Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Як звабити власного чоловіка - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Як звабити власного чоловіка (або як додати шлюбу певної родзинки) Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Galina111 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 листопад 2009 - 12:23

Я думаю багато хто стикався з ситуацією коли з роками подружнього життя шлюб стає буденністю. Поділіться досвідом яких методів застосовуєте ви щоб додати шлюбу певної родзинки.

П,С, якщо є схожа тема то перенаправте. Через пошук не знайшла.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маріам 

• Шеф-кухар Малечі
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2009 - 12:46

ну, я буду першою... :)

проблем у нас ніби нема, але ота сіра будденність, сім"я - робота-сім"я-Робота..... трохи одноманітнить наше життя....
якщо я надумаю щось, то починаю з вечері, чогось смачненького, що саме йому подобається. обов"язково кажу тоді йому , коли йде з роботи щоб взяв пляшку вина. зразху чую питання " а що гості мають бути?"
солоденьким голосочком кажу, що то для нас :) . головне щоб дитина швидше лягла спати, і то також моя заслуга. дальше перегляд фільму якогось може бути.... н-д легенької еротики.....далі то воно само якось.
а ще разом білизну купуємо, або якщо я побачу щось гарне, то кеажу, що мало б йому дуже подобатись на мині. :unknw: . от так і виходить.
чесно кажучи, користуюся тими способами , що ще до весілля. я в своїй бурній фантазії(голові)можу багато чого уявити. :blush: буває просто поговорити про щось таке .... достатньо.
My Signature
Зображення

Кнопка с крестиком в правом верхнем углу экрана - шлюз в реальный мир...
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   КМР 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2009 - 13:27

Як звабити власного чоловіка?
Текст, що розкривається
Как сделать так, чтобы сексуальная жизнь в семье радовала вас долгие годы? Главное, не пускать все на самотек. В сексе, как и в любом другом деле, важно обращать внимание не мелочи и не бояться экспериментов. В нашей статье мы расскажем, как сохранить новизну в семейном сексе.

1. Не откладывай соблазнение мужа назавтра

Например, вы идете в гости. Оденься красиво и не стесняйся заигрывать с мужем. А когда почувствуешь, что он возбужден, предложи ему взять такси и отправиться домой. На самом деле для этой цели подходит любое место — природа, дача, кинотеатр и даже магазин. Если есть настроение — не откладывай секс на потом.

2. Книги о сексе

Сегодня совсем несложно купить книгу о сексе, в которой ты обязательно найдешь что-то новое. Читать ее желательно вместе с мужем. Например, в замечательной книге «Тайны китайского секса» приводятся старинные приемы соблазнения и отрывки из трактатов о любви. Можно рассматривать вместе альбомы с эротическими фотографиями или рисунками. После этого обязательно хочется попробовать что-нибудь из прочитанного или увиденного.

3. Спонтанный секс

Возможно, тебе не подходит секс на работе, на лестничной площадке или в машине. Но спонтанный секс может быть и дома. Стиральная машина, ванная, пол, кухонный стол, тумбочка, табурет, кресло, балкон — все они прекрасно подойдут для незпланированного секса. Это необычно, приятно, и главное — это оценит твой муж, а тебе поднимет настроение.

4. Возьми его в свои руки

Если у вас в семье принято, что мужчина является инициатором секса, попробуй это изменить. Предложи сама сделать ему что-нибудь приятное — эротический массаж, оральный секс или новую позу, которую он любит. Это внесет новизну в привычный ритуал, а твой муж останется очень доволен.

5. Домашние секс-игрушки

Считается, что мужчины пугаются при виде вибраторов. Мужу может прийти в голову мысль, что жена не получает удовольствие от секса. Но достаточно оглянуться вокруг. Ты обязательно найдешь что-нибудь подходящее для любовной игры. Перышко, кусочек меха, его шелковый галстук, лед из холодильника. С их помощью можно разнообразить сексуальную жизнь, не прилагая к этому особых усилий.

20 способов соблазнить собственного мужа.

Текст, що розкривається
1. Анонс прежде всего.

Превратись в шаловливую девчонку и оставь ему везде, где только можно, забавные записки с прозрачными намёками о предстоящих развлечениях. Одну можно положить в карман пиджака, другую – под электробритву, третью – в водительские права. Ты наверняка заинтригуешь его на целый день!

2. Устрой праздник.

Но только для двоих. Детей под благовидным предлогом отправь к маме, купи что-нибудь вкусненькое, достань из шкафа его парадный костюм, нарядись сама. Включи музыку и пригласи его, как когда-то, на белый танец. Потом принимайтесь за еду – только не переедайте, а через полчасика потанцуйте ещё раз под что-нибудь очень-очень лиричное.

3. Подай сладкое в постель.

Клубнику, виноград… А может быть, начать с бокала шампанского или рюмочки ликёра?

4. Поделись своими планами.

Вечером, отправляясь с ним прогуляться, улучи момент и шепни ему на ухо твой сценарий предстоящей ночи.

5. Превратись в нимфетку.

Как это ни банально, но многие мужчины любят, когда женщина наряжается в короткое платье. Что-то есть в этом от первой любви! Если юный образ ему не по душе, надень белое тонкое нижнее бельё – оно считается наиболее сексуальным.

6. Стань женщиной – вамп.

Одним нравится видеть в жене непорочную деву, другим хочется любить куртизанку. Роль последней тебе вполне доступна: сбрось явно лишнюю в этом случае одежду и выйди к нему на встречу в туфлях на высоких каблуках. Непременно чёрных.

7. Сыграй с ним в «охоту на лис».

Оставь на кухонном столе записку, которая направит его к объекту N1. Пусть это будет флакончик с массажным маслом, завёрнутый в новую записку, предполагающую не мешкая мчаться к объекту N2. И так повтори ещё несколько раз – пока он не найдёт наконец тебя саму. Тщательно продумай наряд по сему торжественному случаю.

8. Побалуй его.
Спланируй весь вечер от и до. Вместо того, чтобы оставаться дома, отправьтесь куда-нибудь. Если ты закажешь столик в ресторане, не забудь деньги, чтобы оплатить счёт: сегодня ты принимаешь желанного и наверняка благодарного гостя.

9. Будь очень откровенна.

Есть всё-таки что-то возбуждающее в прямолинейности и фривольности. Во время ужина взгляни ему в глаза и незаметно для окружающих проведи носком туфельки по его ноге.

10. Прелюдия в машине.

Когда он привезёт тебя домой, не спеши выскочить из машины. Веди себя как во времена ваших первых свиданий: нежно поцелуй, приласкай, словом, дай ему правильный настрой, ведь вы почти дома.

11. Взгляд.

Смотрите друг другу в глаза. Пристально. Призывно. Завораживающе… В соответствующей обстановке это может дать совсем неплохие результаты!

12. Как в кино.

Мысленно коллекционируй сексуальные сцены в исполнении любимых актёров. И вовсе не обязательно их копировать. Если вы смотрели фильм вместе, достаточно сказать: - А помнишь…

13. Спеши медленно.

Не заставляй его раздеваться – сделай это сама. Сначала не торопясь развяжи галстук, расстегни рубашку…твоя задача заключается не в том, чтобы снять одежду как можно быстрее. Приятнее сам процесс.

14. Воспользуйся кремом для рук.

Твои руки будут легче скользить по его телу, и ему будет приятно их нежное прикосновение.

15. Лёд и пламень.

Поставь рядом с постелью ведёрко со льдом – пусть он «прогуляется» по тебе с ледышками в руках!

16. Пусть побудет в заложниках.

Когда ты сверху, завяжи его руки шёлковой лентой. Многим мужчинам бывает чертовски приятно ощущать себя заложником любви.

17. Не спеши его будить.

Во время сна эрекция у мужчины наступает раз пять. Почему бы тебе не воспользоваться этой природной особенностью. Даже если он проснётся, наверняка не решится прервать столь приятный «сон».

18. Побольше сюрпризов.

Избавляйся стереотипов в поведении! Предложи ему заняться сексом в каком-нибудь совершенно нетрадиционном для вас месте: в гамаке или кресле-качалке, на крыше или сеновале, на лесной опушке или в горном ущелье…

19. Если у вас есть сад.

Отправьтесь туда в полночь. В костюмах Адама и Евы. Как выманить его на природу? Придумай сама. Помни только об одном: не каждый мужчина любит заниматься сексом в полнолуние. И уж, конечно, лучше делать это в тёплое время года.

20. Пикник на обочине любви.

Если тебе кажется, что любви осталось на два поцелуя, а на дворе весна или лето, устрой пикник. В конце концов, совсем не обязательно, как заведённым, отправляться каждую пятницу на дачу – родственники переживут выходные и без вас. Облюбуйте симпатичную, а главное, безлюдную полянку, побудьте наедине друг с другом хотя бы пару часов, «подзарядитесь» природной энергией.

Успехов!

My Signature
Якщо падати, то тільки в чиїсь обійми!
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 17 листопад 2009 - 18:26

Перечитала поради з попереднього посту і посміхнулась...Буквально на днях обговорювали з близькою подругою її першого чоловіка (колишнього). Щоб довго не пояснювати - "тюфяк в кубі", ініціативи - 0,0. Одного разу вона намагалась його спокусити, начитавчись відповідної "методичної" літературки. Так от все було приготовано: романтична вечеря, свічки, фільмєц, танці-шманці...та чоловік не реагував... Тоді подруга вирішила "добити" його новим пеньюаром і стрептизом. І, О чудо, він зреагував, але як..."Ти, що хочеш, щоб я тебе тра*нув???" От така романтика :aggressive:
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 8
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2009 - 18:46

Перегляд повідомленняСонячна (17.11.2009, 18:26) писав:

Перечитала поради з попереднього посту і посміхнулась...Буквально на днях обговорювали з близькою подругою її першого чоловіка (колишнього). Щоб довго не пояснювати - "тюфяк в кубі", ініціативи - 0,0. Одного разу вона намагалась його спокусити, начитавчись відповідної "методичної" літературки. Так от все було приготовано: романтична вечеря, свічки, фільмєц, танці-шманці...та чоловік не реагував... Тоді подруга вирішила "добити" його новим пеньюаром і стрептизом. І, О чудо, він зреагував, але як..."Ти, що хочеш, щоб я тебе тра*нув???" От така романтика :aggressive:

Ну так а хіба вона не хотіла сексу, вона ж звабити хотіла :D
І багато чоловіків такі, як ти описала... ну що тут зробиш... а романтика, ну що ж тут сказати, це як в анекдоті, милий, в мене батьки завтра їдуть на концерт, - і шо? Я буду сама - і шо? Я буду зовсім неодягнена - і шо? Шо, шо прийди і т.. ни мене - А, намньок пойняв :D
My Signature
Зображення
Зображення
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ananaska 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2009 - 19:38

Galina111, можна сходити в ресторан чи в кіно а саме краще туди куди ви любили ходити коли ще тільки зустрічались, від чого у вас дуже приємні спогади :15_1_55: , Ми наприклад з чоловіком ще до народження синочка кожних вихідних кудись ходили гуляти, в кіно, в музеї, в парк культури, Шевченківський гай або просто кудись в кафе чи в піцерію. Ох і скучаю я за цим :sad:.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Galina111 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 листопад 2009 - 00:09

Якщо чесно то цю тему створила не тільки для себе а і для інших щоб кожен міг поділитись власним досвідом. Сонячна історія супер посміялась на славу, добре що мій чоловік не такий на всі мої ініціативи реагує чудово , і сам інколи може щось вигадати. Нажаль Ananaska з двома малими дітьми крепко по ресторанам не погуляєш , і я також смую за нашими прогулянками... Нічого дітки підростуть і можна буде влаштовувати романтичні вечері і т.д. Можливо ще в когось є якісь ідеї, власні не з книжок, пишіть цікаво прочитати про досвід інших. Я наприклад допомогла чоловіку своєї подруги влаштувати незабутній вечір на день Валентина. Коли він мені подзвонив і запитав що їй влаштувати була чесно здивована , але відповідь була миттєва: романтична вечеря (щось смачненьке що вона любить, фрукти і щось солоденьке) , шампанське, свічки, і кохання в ліжку засипаному пелюстками троянд. Коли потім подруга про це розповіла вона була шокована ініціативою свого чоловіка і довго думала як йому це спало на думку, бо завше думала що він безініціативний( а він проявив ініціативу подзвонив мені і спитав). Отаке!
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   LiG 

