Побачила такі і "захворіла".
Набагато зручніші за тампони, а тим паче за прокладки.
Багаторазового використання(терміном на 5-10 років)яка ж виходить економія.....
Не спричиняють СТШ(синдром токсичного шоку)
і тд... і тп...
мене теж цікавить, тільки навряд чи в Україні такі взагалі продаються.
Я їх знаю під назвами - Mooncup i Divacup...
вже продаються, десь пів року тому мені чоловік знайшов оголошення про роботу, то якраз було розповсюдження отих "лійок" типу маркетингу, але я так і не наважилась занятись тою роботою
Потом она легко извлекается, опорожняется в туалет, споласкивается водой и вводится обратно;- це з інструкції. Оце мене і насторожило найсильніше. Отака от гігієна?
А ще, думаю, далеко не всім їх можна. Це ж по суті інородне тіло, а от мені, наприклад, після ерозій навіть тампони заборонені. Ну, я точно ще до такого не доросла.
Марті, може ви підкажете, хто саме в Україні їх пропонує?..бо варіант пересилки через кордон - це + вартість доставки...а мінімальна вартість виробу - 20-25 євро
Марті, може ви підкажете, хто саме в Україні їх пропонує?..бо варіант пересилки через кордон - це + вартість доставки...а мінімальна вартість виробу - 20-25 євро
Власне я вже хотіла виставити сюди це оголошення з даними тієї фірми, але ніяк не можу знайти його
Динозаври ви ;) наші мами і бабусі певно теж від тампонів не були у захваті, а ми користуємось і нічого :)
Що може бути страшно засувати, якщо "там" уже побувала дитина, тобто після пологів? ;)
Повідомлення відредаговано Barbarris Vulgais: 23 листопад 2009 - 11:16
а мене зацікавила та штука.. дійсно, почути б парочку реальних відгуків, тоді б може і собі купила.. що мені сподобалось з опису, так це то, що вони не кажуть "промити сретилізуючим розчином нашого виробництва", "використовувати змазку нашого виробництва", хоча могли б...
і ще хотілося б реальні розміри дізнатись тої штуки
економія-економією, а здоров"я і гігієна важливіші.
з першого вигляду наводить жах, таке велике і як туди запхати..))
Якщо можна носити до 12 годин, то думаю і розміри в тої штуки повинні бути немалі, та й взагалі чи зручно?
чекаємо на розповіді сміливих першопроходців.... :)