Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Чим займатися дітям в час карантину? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Чим займатися дітям в час карантину? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Червінні 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 17 листопад 2009 - 02:45

Чим займатися дітям в час каракнтину???
Йде вже третій тиждень карантину, а вони так хочуть активності!!
Більшість людей перейшли в інтернет в цей час! А що робить дітям?... :drinks:

Я тут нещодавно знайшла інформацію про цікаве заняття для дітей шкільного віку. Це конкурс-квест від одного київського видавництва!!!!
Подивіться! Справді цікаво!!! Сама сиділа і розгадувала!!!

Квест від Граней-Т!

Тепер у постійних відвідувачів сайту видавництва Грані-Т є можливість виграти іPod!

Видавництво «Грані-Т» оголошує про початок квесту, територією якого є наш сайт.

Починаючи з 9 листопада на нашому сайті будуть з'являтися підказки, за допомогою яких ви маєте знайти таємний код, що може бути захований будь-де на нашому сайті, і відправити його на адресу. Кожне завдання буде з'являтися згідно з розкладом о 12:00.

Кожна відповідь може принести вам від 1 до 10 балів, в залежності від того, як швидко ви її надішлете (1-й, хто надіслав код, отримує 10 балів, 2-й – 9 і так далі до 10-го гравця, що отримає 1 бал).

Учасник, що набере найбільшу кількість балів отримає новенький iPod! А 10 найкращих гравців отримують цінні подарунки від видавництва.

Детальні умови квесту ви можете дізнатися на їх сайті.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Galina111 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 листопад 2009 - 12:07

Наш садочок також на карантині. Ми свої будні заповнюємо так: снідаємо , дивимось нові мультики , розмальовуємо, коли хороша погода то трішки гуляємо . Інколи звемо племінника 2,4 р і влаштовуємо міні садочок . Діти граються іграшками , по черзі катають одне одного на велосипеді, граються з лялькою (катають у возику) і допомагають мені глядіти синочка (дають постушку, викидають памперси тощо) А ще ми любимо дурачитись коли наш татко дома, ми його мучимо а потім він нас . Отакі наші дні під час карантину......
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Червінні 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 17 листопад 2009 - 12:36

Це добре, коли у дитини є з ким ще спілкуватися! Але є такі сім"ї, що не мають такої можливості і є такі батьки, що бояться когось запрошувати і кудись пускати свою дитину!!!

А це видавництво мені ще подобається тим, що видає дуже багато книжок для дітей різного віку, осорбливо для найменших. От у мене мала потрапила до лікарні (переопераційне лікування), то я їй накупила книжечок і розмальовок у "Грані-Т", то тьпер хоч не перевертає лікарню верх дном!!!! )))
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн