Користувач Gallina явно зловживає своїм статусом форумчанки, оскільки надсилає до приватної скриньки повідомлення рекламного змісту.
Цитата
"Привіт! Я консультант компанії faberlic. Хочу запропонувати переглянути мій сайт www.faberliclviv.narod.ru . Якщо є якісь питання - звертайтесь: gallina068@gmail.com або в ПС. Буду рада допомогти!!!"
Я на цьому форумі не для того, щоб чистити свою скриньку від набридливого спаму, досить, що на мейл кидають.
Я свяжу тебе жизнь из веселой меланжевой пряжи, Я свяжу тебе жизнь и потом от души подарю. Где я нитки беру? Никому никогда не признаюсь, Чтоб связать тебе жизнь, я тайком распускаю свою
питання уже вирішено.
вранці користувачка отримала попередження і заборону дописувати на форумі протягом 10 днів.
якщо буде родовжувати, дії будуть радикальнішими.
трохи не в темі але не могла найти підходящу- коли захожу на малечу через Експлорер і не на головній сторінці, а там де останні повідомлення- навязлива реклама-хочеш кинути курити клікни сюди.Трошки не вписується в специфіку сайту.
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис