Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )

Хлопчику Богданчику всього 7 місяців, але щоб жити далі він потребує нашої допомоги. Не будьте байдужими. Деталі в темі...
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=13096
![]() ![]() |
| ПіЛюля |
20.8.2010, 6:44
Пост
|
|
Перехожий ![]() Група: Новачки Повідомлень: 2 З нами з: 9.6.2009 Користувач №: 6 745 Подякували: 0 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
з метою лікуванна гінеколог призначила Регулон.
в перший день прийому була така нудота, що цілий день не могла нічого їсти. потім прйшло. відчувала біль в грудях. вночі терпли руки. вага не збільшувалась. прищиків взагалі ніяких не було. в перший прийом сильно посилився передменструальний синдром (ні, болей не було, але в день перед критичними днями відчувала таку депресію! практично цілий день проплакала) при другому прийомі організм напевно трохи звик, бо вже не нудило, груди правда поболювали і руки далі затерпали. а недавно в мене затерпла рука, погано бачила на одне око. звернулась до невропатолога. одразу відмінили протизаплідні таблетки. лікар сказала, що дуже багато молодих дівчат лежало в них з інсультами, що приймали протизаплідні таблетки. ну, я думаю, то індивідуальне сприйняття. я припинила пити Регулон на 5 таблетці. сьогодні, на четвертий день після припинення прийому, в мене почалась кровотеча. хтось знає: це нормально як на різке припинення ОК? коли тоді чекати наступної менструації? :unknw: |
| Alexis |
20.8.2010, 7:25
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 56 З нами з: 20.6.2009 Користувач №: 6 980 Подякували: 21 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
з метою лікуванна гінеколог призначила Регулон. в перший день прийому була така нудота, що цілий день не могла нічого їсти. потім прйшло. відчувала біль в грудях. вночі терпли руки. вага не збільшувалась. прищиків взагалі ніяких не було. в перший прийом сильно посилився передменструальний синдром (ні, болей не було, але в день перед критичними днями відчувала таку депресію! практично цілий день проплакала) при другому прийомі організм напевно трохи звик, бо вже не нудило, груди правда поболювали і руки далі затерпали. а недавно в мене затерпла рука, погано бачила на одне око. звернулась до невропатолога. одразу відмінили протизаплідні таблетки. лікар сказала, що дуже багато молодих дівчат лежало в них з інсультами, що приймали протизаплідні таблетки. ну, я думаю, то індивідуальне сприйняття. я припинила пити Регулон на 5 таблетці. сьогодні, на четвертий день після припинення прийому, в мене почалась кровотеча. хтось знає: це нормально як на різке припинення ОК? коли тоді чекати наступної менструації? :unknw: 1. Зверніться до гінеколога! Зупинка кровотечі потребує призначення кровозупинних засобів. Так, якщо перервати таким чином, може бути збій місячних. 2. Логічно проконсультуватися в окуліста а також, якщо неврпатолог не голослівний, а запідозрив таку серйозну патологію - потрібно бодай би провести додаткові обстеження. Якщо не провів, значить або ніякий інсульт він не підозрював, або взагалі не розібрався. 3. Скільки Вам років, що лікували? Можна в приват... |
| Olya-lya |
29.8.2010, 20:02
Пост
|
|
Перехожий ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 9 З нами з: 19.4.2010 З: Львів Користувач №: 16 369 Подякували: 0 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Спочатку 6 місяців приймала Триквілар. В результаті набрала десь 5 кг ваги. Потім перерва рік і підсілі на Ярину. Приензій абсолютно ніяких. Ні вага не зросла, ні тошнило, шкіра очистлась ))) правда попивши рік кинула, через 6 місяців завагітніла. Виявили кісту в 5см на яйнику, і 2 рази за вагітність гормонотерапія... болів живіт, 2 рази за вагтість починались місячні. Бракувало (якщо не зраджує пам"ять) естрогену, тому мусила примати штучно його. Дякувати Богу виносилс богатиря в 4,050кг. Народила сама за 3 години. На мою думку просто треба щоб лікар правильно підібрав КОК, тоді проблем не повинно бути, ну і звичайно регуляний огляд лікаря. Здоров"я свім !!!
|
| юля77 |
29.8.2010, 20:16
Пост
|
|
Інтелектуал форуму ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 733 З нами з: 20.5.2008 З: львів Користувач №: 1 329 Щоденник Подякували: 904 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 > |
і 2 рази за вагітність гормонотерапія... болів живіт, 2 рази за вагтість починались місячні. Бракувало (якщо не зраджує пам"ять) естрогену, тому мусила примати штучно його. все таки, мабуть прогестерону. Естроген- це гормон, який "відповідає" за дозрівання яйцеклітин. За другу фазу циклу, коли організм готується до можливої імплантації та подальшу підтримку вагітності відповідає прогестерон |
| натікс |
1.9.2010, 12:19
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 13 З нами з: 9.6.2010 З: Волинь Користувач №: 18 189 Подякували: 3 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
я зрозуміла що після таблеток легко завагітніти.Пила 2 місяці Діане 35 з лікувальною ціллю і через місяць, як кинула завагітніла.Але зміни були в організмі на краще.Тепер думаю - може знову постійно якісь КОК вживати.А на рахунок поправитись- то і не проти, бо дуже худа як на матір двох дітей.
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 8.9.2010, 9:30 |
| Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено |