. Моя мама також коли молода була мала екзему, то преднізолонкою за довгий правда час, але вилікувала).

Повідомлення відредаговано Ira+kola: 04 січень 2010 - 15:42

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мавпуся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2010 - 21:40

Привіт дівчата!!! Мені поставили діагноз екзема кистів рук ще з 11 класу, і відтоді вона мені не дає спокою. Я вже все перепробувала,всякі ванночки, мазі (синафлан і такі різні ), але ж вони всі гормональні :cray: , і цей результат є на маленький період. Вони ніби позагоюють рани і тріщинки, а пізніше все спочатку :cray: . Але я зараз лікуюсь в гомеопата, і вона мені категорично заборонила користуватися всякими тими мазями, окрім дитячих кремів, і тих маленьких гомеопатичних горошків.Ви знаєте мені вони допомагають, але оскільки екзема не виліковується, а лише заліковується, то деколи руки так невгамовно сверблять, що аж хочеться іїх роздерти :36_3_11: .Але я результатом поки що задоволена :)Дівчатка бережіть свої руки, і все що стосується порошків і різних детерсивів, то використовуйте гумові рукавички :36_1_55: .Я знаю що це вже дістало, але що поробиш?Мусиш і все!!! Хай щастить!!!!!!! :36_3_11:
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 лютий 2010 - 21:02

Перегляд повідомленняМавпуся (5.2.2010, 22:40) писав:

Привіт дівчата!!! Мені поставили діагноз екзема кистів рук ще з 11 класу, і відтоді вона мені не дає спокою. Я вже все перепробувала,всякі ванночки, мазі (синафлан і такі різні ), але ж вони всі гормональні :cray: , і цей результат є на маленький період. Вони ніби позагоюють рани і тріщинки, а пізніше все спочатку :cray: . Але я зараз лікуюсь в гомеопата, і вона мені категорично заборонила користуватися всякими тими мазями, окрім дитячих кремів, і тих маленьких гомеопатичних горошків.Ви знаєте мені вони допомагають, але оскільки екзема не виліковується, а лише заліковується, то деколи руки так невгамовно сверблять, що аж хочеться іїх роздерти :96: .Але я результатом поки що задоволена :)Дівчатка бережіть свої руки, і все що стосується порошків і різних детерсивів, то використовуйте гумові рукавички :acute: .Я знаю що це вже дістало, але що поробиш?Мусиш і все!!! Хай щастить!!!!!!! :unknw:

А які способи лікування у вашого гомеопата? Чи довго вже лікуєтесь?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Алуся 777 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 06 лютий 2010 - 21:21

А що то за порошки які ви використовуєте , і чи на довго результат діє ?
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 лютий 2010 - 21:41

[quote name='Алуся 777' date='6.2.2010, 22:21' post='293247']
А що то за порошки які ви використовуєте , і чи на довго результат діє ?
[/quot
А які порошки ви мали на увазі?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 лютий 2010 - 23:25

Перегляд повідомленняsmaili (6.2.2010, 21:02) писав:

А які способи лікування у вашого гомеопата? Чи довго вже лікуєтесь?

Спосіб в неї один - іридодіагностика. Вона дивиться на твої очі через мікроскоп, і бачить твої болячки, або каже від чого треба застерігатися в майбутньому щоб не виникла та чи інша хвороба.Лікування є довге і нудне , такщо треба набратися терпіння і лікуватися. Лікуємся ми спеціальними горошками, які продаються в гомеопатичних аптеках. А почала я лікування з листопада місяця :)

І ще мені сподобалось що ця лікарка оглядає груди, а мені жоден з гінекологів навіть їх не оглядав, що це є їхній обовязок, тим більше вагітним жінкам!!! А також дивиться на хребет і горло, що це також не є мало важним!!!

Повідомлення відредаговано Мавпуся: 07 лютий 2010 - 23:31

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   bianca 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 07 лютий 2010 - 23:31

Мавпуся, де той лікар приймає? він має ліцензію, чи щось подібне (мала справу з любителями бадів, тепер все перевіряю) і скільки коштує лікування?
My Signature
Зображення

Это жизнь, а не рай... Я не должна быть идеальной!
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 лютий 2010 - 23:41

Перегляд повідомленняbianca (7.2.2010, 23:31) писав:

Мавпуся, де той лікар приймає? він має ліцензію, чи щось подібне (мала справу з любителями бадів, тепер все перевіряю) і скільки коштує лікування?

Вона приймає на Симоненка в колишньому садочку, але десь має відкривати свій власний кабінет. Ліцензію вона має. Лікування коштує перший прийом 350 грн. а повторний огляд половина вартості. Вона заповняє на тебе карточку від твого народження, навіть питалась як мама народжувала чи не було ускладнень, якими хворобами хворіла, чи робили щеплення і т.д. питає все до найменших подробиць. А зато саме лікування не є дороге ,ті горошки коштують 11 грн.-200 шт.!!! :yahoo:
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 лютий 2010 - 23:45

Мавпуся, троха закруто, але гомеопати - то своя хвиля...
ну добре, а скільки тих повторних прийомів?

тобі допомогло?
Яка в тебе екзема?
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 лютий 2010 - 23:58

Перегляд повідомленняbianca (7.2.2010, 23:45) писав:

Мавпуся, троха закруто, але гомеопати - то своя хвиля...
ну добре, а скільки тих повторних прийомів?

тобі допомогло?
Яка в тебе екзема?

Повторних прийомів я ще не мала. Вона призначає всім індивідуально, в залежності від ситуації!
На рахунок чи мені допомогло то скажу таке-результати є, але зараз на даний час є стадія загострення, і руки сверблять не самовито :yahoo: , але я вже трохи замучилася мити посуд в рукавицях, і тому певний час мила без них, і думаю що це загострення саме від цього!
А екзема в мене суха.
А ціна справді кусюча, але коли вже все не допомагає то впадаєш в крайність, і не дивишся на ціну лиш би допомогло!

Повідомлення відредаговано Мавпуся: 08 лютий 2010 - 00:00

• 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 лютий 2010 - 00:06

Мавпуся, я ще ніяк не лікувала, бо на ГВ. А до вагітності так сильно мене не турбувало, лиш після родів - жах. Руки постійно в воді, хімії, то вже нема или. Чоловік напрягає до лікаря йти...
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів