Форум

Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )

школа-садок-ліцей Ерудит

Важливі оголошення

Хлопчику Богданчику всього 7 місяців, але щоб жити далі він потребує нашої допомоги. Не будьте байдужими. Деталі в темі...
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=13096

5 Сторінки V « < 3 4 5  
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> КОК і вага, та інші побічні наслідки, які саме КОК ви приймаєте і як це вплинуло на вашу вагу і самопочуття
КОК
Чи вжаваєте(вживали) ви КОК?
Так [ 87 ] ** [92.55%]
Ні [ 1 ] ** [1.06%]
Хочу спробувати [ 4 ] ** [4.26%]
Категорично ні [ 2 ] ** [2.13%]
Якими саме ОК ви користувались?
Ярина [ 30 ] ** [25.42%]
Логест [ 9 ] ** [7.63%]
Регулон [ 8 ] ** [6.78%]
Жанін [ 8 ] ** [6.78%]
Діане 35 [ 21 ] ** [17.80%]
Марвелон [ 5 ] ** [4.24%]
Три мерсі [ 0 ] ** [0.00%]
Новінет [ 8 ] ** [6.78%]
Тріквілар [ 2 ] ** [1.69%]
Джаз [ 8 ] ** [6.78%]
Інші [ 19 ] ** [16.10%]
Чи змінилась ваша вага внаслідок вживання КОК?
Так, збільшилась [ 14 ] ** [14.89%]
Так, зменшилась [ 6 ] ** [6.38%]
Без змін [ 74 ] ** [78.72%]
Чи змінилось самопочуття загалом?
Так, покращилось [ 24 ] ** [25.53%]
Так, погіршилось [ 16 ] ** [17.02%]
Без змін [ 54 ] ** [57.45%]
Чи загалом ви задоволені досвідом приймання КОК?
Так [ 64 ] ** [68.09%]
Ні [ 30 ] ** [31.91%]
Усього голосів: 494
Ви повинні набрати 0 постів, щоб голосувати. 
ПіЛюля
20.8.2010, 6:44
Пост #81

Перехожий
*

Група: Новачки
Користувач №: 6 745
Подякували: 0 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( ) 100 >

з метою лікуванна гінеколог призначила Регулон.
в перший день прийому була така нудота, що цілий день не могла нічого їсти. потім прйшло. відчувала біль в грудях. вночі терпли руки. вага не збільшувалась. прищиків взагалі ніяких не було. в перший прийом сильно посилився передменструальний синдром (ні, болей не було, але в день перед критичними днями відчувала таку депресію! практично цілий день проплакала)
при другому прийомі організм напевно трохи звик, бо вже не нудило, груди правда поболювали і руки далі затерпали.
а недавно в мене затерпла рука, погано бачила на одне око. звернулась до невропатолога. одразу відмінили протизаплідні таблетки. лікар сказала, що дуже багато молодих дівчат лежало в них з інсультами, що приймали протизаплідні таблетки.
ну, я думаю, то індивідуальне сприйняття. я припинила пити Регулон на 5 таблетці. сьогодні, на четвертий день після припинення прийому, в мене почалась кровотеча. хтось знає: це нормально як на різке припинення ОК? коли тоді чекати наступної менструації? :unknw:
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения
Alexis
20.8.2010, 7:25
Пост #82

Зацікавлений

Група: Користувачі
Користувач №: 6 980
Подякували: 21 раз(и,ів)

(ПіЛюля @ 20.8.2010, 7:44) *

з метою лікуванна гінеколог призначила Регулон.
в перший день прийому була така нудота, що цілий день не могла нічого їсти. потім прйшло. відчувала біль в грудях. вночі терпли руки. вага не збільшувалась. прищиків взагалі ніяких не було. в перший прийом сильно посилився передменструальний синдром (ні, болей не було, але в день перед критичними днями відчувала таку депресію! практично цілий день проплакала)
при другому прийомі організм напевно трохи звик, бо вже не нудило, груди правда поболювали і руки далі затерпали.
а недавно в мене затерпла рука, погано бачила на одне око. звернулась до невропатолога. одразу відмінили протизаплідні таблетки. лікар сказала, що дуже багато молодих дівчат лежало в них з інсультами, що приймали протизаплідні таблетки.
ну, я думаю, то індивідуальне сприйняття. я припинила пити Регулон на 5 таблетці. сьогодні, на четвертий день після припинення прийому, в мене почалась кровотеча. хтось знає: це нормально як на різке припинення ОК? коли тоді чекати наступної менструації? :unknw:

1. Зверніться до гінеколога! Зупинка кровотечі потребує призначення кровозупинних засобів. Так, якщо перервати таким чином, може бути збій місячних.
2. Логічно проконсультуватися в окуліста а також, якщо неврпатолог не голослівний, а запідозрив таку серйозну патологію - потрібно бодай би провести додаткові обстеження. Якщо не провів, значить або ніякий інсульт він не підозрював, або взагалі не розібрався.
3. Скільки Вам років, що лікували?
Можна в приват...
Olya-lya
29.8.2010, 20:02
Пост #83

Перехожий
*

З: Львів
Користувач №: 16 369
Подякували: 0 раз(и,ів)

Спочатку 6 місяців приймала Триквілар. В результаті набрала десь 5 кг ваги. Потім перерва рік і підсілі на Ярину. Приензій абсолютно ніяких. Ні вага не зросла, ні тошнило, шкіра очистлась ))) правда попивши рік кинула, через 6 місяців завагітніла. Виявили кісту в 5см на яйнику, і 2 рази за вагітність гормонотерапія... болів живіт, 2 рази за вагтість починались місячні. Бракувало (якщо не зраджує пам"ять) естрогену, тому мусила примати штучно його. Дякувати Богу виносилс богатиря в 4,050кг. Народила сама за 3 години. На мою думку просто треба щоб лікар правильно підібрав КОК, тоді проблем не повинно бути, ну і звичайно регуляний огляд лікаря. Здоров"я свім !!!
юля77
29.8.2010, 20:16
Пост #84

Інтелектуал форуму

За грудне вигодовування!Симпатія року
Група: Досвідчені користувачі
З: львів
Користувач №: 1 329
Щоденник
Подякували: 904 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 >

(Olya-lya @ 29.8.2010, 21:02) *

і 2 рази за вагітність гормонотерапія... болів живіт, 2 рази за вагтість починались місячні. Бракувало (якщо не зраджує пам"ять) естрогену, тому мусила примати штучно його.

все таки, мабуть прогестерону. Естроген- це гормон, який "відповідає" за дозрівання яйцеклітин. За другу фазу циклу, коли організм готується до можливої імплантації та подальшу підтримку вагітності відповідає прогестерон
натікс
1.9.2010, 12:19
Пост #85

Початківець
**

З: Волинь
Користувач №: 18 189
Подякували: 3 раз(и,ів)

я зрозуміла що після таблеток легко завагітніти.Пила 2 місяці Діане 35 з лікувальною ціллю і через місяць, як кинула завагітніла.Але зміни були в організмі на краще.Тепер думаю - може знову постійно якісь КОК вживати.А на рахунок поправитись- то і не проти, бо дуже худа як на матір двох дітей.

5 Сторінки V « < 3 4 5
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
2 Користувачів переглядають дану тему (2 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi Версія Поточний час: 8.9.2010, 9:30
Пиши українською Перекладач онлайн
Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено