Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Збираємо молитви, які допоможуть завагітніти - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Збираємо молитви, які допоможуть завагітніти Оцінка: ***** 2 Голосів

Користувач поза мережею   galysja 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 жовтень 2009 - 01:19

:clapping: :friends: :unknw: :kiss: :lol: :clapping: :friends: :unknw: :kiss: Переглянувши темки форуму, я знайшла багато молитов і рекомендацій в духовному плані, але всі вони дещо розкидані. Пропоную в цій темці зібрати всі молитви ,які допомагають завагітніти. :lol: :girl_angel: :girl_angel: :girl_angel: :girl_angel: :girl_angel: :girl_angel: :girl_angel: :girl_angel:
МОЛИТВА ДО МАТЕРІ БОЖОЇ " Надія безнадійних".
Дозволь, о материнства Мати,
Неплідність в радість обернуть,
Нехай свій паросток зачнуть
Батьки і ми, що хочем діток мати.
Ця ікона знаходиться в Тернополі. До неї найчастіше прибігають пари у яких немає дітей.
My Signature
ДОЗВОЛЬ, О МТЕРИНСТВА МАТИ,
НЕПЛІДНІСТЬ В РАДІСТЬ ОБЕРНУТЬ,
НЕХАЙ СВЙ ПАРОСТОК ЗАЧНУТЬ
БАТЬКИ,ЩО ХОЧУТЬ ДІТОК МАТИ!]

Зображення

Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Поночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 жовтень 2009 - 10:34

galysja, Дякую, цікаво цю молитву можна і в місцевій церкві зачитати чи обовязково в Тернопіль їхати
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 жовтень 2009 - 16:55

Молитва до Отця Небесного.
Небесний Отче, в імя Ісуса Христа, нашого Господа і Бога, тебе просимо: прости нам наші гріхи, вислухай наші молитви і благослови на зачаття і щасливе виношення дитинки.(10 раз)
Слава Тобі, Святий наш Боже!- співати (10 раз)
:gv: :crazy: :crazy: :gv:

Вервиця до Матері Божої Неустанної Помочі
В імя Отця і Сина і Святого духа (3р)
на хрестику - Нехай славиться прославляється і благословляється святе і непорочне зачаття Пречистої Діви Марії Неустанної помочі.
на великих зернятах- Марія нам помогала,Марія нам хоче помогти, Марія нам може помогти, Марія нам поможе.
на малих зернятах - О Марія Мати Божа, поможинам.
в кінці - Під Твою милість прибігаємо, Богородице Діво, молитвами нашими в скорботах не погорди, але від бід визволи нас,Єдина, Чиста і Благословенна(3р). :crazy: :gv: :girl_angel:

Користувач подумав і додав через 14 хв.:

Перегляд повідомленняПоночка (19.10.2009, 10:34) писав:

galysja, Дякую, цікаво цю молитву можна і в місцевій церкві зачитати чи обовязково в Тернопіль їхати

В Тернополі чудотворна ікона але якщо з вірою щирою в серці молитись, то навіть за сотні тисяч км молитва буде почута.
My Signature

Зображення

Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   vitalinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 жовтень 2009 - 09:02

МОЛИТВА НА ДЕВЯТЬ ВІВТОРКІВ ДО СВЯТОЇ МАРТИ.
Марта з Бетанії-сестра Лазаря і Марії-турбувалися про тілесне благо свого гостя Ісуса.На її гарячі прохання воскресив Ісус померлого Лазаря.Свято святої Марти є 29 липня.ПІД ЧАС МОЛИТВИ ДЕВЯТЬ ВІВТОРКІВ МАЄ ГОРІТИ СВІЧКА.ЦЯ МОЛИТВА ТАКА СИЛЬНА,ЩО ПЕРЕД ЗАКІНЧЕННЯМ ТИХ 9 ВІВТОРКІВ ОДЕРЖИШ ТЕ,ЩО СОБІ ВИПРОШУЄШ,ХОЧ БИ ТО ЯКЕ БУЛО СКЛАДНЕ.

"О свята Марто,Ти чудотворна,прибігаю до Тебе за допомогою і цілком полягаюся на Тебе,що допоможеш мені в моїх потребах і будеш мені помічницеюв моїх випробуваннях.З подякою обіцяю Тобі,що буду всюди цю молитву розповсюджувати.
Покірно,слізно прошу,потішай мене в моїх турботах і тяготах.
Покірно,заради великої радості,яка наповнила Твоє серце,коли Ти у своєму домі в Бетанії дала пристанище Спасителеві світу,слізно Тебе прошу,клопочися за мене і за мою родину,щоб ми зберегли нашого Бога у своїх серцях і тим собі заслужили спасенного всевишнього посередництва у нашій потребі,передусім при тій турботі,яка мене тепер тяготить...(сказати потребу).
Слізно Тебе прошу,в кожній нужді,переможи ті тяготи так,як Ти перемагала змія,доки не лежав біля Твоїх ніг".
ОТЧЕ НАШ...БОГОРОДИЦЕ ДІВО...СЛАВА ОТЦЮ...9 РАЗ:"СВЯТА МАРТО,ПРОСИ ЗА НАС ІСУСА".

Я молюся цю молитву і вірю що матиму діток!
My Signature
я вірю в дива
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata1205 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 жовтень 2009 - 09:18

Песнь Пресвятой Богородице
Богородица Дево, радуйся, Благодатная Марие, Господь с Тобою; благословена Ты в женах и благословен плод чрева Твоего, яко Спаса родила еси душ наших

Текст, що розкривається
Царице моя преблагaя, надеждо моя Богородице, приятелище сирых и странных предстaтельнице, скорбящих рaдосте, обидимых покровительнице! Зриши мою беду, зриши мою скорбь, помози ми яко немощну, окорми мя яко стрaнна. Обиду мою веси, разреши ту, яко волиши: яко не имам иныя помощи разве Тебе, ни иныя предстaтельницы, ни благия утешительницы, токмо Тебе, о Богомaти, яко да сохраниши мя и покрыеши во веки веков. Аминь.
К кому возопию, Владычице? К кому прибегну в горести моей, aще не к Тебе, Царице Небесная? Кто плач мой и воздыхaние мое приимет, aще не Ты, Пренепорочная, надеждо христиан и прибежище нам, грешным? Кто пaче Тебе в напaстех защитит? Услыши убо стенaние мое, и приклони ухо Твое ко мне, Владычице Мaти Бога моего, и не презри мене, требующаго Твоея помощи, и не отрини мене, грешнаго. Вразуми и научи мя, Царице Небесная; не отступи от мене, раба Твоего, Владычице, за роптaние мое, но буди мне Мaти и заступница. Вручaю себе милостивому покрову Твоему: приведи мя, грешнаго, к тихой и безмятежной жизни, да плaчуся о гресех моих. К кому бо прибегну повинный аз, aще не к Тебе, уповaнию и прибежищу грешных, надеждою на неизреченную милость Твою и щедроты Твоя окриляемь? О, Владычице Царице Небесная! Ты мне уповaние и прибежище, покров и заступление и помощь. Царице моя преблагaя и скорая заступнице! Покрый Твоим ходaтайством моя прегрешения, защити мене от враг видимых и невидимых; умягчи сердца злых человек, возстающих на мя. О, Мaти Господа моего Творцa! Ты еси корень девства и неувядaемый цвет чистоты. О, Богородительнице! Ты подaждь ми помощь немощствующему плотскими страстьми и болезнующему сердцем, едино бо Твое и с Тобою Твоего Сына и Бога нашего имам заступление; и Твоим пречудным заступлением да избaвлюся от всякия беды и напaсти, о пренепорочная и преслaвная Божия Мaти Марие. Темже со уповaнием глаголю и вопию: радуйся, благодaтная, радуйся, обрaдованная; радуйся, преблагословенная, Господь с Тобою

Услыши нас, Милосердный и Всемогущий Боже, да молением нашим ниспослана будет благодать Твоя. Будь милостив, Господи, к молитве нашей, вспомни Закон Твой об умножении рода человеческаго и буди милостивым Покровителем, да Твоею помощию сохранится Тобою же установленное. Ты властною силою Твоею из ничего все сотворил и положил начало всего в мире существующего – сотворил и человека по образу Своему и высокою тайною освятил союз супружества и предуказание тайны единения Христа с Церковью. Призри, Милосердный, на рабов Твоих сих (имена), союзом супружеским соединенных и умоляющих о Твоей помощи, да будет на них милость Твоя, да будут плодовиты и да увидят они сына сынов своих даже до третьяго и четвертаго рода и до желаемой старости доживут и войдут в Царство Небесное через Господа нашего Иисуса Христа, Которому всякая слава, честь и поклонение подобает со Святым Духом во веки.

Праведным богоотцам Иоакиму и Анне
О, приснославнии Христовы праведницы, святии богоотцы Иоакиме и Анно, предстоящии Небесному Престолу Великого Царя и велие дерзновение к Нему имущии, яко от Преблагословенныя Дщере вашея, Пречистыя Богородицы и Приснодевы Марии, воплотитися изволившему!
К вам, яко многомощным предстателем и усердным о нас молитвенником, прибегаем мы, грешнии и недостойнии. Молите благость Его, яко да отвратит от нас гнев Свой, по делом нашим праведно на ны движимый, и да безчисленная прегрешения наша презрев, обратит нас на путь покаяния, и на стези заповедей Своих да утвердит нас. Также молитвами вашими в мире жизнь нашу сохраните, и во всех благих благое поспешение испросите, вся к животу и благочестию потребная нам от Бога дарующи, от всяких напастей и бед и внезапные смерти предстательством вашим нас избавляюще, и от всех враг видимых и невидимых защищающе, яко да тихое и безмолвное житие поживем во всяком благочестии и чистоте, и такое в мире временное сие житие прешедше, в вечный достигнем покой, идеже вашим святым умолением да сподобимся Небеснаго Царствия Христа Бога нашего, Емуже, со Отцем и Пресвятым Духом, подобает всякая слава, честь и поклонение во веки веков

Святому пророку Захарии и Елисавете
О святии угодницы Божии, пророче Захарие и праведная Елисавето! Подвигом добрым подвизавшеся на земли, восприяли есте на небесех венец правды, егоже уготовал есть Господь всем любящим Его. Темже взирающе на святый ваш образ, радуемся о преславнем скончании жительства вашего и чтим святую память вашу. Вы же, предстоя Престолу Божию, приимите моления наша и ко Всемилостивому Богу принесите, о еже простити нам всякое прегрешение и помощи нам стати противу кознем диавольским, да избавльшеся от скорбей, болезней, бед и напастей и всякаго зла, благочестно и праведно поживем в нынешнем веце и сподобимся предстательством вашим, аще и недостойни есмы, видети благая на земли живых, славяще Единаго во святых Своих славимаго Бога, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и во веки веков. Аминь.

Преподобному Роману
Удивляясь подвигам твоим,Роман преподобный,молим тебя,услыш нас, призывающих к тебе. В малой келье затворившись,до кончины своей ты там пребывал,скудно питался и не имел огня,во власянице,нося тежелые вериги.Благодати божественной сподобившись,многих людей недуги ты уврачевал,святой Роман,и многих жен молитвою своею от бесплодия разрешил.Поэтому и теперь молим,внемли с благоговением и усердием припадающим к тебе и молящимся тебе женам неплодным: умоли Господа Бога,да всемогущною силою своею разрешит он бесплодие их,и чад им дарует,потому что благ и человеколюбив Бог наш,свыше взирающий на нас и исполняющий прошения наши.Аминь

Моление к Богоматери
О чем молить Тебя, чего просить у Тебя? Ты ведь все видишь, знаешь Сама: посмотри мне в душу и дай ей то, что ей нужно. Ты, все претерпевшая, все премогшая, - все поймешь. Ты, повившая Младенца в яслях и принявшая Его Своими руками со Креста, Ты одна знаешь всю высоту радости, весь гнет горя. Ты, получившая в усыновление весь род человеческий, взгляни и на меня с материнской заботой. Из тенет греха приведи меня к Своему Сыну. Я вижу слезу, оросившую Твой лик. Это надо мной Ты пролила ее и пусть смоет она следы моих прегрешений. Вот я пришел, я стою, я жду Твоего отклика, о Богоматерь, о, Всепетая, о, Владычице! Ничего не прошу, только стою пред Тобой. Только сердце мое, бедное человеческое сердце, изнемогшее в тоске по правде, повергаю к Пречистым ногам Твоим, Владычице! Дай всем, кто зовет Тебя, достигнуть Тобою вечного дня и лицем к лицу поклониться Тебе.

до святого Юди-Тадея, яку можна відмовляти у всякій потребі
Святий Юдо-Тадею, близький родичу з Найсвятішою Матір*ю Божою, великий Апостоле й Мученику, славний Чудотворче, що помагаєш своїм почитателям, віруючим у Твоє успішне заступництво перед Богом у важких особливих обставинах, порятуй мене, благаю, прийди до мене з допомогою. Ти, який одержав від Бога привілей помагати в розпачливих і безнадійних обставинах, змилуйся наді мною. Моє життя - це безустанна хресна дорога. Кожен день приносить мені смуток і горе, а серце моє наповняється болем, бо в усьому находжу лише страждання. В цій постійній боротьбі бракує мені вже сил, падаю на дусі, тривога й розпука огортають мою душу, й здається мені, що Провидіння Боже про мене забуло. Чи ж твоя доброта не змилосердиться над моїми злиднями? Благаю, вислухай мене. Випроси у Бога те, про що прошу ..........., а я до кінця життя з вдячністю буду почитати Тебе як мого особливого Опікуна й буду Богу дякувати за отриману черех тебе ласку та поширюватиму по світі пошану Твого імені.

:bad: :bad: :girl_angel:
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   melanja 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 жовтень 2009 - 19:14

Молитва подружжя, що не має дітей
Вислухай нас, милосердний і всемогутній Боже, щоб за благання наше послана була благодать Твоя. Будь милостивим, Господи, до молитви нашої, згадай закон Твій про помноження роду людського і будь милостивим Покровителем нашим, щоб за Твоєю допомогою зберігалося Тобою ж установлене. Могутньою силою Твоєю Ти з нічого все сотворив і поклав початки всього, що існує в світі, – створив і чоловіка на образ Свій, і високою тайною освятив союз подружжя на вказівку про тайну єднання Христа з Церквою. Зглянься, Милосердний, на рабів твоїх цих, союзом подружнім сполучених, коли вони благають допомоги Твоєї, нехай буде на них милість Твоя, нехай будуть плодовитими і побачать дітей синів своїх аж до третього й четвертого роду, і до бажаної старості доживуть і ввійдуть у Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому належить всяка честь, слава і поклоніння зі Святим Духом навіки. Амінь.
Молитва друга :
Вислухай нас,Милосердний і Всемогутній Боже,щоб за благання наше зіслана була благодать твоя. Будь милостивим,Господи,до молитви нашої,згадай Закон Твій про помноження роду людського і будь Милостивим Покровителем нашим,щоб за Твоєю допомогою зберігалося Тобою ж установлене правило. Могутньою силою Твоєю Ти з нічого все створив і започаткував усе,що існує на світі,- створив і людину на образ Свій,і великою Тайною освятив союз подружжя на зразок тайни єднання Христа з Церквою. Зглянься Милосердний, на слуг Твоїх цих (імена),союзом подружнім з'єднаних,коли вони благають допомоги Твоєї. Нехай буде на них Милість Твоя,нехай будуть вони плодовитими і побачать дітей синів і дочок своїх аж до третього і четвертого покоління,і до бажаної старості доживуть і ввійдуть у Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа,якому належить всяка слава честь, і поклоніння зі Святим Духом на віки вічні. Амінь.

МОЛИТВА ДО СВЯТОГО ГЕРАРДА ПРО МАТЕРИНСТВО
О ласкавий Герарде, могутній заступнику перед Богом і Чудотворче наших днів, я кличу Тебе й шукаю Твоєї помочі. Ти на землі завжди сповняв Божі наміри, поможи ж і мені виповнити Святу Божу Волю. Благаю через Тебе, Творця життя, від якого всі походять, зробити мене плідною в наслідстві, щоб я виховала дітей для Бога в цьому житті й наслідників Царства Його слави в будучому. Амінь.
Нехай Бог і Пречиста Діва Марія поможе всім майбутнім матерям
My Signature
У житті мало бути розумним, треба ще не бути дурнем....
  • 1
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 жовтень 2009 - 19:21

цю молитву слід читати 9 раз підряд.
Хто живе під покровом Всевишнього,хто в тіні Всемогутнього мешкає,той скаже до Господа:"Охороно моя і Твердине моя,Боже мій-я надіюсь на Нього" Бо Він тебе вирве з тенет птахолова і з моровиці згубної,Він пером Своїм вкриє тебе і під крильми Його заховаєшся ти,щит та лук Його правда. Не будеш боятися страху нічного,ані мари,що в темряві ходить,ані моровиці,що нищить опівдні.Впаде тисячу збоку від тебе,десять тисяч праворуч-до тебеж не дійде.Тільки своїми очима подивишся і заплату безбожним побачиш,бо Господа охорону Всевишнього побажав він за своє пристановище.Тебе зло не спіткає і до намету твого вдар не наблизиться.На лева й вужа ти наступиш,левчука й крокодила ти будеш топтати.що бажав він мене,то його збережу.Зроблю його сильним,бо знає імя моє він.Як він мене кликатиме,то йому відповім.Я з ним буду в недолі,врятую його і прославлю його і довгістю днів я насичу його і він бачити буде спасіння моє.
My Signature

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   bulochka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2009 - 17:01

Молитва до святого отця Піо у безнадійних обставинах...

О святий отче Піо, прибігаємо до Тебе через Найсвятіше Серце Ісуса, хочемо приносити Богу славу за ласки, Тобі даровані. Впавши на коліна, просимо Тебе покірно, через це найсвятіше Серце Ісуса, споглянь на нас милосердно, не погорди смиренним проханням нашим (.........), щоб довіря наше не було захитано. Тобі Бог приділив ласки, що могутнім заступництвом своїм приходиш людям із допомогою у безнадійних обставинах. О прийди Ти нам з поміччю, щоб ми моглимилосердя Боже звеличати на віки вічні. Амінь.

Коли стає важко і вкотре мучить питання "чому?", можна згадати слова Ісуса:
"...Ти належиши Мені,
Ти - Моя улюблениця.
Терпи, як і Я терпів,
і не питай, для чого терпиш."
:blush:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   таня23 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 грудень 2009 - 17:14

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Даю ссилочку, де зібрані молитви до св.Тадея.Я завжди до нього молюся, він мені все допомагає.Хочу і з вами поділитись.
Прихований текст

Повідомлення відредаговано таня23: 05 грудень 2009 - 17:16

My Signature
Зображення
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Полішка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 16 січень 2010 - 13:47

Інших молитов я не знаю, тому повторюватись не буду. Хоче лише поділитись тим, що знаю. Жінкам,які хочуть мати дітей, треба піти в церкву на Благовіщення і роздати милостиню всім нужденним. Але зробити це по дорозі до храму, а не на зворотньому шляху. На свято Пасхи разом з паскою посвятити дитячу шапочку. Але не робити цього самостійно. Це повинна зробити інша людина, краще якщо вона зробить це без вашого відома, і просто подарує її вам.
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Гість_Natalja5_*

• Група: Гості

Відправлено 16 січень 2010 - 14:03

Всі молитви.які я знаю. тут уже написали. Але знаю, що можна замовити 12 служб( (вказується прохання) у 12 церквах. які будуть читатися одночасно.Дуже помагає.
  • Back To Top

Користувач поза мережею   malyshka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 січень 2010 - 14:46

Всі ці молитви я теж знаю. Єще одна Преподобному Олександру Свирському, це тим, хто хоче мати сина.

:36_3_11: Молитва при желании иметь сына
преподобному Александру Свирському (30 августа/12 сентября)
[i]
О священная главо, ангеле земный и человече небесный, преподобне и богоносне отче наш Александре, изрядный угодниче Пресвятыя и Единосущныя Троицы, многия милости всем, с верою и любовию притекающим к тебе, являяй! Испроси нам вся к житию сему временному благопотребная, паче же к вечному спасению нашему нужная. Пособствуй предстательством твоим, угодниче Божий, правителем страны нашея Российския на враги видимыя и невидимыя, да в мире глубоце пребудет святая Православная Церковь Христова. Буди всем нам, чудотворче святый, во скорби и обстоянии скорый помощник. Наипаче же в час кончины нашея явися нам заступник благосердый, да не предани будем на мытарствах воздушных власти злобнаго миродержца, но да сподобимся непреткновеннаго восхода во Царствие Небесное.
Ей, отче, молитвенниче наш присный! Не порсрами упования нашего, не презри смиренных молений наших, но присно о нас пред Престолом Живоначальныя Троицы предстательствуй, да сподобимся вкупе с тобою и со всеми святыми, аще и недостойны есмы, в селениих райских славити величие, благодать и милость Единаго в Троице Бога, Отца и Сына и Святаго Духа, во веки веков. Аминь.
:girl_angel:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Нічлава 

• Найактивніша форумчанка
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 16 січень 2010 - 14:54

Теж полюся до св. Тадея за різними потребати, ще добре молотися дев"ятницю до цього святого.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 січень 2010 - 19:38

Як багатоту зібралося молитов і порад. Алеслід пам*ятати що по вірі нашій дасться нам.
My Signature

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   svitulka 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 01 лютий 2010 - 17:51

ПРИВІТ GALYSIA ,
Я З ТЕРНОПОЛЯ,ТЕЖ МРІЮ СТАТИ МАМОЮ. МОЖЕ HАПИШЕТЕ B ЯКІЙ ЦЕРКBI ТА ІКОНА МАТЕРІ БОЖОЇ ЩОБ ПОМОЛИТИСЬ ЦІЄЮ МОЛИТВОЮ
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2010 - 18:18

Перегляд повідомленняsvitulka (1.2.2010, 17:51) писав:

ПРИВІТ GALYSIA ,
Я З ТЕРНОПОЛЯ,ТЕЖ МРІЮ СТАТИ МАМОЮ. МОЖЕ HАПИШЕТЕ B ЯКІЙ ЦЕРКBI ТА ІКОНА МАТЕРІ БОЖОЇ ЩОБ ПОМОЛИТИСЬ ЦІЄЮ МОЛИТВОЮ

Привіт! я так розумію ви маєте увазі ікону "Надія безнадійних". Знаю що у Чернівцях вона є в Соборі Успення Пресвятої Богородиці. Ще її називають"Пресвята Богориця-Заступниця Материнського покликання".
А от де вона в Тернополі я точно не знаю. Як дізнаюся,напишу вам в приват.
My Signature

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   svitulka 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 04 лютий 2010 - 22:45

Перегляд повідомленняgalysja (1.2.2010, 18:18) писав:

Привіт! я так розумію ви маєте увазі ікону "Надія безнадійних". Знаю що у Чернівцях вона є в Соборі Успення Пресвятої Богородиці. Ще її називають"Пресвята Богориця-Заступниця Материнського покликання".
А от де вона в Тернополі я точно не знаю. Як дізнаюся,напишу вам в приват.

