Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )
![]() ![]() |
| Лукерія |
22.10.2009, 10:35
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 169 З нами з: 25.8.2009 З: Львів Користувач №: 8 155 Подякували: 38 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Вирішила створити цю темку ,тому що вважаю зациклення одною із причин невдач зачати малюка .Я прокидаюсь і засинаю з думкою про дитину.На роботі я не можу відволіктись ,навпаки стало важко працювати ,бо в голові постійно думки про це .Ось так я зрозуміла ,що зациклилась по повній програмі :cray: .Знаю ,що багато пар ,які довго не могли завагітніти їхали у відпустку ,або робили ремонт і незабаром отримували найщасливішу новину у світі :15_1_55: . Відпустка і ремонт мені зараз не світить ,а як відволіктись я просто не знаю .Можливо в когось є поради по цьому питанню ,буду дуже вдячна за відповіді.
|
| nata1205 |
22.10.2009, 10:39
Пост
|
|
Фахівець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 1 254 З нами з: 29.1.2009 З: м.Рівне Користувач №: 4 004 Щоденник Подякували: 443 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
Лукерія є тема Балачка тих, хто планує лялю-3, Ділимость радістю, розчаруванням та морально підтримуємо...там досить багато інформації, є також і про те щоб не зациклюватись...
|
| Лукерія |
22.10.2009, 10:45
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 169 З нами з: 25.8.2009 З: Львів Користувач №: 8 155 Подякували: 38 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Вибачте,мені здалось як раз навпаки.Я навмисно туди не заходжу,тому що ,як начитаюсь про те,як і інші дівчата хочуть сильно завагітніти,то мене саму аж зашкалює:)
|
| Abrakadabra |
22.10.2009, 12:31
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 43 З нами з: 15.10.2009 Користувач №: 9 325 Подякували: 18 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
ми плануєм відносно недавно, але з зацикленням вже стикались :blush:
для мене не зациклюватись означає мріяти, але робити реальні кроки на зустріч з малятком - певним чином себе виховувати: старатись здоровіше харчуватись, займатись фізкультурою, мислити позитивно, переходити вулицю тільки на зелене світло, не закладити ногу за ногу, раніше лягати спати, побільше бувати на свіжому повітрі, активніше працювати над дипломом і ще багато всіляках дрібничок. Розумію зациклення як деякий вакуум, а дитинка має народжуватись з надлишку любові, мабуть... |
|
Подякували: | |
| vitalinka |
22.10.2009, 13:39
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 591 З нами з: 5.9.2008 Користувач №: 2 052 Подякували: 94 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( -1 ) 100 > |
Abrakadabra, а чого не закладати ногу на ногу?
|
| юля77 |
22.10.2009, 13:49
Пост
|
|
Інтелектуал форуму ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 564 З нами з: 20.5.2008 З: львів Користувач №: 1 329 Щоденник Подякували: 781 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 > |
мабуть тому,що так погіршується кровоток у нижній частині тіла ( саме так рекомендують не робити і для профілактики варикозу)
|
|
| Наташа М |
22.10.2009, 14:21
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 274 З нами з: 15.4.2009 З: Київ - Львів Користувач №: 5 652 Подякували: 68 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Лукерія, я з вами погоджуюсь, що зациклення може бути однією з причин невдач зачати дитинку. Суджу по собі. Перший раз нічого не виходило (думала про це вдень і вночі) - завагітніла несподівано, коли думки і весь вільний час були зайняті мамою, яка сильно захворіла. Ось тепер вдруге: з весни нічого не получалось, рахувала дні циклу і т.д. Думки тільки про одне: хочу дитину. І ось їдемо у відпустку, поїздок і різних справ передбачалось багато, вирішили в цей період не пробувати вагітніти. І що ви думаєте, я завагітніла ("жили з чоловіком тільки в "безпечні дні"). Нажаль вагітність завмерла. Зараз чекаємо поки пройде 6 місяців і будемо знову пробувати вагітніти.
Отже, я роблю висновок, що причиною моїх невдач є зацикленість на плануванні вагітності. Як з цим боротися - незнаю. Чим себе відволікати - не знаю. |
|
| innysja |
22.10.2009, 15:54
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 414 З нами з: 4.2.2009 З: Львів Користувач №: 4 113 Щоденник Подякували: 117 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
А я от незнаю як це можна розциклитися, це ж означає забути про те чого найбільше бажаєш в житті - дитинку, от тому і незнаю . :unknw: особитсо я думаю про неї завжди хоча страюся рідше, вже і на море їздили і в Карпати їздили і відволікалася - і нічого :sorry: Мені здається треба відпкстити думку і думати з насолодаю а не з фанатизмом і тоді донас прилетить лелека. :girl_angel:
|
|
| kukla |
22.10.2009, 16:11
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 516 З нами з: 27.8.2009 З: Lutsk)) Користувач №: 8 192 Подякували: 561 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Лукерія, якщо ти зациклилась на цьому..то, імхо, як не можеш з чимсь боротись, то треба це очолити..якщо ти зациклилась на думці про дитинку..то замість накурчування себе...старайся мислити позитивно! Займись собою... спорт..здорове харчування..творчість..з думкою, щоб твоя дитинка хотіла скоріше у тебе з"явитись..бо ж ти такак гарна і чудова майбутня мама....
|
|
| Ірина І |
22.10.2009, 16:41
Пост
|
|
Щоденник року ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 327 З нами з: 15.10.2008 З: Львів Користувач №: 2 480 Щоденник Подякували: 752 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 7 ) 100 > |
ну по-перше дати собі відверто відповідь на запитання
-Для чого мені народжувати дитину? -бо так всі роблять в мому віці, -бо ми вже назбирали гроші і можемо забезпечити майбутннє дитині -бо закінчили ремонт і вже пора? -бо всі навколо з дітьми, наші всі друзі мають дітей,а ми одні такі... -бо мені скучно.... -бо мені треба вже і все. От так щоб якраз до літа народити, і ще й щоб по гороскопу був (лев, діва чи що там батькам потрібно) - можливо трохи і жорстроко,але я люблю "чорний гумор". Справа в тому, що коли ми зрозуміємо,що діти не родяться коли нам треба, а народжуються коли їм час, тоді довгоочікувана дитинка з'явиться. А як не зациклюватись??? просто відпустити це, кохатись і діставати насолоду від сексу, а не думати кожного разу чи вже цього разу вийде, чи ще ні. Діти самі вибирають батьків!!! Це повідомлення відредагував Ірина І: 22.10.2009, 16:42 |
|
| |
| Лукерія |
22.10.2009, 16:47
Пост
|
|
kukla,я так і роблю,просто це найважливіша справа мого життя,я з дитинства чекала цього моменту і мабуть треба мати залізний зад,щоб взяти себе в руки і не думати про це.Я дуже емоційна людина і сама на себе зла,що не можу собою керувати,що мене думки про малюка захопили цілком і повністю,що мені постійно ввижаються симптоми вагітності(тільки запаморочиться голова чи затошнить,зразу біжу у аптеку за тестом ) :cray: .Напевно треба додати,що я вже була вагітна,але нажаль вагітність закінчилась викиднем :cray: :cray: :cray: .Після того мене ще дужче"накрило",я вже відчувала щастя бути вагіною і тепер сплю і бачу щоб відчути це знов.Вибачте за цей "депресос",щось я зовсім розкисла.
|
| ІринкаС |
22.10.2009, 16:52
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 71 З нами з: 6.8.2009 З: Львів Користувач №: 7 786 Подякували: 18 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Підтримую, розслабитись і отримувати задоволення,
ми також не завагітніли одразу, приблизно через пів року, хочу зауважити, що сталось це коли настала гармонія самої з собою. Дуже важливо психологічний стан. Таке враження що вагітність настала тоді, коли все налагодилось. І пам'ятайте, що на діток має бути Боже благословення, а не тільки наше бажання. :) |
|
| Abrakadabra |
22.10.2009, 16:55
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 43 З нами з: 15.10.2009 Користувач №: 9 325 Подякували: 18 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
"мабуть тому,що так погіршується кровоток у нижній частині тіла ( саме так рекомендують не робити і для профілактики варикозу)"
саме тому :) |
| Лукерія |
22.10.2009, 16:55
Пост
|
|
Ірина І,на всі ваші запитання я віповідаю -ні.Це бажання йде від душі.Я не можу це відчуття пояснити.Можливо це просто банальна гра гормонів,бо прийшов мій час стати матір"ю і внутрішній годинник трєбуєт :D :D :D .
|
|
| ІринкаС |
22.10.2009, 16:57
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 71 З нами з: 6.8.2009 З: Львів Користувач №: 7 786 Подякували: 18 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Це станеться оразу, як Ви про це забудете, відволічетесь. .. і це не лише мої слова і мій досвід. :acute:
|
| Vesta* |
22.10.2009, 16:59
Пост
|
|
Знахідка року ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 950 З нами з: 19.8.2009 З: Бандерштату Користувач №: 8 017 Щоденник Подякували: 503 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
ну по-перше дати собі відверто відповідь на запитання -Для чого мені народжувати дитину? -бо так всі роблять в мому віці, -бо ми вже назбирали гроші і можемо забезпечити майбутннє дитині -бо закінчили ремонт і вже пора? -бо всі навколо з дітьми, наші всі друзі мають дітей,а ми одні такі... -бо мені скучно.... -бо мені треба вже і все. От так щоб якраз до літа народити, і ще й щоб по гороскопу був (лев, діва чи що там батькам потрібно) - можливо трохи і жорстроко,але я люблю "чорний гумор". Справа в тому, що коли ми зрозуміємо,що діти не родяться коли нам треба, а народжуються коли їм час, тоді довгоочікувана дитинка з'явиться. А як не зациклюватись??? просто відпустити це, кохатись і діставати насолоду від сексу, а не думати кожного разу чи вже цього разу вийде, чи ще ні. Діти самі вибирають батьків!!! Цілком погоджуюсь, тому що сама перейшла через це. Ми як з чоловіком згадаємо цей період "заведення дітей" то сміємся до впісювання. Так працювали, денно і нощно. А потім плюнули і почали жити в своє задоволення....і.....тут нам подаруночок, щоб не розслаблялись. :blush: |
|
| |
| Ірина І |
22.10.2009, 16:59
Пост
|
|
Щоденник року ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 327 З нами з: 15.10.2008 З: Львів Користувач №: 2 480 Щоденник Подякували: 752 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 7 ) 100 > |
Ірина І,на всі ваші запитання я віповідаю -ні.Це бажання йде від душі.Я не можу це відчуття пояснити.Можливо це просто банальна гра гормонів,бо прийшов мій час стати матір"ю і внутрішній годинник трєбуєт :D :D :D . це питання кожен задає сам собі. :) тоді чесна відповідь гарантована. я також колись дуже хотіла дитину, але завагітніла тільки тоді, коли на це прийшов свій час. І зараз дуже рада що так склалось, бо коли я дуже хотіла, то була цьому певна причина.(про яку я нікому не скажу :smile: ) |
| kukla |
22.10.2009, 17:01
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 516 З нами з: 27.8.2009 З: Lutsk)) Користувач №: 8 192 Подякували: 561 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Лукерія, як би складно не було..але треба настроїтись на позитив....і відволіктись..займись собою... а як винкаєють симптоми вагітності. то не біжи у аптеку...краще подумай..."всяке може біти..може то бейбік...а може так щось...запаморочилось"...не біжи за тестом одразу, щоб не розчаровуватись..просто ЖИВИ!!!!!!!!!! Бейбік обов"язково буде...
|
|
| Katerinka |
22.10.2009, 17:23
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 653 З нами з: 7.7.2008 З: Львов (центр-Сихов) Користувач №: 1 591 Подякували: 130 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 > |
І у мене так було. планували пів року. вже дах зїзджав. щодня чекала чи будуть місячні.....і нарешті я взяла і забила. внушила собі що я не вагітна і все. і вже і мамі говорю - мам апетит в мене піднявся, скоро місячні будуть....
а їх все нема і нема...то і не наступили. так що переконайте себе в тому що не вагітні і жівіть цікавим життям. не втрачайте жодного дня. бо як завагітнієте коло справ дуже скоротиться, а як народите то будете дома сидіти... живіть активним життям поки можете............. |
|
| |
| Naya |
22.10.2009, 21:02
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 407 З нами з: 23.2.2008 З: файне місто Тернопіль Користувач №: 753 Щоденник Подякували: 333 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
Просте розуміння того, що діти - це Чудо і вони не приходять на "вимогу".
Вони, отам зверху, краще бачать, коли і для них і для вас буде краще прийти. І бачать набагато наперед. Уявіть собі, що вас хтось щось заставляє робити, весь час дьоргає, смикає....Правда..якось не дуже комфортно?... А ви так само ведете себе по відношенню до дитинки. Вона вже з вами. Любіть її вже, просто любіть і дай їй час вибрати мить. |
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 30.7.2010, 9:58 |
| Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено |