Я вирішила спробувати розписувати весільні бокали, але до розпису діло не дойшло, вирішила щось на них наліпити.
ось моя перша робота, може квіти не зовсім ніжно виглядають, але це ж перша робота. Сподіваюсь далі буде виходити краще
КМР, Я не знаю як тебе похвалити! Дуже гарно! А фон у рамочок з чого? jane, мої квіточки зроблені з пластику. Ліплю їх, а потім уже на бокалі форму їм надаю. Великі аплікації окремо запікаю і потім на силікон клею, а маленькі квіточки самі тримаються після запікання і без клею
Декори для дому:
стілець з провансальським характером:) декори для власного весілля: букети на кортеж, серце на карету, кругла коробка в декупажній техніці і звичайно, бутоньєрки для гостей ( ніжні і витончені:) і ще ціла коробка: коробочки, букетики, композиції ( завезла на роботу, бо скоро місця для мене не стане:)в домі:)))
Класненько... я на своє весіллячко також робили келих для шампанського в ЗАГС...прикраси на авто... бонбоньєрки ля гостей..картки..запрошення... дуже люблю всяке таке)))
Мир без границ... Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Ukrajinochka, дуже сподобався альбом і скринька для грошей, супер!!!
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
А я, дівчата, зараз так багато роблю всього весільного, бокали прикрашаю і пляшки з шампанським, а собі на весілля я нічого не робила :( навіть і думки не мала такої. А зараз дивлюсь на все це красиве і знову заміж захотілось, навіть трохи жаль що вже час пройшов...
КМР, Я не знаю як тебе похвалити! Дуже гарно! А фон у рамочок з чого? jane, мої квіточки зроблені з пластику. Ліплю їх, а потім уже на бокалі форму їм надаю. Великі аплікації окремо запікаю і потім на силікон клею, а маленькі квіточки самі тримаються після запікання і без клею
цікаво деж ви купуєте такий оригінальний матеріал для квітів і крапельок?
в тебе дійсно гарно виходить , твої роботи десь продаються, я б хотіла такі бокати на весілля