привіт, дякую що відписала , вдячно чекатиму
Tu написалa про цю ікону і молитву 19.10.2009, 1:19 . тут в цьому розділі
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lilichka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 березень 2010 - 16:39

Дякую за молитви дівчата. Ми теж з чоловіком не можемо дочекатися малятка. Дуже надіюсь на Божу поміч, чого і вам бажаю
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   наталі К 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2010 - 10:46

:cray: Христос Воскрес! Про чудотворну ікону Матері Божої Чернівецької "Надія Безнадійних" мені сказав священник з церкви Михаїла. До цієї ікони прибігають батьки, які хочуть мати дітей. Дуже добре давати на Службу Божу в тому наміренні. В церкві Андрія у Львові на початку місяця можна дати на Службу Божу і там відправляється цілий місяць. Хто має можливість можна поїхати до озера св. Анни. Там треба зануритись у воду три рази. Можна молитися дев"ятниці до святих і просити їх щоб вони просили за вас Бога. У нас з чоловіком теж немає дітей. Моліться і не втрачайте надії.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   gordenka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2010 - 14:57

Дівчата хочу поділитися з вами молитвою до Святої праведної блаженної Матрони Московської,але ще вставлю образок,і коротку історію життя,щоб знати до кого молитись.Вибачайте за рос. мову,перекладу ,на жаль,не маю...
Зображення
Текст, що розкривається
Житие: Блаженная Матрона родилась в 1885 году в селе Себино Тульской области в бедной семье Димитрия и Наталии Никоновых. От рождения Матрона была не просто слепой, у нее совсем не было глаз, но Господь даровал ей духовное зрение. С ранних лет блаженной Матроне были ведомы не только человеческие грехи, преступления, но и мысли. Она чувствовала приближение опасности, предвидела стихийные и общественные бедствия. По ее молитвам люди получали исцеление от болезней и утешение в скорбях. К избе Никоновых, к слепой девочке шли люди, тянулись подводы, телеги с больными из окрестных сел и деревень, со всего уезда, из других уездов и даже губерний. Привозили лежачих больных, которых девочка поднимала на ноги. Желая отблагодарить Матрону, они оставляли ее родителям продукты и подарки. Так девочка, вместо того чтобы стать обузой для семьи, стала ее кормилицей.
В 1925 году Матрона перебралась в Москву, прожила в ней до конца своих дней. Живя около трех десятилетий в Москве, она совершала то духовно-молитвенное служение, которое многих отвратило от гибели и привело ко спасению.
Помощь, которую подавала Матрона болящим, не только не имела ничего общего с заговорами, ворожбой, так называемым народным целительством, и прочими колдовскими действиями, но имела истинно христианскую природу. Именно поэтому праведную Матрону так ненавидели всевозможные колдуны, об этом свидетельствуют люди, близко знавшие ее в московский период жизни. Прежде всего Матрона молилась за людей. Будучи угодницей Божией, богато наделенная свыше духовными дарами, она испрашивала у Господа чудесную помощь недугующим.
Когда началась война, блаженная просила всех приходящих к ней приносить ивовые ветки. Она их ломала на палочки одинаковой длины, очищала от коры и молилась. Ее ближние вспоминали, что пальцы ее были в ранках.
Матрона могла духовно присутствовать в различных местах, для ее духовного взора пространства не существовало. Она часто говорила, что бывает невидимо на фронтах, помогает нашим воинам.
В день Матронушка принимала до сорока человек. Люди приходили со своими бедами, душевной и телесной болью. Она никому не отказывала в помощи, кроме тех, кто приходил с лукавым намерениями. Иные видели в матушке народную целительницу, которая в силах снять порчу или сглаз, но после общения с ней понимали, что перед ними Божий человек, и обращались к Церкви, к ее спасительным Таинствам. Помощь ее людям была бескорыстной, она ни с кого ничего не брала.
Молитвы матушка читала всегда громко. Она подчеркивала, что помогает не сама, а Бог по ее молитвам: "Что, Матронушка - Бог, что ли? Бог помогает!"
Исцеляя недужных, матушка требовала от них веры в Бога и исправления греховной жизни. Так, одну посетительницу она спросила, верует ли она, что Господь силен ее исцелить. Другой, заболевшей падучей болезнью, велела не пропускать ни одной воскресной службы, на каждой исповедоваться и причащаться Святых Христовых Таин. Живущих в гражданском браке она благословляла обязательно венчаться в Церкви. Всем обязательно носить нательный крест.
Матронушка часто говорила "Если народ теряет веру в Бога, то его постигают бедствия, а если не кается, то гибнет и исчезает с лица земли. Сколько народов исчезло, а Россия существовала и будет существовать. Молитесь, просите, кайтесь! Господь вас не оставит".
2 мая 1952 года она почила. Перед своей кончиной блаженная Матрона сказала: "Все, все приходите ко мне, рассказывайте, как живой, о своих скорбях, я буду вас видеть, и слышать, и помогать вам".
Отпевание и погребение блаженной были началом ее прославления в народе как угодницы Божией.
"После моей смерти на могилку мою мало будет ходить людей, только близкие, а когда и они умрут, запустеет моя могилка, разве изредка кто придет, - предсказывала блаженная Матрона. - Но через много лет люди узнают про меня и пойдут толпами за помощью в своих горестях и с просьбами помолиться за них ко Господу Богу, и я всем буду помогать и всех услышу".
Еще матушка говорила, что все, кто доверит себя и жизнь свою ее ходатайству ко Господу, спасутся. "Всех, кто обращается ко мне за помощью, я буду встречать при их смерти, каждого".

Молитва первая:
О блаженная подвижнице Христова, мати наша Матроно! Припадаем ныне и прибегаем к твоему предстательству, и смиренно просим тя: многая скорби и болезни в жизни своей претерпевшая, призри и на наша скорби и болезни, крепость бо наша оскуде в нас, не можем ни подвиги творити, ни молитися усердно. Воздохни за ны ко Господу и умоли Его, да помилует нас и исцелит наша болезни неисцельныя, жизнь нашу да сохранит в мире и тишине, и за молитвы твоя и теплая ходатайства соберет нас во Царствии Своем со всеми святыми славити Бога во веки веков. Аминь.

Молитва вторая:
О блаженная мати Матроно, к твоему предстательству прибегаем и тебе слезно молим, яко имущую велие дерзновение ко Господу, пролей тёплую молитву о рабех твоих, в скорби душевней пребывающих и помощи от тебе просящих. Истинно бо слово Господне: просите, и дастся вам, и паки: яко аще два от вас совещаета на земли о всякой вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, Иже на небесех. Услыши убо воздыхания наша и донеси я ко Престолу Владычню, идеже ты предстоиши, вемы, яко много может пред Богом молитва праведника. Да не до конца забудет нас Господь, но призрит с высоты небесныя на скорбь рабов Своих и плод чрева на полезное дарует. Воистину, Бог, идеже хощет, побеждается естества чин, творит бо елика хощет: яко сотвори Господь Аврааму и Сарре, Захарии и Елисавете, Иоакиму и Анне, с нимиже моли, тако да сотворит Господь Бог и нам по милости Своей и неизреченному человеколюбию. Буди имя Господне благословенно от ныне и до века. Аминь.
My Signature
ЗображенняЗображення
У меня одна мечта – к концу жизни заслужить звание православного христианина...
Детство - это та счастливая пора, когда бежишь ночью из туалета и радуешься что тебя не съели...
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

2 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 2 гостей, 0 прихованих користувачів