Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Де у Львові можна придбати хороший,натуральний мед? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків
Дуже любимо мед,а от в магазині чи на базарі купувати не хочеться,бо не відомо,що то за мед,наскільки він хороший.Моя бабуся колись купувала у людей із села,ото був мед! .Можливо хтось знає у Львові перевірені "точки",де можна придбати класний медок :)
є в центрі магазин бджілка, то там непоганий мед.
А ще ми деколи купуємо в мужика на добробуті, він на бінці свій номер телефону записує.
А взагалі десь мама постійно купує по знайомству, так виходить,що хтось продає і то по 6 літрів зразу, але в різних пасічників..
Мій батько має в Карпатах пасіку, але на жаль цього року вже все продали, так що будете мати бажання наступного року поїсти свіжого меду пишіть в пп,напишу вам координати.
На вул. Мельника в палаці спорту "Україна" кожні 2 тижні відбувається виставка-ярмарок. Там пасічники продають всі продукти бджільництва. Попит шалений.
Ми купляли мед в Гошеві, його роблять монахи! Сеперовий медок, і я на 100% впевнена що туди нічого не підсипали... Такщо якщо маєте вільний час, їдьте до Гошова, і в святому місці побудете і медку прикупите=)))