Привіт всім!)
в мене також виявили папілома вірус, але коли мені його діагностували,то разом з ним і уреаплазмоз(біда сама не приходить

), і мазок був такий, що вже нічого не хотілось, і сказали провіритись на сифіліс((( слава богу,сифіліс не підтвердився

слава богу що хоч на дисплазію матки хороший результат-1-й тип))
спочатку пролікувала уреаплазмоз і лікарка прописала пити протефлазід, кожного місяця ставлю свічки генферон і ще почала приймати щомісяця гропринозин.
за ці 3 місяці лікування мої кондиломи то майже зникали, то їх кількість збільшувалась втричі. коли лікарка додала гропринозин-вони почали зменшуватись і шкіра на місці кондилом стала гладенькою, раніше лишались борозни, що дає надію.
після того,як начиталась різного в неті про вірус,думала що то вже діагноз на все життя(((
лікарка каже, що вірус можна вивести з організму, що він не вбудовується в клітини, він місцевий, саме тому у багатьох людей він проходить безслідно і сам зникає, а у деяких проявляється через слабкий імунітет.
цього місяця закінчую приймати всі ліки і йду на огляд,чи треба буде припалювати кондиломи.потім через 2-3 міс знову робити аналіз на наявність вірусу.якшо все ок, то каже,що для впевненості краще зробити щеплення.я готова на все, аби тіки позбутись тої зарази
після діанозу ми з хлопцем тепер завжди використовуємо презерватив,в нього все було чудово, а зараз ні з того ні з сього появились прищики-дуже боюсь, щоб ще і його то не зачепило((( в когось щось було подібне з чоловіками??