Як не зациклитись на плануванні дитини
Відправлено 22 жовтень 2009 - 10:35
Відправлено 22 жовтень 2009 - 10:39

Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
Відправлено 22 жовтень 2009 - 10:45
Відправлено 22 жовтень 2009 - 12:31
для мене не зациклюватись означає мріяти, але робити реальні кроки на зустріч з малятком -
певним чином себе виховувати:
старатись здоровіше харчуватись, займатись фізкультурою, мислити позитивно, переходити вулицю тільки на зелене світло, не закладити ногу за ногу, раніше лягати спати, побільше бувати на свіжому повітрі, активніше працювати над дипломом і ще багато всіляках дрібничок.
Розумію зациклення як деякий вакуум, а дитинка має народжуватись з надлишку любові, мабуть...

Відправлено 22 жовтень 2009 - 13:49

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 22 жовтень 2009 - 14:21
Отже, я роблю висновок, що причиною моїх невдач є зацикленість на плануванні вагітності. Як з цим боротися - незнаю. Чим себе відволікати - не знаю.
Відправлено 22 жовтень 2009 - 15:54
Відправлено 22 жовтень 2009 - 16:11
Відправлено 22 жовтень 2009 - 16:41
-Для чого мені народжувати дитину?
-бо так всі роблять в мому віці,
-бо ми вже назбирали гроші і можемо забезпечити майбутннє дитині
-бо закінчили ремонт і вже пора?
-бо всі навколо з дітьми, наші всі друзі мають дітей,а ми одні такі...
-бо мені скучно....
-бо мені треба вже і все. От так щоб якраз до літа народити, і ще й щоб по гороскопу був (лев, діва чи що там батькам потрібно)
-
можливо трохи і жорстроко,але я люблю "чорний гумор".
Справа в тому, що коли ми зрозуміємо,що діти не родяться коли нам треба, а народжуються коли їм час, тоді довгоочікувана дитинка з'явиться.
А як не зациклюватись???
просто відпустити це, кохатись і діставати насолоду від сексу, а не думати кожного разу чи вже цього разу вийде, чи ще ні.
Діти самі вибирають батьків!!!
Повідомлення відредаговано Ірина І: 22 жовтень 2009 - 16:42
Відправлено 22 жовтень 2009 - 16:47
Відправлено 22 жовтень 2009 - 16:52
ми також не завагітніли одразу, приблизно через пів року, хочу зауважити, що сталось це коли настала гармонія самої з собою. Дуже важливо психологічний стан. Таке враження що вагітність настала тоді, коли все налагодилось. І пам'ятайте, що на діток має бути Боже благословення, а не тільки наше бажання. :)
Відправлено 22 жовтень 2009 - 16:55
саме тому :)

Відправлено 22 жовтень 2009 - 16:55
Відправлено 22 жовтень 2009 - 16:57
Відправлено 22 жовтень 2009 - 16:59
Ірина І (22.10.2009, 17:41) писав:
-Для чого мені народжувати дитину?
-бо так всі роблять в мому віці,
-бо ми вже назбирали гроші і можемо забезпечити майбутннє дитині
-бо закінчили ремонт і вже пора?
-бо всі навколо з дітьми, наші всі друзі мають дітей,а ми одні такі...
-бо мені скучно....
-бо мені треба вже і все. От так щоб якраз до літа народити, і ще й щоб по гороскопу був (лев, діва чи що там батькам потрібно)
-
можливо трохи і жорстроко,але я люблю "чорний гумор".
Справа в тому, що коли ми зрозуміємо,що діти не родяться коли нам треба, а народжуються коли їм час, тоді довгоочікувана дитинка з'явиться.
А як не зациклюватись???
просто відпустити це, кохатись і діставати насолоду від сексу, а не думати кожного разу чи вже цього разу вийде, чи ще ні.
Діти самі вибирають батьків!!!
Цілком погоджуюсь, тому що сама перейшла через це. Ми як з чоловіком згадаємо цей період "заведення дітей" то сміємся до впісювання. Так працювали, денно і нощно. А потім плюнули і почали жити в своє задоволення....і.....тут нам подаруночок, щоб не розслаблялись.
Відправлено 22 жовтень 2009 - 16:59
Лукерія (22.10.2009, 17:55) писав:
це питання кожен задає сам собі. :)
тоді чесна відповідь гарантована.
я також колись дуже хотіла дитину, але завагітніла тільки тоді, коли на це прийшов свій час.
І зараз дуже рада що так склалось, бо коли я дуже хотіла, то була цьому певна причина.(про яку я нікому не скажу
Відправлено 22 жовтень 2009 - 17:01
Відправлено 22 жовтень 2009 - 17:23
а їх все нема і нема...то і не наступили.
так що переконайте себе в тому що не вагітні і жівіть цікавим життям. не втрачайте жодного дня. бо як завагітнієте коло справ дуже скоротиться, а як народите то будете дома сидіти...
живіть активним життям поки можете.............
Відправлено 22 жовтень 2009 - 21:02
Вони, отам зверху, краще бачать, коли і для них і для вас буде краще прийти. І бачать набагато наперед.
Уявіть собі, що вас хтось щось заставляє робити, весь час дьоргає, смикає....Правда..якось не дуже комфортно?...
А ви так само ведете себе по відношенню до дитинки.
Вона вже з вами. Любіть її вже, просто любіть і дай їй час вибрати мить.

Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.

Допомога