збільшені лімфо-вузли
Відправлено 13 листопад 2009 - 23:36
Може хтось стикався з такою проблемою як збільшені лімфотичні вузли?Що це таке і як лікувати ?
Узд ми зробили по пораді лікарки і виявилось що дійсно збільшені ,нам прописали ліки Лімфоміозот ,але ми колись їх вже приймали для того щоб вітамін Д засвоювався,але раз вони нічого не дали - то чи дадуть на цей раз ? Може хтось має якусь інформацію і може щось підказати ?
Відправлено 14 листопад 2009 - 00:41
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Кстати, началась эта бяка приблизительно в год с копейками...
Відправлено 14 листопад 2009 - 00:58
Взагалі гарна діагностика в Медінституті і на Броньовій.Я думаю вам не відмовлять ,якщо ви прийдете на огляд.
Наведу приклад: коли у мене збільшились лім-вузли то я 2 рази обійшла всіх лікарів у поліклініці і ніхто мені толком нічого не сказав-всі розводили руками і посилали до іншого спеціаліста.Поки я не звернулася на Броньову.
Відправлено 14 листопад 2009 - 23:54
У моєї малої лімфовузол за вушком виліз після укуса комара. Здали кров по формулі - все в нормі. Ходили до хірурга, де нам призначили на наш вібір електрофорез з йодом або компреси з маззю вишневського (на ніч). Що одне, що друге не реально здійснити, бо якраз зуби лізуть (памперс одягнути не дає, не те що компреси...) Коротше кажучи я робила йодну сіточку на вузлик і все. Лімфовузол трохи зменшився, але все одно прощупується. От і почуваємо себе, як на пороховій бочці, бо куму прогнали по всіх лікарях і вони хоча би точно знають чого в них немає, а нас ні.... А самостійно прийняти рішення здавати аналізи на торч (з вени) якось не наважуюсь. Зараз пройшло десь місяці 2, то найближчим часом здамо знову кров з пальця по формулі для контролю.
Відправлено 16 листопад 2009 - 15:22
Відправлено 17 листопад 2009 - 19:43
Наташа М (16.11.2009, 15:22) писав:
А чим лыкували в Земної? Ми також лімфоміазоту 2-гший курс пємо.Також горло полоскали,, промивали у ЛОРа.Поки нічого. Також збільшені завушні та підщелепний лімфовузли - діагноз хр тонзиліт та температура більше півроку 37,2-37,5, золотистий стафілокок в горлі.Поки ходимо по лікарях - і результату нуль.Температура тримається.Вузли і далі збільшені:(
Відправлено 17 листопад 2009 - 22:51
робили УЗД.Ічерез місяць лімфовузл почав зменшеватись
Відправлено 17 листопад 2009 - 23:40

я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
Відправлено 18 листопад 2009 - 10:05
Відправлено 19 листопад 2009 - 15:52
italiana2005 (17.11.2009, 20:43) писав:
Ми приймали лімфогран, гемосан, мигдалик і ще інші (точно не памятаю). Нам призначали курсами разом з лімфоміозотом. Нещодавно двома курсами по 7 днів змазувала горло маслом чайного дерева (у нас також хр. тонзиліт і стафілокок).
Відправлено 19 листопад 2009 - 17:55
Тож раджу по можливості сходити по лікарям, але якщо аналізи "чисті", то не накручувати себе. Можливо, таким чином організми дітей пристосовуються до змін оточуючого середовища?
Я чекаю 5-ти років і далі, якщо не буде змін, буду знову іти до того професора і питати, що тоді робити.
Відправлено 27 грудень 2009 - 10:15
з лівого теж є така гулька але менша.
відкрила рот, насильно пордивилась зуби(бо інакше не дає) а в неї верхній останній росте(кутний)
але завтра всеодно повезу до лікаря, бо темп. була два дні 37, сьогодні поки немає.
Відправлено 28 червень 2010 - 21:21
Ми вже десь з пів року хворіємо на різні види ангін. Просто кожен раз нам пишуть інший діагноз. Я вже замучилась від того лікування. Але цього разу відбулось щось дивне. В дитини як завжди піднялась температура, правда до 37,8 більше не піднімалась. Набрякли мигдалики, носик перестав дихати, і з'явився великий набряк з лівого боку шиї (біля самого вушка). І саме основне, що та пухлинка не є дуже болючою, бо дитина дозволяє її рухати.
Лікар сказала лікувати горло і носик і воно само собою пропаде.
Але я начитавшись в інтернеті різних випадків, знов почала переживати.
Може хтось стикався з цим? А якщо серед нас є лікар, дайте будь-ласка пораду, що робити далі. Буду дуже вдячна. Дитині 3 рочки (дівчинка).
Відправлено 28 червень 2010 - 22:07
Perlunka (28.6.2010, 22:21) писав:
Ми вже десь з пів року хворіємо на різні види ангін. Просто кожен раз нам пишуть інший діагноз. Я вже замучилась від того лікування. Але цього разу відбулось щось дивне. В дитини як завжди піднялась температура, правда до 37,8 більше не піднімалась. Набрякли мигдалики, носик перестав дихати, і з'явився великий набряк з лівого боку шиї (біля самого вушка). І саме основне, що та пухлинка не є дуже болючою, бо дитина дозволяє її рухати.
Лікар сказала лікувати горло і носик і воно само собою пропаде.
Але я начитавшись в інтернеті різних випадків, знов почала переживати.
Може хтось стикався з цим? А якщо серед нас є лікар, дайте будь-ласка пораду, що робити далі. Буду дуже вдячна. Дитині 3 рочки (дівчинка).
В моєї малої часто після перенесених хвороб збільшувалися лімвовузли за вушками, ми зразу перевіряли вуха (бо часто вони у нас боліли), зуби (чи часом де дирки не має, гною - бо зуби в нас швидко попсувалися), здавали аналізи, але нічого не було, а через деякий час все проходило, а згадала ще пили Лімфоміазот за призначенням лікаря.
Відправлено 02 липень 2010 - 21:49
Відправлено 02 липень 2010 - 21:59
Відправлено 13 липень 2010 - 15:45
Пємо лімфоміозот та ИОВ Малыш. Будемо сподіватися на скоріше виздоровлення.
Повідомлення відредаговано Маруся: 13 липень 2010 - 15:46
Відправлено 15 січень 2011 - 14:49
дівчата!хто раніше писав в цій темі,напишіть як тепер у вас справи?дякую
Відправлено 15 січень 2011 - 15:13
Відправлено 15 січень 2011 - 16:16

Допомога