Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Реабілітаційні центри у Львові та ін.областях - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Реабілітаційні центри у Львові та ін.областях "Еліта", центр Падка, санаторій в Заліщиках... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   smaili 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 02 листопад 2009 - 15:08

Всім привіт! Пропоную форумчанам поспілкуватися про реабілітаційні центри для наших діток. Пишіть хто де був, скільки курсів пройшов, які побачив результати після занять, чи підходять вашим діткам саме такі методики занять.Одним словом пишіть всі ваші "за" і "проти".
Прохання до модераторів темку РЦ "Майбутнє"в Одесі перекинути в цю тему. Дякую.

:) Шановні форумчани хто і що чув про "Будинок з Ангелом". Так називають РЦ "Майбутнє" в Одесі. Я думаю, що це схожий центр як Козявкіна, тільки як говорять - безкоштовний. Я багато чула про центр, є багато інформації про нього в інтернені, але мене цікавлять відгуки батьків, які були там на лікуванні з дітьми. Буду вдячна за будь-яку інформацію. :search: :unknw: :shok:

Повідомлення відредаговано За крок до весни: 07 квітень 2011 - 21:29

My Signature
Зображення
Зображення
Коли життя набуває сенсу – серце болить сильніше…
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   киевляночка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 03 листопад 2009 - 23:10

Доброе время суток. Я не была в этом центре, хотя в собезе дают бесплатные путевки. Была там моя знакомая, жутко не понравилось, жить не где, снимала жилье, отношение медперсонала ужасное, массаж по 10 минут и др. отрицательные отзывы. Один вывод "бесплатный сыр только в мышеловке" - сугубо мое мнение
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 листопад 2009 - 23:31

Я нині також нарила багато інформації, говорила з мамою з Одеса, з Запоріжжя вони не в сильному захваті. На огляд до лікарів не доступишся, не всі лікарі є на місці, не всі процедури назначають. Щодо проживання окрема історія. Дорожнеча страшна(щоб зняти квартиру), умови паршиві (таракани на кожному кроці), води часто немає. Та і ставлення лікарів бажало би кращого. Так там безкоштовно, повний сервіс, але багато "но". Ще одному форумі мами писали що може бути і нічого незвичного там немає. Мені просто розрекламували той центр і настирно агітують туда їхати. Але я бачу, що нічого особливого там немає. Це моя така думка. Можливо комусь і підходить. Я вибирала між дельфінами і тим центром, але напевно зупинюся на дельфінах.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   valyavk 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2010 - 09:18

Львівський міжрегіональний центр соціально-трудової,професійної та медичної реабілітації інвалідів
Відділення медичної реабілітації

м. Львів,
вул. Хуторівка, 38

Відділення є медичним госпрозрахунковим підрозділом Львівського міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів Міністерства праці та соціальної політики України. Метою діяльності відділення є покращення якості життя пацієнтів шляхом надання індивідуальної, кваліфікованої, всесторонньої медичної реабілітації.
Завідувач відділення Падко Володимир Олександрович - лікар-невролог вищої категорії. В 1979 році закінчив лікувальний факультет Львівського державного медичного інституту. З 1980 року працює лікарем неврологом.

Відділення забезпечує комплекс реабілітаційних заходів, які включають:

* корекцію психологічного стану;
* застосування функціонального харчування;
* лікувальну фізкультуру;
* систему масажу;
* механотерапію, корекцію хребта;
* розробку периферичних суглобів;
* рефлексотерапію;
* використання фізіотерапевтичних процедур, водних, теплових, тощо.

Відділення співпрацює з профільними медичними та науковими установами регіону та України.

Реабілітація хворих у центрі не є альтернативною до існуючих методів реабілітації. Вона доповнює та суттєво розширює ефективність існуючих методів відновного лікування. Створений в результаті застосування реабілітації новий функціональний стан, на фоні нормалізації м’язового тонусу, відновлення рухливості суглобів, покращення трофіки та циркуляції крові, відкриває принципово нові можливості для розвитку дитини та підвищує результативність застосування інших методик реабілітації.

Покази та протипокази до реабілітації у відділенні.

1. Дитячий церебральний параліч (всі форми, в тому числі спастична диплегія, подвійна геміплегія, геміпарез, парапарез, атонічно- астатична, змішана, гіперкінетична форма та ін)
2. Затримка моторного розвитку дітей раннього віку
3. Наслідки перенесених черепно- мозкових травм, порушень мозкового кровообігу та нейроінфекцій в період залишкових явищ
4. Головний біль, мігрень
5. Остеохондроз, спондильоз з вираженими м’язово тонічними синдромами, больовими, руховими, чутливими та судинними порушеннями
6. Вторинні вертеброгенні вісцеропатії (кардіалгії, бронхіальна астма, хронічний бронхіт, дискінезії шлунково- кишкового тракту та ін)
7. Захворювання периферичних суглобів незапального характеру (артропатії, артрози) в негострий період
8. Сколіотична постава у дітей, сколіози І – ІІ ст.
9. Захворювання периферичної нервової системи (плексити, поліневропатії, невропатії різної етіології) в негострий період.

Протипокази

1. Пухлини нервової системи та внутрішніх органів.
2. Специфічні та неспецифічні інфекційні захворювання хребта та суглобів (туберкульоз, бруцельоз, туляремія, ревматичні захворювання, остеоміеліт).
3. Остео-, спондилопатії різної етіології (гормональні, обмінні).
4. Гострі та підгострі запальні захворювання спинного мозку та його оболонок.
5. Пошкодження хребта, костей та суглобів в гострому періоді.
6. Стан після операції на хребта (давністю до одного року).
7. Спонділолістез вище ІІ ст.
8. Кила міжхребцевого диску з секвестрацією пульпозного ядра, компресією спинного мозку.
9. Гідроцефалія в стадії декомпенсації.
10. Епілепсія з частими, важкими приступами та зміною особистості.
11. Виражені сколіотичні деформації хребта, вище ІІ ст.
12. Синдром набутого імунодефіциту.

В сумнівних випадках або при відносних протипоказах питання доцільності проведення реабілітації вирішується індивідуально.

Прихований текст

Користувач подумав і додав через 22 хв.:
Заліщицький обласний комунальний дитячий санаторій

48600
Тернопільська обл.
м. Заліщики, Грушевського М. вул., 12
Телефон: +380(3554)21460
Керівник - Буринюк Петро Павлович

«Cуть методу теплової релаксації полягає у тому, що під дією високих температур тіло рослаблюється і стає в’ялим, — пояснює Петро Буринюк. — Це дуже важливо при ДЦП, адже у таких діток весь час підвищений тонус м’язів. Ось тому перед початком лікування поміщаємо дітей у сауну з липових дощок. Малі пацієнти перебувають там 15—30 хвилин при температурі 50—60 градусів за Цельсієм. Менших діток, починаючи з шестимісячного віку, гріємо у спеціальних теплових ваннах, де температура не вища за 40—50 градусів. Після сауни комплекс реабілітаційних процедур: циркулярний душ, гідромасаж, аплікації з гарячої грязі, привезеної з Куяльника, трав’яні ванни, релаксація у соляній печері». Під час грязевих аплікацій їх наносять безпосередньо на суглоб, накривають целофановою плівкою і обмотують рушником. Завдяки такій процедурі суглоб прогрівається, організм насичується корисними мікроелементами, і швидше відбувається покращення стану дитини.
Крім того, в санаторії є іпотерапія.

Сюжет про санаторій:
Прихований текст

Заліщицький санаторій приймає в тому числі і малюків віком до трьох років.
My Signature
I Beileve I Can Fly...
  • 2
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2010 - 14:44

А що ти можеш по дитині сказатиякі бачиш результати. Скільки курсів ви пройшли? Яке відношення персоналу до дітей? До батьків?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2010 - 22:57

Всім привіт! Хочу поділитися своїми враженнями від НРЦ "Джерело". Нас запросили туди на заняття з Монтесорі-педагогіки. Крім того нам запропонували ще й займатися з логопедом. Кожної середи та четверга з дитиною будуть індивідуально займатися. А по п"ятницях - заняття з Монтесорі, але групове заняття. Групове заняття в нас пройшло на "ура". Моє чудо задоволене, а я задоволена разом з ним. Дуже радо нас прийняли, дуже хороші педагоги займаються. Трошки розкажу про саме заняття. Спочатку привітання зі всіма. Діти сідають на мати на підлогу співають пісню, таким чином пройшло привітання. Потім сідають за столики і складають великі пузлі, хто насиляє дерев"яні фігури на якусь основу, розглядають картинки. Потім знову йдуть на мати і співають пісеньки, при тому роблять різні рухи руками. Така невеличка свого роду гімнастика. Потім знову за столики складати, розглядати, передавати одне одному забавки... В кінці заняття знову на мати і всі прощаються. Звийчайно, що моя дитина і половини з того не робила( він самий менший між дітьми був, решту всі старші), але він був к колективі, дивився на діток і намагався повторювати. Я дуже вдячна педагогам за їх терпіння до дітей і старанну працю.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 2
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 березень 2010 - 13:44

Мар!яна, я дуже-дуже рада за твого Дмитрика! Бачиш - він в тебе дорослішає, а ти так переживала! Все буде добре!

Щодо наших результатів... в Залішиках ми були раз, нічого особливого після курсу лікування не побачила, бо ми захворіли посеред курсу і поїхали додому. Наразі туди не збираємся.
В Падка ми вже 4 курси пройшли за останній рік, що навчилися - повзати на животі, гратися ручками і перекладати з руки в руку, стояти біля опори (недовго), взагалі після кожного курсу йдуть невеличкі покращення. А ще ми займаємся постійно вдома, щодня - ЛФК з нашою Людмилою Петрівною, продовжимо ходити в басейн після Великодня, по Доману дещо залишили. Зараз от хочемо записатись в Монтесорі-групу, але пропонують тільки індивідуальні заняття. А ми хочемо в колектив, до діток.
My Signature
I Beileve I Can Fly...
  • 3
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 березень 2010 - 15:30

Перегляд повідомленняvalyavk (31.3.2010, 13:44) писав:

Мар!яна, я дуже-дуже рада за твого Дмитрика! Бачиш - він в тебе дорослішає, а ти так переживала! Все буде добре!

Щодо наших результатів... в Залішиках ми були раз, нічого особливого після курсу лікування не побачила, бо ми захворіли посеред курсу і поїхали додому. Наразі туди не збираємся.
В Падка ми вже 4 курси пройшли за останній рік, що навчилися - повзати на животі, гратися ручками і перекладати з руки в руку, стояти біля опори (недовго), взагалі після кожного курсу йдуть невеличкі покращення. А ще ми займаємся постійно вдома, щодня - ЛФК з нашою Людмилою Петрівною, продовжимо ходити в басейн після Великодня, по Доману дещо залишили. Зараз от хочемо записатись в Монтесорі-групу, але пропонують тільки індивідуальні заняття. А ми хочемо в колектив, до діток.

Привіт! Якщо є можливість займатися індивідуально, то не відкидай такої можливості. По наші індивідуальні заняття ще нічого сказати не можу. Після першого заняття напишу як все пройшло. Ваші результати таке класні. Добре одне, що розвиток не стоїть на місці, а маленькі перемоги в наших ситуаціях прирівнюються до великих. Так, що ви також молодці!!!!!!!!!!!!!!!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Danaka82 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 19:01

smaili, ,ми їздили в Еліту.малий вставав на пальчики,тому що був підвищений тонус м"язів і підвищений в/ч тиск.пройшли цього тижня там курс.нам дуже допомогли там.ще домовилась з їхньою масажисткою,буде додому приходити,щоб зробити ще 5 масажів з лікувальною фізкультурою.після усіх 3 різних масажистів,які до нас приходили про їхній масаж немає слів.дуже гарно роблять:весь комплекс масажів,лікувальна фізкультура,восково-парафіові обгортання на ножки.загалом я дуже задоволена.якби хтось швидше порадив нам Еліту чи Падко,ми б уже давно забули про нашу проблему.надіюсь,що більше нам не прийдеться туди звертатись.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 квітень 2010 - 22:00

Привіт! Danaka82 я рада за вас і добре, що ви бачите результати від тих процедур. В темі про масажі я висловила вам чисто свою думку, а слухати мене чи не слухати вирішувати вам. Просто за три роки я бачила різні масажі і тому в мене роботу масажистів з Еліти є з чим порівняти. І ще одне : вашій дитині такі масажі підходять і добре, притримуйтесь їх методики. :yahoo:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mira01 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 00:23

Првіт усім :15_2_126: . Ми з моєю донечкою вже 3 рази були в Трускавці В Козявкіна. Результати звичайно є - значно знизився мязевий тонус, стоїть біля опори (поки не робить крок, потім падає), дотягує ручку до ротика :shok: . Ми дуже задоволені, оскільки після лікування в лікарні майже нічого не було. Зараз фактично працюємо над зменшенням тонусу і спастики, щоб надалі отримати результат і нарешті встати на ніжки і піти.
Хотіли поїхати до Падка, але на сімейній нараді вирішили, що краще все ж таки в Трускавець, бо туди з цілого світу з'їжаються.
Також чули про теплолікування в Тернополі, але наш невропатолог нам не радили, сказала, що нам таке не підходить, вже суніваюся в щирості її слів :give_rose: . Якщо можна розкажіть більше як туди можна потрапити, скільки коштує курс?
Також були в Миколаєві на іпотерапії :36_22_10: - дуже задоволені :child_ 02:
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 14:07

Mira01, а куди саме в Тернопіль? Ви говорите про реабілітаційний центр при дит.міській поліклініці, де є процедури і тепло-, і водолікування, і де лікарем-реабілітологом працює Шідловська Наталя Володимирівна? Вона робить розробку суглобів і ЛФК, дуже хороший спеціаліст, ми от якраз закінчили в неї курс. Радила би вам до неї походити. А чому ваша невролог проти? З якого ви міста? Чи ви про Заліщицький санаторій пишете?
На рахунок "Хотіли поїхати до Падка, але на сімейній нараді вирішили, що краще все ж таки в Трускавець, бо туди з цілого світу з'їжаються" - нуу, це ж не аргумент. Я зі своїм малим пройшла три курси в Еліті у Львові, два курси в Трускавці, тоді поїхали до Падка і зараз збираємся до нього вже на 5-й курс. Звичайно, в Трускавці величезна клініка, побудована з розмахом, хороший сервіс, комфортне проживання та харчування на рівні 4-зіркового готелю, але я не готова переплачувати майже в 2 рази тільки за це. Тому що реабілітація по суті не відрізняється, більше того - на Сихові з дітками лікар більше працює індивідуально, контактує з кожною дитинкою. Хоча - кожному своє
My Signature
I Beileve I Can Fly...
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2010 - 00:43

Перегляд повідомленняvalyavk (19.5.2010, 15:07) писав:

Mira01, а куди саме в Тернопіль? Ви говорите про реабілітаційний центр при дит.міській поліклініці, де є процедури і тепло-, і водолікування, і де лікарем-реабілітологом працює Шідловська Наталя Володимирівна? Вона робить розробку суглобів і ЛФК, дуже хороший спеціаліст, ми от якраз закінчили в неї курс. Радила би вам до неї походити. А чому ваша невролог проти? З якого ви міста? Чи ви про Заліщицький санаторій пишете?
На рахунок "Хотіли поїхати до Падка, але на сімейній нараді вирішили, що краще все ж таки в Трускавець, бо туди з цілого світу з'їжаються" - нуу, це ж не аргумент. Я зі своїм малим пройшла три курси в Еліті у Львові, два курси в Трускавці, тоді поїхали до Падка і зараз збираємся до нього вже на 5-й курс. Звичайно, в Трускавці величезна клініка, побудована з розмахом, хороший сервіс, комфортне проживання та харчування на рівні 4-зіркового готелю, але я не готова переплачувати майже в 2 рази тільки за це. Тому що реабілітація по суті не відрізняється, більше того - на Сихові з дітками лікар більше працює індивідуально, контактує з кожною дитинкою. Хоча - кожному своє

Я, впринцмпі мала на увазі Заліщицький санаторій, проте про реабілітаційний центр при дит.міській поліклініці не чула.
На рахунок Падка ми подивились, що в нього курс коштує приблизно 3500, а в Трускавці 4500 (10 днів), майже на одне виходить, а ми вже стільки лікарів поміняли. Все ж вирішили, що там вже знають нашу історію, краще бачитимуть результат, і масажист і інструктор з ЛФК той самий, тобто також зможуть звернути нашу увагу на конкретну проблему :unknw: Та й в Трускавець ми їдемо без проживання, а то не знаю чи нам вистачило б стільки грошей, а вже там винаймаємо кімнату поблизу - так виходить значно дешевше :dance2:
А наш невролог не те що проти, вона, наскільки я вже розумію, просто не хоче тратити свій "дорогоцінний час", щоб давати якісь поради, от проходите лікування у лікарні, ну і добре, призначить нам ліки, тоже не погано, а так куди їхати, або до кого звернутись все мами допомагають. Дуже тішусь, що зараз провели інтернет і я можу на форумі поспілкуватись з батьками, які мають таку ж проблему, тому що легше спільно долати всі негаразди :empathy3: .
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2010 - 09:43

Дорогенька, 'valyavk', чи не могли б ви надіслати мені контакктні номери телефонів (можна в приват) в реабілітаційний центр при дит.міській поліклініці в Тернополі, де є процедури і тепло-, і водолікування, і де лікарем-реабілітологом працює Шідловська Наталя Володимирівна. Наперед, Дуже Дякую!!! :unknw:
І скажіть, будь-ласка, оскільки ми з Львівської області, чи Шідловська Наталя Володимирівна взагалі зможе нас пийняти, а тим більше надати нам реабілітацію???
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2010 - 22:43

smaili, думаю ви цілком маєте рацію!!! Ми також туди збирались. Вже були записані. Перед нами їздила знайома з Кривого Рогу. ЖААААХ!!!!!
Не дай Боже там запізнитись і прийти не о 8.00. Вони прийшли о 9.00 і для того, щоб поступити їм довелось в педіатра в черзі простояти до 16.00 (це з сумками, з дитиною на руках, без проживання, голодні).
Коли їх призначили з процедур дали лише ЛФК, масаж, мягка кімната (якась кімната з іграшками), це тому що вони запізнились, але запис туди попередній, як то можна запізнитись, що не вистачає прпоцедур!!! Іпотерапія 2 рази в тиждень, не знаю чи буде результат відтакого лікування, ні тобі повноцінних масажів, ні тобі повноцінної іпотерапії.
Проживали вони в їхньому пансіонаті - безкоштовно. Ремонт в кожній кімнаті телевізор, санвузол з душовою, проте ставлення ,як до собак перекреслює все попереднє. Немає де приготувати їжу, а там не годують, є мікрохвильова для розігріву їжі, але де ту їжу взяти. Біля кожної мікрохвильовки стоїть "патрульний", щоб ти бува довше 3-х хвилин не перегрів!!!!
Правда в першу суботу возили їх в дельфінарій на шоу - безкоштовно, казали там вже відпочили.
Одним словом, кому не страшно, або хто любить "остриє ощущения" може спробувати!!!!!!!!!!!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 травень 2010 - 22:40

ЯКЩО ДОБРЕ ПОДУМАТИ(ТО МОЯ ОСОБИСТА ДУМКА), ТО ВСІ ПРОЦЕДУРИ, ЯКІ Є ТАМ МОЖНА У ЛЬВОВІ РОБИТИ. КОНИКИ Є У ЛЬВОВІ, ЛОГОПЕДА МОЖНА ЗНАЙТИ, МАСАЖИСТА ТАКОЖ, ТЕПЛОВІ ПРОЦЕДУРИ В НАС ТАКОЖ РОБЛЯТЬ. ЄДИНЕ ЧОГО В НАС У ЛЬВОВІ НЕМАЄ, ТО СЕНСОРНОЇ КІМНАТИ.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Switljachok 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2010 - 12:26

Перегляд повідомленняsmaili (29.5.2010, 22:40) писав:

...ЄДИНЕ ЧОГО В НАС У ЛЬВОВІ НЕМАЄ, ТО СЕНСОРНОЇ КІМНАТИ.

У Львові є!!! У Джерелі - гарна сенсорна кімната, яку наш реабілітог створювала, викохувала впродовж кількох років. Є й придбані сенсорні пристосування, а є й створені нею власноруч - "авторські" і неповторні. Хоча у неї нещодавно народилась третя дитинка, то її самої немає. Але, думаю, сенсорна програма буде працювати обов'язково...
My Signature
Найкоштовніше намисто у мами - це рученята її дитинки, яка ніжно пригорнулась до грудей[font=Arial]
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2010 - 21:59

Перегляд повідомленняSwitljachok (30.5.2010, 13:26) писав:

У Львові є!!! У Джерелі - гарна сенсорна кімната, яку наш реабілітог створювала, викохувала впродовж кількох років. Є й придбані сенсорні пристосування, а є й створені нею власноруч - "авторські" і неповторні. Хоча у неї нещодавно народилась третя дитинка, то її самої немає. Але, думаю, сенсорна програма буде працювати обов'язково...

Сорі, я не знала. Скільки ми там займаємося, я ні від кого про ту кімнату не чула. Будемо на заняттях, то розпитаю про неї. А ви в двох словах можете розказати про суть тої кімната, для вона призначена...?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Svitlana83 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 травень 2010 - 06:00

Я так розумію, йде мова про сенсорну кімнату, яку створила Юля? І знаходиться вона в групі"Сонечко"?
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 травень 2010 - 10:29

Перегляд повідомленняSvitlana83 (31.5.2010, 7:00) писав:

Я так розумію, йде мова про сенсорну кімнату, яку створила Юля? І знаходиться вона в групі"Сонечко"?

Світлана якщо ти про неї щось знаєш, тоді розкажи нам щось цікаве.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн