мої дивні звички яких не можу позбутися
Відправлено 13 листопад 2009 - 17:12
Я:
1. Якщо їм яблуко, то залишаю лише хвостик (якщо такий присутній)
2. Коли над чимось задумаюсь, накручую волосся на палець, а якщо у руках ручка, то і на неї. Бувало накручувала таки кутасики, що без ножичок не обійтися
3. Люблю поговорити з розумною людиною, тобто сама із собою
4. Можу поцілувати своє зображення у дзеркалі, якщо воно мені в ту хвилю подобається
5. Для мене не є проблемою вимити підлогу (мию виключно руками), а от вилити відро...
6. Вже роками щоранку роблю собі зранку каву, хоча ніколи не встигаю її випити
7.Люблю одягати одяг свого коханого, закутатися у його сорочку і нюхати, нюхати, нюхати
8. У запалі пристрасті... кусаюсь.
Відправлено 13 листопад 2009 - 18:07

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 13 листопад 2009 - 18:15
2.Ніготь який трошки надламався обов"язково догризу
3.якщо нема натхнення то може прибати за 10хв,вірніше створити видимість що прибрано,а насправді розпихаю шо куди попало.
Відправлено 13 листопад 2009 - 19:34
2.Коли вмиваюся чи чищу зуби намагаюся надарма не використовувати воду, тому якщо вода тече з крана "без діла" то обов"язково підставлю свою руку, щоб милася :D
3. Кусаю губи....
Потім ше пригадаю ;)

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 13 листопад 2009 - 19:54
Для початку:
- вимикаю світло, коли виходжу з кімнати. Навіть якщо там ще хтось залишається)
- вітаюсь зі всіма собаками, що йдуть назустріч: "Собакааа, здороооов!" чи "Прівєт пеееес!". Чоловік вже звик) Собаки - ні)
- емммм.... доки сиджу в туалеті, то читаю інструкції на етикетках пральних засобів, мила, гелів (що під руку попаде). Особливо розважає читати вслух на киргизькому)
- розмовляю зі своїм комп"ютером. При тому свято вірю, що він хлопчик
- на кожну заплановану дію обожнюю заводити купу детальних списків/схем/табличок, якими потім забуваю скористатись
що ще на гадку спаде чи черговий раз витворю, то напишу)
Відправлено 13 листопад 2009 - 22:48
1. Люблю поїсти перед компом, особливо печиво, скільки чоловік не свариться, а недоходить:)
2. люблю дуже купувати різні речі креми, помади, туші....., а потім ними некористуюсь і викидаю, бо вийшов термін.
3. також купую журнали і дуже рідко їх читаю)))
4. іноді ставлю своє взуття на шафу, або під диван))))
5. є ще щось, але я забула
Повідомлення відредаговано Veronika_S: 13 листопад 2009 - 22:48
Відправлено 14 листопад 2009 - 00:26
ну я тоже люблю гризнути нігті.
їм гущу з кави нерозчинної,нічого неможу з собою зробити,така вона мені добра.останнім часом через раз стараюся.
моїм рушником ніхто немає права витиратися,і дітей так вчу.
включу телевізора і недивлюся.
положу щось на своє місце і буду сваритися з чоловіком де він то подів.
скуплюю багато літератури про кулінарію,вже стікі є ,але нащо так багато незнаю,чоловік сміється шо я ж всього неприготую,а мені так цікаво їх переглядати
і ще є,тікі всього і незгадаєш за раз
Відправлено 14 листопад 2009 - 00:31
- яблуко з"їдаю до хвостика.
- обожнюю давити прищики - і чим жирніший, тим кайф більше.
- занурююсь в подушку коханого і вдихаю його запах.
- коли нервую дряпаю кутикулу.
- коли мрійлива пощіпую мочку вуха.
- під час реклами по ТВ вимикаю повністю звук і продивляюсь її в тиші.
Повідомлення відредаговано Melpomenh: 14 листопад 2009 - 00:34
Відправлено 14 листопад 2009 - 02:24
Відправлено 14 листопад 2009 - 08:06
1. Завжди лишаю кружки з під чаю там де його пила. Кружки "валяються" по всій квартирі :)
2. Деколи не мию посуд по два дня :) оце останнім часом борюся з цим - прошу чоловіка мити :) або примушую себе, кажучи собі при цьому що на ранок буде чисто в кухні :)і приємно :)
3. Завжди майже все нюхаю :) чи чисте, чи свіже...:)
4. У кожній кімнаті включаю музику :) в результаті грає мікс різних пісеньок :) це сильно нервує мого мужа :)
є ще всіких повно звичок...згадаю - напишу :)
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
згадала...
5. Мінімум раз на день включаю танцювальну музичку і танцюю :) сама :) не хочу щоб хтось бачив :)
Відправлено 14 листопад 2009 - 09:25
- вимикаю світло, коли виходжу з кімнати. Навіть якщо там ще хтось залишається)
- вітаюсь зі всіма собаками, що йдуть назустріч: "Собакааа, здороооов!" чи "Прівєт пеееес!". Чоловік вже звик) Собаки - ні)
- емммм.... доки сиджу в туалеті, то читаю інструкції на етикетках пральних засобів, мила, гелів (що під руку попаде). Особливо розважає читати вслух на киргизькому)
Отже про мої мухи:
1. Лишаю в чашці ковток чаю і практично ніколи не доїдаю з чаю лимон.
2. Маю бздик на кулінарні прибамбаски, ножики, формочки для випічки всякі. В мене всього цього купа, тільки натхнення щось пекти рідко :D
3. Ніколи не їм шкірку з фруктів! З винограду, абрикос, персиків, навіть груші і яблука чищені їм
4. коли переодягаюсь то стару одежу покидаю по хаті і так може лежати день))
5. коли емоційна, а це часто, дуже швидко говорю.
6. Люблю дивитись складні і логічні фільми а мого чоловіка це дратує, бо він мабуть не шарить
7. Терпіти не можу прасувати випраний одяг.
8. коли вечері в ліжку говорим про щось що мене нервує, то шкрябаю поряд на стіні обої. Вже там такі латки поробила!
9. Коли дивлюсь по теліку щось цікаве то можу сидіти з розкритим ротом і не помічаі і не чути оточуючих. Я повністю у фільмі
Відправлено 16 листопад 2009 - 08:30
а ще:
- так поховати речі, які лежать "не на місці", що потім їх треба шукати, і це дуже дратує мого чоловіка;
- маю свою окрему зубну пасту;
- повикидати з шафи старі речі і купою поспихати їх в кульки і під ліжко)
- після того, як поїм, вилизую тарілку)))))
Відправлено 16 листопад 2009 - 09:27
Відправлено 16 листопад 2009 - 09:37
- Дратуюсь, коли коханий миє ручки і не витирає і струшує воду...і вона розлітається на всі боку...я одразу хапаюсь зя тряпочку і починаю витирати..(в відношенні до чистоти я взагалі трохи псих..схожа на Моніку із серіалу "Друзі")
- Коли їм мандарини..то завжди їх чищу..потім відділяю кожну дольку..гарно чищу кожну..потім розкгладаю їх в рядочок від найбільшої до найменшої... і тільки тоді починаю їсти)
- Я нюхач!) як і Nilatanka... Все нюхаю..чи воно чисте..чи свіже..чи нема якогось нерпиємного запаху...)) Ггг.. І дуже люблю як пахне моя собака)))
- Люблю вмикати голосно телевізори (в кухні і залі)..вмикаю на один канал..так, щоб в якій я частині квартири не була, я чула, що там іде по цьому каналу... (та й взагалі...люблю, щоб грала музика або ТВ... коли сама вдома...бо самій старшно...а з тєліком не страшно))
- Люблю книжки з кольоровими картинками...рецептами... люблю роздивлятись картинки... і нюхати нові книжки)))
- Складаю копійки стопочками... типу всі десяточки в одній стопці...п"ятірочки - в іншій...
ну і ще багато чого...
Відправлено 16 листопад 2009 - 11:10
kukla ото ми з тобою якось стрінемось на вулиці і собака пробігатиме повз - то тоді точно одна одну впізнаємо))
До своїх згадала:
- була у мене колись звичка, от щойно зрозуміла, що вона декотрий час назад безслідно щезла... Я канапки завжди їла так: обгризала акуратно по периметру скоринку хліба/батону, а потім надкушувала краї так, щоб вийшов рівненький прямокутник) а потім квадратик) а потім знову прямокутничок) найостанніші шматочки були найсмачнючішііі) Трошки стидно було в гостях, якщо не спохопилась вчасно і ловила на собі здивований погляд господарів
- ніколи не наливаю заварку, а потім кип"яток. Завжди спершу кип"яток,а потім в нього заварку. Бо тільки так я по насиченості кольору орієнтуюсь достатньо чи ні)
- О! То не моє, то подруги! Я як перший раз побачила, то дар мови втратила. Ночувала у подруги і застала її процедуру змивання косметики. Відчиняє вона шафу, дістає звідти пару шкарпеток, акуратно вибирає одну з них і... вижимає на неї тонік та починає ліквідовувати макіяж. Її чоловік так мене і застав з відкритим ротом. Заспокоїв, що і він спершу був шокований, а далі звик. На запитання - "чому шкарпеткою?!" мені відповіли - "так нею ж найзручніше!"
- коли бачу на комусь ворсинку/нитку/волосину, то рука автоматично тягнеться зняти це "зайве". Друзі уже не дивуються, знайомі не заперечують, а от сторонні люди (особливо в громадському транспорті) не знають чи то мені дякувати чи виходити на найближчій зупинці)
Повідомлення відредаговано CoH9I: 16 листопад 2009 - 11:12
Відправлено 16 листопад 2009 - 11:53
а в мене теж є звичка обгризання... я дуже люблю чорний хліб..і звіжди як свіжий...по дорозі з магазину додому завжди обгризаю його по кругу) перехожі так на мене дивляться, ніби я три дні не їла))
Відправлено 16 листопад 2009 - 12:12
- розставляю кружки після того, як вип'ю чай по всій квартирі, прибирає їх за мною чоловік;
- люблю довго посидіти в туалеті, помріяти;
- абажаю спати гола;
- часто забуваю заряджати телефон;
- коли малюю тушшю вії, стараюся намалювати так, щоб всі війки були розділені;
- забуваю підливати вазонки.
Відправлено 16 листопад 2009 - 12:29
Відправлено 16 листопад 2009 - 12:51
Відправлено 16 листопад 2009 - 13:05
і я не вийняток.
- дуже люблю хліб з сезамом. як тільки приношу його додому, то верхню скоринку, де є сезам, тоненько відрізаю і з великим задоволенням з’їдаю.
- можу з’їсти половину хліба по дорозі з магазину додому. якщо не половину, то хоча б надгризти мушу.
- можу заховати щось від когось так, що потім сама не можу знайти.
- під бойовик засинаю, як під вечірню казку.
- просто не можу спати в піжамі, взагалі ні в чому.
- не засну, поки не засуну ліву ногу між ліжко і стіну
- ніяк не можу навчитись класти речі на місце, проте знаю всі місця, де вони можуть лежати (це в мене від тата).

Допомога

Вокзал бачив більше щирих поцілунків, аніж ЗАГС. А стіни лікарні, можливо, чули більше щирих молитов, аніж церква