Розкажіть скільки ви дозволяєте своїм діткам сидіти за комьпютером? І чи дозволяєте взагалі?
Діти та комп'ютер
Відправлено 08 березень 2008 - 22:13
Розкажіть скільки ви дозволяєте своїм діткам сидіти за комьпютером? І чи дозволяєте взагалі?
Відправлено 09 березень 2008 - 15:39
татіка (8.3.2008, 22:13) писав:
Говорять, що дітям до 3 років краще взагалі телевізора не бачити, а комп*ютера тим паче! Подбайте про здоров*я дітей...
Відправлено 09 березень 2008 - 16:58
татіка (8.3.2008, 22:13) писав:
В нас це була велика проблема, малий попробував побавитись в гру і все... ввійшов в азарт. Потім дитину було неможливо відірвати від компа, він став злим і не хотів ні з ким спілкуватися
Відправлено 11 березень 2008 - 10:52
Настюша (9.3.2008, 16:58) писав:
Мда-а-а... але це ж не вихід. Потрібно дитину вчити культури роботи за компютером. Вона повинна з перших років знати, що є робота, а є розваги, а розважатись потрібно, коли на це "заслужив" :)
ИМХО звичайно заборонити легше, ніж навчити себе обмежувати.
Відправлено 11 березень 2008 - 11:00
Viktoriya (11.3.2008, 10:52) писав:
Знаєте, не такі ми вже і ізверги, пробували і по-трошки дозволяти, але дитину "затягує" в комп"ютер як наркотик
Відправлено 11 березень 2008 - 11:05
Звичайно так легше, сама часто так роблю :)
Відправлено 11 березень 2008 - 16:53
Viktoriya (11.3.2008, 10:52) писав:
Звісно, дитину треба вчити роботі за комп"ютером, але не такого маленького. Я думаю, що років хоча б до 4-5 дитинв прекрасно проживе без компа.
Взагалі, я прихильник того, що в перші роки для дитини важливіше свіже повітря, постійний рух
Відправлено 12 березень 2008 - 09:52
И у нас нет зависимости. Признаюсь было время, когда ребенок пытался меня сгонять, чтоб посмотреть. Но категоричный отказ и все входит в норму...
А вот младший ребенок у меня не тянется к технике. Только иногда смотрит мультики и то предпочитает поиграться игрушками. Так что родители подумайте над фразой "Запретный плод сладкий". Главное никакой агрессии на мониторе
А по поводу вреда для глаз. Каждые 15 минут перерыва, ЖК монитор и следите за ребенком, всегда видно если он устал-засмотрелся.

Відправлено 12 березень 2008 - 13:37
Відправлено 19 березень 2008 - 18:52
Нам дали гру Гарфільда, ніби розвиваюча, щось там вчить... читати, рахувати, але не можу пояснити, ніби відкритої агресії в ній немає, але роздратовує вона і на діток якось дивно впливає, видалила її і край, пояснивши, що недобра ця "ігрушка". В гостях побачили якусь стрілялку, це взагалі жах....:(
Відправлено 19 березень 2008 - 19:07
Відправлено 12 квітень 2008 - 23:32
Відправлено 28 серпень 2008 - 17:34
Відправлено 28 серпень 2008 - 18:47
Данило просив мультики а дiд не знав як ввiмкнути. Малий ввiмкнув й подовжувач (червона кнопка) й системний й монiтор, й колонки. Вибрав свiй профiль, там в автозапуску буп плейлист. Коли надивились, дiд пробував вимкнути й не дав ради з системником (АТХ - треба кнопку тримати пару секунд) то Данило помiг :-)))
В 2.5 ми знали всi лiтери й поступово втрачали до них цiкавiсть й починали забувати, тодi я ввмикав йому ВордПад, великий червоний шрифт (улюблений колiр - татове авто) й вiн шукав лiтеру на клавi й тицяв, потiм дуже радiв що така ж вискакувала на монiторi. Коли я грав для нього то було як мультики. Зараз вже рiк як не бiльше ганяйе на Revolt, GTA, NFSCarbon. Треба щось рощвиваюче пошукати.
довше години ми не дайем сидiти й то як заслуга за гарну поведiнку. В роки3-3.5 мали проблеми з поясненнями що довго не можна але то думаю нлрмпльно. Для дитини комп як iграшка й важко зрозумiти чому з iншими iграшками можна хоч спати (часто пiд подусьою гаражик) а з компом якесь обмеження. Але тверде слово й пошук альтернатив дали свойе.
Відправлено 27 вересень 2008 - 09:26
MAECTP0 (28.8.2008, 19:47) писав:
у меня ребенок знаком с компютером с 5 месяцев, мы учили буквы и предметы( это по каким то ранним методикам, только мы картинки не на бумаге а на компе искали это гораздо проще чем вырезать из книг и клеить на бумагу)
с 2 лет пошли развивающие игры типа: английский с клифордом, баба яга учится читать....
к 3 он знал как включить свой диск, знал несколько сайтов с играми и мультиками онлайн...
пока я утром спала в выходной день...он тихонько включал и играл.
я не вижу ничиго плахого в знании компютера, другое дело что надо немного вводить ограничения по времени , а торебенок может весь день провести за монитором.
не знаю смогла б я в его голову вложить столько информации без компютера.....
Відправлено 10 листопад 2008 - 14:32
Коли я була такою як вона, в мене теж почав погіршуватись зір, хоча тоді компьютера в нас не було.
Неможливо в наш час заборонити компьютер. Таке життя. Але огранічити час - потрібно.
Коли ми працюємо і не вистачає часу погратися з дитиною, ми дозволяємо їй зайве сидіти за телевізором, чи за компьютером. А такого не повинні робити. Тоді дитина і не розуміє, чого одного разу можна і довше, а іншого - неможна.
Відправлено 11 листопад 2008 - 17:29
Відправлено 11 листопад 2008 - 17:45
Відправлено 11 листопад 2008 - 17:59
Moon (11.11.2008, 17:45) писав:
Не варо поспішати, поки ваша принцеса виросте придумають іграшки поцікавіше :)
Я вже десь писала, що у нас дитячий ноутбук і в порівняння нейде з дорослими грашками.
А хтось бачив у продажу ведмедика з дисплеем на пузіку? ми в журналі побачили, тепер мама тримайся
Відправлено 11 листопад 2008 - 18:26

Допомога