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 лютий 2010 - 17:00

З роками, які б не були чудові стосунки, зникає романтика. Почуття є, бажання є, а от романтику треба самим собі організовувати. Усім відомо, що треба щодня працювати над своїми стосунками. Мій чоловік в основному дуже спокійно та інертно до цих питань ставиться. Але є речі, які завжди спрацьовують "на ура" - наприклад, панчохи і колготки в сіточку. Ніколи не ношу їх у повсякденному житті, а іноді в гості чи в ресторан одягаю, і знімаю так, щоб це не лишилося непоміченим. От тобі і романтік.
А іноді чоловік бере ініціативу в свої руки - перед від*їздом у відрядження, практично за годину, пропонує поїхати з ним. Я не відмовляюся ніколи, який би не був завал на роботі - ініціативу чоловіка завжди треба хвалити і заохочувати :yahoo:
А ще чоловіків переважно "заводить" пропозиція про секс в незвичному місці - я думаю у кожної з нас є на карті міста відмітки з сердечками :wacko3:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata_war 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 лютий 2010 - 17:06

Я люблю писати чоловікові короткі любовні записочки і розпихати їх в гаманець, штани, куртку. А потім як він їх знаходить, зразу каже "Йдем десь поволочимся" (добре, що працюєм разом) :yahoo:
My Signature
Зображення
Трудно быть скромной, когда ты лучшая...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Peremoga 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 лютий 2010 - 17:31

У нас ще не великий стаж, але інколи, коли трохи замотує буденність і вагітність, то я починаю ледь не зранку звертати увагу на його гордість... і так протягом дня трішки заводжу, тоді, правда ввечері вся романтика пропускається, але він навіть не задумується, що то гра... Просто впевнений, що я зранку і цілий день згораю від бажання. ;)
My Signature
Зображення

Зображення

Я впевнена, що кожна матуся може годувати свого малюка груддю,
Вірю, що допоможу повірити в це мамам,
Зроблю все, щоб підтримати і допомогти їм у цьому.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 лютий 2010 - 23:09

Перегляд повідомленняGalina111 (17.11.2009, 12:23) писав:

Я думаю багато хто стикався з ситуацією коли з роками подружнього життя шлюб стає буденністю. Поділіться досвідом яких методів застосовуєте ви щоб додати шлюбу певної родзинки.

П,С, якщо є схожа тема то перенаправте. Через пошук не знайшла.

Зробити фото-відео сесію... ой як допомагає.... і подарувати, наприклад на 23-тє лютого.... Зображення
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 лютий 2010 - 23:30

а в нас-рольові ігри ;)
Ініціатор правда майже завжди я але результата того вартий;)
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lenmart 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 лютий 2010 - 23:50

На валентина гуляли в місті і забрели в магазин нижньої білизни. Вибирали разом і зійшлися одноголосно на коротенькому облягаючому червоно-чорному платтячку з латексу зі шнуровкою спереду :bye:. Вечором ледве дочекалися щоб дитина заснула. До платтячка додали панчохи і огого що було. А взагалі мій чоловік полюбляє, щоб я виглядала в такі моменти як дуже непристойна жінка (макіяж яскравий ну і білизна сексуальна). Так що скоро треба буде окрему шухляду для "костюмчиків" організувати.
My Signature
Зображення

Я свяжу тебе жизнь из веселой меланжевой пряжи,
Я свяжу тебе жизнь и потом от души подарю.
Где я нитки беру? Никому никогда не признаюсь,
Чтоб связать тебе жизнь, я тайком распускаю свою
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Jullietta 

• Подих вогню, Стежинами книг
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 28 квітень 2010 - 13:24

Коли хочу звабити, то найкращі ліки це ініціативність, а фантазія допоможе! Можна в секс-шок сходити якусь іграшку придбати))) Або щось вдягнути незвичне - якийсь костюмчик придумати - навіть з того що є в шафі! Або в незвичному місці! І найкращий початок для цього всього або легенький стрептиз, або фільм потрібного напрямку а безвідмовним способом є оральний секс...
My Signature
Зображення Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   посмішка) 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2010 - 19:37

Класна темка!Я часом стараюсь зробити романтику,але не дуже виходить...В нас 1 кімната,дитина засинае пізно,чоловік сидить за комп"ютером.Так що сюрприз майже ніколи не виходить.Я вже думаю на день залишити дитину з бабусьою (я цього ще ніколи не робила,бо дитина в мене "мамина доця")і може зняти номер гарний в готелі,щоб разом побути...
My Signature
Зображення
Зображення

Кажуть-не варто повертатись до минулого.Але мені так хочеться.Там залишилось мое серце
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   martelita 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 21 вересень 2010 - 17:35

я коли хочу звабити чоловіка, то сплановую все досить довго, щоб не проколотись!!!!На якийсь наш ювілей, віддала малого до своєї мами, а сама поїхала в "Гранд Готель",(так сталось що працювала з іноземцями, тому завжди в різних готелях тусувалась)!!!Благовірному написала, що маю певні проблеми з іноземцем(він пяний), щоб поміг мені!!!Він примчався, забіг в номер, а там я вся така красива, кругом свчки і т.д.!!!!Він довго ще не міг забути цієї ночі!!!! :give_rose:
My Signature
Зображення
живемо у любові 2,5 роки!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люлюка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 вересень 2010 - 18:32

Як спокусити власного чоловіка
Зображення
Мистецтво спокушання - гра, без якої відносини між чоловіком і жінкою були б нудні. З давніх часів красуні винаходили рум'яна і духи, фарбували волосся і нігті, тягнули корсетами талії, йшли на найрізноманітніші прийоми, щоб завоювати серце кавалера. Що ж подобається в жінках сучасним лицарям? Якими прийомами можна привернути чоловічі погляди і утримати свого єдиного?
Текст, що розкривається
Одягнися!

Народна мудрість «по одягу зустрічають» залишається вірною до цього дня. Чоловікам подобаються жінки в спідницях і красивих платтях. Одяг повинен підкреслювати твої достоїнства і приховувати недоліки, але не повинен бути викликаючим. Не потрібно одягатися за принципом «чим відвертіше, тим краще». Дуже відкриті руки і ноги часто виглядають вульгарно і привертають увагу зовсім не тих чоловіків! Куди загадковіше міні виглядає спідниця до коліна з розрізом, який прочинить захопленому погляду твої ніжки в тонких панчохах. Особливо якщо вони схрещені в спокусливій позі «нога на ногу».

Відкрийся!

Для більшості чоловіків сексуальні всі частини тіла жінок, які зазвичай закриті. Покажи красивий вигин своєї шиї, піднявши волосся у високу зачіску. Якщо ти щось відкриваєш, значить, інше повинне бути закрите: з водолазкою або кофтиною з горлом можеш надіти спідницю коротшу, хочеш відкрити плечі і область декольте - поклопочися про те, щоб спідниця була по коліна або нижче.

Пахни!

Духи - частина твого образу. Запах, який асоціюватиметься у чоловіка тільки з тобою, повинен гармонувати з твоєю зовнішністю. Вибирай аромат, який найближче по духу твоєму темпераменту, способу життя. Хочеш залишити про себе романтичні враження - використовуй духи з квітковим ароматом, витонченим і легким, трошки солодким і дуже жіночним. Духи фатальної жінки мають аромат Сходу, насичений, важкий, пряний, терпкий, дуже жіночний і плотський. Це аромати мускусу, амбри, сандалового дерева або іланг-іланга, імбиру, коріандру.

Загадуй!

В основі спокушання лежить інтрига. Голос, жести, твоя поведінка в цілому повинна говорити про таємницю. Млосний бархатистий голос розташовує чоловіка до спілкування і дає волю його фантазії. Додай до цього те, що чоловіки теж люблять вухами. Комплімент, зроблений м'яким, млосним голосом, - ще один штрих в твою користь. Для спокушання бажаного чоловіка застосовуй «магнетичний» погляд: подивися спочатку через плече чоловіка, далеко за нього, а потім переведи погляд на його очі. Твої зіниці розширяться, це додасть погляду загадковості. Також можеш використовувати прийом «віртуальне ласо». Уяви, що у тебе в роті ласо. Дивлячись чоловікові в очі, на видиху уявляй, як воно тягнеться з твого рота прямо до його шиї, а на вдиху - як ти тягнеш бажаний об'єкт до себе. Повір, це діє! Фліртуючи, використовуй психологічні методи для встановлення контакту. Під час бесіди непомітно для нього копіюй його рухи і жести - це метод «дзеркального віддзеркалення». Чоловік бачитиме в тобі себе і швидко почне довірятися.

Торкайся!

Чоловіки люблять добрих і веселих жінок. Щира усмішка, сміх і жарти викликають прихильність до себе будь-якого співбесідника. Не варто на побаченні розповідати обранцеві про свої проблеми і скаржитися на долю. Ти повинна бути для чоловіка святом і відпочинком, а не головним болем!
Пам'ятай: найдієвіша сексуальність - завуальована. Для спокушання можна і потрібно використовувати всі жести: сигарета, келих вина, пряди волос допоможуть тобі в цьому. Торкнися його руки ніжно і в той же час неначе випадково. Цей жест дасть йому зрозуміти, що тобі хочеться його торкатися і ти чекаєш у відповідь реакції. Поводься розкуто, але не вульгарно. Дай зрозуміти чоловікові, що в його суспільстві тобі дуже добре. Компліменти приймай з вдячністю, не соромлячись їх, покажи, що знаєш собі ціну.

Знай міру!

Бойове розфарбовування замість макіяжу ще жодного чоловіка не приводило в захоплення. Використовуй натуральні відтінки тіней, а яскраву губну помаду заміни на блиск з ягідно-фруктовим, смачним ароматом. Не плутай спокушання із розпустою, будь розкутою і веселою, але не напористою… І найголовніше - будь собою!

Як звабити свого чоловіка?

Всі ми пам'ятаємо, що збереження сім'ї і підтримка невгасаючого інтересу чоловіка до себе і в собі – до чоловіка – суть є щоденна праця. Але відноситися до цього потрібно не як до тяжкої повинності, а як до почесного довічного обов'язку. А ще краще – зробити це улюбленим хобі. І сімейний секс входить в категорію речей, над якими можна і потрібно трудитися. Якщо ж інтимну сторону шлюбу пустити на самоплив, то секс рано чи пізно приречений на провал. Тому робота, робота і ще раз робота. Врешті-решт, ми доглядаємо за собою, стежимо за своєю зовнішністю, за своїм тілом, займаємося йогою для душі, користуємося масками для лиця, самоудосконалюємося в процесі роботи і навчання. Так і секс хай стане для вашої сім'ї самим захоплюючим зі всіх захоплюючих заходів – тим паче, що від нього стільки користі! І для тіла, і для душі.

Текст, що розкривається
Заміна зайвого на потрібне

Отже, з чого ж потрібно починати, якщо сексуальні відносини раптом перетворилися на привід для неспокою? Починати, як завжди, слідує з себе. Проведіть моніторинг вашого особистого (і сексуально-інтимного) простору і викиньте геть (без жалю!!!) все зайве. А краще замініть на таке ж, але «з натяком». Насамперед в сміттєпровід відправляються старі байкові піжами і нічні халати. Ну, або, якщо у вас ментальність Плюшкіна, складіть старі сорочки і піжами у валізи і відвезіть на дачу. Або хай лежать на випадок холодної зими. Туди ж відправляйте постільну білизну «а-ля веселенький ситець». І відправляйтеся в магазин. Жабу, яка нашіптує вам на вухо про кризу і неприпустиме марнотратство, душіть на кореню – сьогодні індустрія нижньої і постільної білизни така, що за цілком помірні гроші можна купити відмінну «упаковку» для себе і подружнього ложа. Але і в цьому варто знати міру. Відверто порнографічні наряди для спальні купувати, проте, не варто, обмежтеся в міру звабливими пеньюарами, сорочками і піжамами. Інакше такий різкий перехід від затишної дружини в драній піжамі до героїні порнографічного серіалу може чоловіка і налякати. Або розсмішити. І у будь-якому випадку, видати вас і ваші плани з головою. А нам не треба, щоб чоловік все розумів, наше завдання зробити так, щоб він просто раптом по-новому на вас подивився і подумав, як же це він стільки часу не помічав, який сексуальний скарб його рідна дружина. Те ж саме і при виборі постільної білизни. Вона повинна бути приємною на дотик, якісною і «тематичною» - у адже любові недаремно є свій фен-шуй. Ви краще знаєте смаки власного чоловіка, і вам напевно відомо, яким забарвленням в спальні він віддає перевагу.

Позбавтеся від

... ліків.

Купи антидепресантів, свічок від молочниці, мазей від герпесу, пігулок від температури, капіж від нежиті і мікстур від кашлю не сприяють романтичним відносинам. Хвора жінка (або та, яка постійно від чогось лікується), нічого, окрім жалості і роздратування не викликає. Заховайте подалі свою «аптечку» і користуйтеся препаратами з неї так, щоб ніхто не бачив. Звичайно, якщо у вас грип і температура 38 – це абсолютно інший випадок, і ми його не розглядаємо. А молочниця і дисбактеріоз краще лікувати таємно.

... старих духів.

Точніше, залиште їх для виходу на роботу і в світ. Ваш запах в спальні повинен бути абсолютно незвичайним, таким, що вабить і зачаровує. Чим не жартують – спробуйте той аромат, який, ви знаєте напевно, йому подобається, придбати у варіації з феромонамі. Говорять, вони працюють.

... проваленного матраца.

Ліжко для плотських утіх повинне бути рівним, просторим, з пружним матрацом і не повинно скрипіти.

Збудливий чинник

Виходьте почастіше в гості разом з чоловіком. Ходіть до друзів, в ресторани, просто погуляти. Одягайтеся для виходу з особливою ретельністю, продумувавши кожну деталь – правильно підібраний образ створить правильний настрій. А жінка з правильним настроєм оточена таким секс-епілом, що його, здається, можна поторкати руками. Хай ваш чоловік побачить, як хороша його дружина і які захоплені погляди кидають на неї всі чоловіки в радіусі досяжності. Привабливість жінки в очах інших чоловіків робить її ще бажанішою, розкриває нові грані у відносинах. Усвідомлення того, що ця чудова пані, побачивши яку чоловіки, що проходять мимо, відкривають рот від захоплення, належить саме йому, діє на чоловіка трохи краще будь-якого відомого науці афродізіака.

My Signature
Зображення Зображення
Просто є люди з кави, а є з чаю. Відтак є (ці)кава, а є (надзви)чайна. В мені є і те і інше, тому я надзвичайно цікава :)))
  • 6
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталюська Н 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2010 - 11:03

Добре. що є така темка. багато чого взяла для себе корисного. аж настрій зявився))))))
My Signature
Зображення Зображення
Прокинулась і заблагала... "Господи, дай мені..." І зупинилась... Про що Його просити?..Сім"я в мене є... Друзі є.. Я бачу і чую... Я їм і п"ю... Я люблю і мене люблять... А що мені потрібно?.. Ось що... " Боже, дякую, не забирай у мене всього цього!" ​
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Fantazzy 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2010 - 17:55

lenmart, я трохи запізно, але в якому магазині ІФ ви таке знайшли?
My Signature
Не бойтесь совершенства - Вам его не достичь. (с) С. Дали
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Chydo...girl 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 30 листопад 2010 - 22:06

Тема справді дуже чудова!!!!І так мені потрібна!!!начиталась ідей,тому через декілька днів обов'язково розпочну свою атаку :blush: :rofl: !!!Бо в мому випадку ініціативи ні від кого не дочекаєшся.А секс два або три рази на місяць,це при тому що дітей ще немає і в шлюбі не так давно, це проблема!!!!!Пробувала варіант з гламурною нижньою білизною, а у відповідь :"В тебе нова нічнушечка!?"І на бочок.Хочеться тріснути від злості!!!!!!!!!!Бажання на будь які інші ідеї пропадає!!!! НО Я НЕ ЗАСМУЧУЮСЬ!!!!!!!!!! Все ж в моїх руках!!!!!!!!!!!!Правда?
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів