"Відчайдушні домогосподарки" Улюблений серіал?
Відправлено 05 листопад 2009 - 00:46
6-й сезон
Відправлено 05 листопад 2009 - 01:11
Відправлено 05 листопад 2009 - 02:04
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
дивилася перші сезони мені подобається героїня Ніколетт Шерідан, Іді, здається...
Відправлено 05 листопад 2009 - 09:35
Відправлено 05 листопад 2009 - 09:55
Лінет хороша мама та прекрасно тримає відносини в сім"ї
Брі... гарна господиня, але як на мене, то вже аж занадто завернута на чистоті...деякі моменти в виховання дітей мені не подобалися.
Габі ...
Іді мені також дуже імпонувала... дама з характером
Спробую переказати в двох словах сюжет : Сьюзен вийшла заміж за Майка, а Кетрін біситься, вставляє палки в колеса, трішки зійшла з розуму; Лінет знову вагітна двійнею
До Габі з Карлосом приїджає жити племінниця, з якою Габі конфліктує :p . Випадково зустрічається з колишнім коханцем Джоном, який має свій ресторан, в який йде працювати племінниця Карлоса. Як згодом виявляється, в Габі ще є почуття до Джона ( коханця ) і вона ревнує до нього племінницю... Уф... такі події
Повідомлення відредаговано Svetko: 05 листопад 2009 - 09:58
Відправлено 05 листопад 2009 - 12:56
:)***ОЛІЧКА***:)
Дівчата, потім обовязково щось цікаве ще напишу, бо зараз трошки спішу! Ок?)))
Відправлено 06 листопад 2009 - 12:09
Ввчері коли малий засинав я розслаблялась і з задоволенням дивилась його.
Перші 3 чи 4 сезони передивилась 3 рази.
Чекаю поки в нас з"явиться, бо в неті недуже люблю дивитись
Відправлено 07 листопад 2009 - 22:58
З шостого сезону вийшло вже 6 нових серій, наскільки я зрозуміла виходить по одній серії кожного тижня. Я їх так завжди чекаю, ніби манної з неба
Ми пізно ввечері починаємо дивитись серіал, регочимо страх! :D
Не знаю, що такого нового цікавого переказати, бо Svetko практично всі такі головні і найцікавіші моменти розказала.
Лінет справді вагітна двійнею, море дітисок, а чоловік Том знову студент, вчиться в університеті, приводив додому ночувати якихось малолітніх друзів п'яних, одним словом цирк
В Габі з Карлосом теж не без пригод. Їхня дочка на якісь виставі в школі забула слова і сказала "fuck", Габі зразу окуляри і ховається, короче в своєму репертуарі. Після того ще Габріель підлила масла в огонь і малу вигнали зі школи, габі її вдома вчить. Там теж свої цирки.
Чистюля Брі планує заміж за Карла, але після того як він стане більш відповідальним. Сюзан "незграбна" теж в своєму репертуарі.
О, згадала ще, їхня ще одна подруга, стара, місіс Маккласкі має коханця старого, тоже така кумедна!
І знову в серіалі з'явилися нові сусіди, Svetko про них розказувала, зі своїми новими страшними таємницями, які з часом будуть розкриватись. Одним словом я вже розповіла про такі нюанси, трохи доповнила Svetko
Якщо комусь справді цікаво, була дуже рада розповісти :) Буде щось нове, обов'язково напишу.
Відправлено 07 листопад 2009 - 23:15
Відправлено 08 листопад 2009 - 15:52

Якщо падати, то тільки в чиїсь обійми!
Відправлено 09 листопад 2009 - 15:08
Відправлено 11 листопад 2009 - 14:35

Відправлено 13 листопад 2009 - 00:56
Відправлено 20 листопад 2009 - 14:15
Повідомлення відредаговано Roksolana: 20 листопад 2009 - 14:15

Допомога