Сторінка 1 з 1
приготуємо щось смачненького
Відправлено 06 березень 2008 - 16:33
Я годую синочка грудьми, ну і як відомо дотримуюсь певної дієти. Але от їсти одне й те саме вже якось не дуже хочеться. Та й боюся ризикувати вводити нові невідомі інградієнти в раціон, щоб не зашкодити тим малюку. Та й часу не дуже й багато маю та й фантазії нема, щоб щось новеньке вигадувати. Може підкинете якісь рецептики, щоб швидко можна було приготувати та щоб було смачно. Сподіваюсь ця тема зацікавить і інших користувачів форуму
Відправлено 02 квітень 2008 - 12:13
тема цікава
Я на 1 місяці їла лише один салат з свіжої білокачанної капусти з великою кількістю моркви без цибулі, з олією.
Потім спробувала болгарський перець і помідори. Ніби все нормально. Хоч стараюсь якомога менше зїсти кусочків помідора. Всетаки зараз не їхній час...
От рецепти салатиків.
с-т з телятини
перець болг, сир твердий (соломкою)
телятини варена - кубіками
цибуля, оцет (капелька), олія
"Клеопатра"
1/2 капусти білокачанної (нашинкувати)
2 перця, 2 помідори, голандський сир (кубіками)
1/3 лимону (даю пару капель соку)
сіль, олія
Я на 1 місяці їла лише один салат з свіжої білокачанної капусти з великою кількістю моркви без цибулі, з олією.
Потім спробувала болгарський перець і помідори. Ніби все нормально. Хоч стараюсь якомога менше зїсти кусочків помідора. Всетаки зараз не їхній час...
От рецепти салатиків.
с-т з телятини
перець болг, сир твердий (соломкою)
телятини варена - кубіками
цибуля, оцет (капелька), олія
"Клеопатра"
1/2 капусти білокачанної (нашинкувати)
2 перця, 2 помідори, голандський сир (кубіками)
1/3 лимону (даю пару капель соку)
сіль, олія
Відправлено 02 квітень 2008 - 12:22
"7 хвилин"
Киряче філе ріжеться тоскибочками, солеться, перчиться, трішки цибулі натерти на терці - перемішати.
На тарілку для мікрохвильовки викладається філе зверху залити жирною сметано і в мікрохвильовку на 7 хвилин. (Обовязково викорстовувати кришку, бо порошкова сметана в мікрохвильовій "стріляє")
В оригіналі для чоловіків має бути викладена порізана філейка, посолена поперчена, зверху порізана півкільцями цибуля і залита майонезом.
Киряче філе ріжеться тоскибочками, солеться, перчиться, трішки цибулі натерти на терці - перемішати.
На тарілку для мікрохвильовки викладається філе зверху залити жирною сметано і в мікрохвильовку на 7 хвилин. (Обовязково викорстовувати кришку, бо порошкова сметана в мікрохвильовій "стріляє")
В оригіналі для чоловіків має бути викладена порізана філейка, посолена поперчена, зверху порізана півкільцями цибуля і залита майонезом.
Відправлено 02 квітень 2008 - 15:16
А ось придумала такий салат:
порізати капусту (синю чи пекінську) дадати порізане соломкою яблуко й натертої моркви присолити.Залишити на хвилин 5-6, потім додати порізане кусочками варене куряче філе, змастити олією. І вітамінно й ніякої шкоди малечі.
Я цей салат роблю кожен день і не набрид. Поки що.
порізати капусту (синю чи пекінську) дадати порізане соломкою яблуко й натертої моркви присолити.Залишити на хвилин 5-6, потім додати порізане кусочками варене куряче філе, змастити олією. І вітамінно й ніякої шкоди малечі.
Я цей салат роблю кожен день і не набрид. Поки що.

Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога