Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Виплата декретних. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Виплата декретних. Неординарна ситуація. Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Наташа30 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 10 листопад 2009 - 12:47

Підскажіть будь ласка, як бути в такій ситуації. Я була працевлаштована на приватне піприемство помічником бухгалтера в трудовій книжці це записано, роботу виконувала вдома. Але як сказала головний бухгалтер, я працювала неофіційно, тобто з офіційного є тільки запис в трудовій книжці. Але коли ми з чоловіком брали споживчий кредит, то чоловіку відмовили, тому, що він був звільнений з роботи, а мені дали кредит. Може бухгалтер мене обманює та не хоче зайвого клопоту, як і де можна перевірити, чи офіційно я була працевлаштована на це підприемство. Директора, який брав мене на цю посаду з роботи звільнили засновники, на даний час я вагітна і потрібно іти в декретну відпустку з цього підприемства, так як я ще не звільнена з нього. Але я боюсь, що засновник підприємства(так як на зараз директора не має) може відмовити мені в виплаті декретних. Підскажить як мені бути в даній ситуації, який має бути вихід для мене, як отримати декретні. Який порядок виплат декретних, виплат по народженню та уходу до 3-х років за дитиною, хто виплачує та які документи треба подавати і куди.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ольга Ф 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 10 листопад 2009 - 13:00

Перегляд повідомленняНаташа30 (10.11.2009, 13:47) писав:

Підскажіть будь ласка, як бути в такій ситуації. Я була працевлаштована на приватне піприемство помічником бухгалтера в трудовій книжці це записано, роботу виконувала вдома. Але як сказала головний бухгалтер, я працювала неофіційно, тобто з офіційного є тільки запис в трудовій книжці. Але коли ми з чоловіком брали споживчий кредит, то чоловіку відмовили, тому, що він був звільнений з роботи, а мені дали кредит. Може бухгалтер мене обманює та не хоче зайвого клопоту, як і де можна перевірити, чи офіційно я була працевлаштована на це підприемство. Директора, який брав мене на цю посаду з роботи звільнили засновники, на даний час я вагітна і потрібно іти в декретну відпустку з цього підприемства, так як я ще не звільнена з нього. Але я боюсь, що засновник підприємства(так як на зараз директора не має) може відмовити мені в виплаті декретних. Підскажить як мені бути в даній ситуації, який має бути вихід для мене, як отримати декретні. Який порядок виплат декретних, виплат по народженню та уходу до 3-х років за дитиною, хто виплачує та які документи треба подавати і куди.

У вас є запис в трудовій! ТО як , ви працювали неофіційно! :crazy: До родові і після родові Вам виплачує підприємство. Одноразову, та по догляду за дитиною до 3 років соц. служба.
Про парядок виплати, і т. д на форумі вже нераз писали. Уважно передивітся розділи. :praising:
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 листопад 2009 - 13:07

можно обратиться в пенсионній фонд - узнать отчисления из вашей з.пл. были ли нет
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   irinak 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 10 листопад 2009 - 13:40

Перегляд повідомленняНаташа30 (10.11.2009, 12:47) писав:

Якщо у вас є запис в трудовій,то вам мала б нараховуватись хоча б мінімальна зарплата. А дородові і після родові за лікарняним виплачує соцстрах через підприємство
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 листопад 2009 - 13:52

Наташа30, в податкову можна звернутись чи були відрахування. В іншому випадку потрібно ставати на облік у центр зайнятості і обовязково звернутись у соцстрах.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 12 листопад 2009 - 18:23

Перегляд повідомленняНаташа30 (10.11.2009, 12:47) писав:

Якщо ви влаштовані і є запис в трудовій книжці, то вам не можуть відмовити в виплаті декретних. Якщо вам не нараховували зарплату, то це порушення і в них можуть бути проблеми. А про все решта ви можете прочитати
Прихований текст

My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн