Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Похід в цирк - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Похід в цирк З якого віку можна йти в цирк Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Кучеряшка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 24 жовтень 2009 - 23:19

Нас на завтра запросили знайомі в цирк, а я не знаю чи брати з собою малечу, адже добре розумію що довго там не всидить. А найбільше периживаю щоб не налякався тієї обстановки. Ось і мучаюсь в роздумах брати чи не брати його з собою. Дівчата поділіться думками і досвідом своїх походів в цирк, буду дуже вдячна :unknw:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 25 жовтень 2009 - 08:21

яб радила не брати, сусідка взяла доню рік і 11міс, дитину зовсім не боязку ,але мала злякалась клоуна і потім кілька ночей зривалась ,боялась незнайомих чоловіків з гучними голосами. Я думаю що ніякої корсті чи задоволення дитина в такому віці як ваша, ще не отримає, а от негативні наслідки можуть бути
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   olia14 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 25 жовтень 2009 - 08:58

Якщо ви йдете у львівський цирк, на теперішню програму(вона вже закінчується, здається), то я б точно не радила, маленьких діток добре брати, коли є багато звірів, тоді їм дуже цікаво, але не довше години цікаво...А у цій програмі песиків було дуже мало, натомість друга частина мала дуже багато спецефектів: темне світло і дуже гучна мінорна, можна і трагічна, музика, моя меньша (2 з хвостиком) так налякалась, що залізла під кофтинку мені і так просиділа до кінця того ілюзійного номеру, діткам ілюзії і акробати, якими захоплюємось ми зовсім не цікаві...
My Signature
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 25 жовтень 2009 - 09:31

olia14, а мій чоловік якраз хотів сьогодні іти з малою в цирк.
Але ми почекаємо на іншу програму, більш цікавішу.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кучеряшка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 жовтень 2009 - 09:50

Дякую дівчата за поради. Я й сама довго думаючи вирішила не брати синочка, підросте тоді підемо в :) цирк не один раз. Тай у самої якщо чесно нема бажання йти, але ще подумаю.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   LIVELY 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 жовтень 2009 - 12:08

Ми малу почали водити в цирк з 2,5 рочків, вже разів 5 були, завжди висиджуєм до кінця, самі яскраві враження у неї від клоунів.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 жовтень 2009 - 12:25

Я гадаю, діточок до 2-х років, а деяких(особливо-чутливих)навіть і до 3-х не варто водити у цирк. Гучні спецефекти, що у дорослого викликають захоплення, у дитини - страх. Свого часу я повела старшого (було йому 3 р.) в ТЮГ на виставу "Карлсон і Малюк". Квитки взяли на перший ряд, щоб бути якмога ближче до акторів. Так от,там був момент, коли Малюк зломав машинку і це супроводжувалось дуже гучним звуком. Мій синок так злякався, що на прийшлось вийти із залу, щоб заспокоїтись... потім я ще довго не могла затягнути його в театр.
Але вернімося до цирку... бувають дуже хорорші програми, де на арені впродовж всього часу виступає багато тварин. На таку програму і малявку можна взяти, я так думаю.
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ptaszka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 жовтень 2009 - 14:19

Згадала і я наш похід в цирк цього року :wacko: Старшій дитині 4,3 роки, молодшій - 2,7, я вагітна на 9 місяці - чоловік впросив мене йти з ними, бо чого буду сама вдома сидіти, хоча я цирк недолюблюю, але впросили мене - пішла на свою голову :D
Клоуни їм найбільше сподобалися і тваринки. Старша доця з задоволенням спостерігала всю програму - ще й мало було. А молодша... в мене було бажання прив"язати її чимось до лавки, або втікти додому - хай чоловік з ними сам розбирається :pardon:
Саме страшніше мені було, коли ведучий об"явив, щоб батьки тримали дітей біля себе, світло вимкнули і випустили коня. А моя молодша пострибушка вирвалася і збігла сходами вниз "конячку гладити", а я зі своїм животом за нею спотикаюсь :cray:
І втікала вона так всю програму - то песика за лапку взяти, то клоуна потрогати, а як не відпускали, то верещала не своїми голосами.
А я так втомилася не те, що бігати за нею - це трапилося може 2-3 рази, (в основному це робив чоловік), а сидіти - вже за годину спина нила нестерпно.
Більше я в цирк з ними не піду, поки враження мої ще свіжі - то точно!
А ще згадала, як старшій дитині було 2,7 (чогось мої діти вперше відвідують цирк в одинаковому віці :D ), чоловік її водив, то вона дуже злякалася факіра і довго боялася вогню.
Думаю, вже краще в зоопарк, раз їм так тваринки подобаються. Тим більше були ми з ними минулого року - враження в мене кращі, ніж від цирку.
My Signature
Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 жовтень 2009 - 19:56

Я теж за зоопарк!!! Мені після останніх відвідин цирку здалось, що ті тваринки такі там загнані..мені їх стало дуже шкода. Дивилась на захоплені оченята діток, мої колись теж такі були, та зараз я вже подорослішала...нехай в зоопарку вони теж в клітці, але частково їх так не муштрують як у цирку...чогось дуже прикро було, мішка такий худенький обдертий, плакати хотілось...
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 жовтень 2009 - 20:55

olia14, а в нас у Львові немає зоопарку )))
от приїдуть в цирк нормальні гастролери, ми попробуєм піти з Іринкою.
Спробуєм, не піде їй, то вийдемо, але спробуємо, можливо і сподобається.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   юлиана 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 жовтень 2009 - 21:01

Перегляд повідомленняІрина І (25.10.2009, 21:55) писав:

olia14, а в нас у Львові немає зоопарку )))

у нас на Кубанськ1й на станц11 юних натралыст1в э зоокуток. Звичайно, це не зоопарк, але "на безрыбье и рак рыба".Мо1й дитин1 там сподобалось.
  • 1
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 жовтень 2009 - 21:08

юлиана, я знаю, просто маю на увазі, що офіційного зоопарку немає нажаль, хоч в мене є ідейка відкрити зоопарк, але це робота не одного року.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ptaszka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 жовтень 2009 - 21:29

Ірина І, класна ідея :15_1_55: Як будете відкривати, то ще й в Тернополі "філіальчик" придумайте - близько ж все-таки. Бо ми лиш, коли в Київ їздимо, то можемо туди сходити.
My Signature
Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 жовтень 2009 - 00:35

Ірина І, думаю, що їй сподобається, моя старшенька ще і досі під враженням від минулорічних слоників, чоловік каже, що то була найкраща програмка, бо ведмеді на коньках, уже було слабше. Думаю годинку точно висидить, бо все нове і цікаве, а от вагітним я б не радила на ті крісла йти, все терпне, навіть вагітною не треба бути :D , але то особиста справа, деколи емоції дорожчі за комфорт. А зоопарк київський це штука, от такий би до Львова, та і в сихівський "лісопарк", було б діткам радості! Ми в київський як зайшли.. і то так "в темпі вальсу", то пів дня провели, є що подивитись: мавпи, слони і жирафка-the best!!! тигри теж сподобались, а взагалі очі розбігались від того всього...Думаю дворічним ще рано така екскурсія, памятати її, мабуть, не будуть, але якось по трохи пізнавати природу потрібно...
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 жовтень 2009 - 09:15

мы с малым первый раз пошли в цирк, когда ему было 1,5 года - ему понравилось, когда зверушки бегали, он аж визжал от удовольствия, а все остальное так себе, и вот недавно ездили - он смотрел с удовольствием клоунов, зверушек, а когда жанглер или акробаты - ему не очень интересно, нужно просто подбирать программ, что б ребенку весело было
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 жовтень 2009 - 18:56

мы первый раз пошли в 2 года. Нормально отсидела представление на 2,5 часа. Особенно ей понравились зверушки. Особенно ей понравилось гоняться за маленьким крокодильчиком. Еле его от нее забрали. В антракте она каталась сама на повозке, в которую был впряжен сенбернар и с папой на скамейке поднимались почти под купол цирка.
мы сидели в пером ряду а она прогуливалась вокруг арены, так когда вывели зверушек и они ходили по краю арены, то мы еле еле успели словить - она шустро перелезла и оказалась на арене. Второй раз не успели, ак ее там клоун взял за руку и она была там, пока не закончили выступление собачки а еще дрессировщик ей дала в рукчу еду и собачка у нее с рук взяла сахар, так малая была в диком восторге. еле с чирка ушли. Теперь как только видит требует- пошли в цирк :)
My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Micra 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 квітень 2010 - 13:39

привіт! скажіть хто збирається на теперішню програму у Львівський цирк "МІСТЕР Х"? чула,що там виступатимуть собаки (пуделі),коні,поні. це з тварин,а ще акробати на турніках,жонглери,повітряні акробати,хула-хупи. головна звізда програми ОЛЕГ КУЛЬЧИЦЬКИЙ (скрипаль). хто сходить,напишіть свої враження,будь ласка!!!!!)))))). обіцяють феєрверки. відразу попереджаю: в перших рядах не сідати батькам з дуже маленькими дітьми (реакція на салюти,хто боїться). дуже яскраве шоу роблять дует "Спектор"(дресувальники коней,поні). чекаю відповідей)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mashkina 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 серпень 2010 - 23:47

Я от думаю зводити малу в цирк. Навіть якщо вона висидить 15 хвилин, то вже буде добре. Вона обожнює тваринок і мабуть їй сподобається.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   m@ryan@23) 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 серпень 2010 - 08:43

Я свою малечу відвела в цирк вперше,коли їй був 1,8))))вона відсиділа всю програму до кінця,але через кілька днів уже й непам"ятала,шо там була.Я думаю все ж таки краще влдити ди тину в цирк після 3-х рочків
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   dzzuga 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 вересень 2010 - 20:04

Ми з синочком ще не пробували ходити в цирк, але кума ходила зі своєю дочкою, то та не могла стільки часу висидіти, тому ми спробуємо піти коли нам хоча б 3р. буде.
My Signature
Зображення Зображення
Хороша сім`я - та, в якій чоловік і жінка вдень забувають про те, що вони коханці, а вночі - про те, що вони одружені. (Жан Ростан)
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн