Заміж за іноземця
Відправлено 23 жовтень 2009 - 15:55
Відправлено 23 жовтень 2009 - 15:58

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 23 жовтень 2009 - 16:02
Відправлено 23 жовтень 2009 - 16:03
Відправлено 23 жовтень 2009 - 16:08
ААА ..про батьків. Деякі не повертаюця, бо батьки за них дуже горді... Типу дочка - зіміж зіноземця. Фотки класнючі щасливі висилають. А насправді тримають їх ледь не в хліву.
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
larisa а ви з чоловіком як знайомились?
Відправлено 23 жовтень 2009 - 16:18
Відправлено 23 жовтень 2009 - 16:20
larisa (23.10.2009, 17:02) писав:
Не завжди заміж виходять за коханням, бувають шлюби з розрахунку. І найбільший відсоток таких шлюбів власне з іноземцями ( ні в якому разі не хочу вас образити і щиро сподіваюсь, що Ви вийняток з цього правила).Дівчата(жінки) таким чином намагаються вирватись з тяжкої краіни, де немає майбутнього ні в них, ні в їх ще ненароджених діточок. І незнайоме місце з часом стає рідним, а нелюб...головне щоб гаманець тугий був, ну і щобне був збоченцем, а на все решта можна закривати очі і ...зрештою мати коханця до душі і тіла.
Це не зразок для наслідування,звичайно, але таких ситуацій чимало. До прикладу, моя знайома вийшла заміж за пана, який старший за неї на 40 років і переїхала в Німеччину. Про її теперішні статки можемо тільки здогадуватись...ну і про інтимне життя теж ;) , бо чоловіку зараз 75 років...

Відправлено 23 жовтень 2009 - 16:22
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
Дівчатка ,тут живуть 90 -100 років ,напенсію ідуть 65 не розбитими ,так що вік людини тут не головний (різниця між моєю бабусею і дідусем були більше 20 років ,моя бабуся була старшою на рік за старшого сина мого дідуся ) і вони мали разом ще двох синів . Тут чоловіки в 40-50 ще о гоого
Користувач подумав і додав через 15 хв.:
Я читаю по залякування , ти ж ненелигал ,ти маєш контракт ,тільки щоб в їхати в країну (тобто ,там ідеться про те що чоловік матеріально спроможній ,повністю несе відповідальність за тебе і твоє здоров я) , доки ти неотримаєш вид на життя не маєш право працювати ,вчитися -ти турист . Якщо мене тут хоч пальцем ,або психологічно ,то це не тільки розлучення (фінансово дуже коштує ,а якщо контракту немає половина всього твоя) , то цей чоловік надалі ніколи не може привести жінку з іншої країни ,на тобі штамп . А полція тут буде під двирима за пару хвилин .
Відправлено 23 жовтень 2009 - 16:43
Але в нас люблять назнімати передач типу " Внук убіл і с"єл бабушку" Так можливо там і перебільшують, а насправді ситуація не настільки катастрофічна :) .
Правді в тій пердачі чоловік таки вбив дружину, щоб їй ніц не дісталось при розлучені.
Відправлено 23 жовтень 2009 - 16:50
Відправлено 23 жовтень 2009 - 16:52

Відправлено 23 жовтень 2009 - 17:08
Відправлено 23 жовтень 2009 - 18:03
zyabka (23.10.2009, 17:08) писав:
ААА ..про батьків. Деякі не повертаюця, бо батьки за них дуже горді... Типу дочка - зіміж зіноземця. Фотки класнючі щасливі висилають. А насправді тримають їх ледь не в хліву.
Передачі розраховані на певну тематику і завжди шукають чогось гостренького і кривавого. Так, наші укрїнки є чуть не рабинями у мусульманських країнах (Авганістан, Ірак, Іран і тд) але.... і там є винятки із правил, коли носять на руках і боготворять.
А в цивілізованих країнах страждають тільки ті, які не знають держмови тої країни, залякані і невпевнені в собі, тому що закон там є на їх стороні більше як того ж чоловіка у власній країні.
Сонячна (23.10.2009, 17:20) писав:
Це не зразок для наслідування,звичайно, але таких ситуацій чимало. До прикладу, моя знайома вийшла заміж за пана, який старший за неї на 40 років і переїхала в Німеччину. Про її теперішні статки можемо тільки здогадуватись...ну і про інтимне життя теж ;) , бо чоловіку зараз 75 років...
Маю 6 знайомих сімей, що одружувались фіктивно заради статусу пообоюїдній згоді.... Тепер щасливі у шлюбі і мають по 2-3 діточок.
Відправлено 23 жовтень 2009 - 18:53

На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!
Відправлено 23 жовтень 2009 - 19:48
Все суть полягає лише у внутрішньому світі і бажання самої людини.... Хтось хоче просто жити за кордоном, хтось хоче іноземця, бо вони їсти вміють готувати, ще хтось - хоче за іноземнця, бо не хоче няньчити укр. чоловіка, якого мама нічого не навчила і йому треба і зварити і попрати і так далі, а хтось - просто шукає своє кохання. Якщо Ви дійшно шукаєте кохання і воно знайшлося не в Україні - то це чудово, але якщо ви його спеціально шукаєте там, або й ще гірше внушаєте собі, що лише там вам буде добре, то тоді (як життя показує) не завждии так виходить. Прикладів у мене є дуже багато, як позитивних - так і кардинально протилежних. Якщо хтось ще сумнівається, то подумайте про те, чи вам буде з ким і про що поговорити вдвох холодного і дощового осіннього вечора... навіть коли й в хаті тепло. (а дощ може падати дуже довго...). так що шукайте своє кохання в першу чергу, а не місце прописки (хто ще сумнівається, то скажу що пройде час, і навіть ковбаса вже буде не така смачна як колись)
Любімося, бо ми того варта.
Відправлено 23 жовтень 2009 - 21:35
Одне діло жити з білою людиною (і тут кожна країна має свої особливості, але не все так погано ;)); інше - з чорною; зовсім інше - з мусульманином, який замотає тебе в "простирадло", шоб стирчали одні очі... чи якимось там пакистанцем, який взагалі - вб'є нафіг, як порушиш їх закони і т.д.
Одне діло - знати мову країни, де живеш, мати нормальні документи, добру роботу (працювати взагалі) і знайомих, до яких можна звернутися в разі чого... зовсім інше - ледве спілкуватися, без документів, без роботи, не мати нікого для допомоги і все життя варитися в тому, шо колись здавалося раєм, а тепер - ніде дітися, тай діти "тримають";
А взагалі, по великому рахунку, все залежить від самої дівчини-жінки, її характеру і уявлення про поняття ЩАСТЯ. Бо те, шо для одної є рутиною (уся хатня і позахатня робота, вариво і т. д., догляд за дітьми, чоловіком і його батьками...) для іншої є якраз тим найбільшим щастям! І якшо одна відчуває якусь порожнечу і те, шо її використовують як рабиню, то інша буде діставати насолоду від такої "турботи" за тих, хто без неї "жити не може" ;)

Відправлено 23 жовтень 2009 - 21:41
Відправлено 24 жовтень 2009 - 10:02
Відправлено 04 листопад 2009 - 20:53

Допомога