Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Виграш у лотерею - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Виграш у лотерею А з вами це траплялось? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   MaxMaM 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 27 жовтень 2009 - 23:42

Мені здається, що кожен із нас хоча б раз у житті мріяв виграти у лото. Ось і мене посліднім часом переслідують такі думки , адже в умовах кризи коштів катастрофічно не вистачає. Розум підказує , що це бредова ідея , а от інтуїція каже , що треба спробувати. Дідусь мого чоловіка, якому 78 років грає регулярно вже декілька років , але якихось грандіозних сум не вигравав , так трошки більше ніж вартість білета. Але ж є люди які виграють і я думаю , може мені фортуна посміхнеться :drinks: . Тільки ,будь-ласка, не смійтесь з мене ,наївної :nyam2: От мені стало цікаво , що по цьому поводу думають форумчани, і можливо серед нас є щасливчики. Поділіться досвідом та своїми роздумами по даній темі.
Наперед вдячна :)
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Христуся-Бамбінік 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 27 жовтень 2009 - 23:49

Привіт!Я теж граю у Національну лотерею. Інколи на пару з чоловіком чи іншими родичами, тобто 3 номери вгадую я, а 3 наприклад він. Тоді виграш ділимо пополам.
Дуже мрію виграти джек-пот!Інколи в мене таке відчуття, що колись і виграю:)А наразі максимально вгадувала по 3 номера, - це мізерний виграш. Але знаю, що люди які виграють великі суми, в основному грають роками!!!
MaxMaM, бажання виграти в лотерею - нормальне. Ти по-більше мрій і уявляй цей виграш в себе, як тратитимеш гроші(тобто займайся візуалізацією). Придумай якусь благородну мету. А взагалі ,напевно, рецепт в кожного індивідуальний. Щасти тобі! Лише дуже не захоплюйся, щоб це в хворобу не переросло, тому що тоді це біда!!!
My Signature
Зображення

Якби мені тепер мати той розум, що буде через 5 років,
І той ентузіазм, що був 5 років тому.
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 жовтень 2009 - 23:57

Дякую за поради. Що-що , а мріяти я вмію, так що залишилось тільки одне гроші на руки отримати :D Мабуть куплю білетик на пробу, а раптом щось і виграю :drinks:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nadin 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 28 жовтень 2009 - 01:19

А я інколи купую білети лото забави, мої знайомі вигравали не раз правда суми біля 100 грн але я думаю теж непогано, хоча б лишаєшся в нулі а не в програші тобто повертаються гроші за нещасливі білетики.Мені ще не щастило, але азарт є!!!
My Signature
Зображення

Наша сила в нашій слабкості!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дашка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 жовтень 2009 - 01:29

Я завжди як йду в супер маркет,то при виході купляю лотерейки по 2грн.,,коли 2і грн. виграю,коли 5,одного разу виграла 40 грн.,а через два дня сотку зірвала,тішилась як дурна. :D Постійно купляю різні,і таке що була в проігриші,буває дуже рідко.А щось серйознійше зіграти якось руки не доходять,треба спробувати.В мене є знайомі,які купили перший раз два білети лото забава,і виграли джек пот,200 з чимось тисяч гривень,але то було дуже давненько.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 жовтень 2009 - 13:02

Перегляд повідомленняДашка (28.10.2009, 2:29) писав:

Я завжди як йду в супер маркет,то при виході купляю лотерейки по 2грн.,,коли 2і грн. виграю,коли 5,одного разу виграла 40 грн.,а через два дня сотку зірвала,тішилась як дурна. :D Постійно купляю різні,і таке що була в проігриші,буває дуже рідко.А щось серйознійше зіграти якось руки не доходять,треба спробувати.В мене є знайомі,які купили перший раз два білети лото забава,і виграли джек пот,200 з чимось тисяч гривень,але то було дуже давненько.

Твоє повідомлення мене збудоражило :wacko: тепер точно куплю білетик , мабуть попробую лото забаву.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 жовтень 2009 - 13:35

Я купую лото-забаву та Хто там, правда ще нічого не виграла, але цей азарт :smile: ,сидиш як придурок біля телевізора і чекаєш...тремтиш...а що, якщо зараз я виграю???? На неділю знову куплю лото - забаву і знову як придурок буду сидіти та синіти біля телевізора :D . Треба надіятися і тоді все буде добре.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MOZILA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 жовтень 2009 - 13:37

А як людина, що любить цифри, у лотереї не граю. Було колись піддавалася азарту, але коли платиш за квиток 5 грн, а виграєш 4...
Часом зустрічаю пенсіонерів,що купую лото-забаву пачками (напевно на всю пенсію), мені їх страшенно шкода, люди витрачають останнє у надії на чудо
Тому позиція у мене така - хочеться спробувати, то значить треба спробувати, але не перетворюйте це на нав"язливу мрію
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   сні 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 листопад 2009 - 20:40

Хотілося б що б поділилася людина,яка виграла пристойну суму, враженням.Інколи теж думаю,може попробувати?
My Signature
Ната
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 05 листопад 2009 - 08:39

Інколи купую "Забаву" (коли тошно), але більше 10 не вигравала. Дядько у мене вже декілька різів закреслював дві лінії
А я сподіваюсь, що в скорому майбутньому куплю і закреслю як мінімум 3, можна навіть без пільгової підковки :girl_devil:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анабель 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 листопад 2009 - 09:21

Ну не знаю чи можна це вважати виграшем, але одного зимового ранку в двері квартири подзвонили....А це був гарний Різдвяний ранок.... Ми відчинили а там якийсь хлопчина каже що вам посилка з Америки - я кажу неможе бути бо немає там родичів чи знайомих.А він питає Ви така-то такато? Кажу так лише різниця в імені. я Ганна а не Галина. Він: - нічого то опечатка, приймайте! Я підписалась і він заносить в хату два мішки!!!!!! Коли він пішов ми з чоловіком роздивились і виявилось що то рис! 2 мішки рису!!!!! так як було свято то ми сховали ті мішки в кладовку щоб не мішали, але не чіпали бо думаєм скоро помилка виясниться і за ними прийдуть. Через 10 днів таки прийшов той хлопчина а мій чоловік до нього жартома: А немає рису, зїли! А він: ну нє то нє! Я тоді з будуна був то троха напутав!!! :girl_devil: :girl_devil: :diablo: :shok:
Так і їмо ми той рис вже 2 роки!
Напевно не втему але це мій самий крупний виграш!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мацьопка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 листопад 2009 - 17:10

У 5 рочків виграла...банку тушонки :D на конкурсі у одному із сіл Львівської області. У 6 рочків- драже ІЗЮМ В ШОКОЛАДІ( пачечку) , котру "вигідно"виміняла на іграшку- ЖАБКУ-ЦАРІВНУ :unknw: ( у садочку)...І два роки тому у цетрі Львова, перед оперним у лотереї безпрограшній за 1 грн- витягнула кулончик із сердечком. ...і от нещодавно від пива ЧЕРНІГІВСЬКЕ під кришечкою- ще 0,5 літра пива :db:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світлала 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 листопад 2009 - 17:49

Цікаво було почитать про ваші думки дівчата та успіхи в лотареї. я також граю вже декілька років в лото забаву сподіваючись що виграю і тільки :girl_angel: джек пот. Чоловік жартує говорить що всі лотереї це брехня, ніхто такими грошима не розкидається, але от в мене внутрішнє відчуття що точно виграю. До даного часу вигравала лише по 5-10 грн., але впевнена що скоро успіх иені посміхнеться. бажаю всим форумчанам успіхів і віри у виграш. Нам обов"язково повезе )))) :good:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 листопад 2009 - 18:20

купувала деякий час ХтоТам - одного разу виграла 3 грн))))))))) повернулись гроші за білет)))))))))))))))))))))))) от і вся історія)))))))))))
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Riki_tiki_tavi 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 07 листопад 2009 - 19:22

Анабель, розсмішила :D
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Черрі 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 листопад 2009 - 21:11

Я вже багато років граю в лото забаву, але думаю, що невезуча. Найбільший виграш у мене був 268 грн. - 2 лінії, а моя сестра вигравала і 3тис. Чомусь я сподіваюсь виграти саме під час вагітності, але " не судьба". А дуже б хотілося...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 листопад 2009 - 21:21

Перегляд повідомленняСвітлала (7.11.2009, 18:49) писав:

Цікаво було почитать про ваші думки дівчата та успіхи в лотареї. я також граю вже декілька років в лото забаву сподіваючись що виграю і тільки :crazy: джек пот. Чоловік жартує говорить що всі лотереї це брехня, ніхто такими грошима не розкидається, але от в мене внутрішнє відчуття що точно виграю. До даного часу вигравала лише по 5-10 грн., але впевнена що скоро успіх иені посміхнеться. бажаю всим форумчанам успіхів і віри у виграш. Нам обов"язково повезе )))) :lol:

Ой , це внутрішнє відчуття не дає спокою :lol: сплю і бачу як виграю гроші. Я вже мала купити собі лоторею , але почалась ця епідемія і ми з малюком не виходимо на вулицю , а чоловік не хоче купувати , бо не вірить в це , мабуть через свого дідуся , про якого я писала в 1 пості , з якого він часом прикалується. А в дідуся азарт ого-го-го. Але я обовязково спробую зіграти.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Galina111 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 листопад 2009 - 22:28

Я також інколи граю в забаву, часом вигравала по пару гривень. Азарт прибавився коли моїй мамі напророкували що я маю виграти велику суму грошей ( тоді ж сказали коли одружусь то нібито і спрадилось) . От себе тішу також що колись виграю закрию кредити, допоможу трохи мамі і т.д.....
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 листопад 2009 - 13:05

Сьгодні дивилась "одним оком" лото забаву , так там 3є щасливчиків виграли по 100000грн , а дівчина в студії виграла 200000грн . Повезло , рада за них , а як вони за себе раді , то це тільки можна представити :15_1_55:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Halina 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 листопад 2009 - 14:00

Колись купувала лото забаву,але жодного разу не виграла навіть вартості білету,тому більше не граю.Мабуть я не та людина ,якій щастить у виграшах :15_1_55:
My Signature
ЗображенняЗображення
Будьте внимательны к своим мыслям,они-начало поступков
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему