Форум

Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )

3 Сторінки V < 1 2 3  
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> Як не зациклитись на плануванні дитини
natca
10.3.2010, 18:22
Пост #41

Перехожий
*

Група: Новачки
Користувач №: 14 891
Подякували: 0 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( ) 100 >

Доброго дня всім, хто став або планує стати матір'ю. Я вперше на форумі, але мені стало дуже цікаво і корисно, тому вирішила зареєструватись. В даній темі хочу додати від себе, ми з чоловіком одружені майже 2 роки, спочатку дітей не планували, поки на роботу влаштувались, то для себе хотілось пожити, як то кажуть, та й чоловік не зовсім був готовий до дітей все чогось боявся, що не зможе забезпечити сім'ю, хоча працює житлом забезпечені. Через деякий час відчула, що хочу стати мамою, але чоловік ще вагався майже півроку потрібно було щоб і в нього з'явилось бажання, хоча воно й було більше страху мабудь. Отже відмовились від контрацептивів (користувались свічками "еротекс"), але в перший місяць нічого не получилось хоча весь час здавалось, що є певні симптоми вже думала що на 8- Березня тест зроблю й батьків порадуємо, аж тут ні напередодні почались місячні важко пережила перший день, плакала хоча розумію, що дуже маленький срок, щоб занепадати духом, але боюсь, що ми багато часу прогавили були якимись егоїстами, а що як тепер прийдеться довго чекати. Страюсь не зациклюватись, але насправді якийсь панічний страх.
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения
Khristina
10.3.2010, 18:41
Пост #42

Початківець
**

Група: Користувачі
Користувач №: 14 144
Подякували: 1 раз(и,ів)

я також нехочу зациклюватися,але ми одружені майже 5 років,а разом майже 9 років!!! чотири роки плануємо і поки шо безрезультатно ,а кожні місячні -сльози,соплі і т.д. стараєшся відволіктися якось але щей ПМС і сльози самі по собі капають !!!!
квіточка 509019
11.3.2010, 15:23
Пост #43

Зацікавлений

Користувач №: 14 930
Подякували: 11 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( -1 ) 100 >

зациклюватись не добре, а мрічти корисно!!!!!!!!!!
Тетянка 27
28.3.2010, 13:33
Пост #44

Початківець
**

З: Тернопіль
Користувач №: 14 551

natca, ти ще не маєш чого переживати, ти покладайся на Бога, він вирішить всі проблеми і труднощі. Головне вірити ,що все буде добре і жити так, як тобі хочеться і все ПОЛУЧИТЬСЯ!!!!!!Не переживай, ти не одна, НАС таких багато :bye:
Lusynya
28.3.2010, 15:48
Пост #45

Початківець
**

Користувач №: 10 379
Подякували: 3 раз(и,ів)

Khristina
у мене те саме ,часом здається
що вже сходжу з розуму!!!11 :cray:
Мышка
28.3.2010, 16:45
Пост #46

Завсідник

За перемогу у фотоконкурсі!
Група: Досвідчені користувачі
З: м.Луганськ
Користувач №: 2 821
Щоденник
Подякували: 89 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 >

може це і не вихід, але я думки про вагітність замінила думками про схуднення. На роботі якщо вільна, то не думаю про дитину, а думаю про їжу та що можна з'їсти. А вдома ввечері вправи і ваги. Перед сном думки про дієти та як швидше схуднути. Поки допомагає
kykla
30.3.2010, 14:31
Пост #47

Зацікавлений

З: м. Рівне
Користувач №: 12 847
Подякували: 43 раз(и,ів)

Мышка, Привіт. В тебе чудові слова молитви. І Бог обов"язково їх почує.
Mas'ka
31.3.2010, 12:39
Пост #48

Своя людина

З: Львів
Користувач №: 6 641
Подякували: 68 раз(и,ів)

Можу розповісти про свою боротьбу з "незацикленням". По-перше, ми собі встановили певний відрізок часу - ну, наприклад, от як за рік часу не вийде, тоді буду хвилюватись. Друге, намагалась у всіх ситуаціях, які несумісні з вагітністю (як от катання на лижах, засмагання на пляжі, вечірках) думати - ну, от була б вагітна - не змогла б цього робити. В моїх батьків не було дітей кілька років, хоча вони намагались завагітнити, тому я думала - ну, в кінці-кінців же в них все вийшло, отже, їм Бог дав, то й в мене буде :) Не скажу, що стовідсотків допомагало, особливо, коли коліжанки йшли в декрет.. але ну, геть голову не зносило. Правда, завагітніла я якраз в час коли було купу всяких інших справ, яким я приділяла увагу - ремонт, свята, турботи і т.д. Тому дівчата, вірте і вас все вийде!
Ada
9.5.2010, 18:16
Пост #49

Початківець
**

Користувач №: 6 162

А мені не допомагало нічого ні ремонт,ні відпочинок. А зараз просто втомилась :hang1: Безкінечні 4 роки лікарень вже так вимучили,що просто слів нема :cray: . Зараз на стимуляції-результат кіста :cray: Може я просто втратила надію? :unknown:
MILKA2
10.5.2010, 17:13
Пост #50

Зацікавлений

Користувач №: 16 122
Подякували: 6 раз(и,ів)

(Ada @ 9.5.2010, 19:16) *

А мені не допомагало нічого ні ремонт,ні відпочинок. А зараз просто втомилась :hang1: Безкінечні 4 роки лікарень вже так вимучили,що просто слів нема :cray: . Зараз на стимуляції-результат кіста :cray: Може я просто втратила надію? :unknown:

На тебе просто напав депресняк !!! (Знаю , що це , дуже добре, нажаль). Може тобі і організму потрібно невеличкий відпочинок ? Зараз така пора року - відпочинь , і наступний цикл чи два нічого не приймай і не роби .

Користувач подумав і додав через 15 хв.:
До речі , про відволіктись ... Я не відволікаюсь , але і в депресняк тепер стараюсь не впадати . Мій рецепт : уявіть , ти біжиш по дистанціїї і бачиш фініш .Але іноді ти спотикаєшся і падаєш (місячні маються на увазі).Так , тобі боляче і обідно , але якщо ти не встанеш , розпустиш соплі - тебе знімуть з дистанції . А ти ж цього не хочеш? Тому скоренько треба піднятися , зібрати всі сили і бігти до свого щасливого фінішу (через кілька секунд після того як встанеш , вже й забудеш , що тебе щось боліло) . Може це звучить смішно , але мені дуже допомагає саме при місячних - колись істерикувала , ревіла і довго ходила засмучена . Незнаю , звичайно, наскільки мене ще вистарчить , але поки діє ...

Подякували:
okeania
10.5.2010, 18:14
Пост #51

Початківець
**

Користувач №: 16 690
Подякували: 3 раз(и,ів)

Дуже добра порада, майже на всі випадки життя.
Г@лк@
10.5.2010, 19:13
Пост #52

Своя людина

З: Стрий
Користувач №: 16 801
Подякували: 68 раз(и,ів)

Я вас прекрасно розумію..... я лікувалась 4 роки від безпліддя.... чомусь думала,що ніколи не зможу мати дітей- ще й моя коліжанка усиновила дитинку(хоч вона не одружена) думала як щось то теж так зроблю.... потім почались викидні (мала їх 3) це взагалі здуріти можна -- дууже важко було - а чути: не переживай все буде добре.. просто доконували мене. Ну старатись не зациклюватись- мені просто не виходило,завжди знайдуться " друзі" - а що чоловік не годен.. може допомогти?! Ще й подружки вагітніють .. аборти роблять.Одного дня чоловік приніс собаку- англійського бульдога.. не повірите- всі мої нерви перейшли на собаку- все гризе-всюди гадить і в одно час я його так полюбила. Зустрічалась з подругами... моя дитина то зробила .. а я мій Арчі ..... і серйозно помогло правда лікувалась,молилась- завагітніла.Ну бажати вам не зациклюватись не буду- бо розумію... це практично не можливо... Просто знайте...- дива бувають-- і таке маленьке диво Бог подарує всім +сучасна медецина. І бажаю вам всім чим найшвидше зустріти :36_1_66: такого гарного лелеку
SONZE
10.5.2010, 19:24
Пост #53

Зацікавлений

За народження дитини
З: ЛБВІВ
Користувач №: 12 497
Подякували: 138 раз(и,ів)

Люба Ada і всі милі дівчатка!Чомусь потягнуло мене у цю темку.
Прошу вас посміхніться,ваша ляля от-от до вас завітає!Вона просто мусить переконатися,що ви її дуже-дуже любите і чекаєте,мрієте і кохаєте!
Ваші чудові мрії про маляток обов*язково стануть реальністю.Тому дорогі майбутні мамусі!Тримайте себе у формі,не впадайте у відчай,працюйте для досягнення мети.Але не занепадайте духом,не зациклюйтеся,бо якщо боятися,що вагітність не настане,ви не розслабитеся.
Ви просто довіртеся волі Божій,радійте життю і просто тримайте привідкритими дверцята свого серця для свого маляти :smile:
У вас усе вдасться! :give_rose:
Вболіваю за вас усією душею :give_rose:

Це повідомлення відредагував SONZE: 10.5.2010, 19:25

Подякували:
Ada
13.5.2010, 19:37
Пост #54

Початківець
**

Користувач №: 6 162

Дякую дівчатка за підтримку :give_rose: Я вже і не знаю,що робити. І лікуватись не маю здоров"я і кидати не хочу. :blush: Сьогодні зробила тест- нічого. :cray: Але переконую себе що просто ще зарано,місячні мають бути у суботу,та і овуляція була на 20 день циклу.Але нічого,прорвемся :smile:
ЮЛЬОК
26.5.2010, 12:59
Пост #55

Початківець
**

З: Луцьк
Користувач №: 15 923
Подякували: 1 раз(и,ів)

Ada, як я вас розумію! Адже сама в такій ситуації. Плануємо дитятко вже майже 2 роки, і нічого не виходить. Півроку лікувалася (дюфастоном), в цьому місяці тільки закінчила курс лікування, чоловік пройшов теж обстеження, лікарі говорять, що все нормально і в нього і в мене (нехватка прогестерону не є великою проблемою при сучасній медицині), але ж результату ніякого. Все нормально, а не вагітнію...., ак на цьому не зациклюватися! Коли всі навкола вагітніють, а тут нічого..... :cray:
Елла
26.5.2010, 13:40
Пост #56

Старожил

За грудне вигодовування!
Користувач №: 15 337
Подякували: 434 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 >

Вирішила написати історію для роздумів, яка сталася з знайомою вчителькою і закінчилася трагічно.
З чоловіком прожили 15 років. Дуже хотіли мати дітей. Була вона віруюча, побожна, але зациклилась і все. Несамовите бажання мати дитину стало нав"язливою ідеєю, якою вона стала тероризувати не лиш себе, а всіх довкола. Лікарі сходились в одному: вагітність не можлива, лікування не давало бажаного результату.
І от коли вже всі заспокоїлись, життя почало налагоджуватись, почали подумавати про усиновлення, сталося непоправне. У неї з"явилося бажання покінчити життя самогубством. Постійні розмови з священиками нічого не дали. Чому не звернулася до психолога? - знає один Бог. Коли родичі дізналися про наміри жінки, не залашали її саму ні на хвилину: постійно був хтось поруч. Було єдине але: туалет знаходився на дворі. І вона таки знайшла момент і повісилася біля туалету. Це було страшною трагедією для всієї родини. ЇЇ чоловік посивів від горя, дізнавшись про непоправне. Ходить зараз як тіло без душі.
Не змогла справитися з собою...

І інша позитивніша історія про наших сусідів. Живуть 13 років у великій любові, але дітей не мають. Вірять у те, що на все воля Божа, і що рано чи пізно їх дім звеселить щирий дитячий сміх. З посмішкою дивляться на маленьких діточок, не заздрять вагітним. Насолоджуються один одним, беруть від життя все, що тільки можна. І всі навколо знають, що їх мрії здійсняться, бо вони цього заслуговують.

Всім, хто планує діточок бажаю мудрості, сили духа, терпіння, віри у найкраще майбутнє!

Подякували:
Пользователь в онлайне!Карточка пользователяОтправить личное сообщение
Tacя
27.5.2010, 20:26
Пост #57

Початківець
**

Користувач №: 17 612
Подякували: 16 раз(и,ів)

Привіт, дівчатка. Майже шість років очікуємо на наших маляток. А лелека нам їх так і не приносить..... На рахунок зациклювання. У 2008 році чотири сім'ї наших друзів стали батьками. Було дуже важко вислуховувати розмови про їхні вагітності. В двох сім'ях мене взяли за куму, в ще двох - чоловіка. Маємо багато похресників. Одне з відволікань - радіємо, як наші хрещеники ростуть, починають розмовляти, стають цікавими. А ми тим часом не втрачаємо надії і віримо, що будемо мати мінімум двох діточок. :36_15_38: . Ще одне відволікання. Я купила собі акваріум і запустила туди рибок. Вже в четвертий раз мої рибки народжують мені мальків - це дуже приємно і заспокійливо впливає на психіку. Я вже й колег по роботі "заразила". Три з них купили собі акваріуми - один поставили на роботі. Ось вам маленьке, але відволікання від тяжких думок. Тому радила б завести собі домашніх улюбленців - рибок, папугу, песика, котика або ін. А в спокої і приємних думках ми зачнемо здоровеньких і найгарніших у світі ДІТОЧОК!!!!! Всім цього бажаю!

Подякували:

3 Сторінки V < 1 2 3
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
2 Користувачів переглядають дану тему (2 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi Версія Поточний час: 30.7.2010, 9:55
Пиши українською Перекладач онлайн
Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено