Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Клініка Інтерсоно (Львів) - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 25 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Клініка Інтерсоно (Львів) ЗА чи ПРОТИ Оцінка: ***** 1 Голосів

Опитування: За чи проти? (280 користувачів проголосувало)Visualizar Votos

Ваші враження від Інтерсорно (Львів)

1. цілком позитивні (41 голосів [25.79%])

Відсоток голосів: 25.79%

2. швидше позитивні (49 голосів [30.82%])

Відсоток голосів: 30.82%

3. швидше негативні (37 голосів [23.27%])

Відсоток голосів: 23.27%

4. дуже негативні (32 голосів [20.13%])

Відсоток голосів: 20.13%

Голосувати Гості не мають права голосу

Користувач поза мережею   devjuli 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 06 листопад 2009 - 16:41

Підскажіть, будь-ласка, чи хтось має досвід спілкування і лікування у цій клініці, напишіть свої враження. Ця тема буде цікава дуже багатьом західнячкам, в тому числі і мені. :give_rose: :unknw:
Особисто я збираюся туди на ехосальпінгографію незабаром, чи хтось робив її там, які враження???
А ще мене цікавлять відгуки про лікаря Михайлишин Любов

ЩИРО ВДЯЧНА ЗА ВІДПОВІДІ :good:

Повідомлення відредаговано гра з вогнем: 08 листопад 2009 - 17:22

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerynka 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 06 листопад 2009 - 22:20

Привіт!Та нема тут за що голосувати на жаль.Є топік про штучне запліднення де чітко прослідковується характеристика Інтерсоно .А була спочатку досить хороша клініка.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марті 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 листопад 2009 - 15:57

А мені тема дуже сподобалась :) ,мені також дуже цікаво послухати відгуки людей які стикались з цією клінікою, тому нехай вони пишуть сюди, я проходила в ній ехосальпінгографію, можу відповісти на ваші запитання, а на рахунок лікарки Михайлишин то чула тільки хороше, думаю якщо ви попали до неї то все у вас буде добре :) Пишіть що вас цікавить
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Fantazzy 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 08 листопад 2009 - 21:14

Марті, я вже все написала в темі про штучне запліднення. не хочу повторюватись, тут тільки напишу, що нам з чоловіком категорично не сподобалось. але допускаю, що просто нам не пощастило і завжди радію з того, що комусь вони допомагають.
My Signature
Не бойтесь совершенства - Вам его не достичь. (с) С. Дали
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 листопад 2009 - 08:32

Свою думку я написала в темі штучне запліднення - Колись це дісно була хороша клініка,все там гарно ,багато фотографій діточок і подяк !!!Добре що вони комусь помогли!!! Але у мене повний негатив !!!!
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 листопад 2009 - 20:36

ДІВЧАТА, дякую, що відгукнулися і пишете, бо справді цікава тема для багатьох, особливо тих західнячок, хто не має змоги їхати до Києва.
Марті, а Ви і інсемінацію там робили? Ви у Михайлишин ехосальпінгографію проходили?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   нессі 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 листопад 2009 - 21:18

Привіт! І у мене з інтерсоно тільки негативні емоції,хоча дуже вірила що у них класні спеціалісти -професіонали своєї справи а виявилось що не всі..... :yahoo: Про Михайлишин також чула хороші відгуки.
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 листопад 2009 - 09:26

Перегляд повідомленняdevjuli (10.11.2009, 20:36) писав:

Марті, а Ви і інсемінацію там робили? Ви у Михайлишин ехосальпінгографію проходили?

Я проходила у лікаря Пелик Андрія Степановича, хороший лікар також, на разі показань для інсемінації в мене нема, посткоїтальний тест нормальний у мене, так що з інсемінацією можна почекати. А у вас є показ на інсемінацію?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 листопад 2009 - 10:12

Перегляд повідомленнянессі (10.11.2009, 21:18) писав:

І у мене з інтерсоно тільки негативні емоції,хоча дуже вірила що у них класні спеціалісти -професіонали своєї справи а виявилось що не всі.....

Нессі, напишіть до якого лікаря ви туди попали
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 листопад 2009 - 17:18

Марті, , власне, я ще не знаю, бо тільки на ехосальпінгографію туди планую йти, так що покищо тільки цікавлюся
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 листопад 2009 - 18:59

Перегляд повідомленняМарті (11.11.2009, 10:12) писав:

Нессі, напишіть до якого лікаря ви туди попали

Я лікувалась у Зіновєвої С .І.,вона там вважається хорошим лікарем,можливо це мені просто не повезло :bye: У мене склалось такє враження що у них все лікування зводиться до штучного запліднення.
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 листопад 2009 - 10:18

Перегляд повідомленнянессі (11.11.2009, 18:59) писав:

Я лікувалась у Зіновєвої С .І.,вона там вважається хорошим лікарем,можливо це мені просто не повезло :clapping: У мене склалось такє враження що у них все лікування зводиться до штучного запліднення.

На рахунок Зіновєвої нічого не можу сказати, вона мені тільки посткоїтальний робила, а на рахунок вашого враження то щось у тому є, мене тоже направляли на інсемінцію, мотивуючи то тим, що щось треба робити, і при тому даючи гарантію тільки 20% що мені це поможе))))) я поки відмовилась від інсемінації і просто спостерігаю там свій цикл, а далі буде видно.....тому цікаво послухати різні думки на рахунок цієї клініки і ситуації які складались з тими хто стикався з лікарями з Інтерсоно
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 12 листопад 2009 - 11:09

Може трохи не по темі, але... Дівчата, а до Палиги хтось ходив (раніше працював в Інтерсоно)? Він мені минулого разу на УЗД казав, що десь в жовтні відкривається його клініка, яка в основному спеціалізуватиметься власне на штучному запліднення. Та ще й казав, що на початку будуть і знижки. Збирався і на нашому форумі зареєструватися. Але поки не видно ))) Бо казав, що зареєструється під своїм іменем.
-------
Я в "Інтерсоно" тільки на огляди ходила. До Кайстрюкової. Задоволена, хоча сама Кайстрюкова трохи специфічна...
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   марусик 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 листопад 2009 - 11:41

Я лікувалась у Зіновєвої С .І.,вона там вважається хорошим лікарем,можливо це мені просто не повезло :child_ 02: У мене склалось такє враження що у них все лікування зводиться до штучного запліднення.

Дві мої коліжанки лікувалися від безпліддя в "Інтерсоно" і по їх розповідях дійсно можна зробити висновки, що лікарі "склоняють" до штучного запліднення. Хоч перша дуже швидко завагітніла сама, тобто ніяких особливих показів до штучного не було. У другої поки на жаль не виходить, але вони ще надіються завагітніти природнім шляхом.

Що стосується осбисто мене, то я лікувалася в "Інтерсоно" від хронічного андекситу. Після кількох років безуспішного лікування у різних лікарів, саме звідти я вийшла абсолютно здорова. Моїм лікарем була Гуняк Ліля Дмитрівна, задоволена повністю. Кілька раз була у Зіновьєвої. Теж сподобалася. Загалом враження тільки позитивні, приємний персонал, не потрібно по пів дня сидіти в чергах. Хоч зважаючи на високі ціни так воно і має бути.

Додам що було все це у 2007 році, а після цього від кількох знайомих чула, що "Інтерсоно" дуже зіпсувалося. Незнаю на скільки це так, нічого стверджувати не буду
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 листопад 2009 - 11:57

Я лікувалась у Зіновєвої С .І.,вона там вважається хорошим лікарем,можливо це мені просто не повезло :cray: У мене склалось такє враження що у них все лікування зводиться до штучного запліднення.

Я також проходила огляд у Зіновєвої -приємна ,але весь брала в мене мазки ,на мої питання відповідати чітко не хотіла !тільки казала треба лікуватись ,і що вони все зводять до штучного я з тобою згідна
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Galk@ 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 12 листопад 2009 - 12:16

а я не дуже задоволена цією клінікою. Одного разу затягнула мене туди подружка , в мене була затримка тиждень . Я не пам'ятаю лікарки , оглянувши мені зразу сказала шо на 70% вона впевнена шо в мене позаматкова вагітність. І шоб я здала в них аналізи. Цілу ніч проривіла , зранку в мене почались місячні пішла здавати анаалізи. Нащастя вовони були хороші , я сказала про міс. і про те шо пів року не можу завагітніти.Приписали мені кучу лікарств , я як показала своїй свекрусі ці рецепти вона аж поблідла.Виявляється , це були дуже гормональні таблетки якими лікують безпліддя.А через місяць після такого походу я завагітніла :) :) , і без всякої допомоги лікарів :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 листопад 2009 - 16:42

Перегляд повідомленняMasik (12.11.2009, 11:09) писав:

Дівчата, а до Палиги хтось ходив (раніше працював в Інтерсоно)? Він мені минулого разу на УЗД казав, що десь в жовтні відкривається його клініка, яка в основному спеціалізуватиметься власне на штучному запліднення.

На скільки я знаю то вона вже працює, на вул.Героїв УПА(кол.Тургєнєва),73 це на території заводу
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 листопад 2009 - 16:58

Ой,дівчата а скільки я пережила коли почула від Зіновєвої ,що у моєму випадку тільки штучне запліднення :man_in_love: А коли пішла до іншого хорошого лікаря(за порадою форумчанок),то він із слів Зіновєвої розсміявся і сказав що це їхній бізнес....Хоча дуже багато пар з їхньою допомогою стало батиками і це їхній плюс,але не можна всіх підряд направляти на ЄКО не розібравшись в проблемі до кінця.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лянчик09 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 грудень 2009 - 23:04

У 2006 р лікувалася на батальній. Зі мною в палаті лежала дівчина яка лікувалася там. Казала що вже стільки сил і часу пройшло а результату не було. Потім її дільнича лікарка порекомендувала зробити лапороскопію. Тому вона опинилася на батальній. Дуже надіюсь що їй це помогло.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 грудень 2009 - 23:41

мої знайомі після 10 років безуспішного лікування у різних спеціалістів ,за допомогою ЕКО в "Інтерсоно" народили синочка (вагітність вдалася лише із третьої спроби)
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 25 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів