Кожного разу постаю перед вибором яку фарбу купити, останні рази брала Natural& Easy від Schwarzkopf, вона дуже мяка, але швидко змивається
Хотілося, щось не агресивне, але щоб колір тримався подовше :)
раніше завжди користувалась LOREAL FERIA.Потім її перестали випускати,перейшла на preferense,та бажаний результат ніяк не виходив(((
Останнім часом тільки C:EHKO
О, я теж хотіла створити таку темку, але з опитуванням, просто тих фарб стільки, що я "кинулася того ровера".
Я пробувала LOREAL Кастінг, але ефекту нуль(((
Мій блог:) Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
А я беру C:EHKO, а сивини жодна фарба не зафарбує "назавжди" тільки на деяий час...
Мої сини,мої орли - це моя гордість материнська !!!
Кажуть люди я сама, наче квіточка,
Що пливуть мої слова, як та річечка,
Що душа моя співає, мов сопілочка.
А я просто українка, україночка
дівчата, можу порадити ревлон колор сілк. вона безаміачна. але бере супер. я сама блондинка і в безаміачний ефект не вірила. мене і звичайна фарба не надто бере. якесь руде виходить. а ця бере, і не палить. волосся м"яке. з часом трохи вогарає, але я користуюсь спец шампуньом від лореаль профешнл "сільвер". він знімає жовтизну і дає блиск.
фарба продається тільки в парадоксі і в іміджі. недавно пів львова оббігала за нею!
Это жизнь, а не рай... Я не должна быть идеальной!
А я до сих пір користуюсь хною, хоч сивини багатенько (спадково) і там волосини морквяного кольору. Наразі виглядає як мелірування ;) а далі видно треба буде переходити на фарбу...
А хна - це класно, волосся таке блискуче! Тощо фарбуватись дуже важко :(((((
Колись малювалась хною - і красиво, і корисно. Ще аби волосся було більш темніше робила суміш: хна-натуральна кава(мелена)-йод-запарювала водою (але краще сирваткою) - було здорове, блискуче каштанове волосся.
Тепер фарбуюсь Pallete, сама не знаю чому... колись раз попробувала, сподобалось і вже -надцять відтінків перепробувала цієї фірми - задоволена і якістю, і ціною.
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
Я користуюсь гараньєр. Але тепер вони зіпсувались і я не задоволена. Вже через тиждень зявляється жовтизна. ТОму зараз у творчому пошуку. Так що дякую за темку!
Останнього разу брала Garnier 10хв, дуже сподобалась.
Я багато років користувалася Гаренєрівскою фарбою звичайною, але як завагітніла то вирішили малюватися безаміачною. Спочаку брал Кастінг від Лореал, але тепер коли є Гаренєр 10 хвилин то взагалі казка. Я дуже задоволена:)
Перша моя фарба була Pallete і років 5 їй не зраджувала, потім експерементувала - Wella і Londa (не сподобалась), CEHKO (не погана), Loreal(Кастінг - щось не те), Garnier (фе!!!), а от Garnier Herba Color 10 хв. сподобалась , зараз нею користуюсь.
Не погано було б ще писати в який колір фарбуєтесь,а то в одній марці фарба для брунеток добра,а для блонду -ні
Фарбуюсь в блонд. Один раз спробувала лореаль екселенс 03 -корінці висвітлив на 2-3 тони(вийшли жовтяво-рожеві) а на довжину вийшов гарний колір. Юзаю веллу колортач
Повідомлення відредаговано Вероніка: 09 листопад 2009 - 13:15