Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Бухгалтери в декретній відпустці - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 57 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Бухгалтери в декретній відпустці згадуєм, вчимось, консультуємось. Оцінка: ***** 3 Голосів

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 16 жовтень 2009 - 12:13

Запрошую всіх в нову темку, де буду рада допомогти всім бажаючим, а може і сама навчусь чогось нового. Хто думає , що це нудно зможе пересвідчитись, що деколи навіть дуже цікаво :db: :)
My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Поночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 16 жовтень 2009 - 12:33

Vesta*, Ну як там бугалтеру в дикретній відпустці? Бо я дуже хочу колись підти у дикр. відпустку, а я гол. бухгалтер.

Додано:
Vesta*, Ну як там бугалтеру в дикретній відпустці? Бо я дуже хочу колись підти у дикр. відпустку, а я гол. бухгалтер.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 12:49

Поночка, Я теж гол. бухгалтер, але беручи до уваги обставини життя, працюю практично на дому.Було би бажання....
My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   smaili 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 13:01

Привіт бухгалтерам!!! Розкажу вам свою історію про роботу. Я головний бухгалтер у дикреті. Вже 2,7роки насолоджуюся відпусткою :15_1_55: . Чесно кажучи за роботу навіть не думаю, а згадую не злим тихим словом. Робота мені подобалася страшенно. Я завжди хотіла вести бухгалтерію, звіти, накладні... Але на тій роботі було одне "но" -начальник зі своїми старими пережитками, скупістю, наглістю, пасивністю до працівників. "Я бос і все тим сказано, ви мої раби."Коли я прийшла, то робота була настільки запущена :shok: , що мені хотілося плакати, а через тиждень починався час закриття кварталу. Для мене то були страшні дні :wacko: . Але впоралася, все здала без запізненнь. Коли йшла в дикретну відпустку, то шеф так нерви вимотав, погрожував звільненням, доводив до сліз майже кожного дня :cray: (я вже думала з ним судитися за звільнення, бо немає права вагітна жінка і т.д.). Але все минулося. Тепер розумієте чого я про роботу не згадую. В майбутньому маю сумніви, що хочуі буду працювати за спеціальністю. ;)
My Signature
Зображення
Зображення
Коли життя набуває сенсу – серце болить сильніше…
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 13:08

smaili, Ну якщо ти це любиш, то просто вартує знайти нормальний колектив. А шеф він і в африці шеф..........ну хай попробує без бухгалтера місяць другий протриматись...........
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 13:27

Перегляд повідомленняVesta* (16.10.2009, 13:08) писав:

smaili, Ну якщо ти це любиш, то просто вартує знайти нормальний колектив. А шеф він і в африці шеф..........ну хай попробує без бухгалтера місяць другий протриматись...........

Направду кажучи Vesta я вже відвикла від роботи і забула майже все :wacko: . А час йде , все змінюється... . Ще на перших порах дикрету цікавилася, читала журнали, а тепер все закинула. Є проблеми з дитиною і стала більше вникати в ті проблеми. Я вже майже лікар-невролог. Я по неврології можу дисертацію захищати, а по бухгалтерії- то вже трудно :shok: . Але може прийде той час, що треба буде згадати і дебет-кредит, і буде як кажеш нормальний колектив, і шеф. Життя - непередбачувана штука. :15_1_55:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 13:38

smaili, Так я для таких як ти і створила цю темку. Щоб згадати, проконсультувати, разом вирішити проблемку :15_1_55:
My Signature
Зображення

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 14:02

Vesta*, хорошая темка :shok: :15_1_55: , я по оборазованию экономист, работала 3 года, ну и немного бухгалтерией занималась, материальные отчеты, з.пл...., потом пошла в декрет - тоже по началу интересовалась, а потом забросила - забылось, после декрета вышла на работу бухгалтером(налоговый накладные выдаю) :wacko: , поначалу тяжело было, а сейчас уже втянулась. Если будут вопросы - буду обращаться ;)
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 14:23

Є нагода поставити запитання. В мене скоро закінчується відпустка по догляду до трьох років і я хочу продовжити до шести років. Які документи для цього потрібно? Якщо потрібна підстава - то дитина має інвалідність. Але можна ту інвалідність не афішувати, просто продовжити і все.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   alabama 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 14:41

smaili, потрібна довідка ЛКК (лікарсько-консультативної комісії), що дитина частохворіюча і потребує догляду. Ця довідка видається лише на 1 рік, і щороку потрібно її поновляти. Ця відпустка по догляду (від 3 років до 6) не зараховується в страховий стаж, собез допомоги на неї не дає.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 15:10

smaili, Можна. Просто треба написати заяву, в якій вказати , чому ви берете відпустку, і довідку від лікаря , що ваша дитина часто хворіє (щоб не афашувати інвалідність) , але в стаж цей час не враховується і не оплачується, як казалаalabama,
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 15:52

Дякую дівчата. За те що неоплачується і стаж не враховується я знаю, а за довідку буду мати на увазі. Я думала, що треба буде медичний висновок, довідка про інвалідність... і все що з нею зв"язане. А якщо довідка по стану здоров"я - це вже краще. Не дуже би хотілося, щоб поза плечі обговорювали мене і мою дитину. Я в принципі не боюся того, але тим людям того знати не потрібно.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 17:27

Дівчатка в мене до вас ще одне питання. Може воно в тій темі не актуальне, але спитаю. При написанні заяви на продовження відпустки можливий варіант, що шеф буде настоювати, щоб я написала заяву на звільнення :sad: . Чи має він на це право, якими юридичними фактами я можу керуватися? На чиєму боці буде закон. Я вже прокручую всі варіанти, бо це дуже непередбачувана людина і до того що йому встрілить в голову треба бути готовим. :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 17:35

smaili, а от це вже напевно юридичні нюанси. Хоча я попробую в коліжанки юристки це взнати, якщо шось взнаю напишу в приват. Можна?
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 17:39

Перегляд повідомленняVesta* (16.10.2009, 17:35) писав:

smaili, а от це вже напевно юридичні нюанси. Хоча я попробую в коліжанки юристки це взнати, якщо шось взнаю напишу в приват. Можна?

Я вже так само подумала, що це юридична сторона. Це вже інша тема розмови. Не можна писати, а навіть треба.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юляшка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 жовтень 2009 - 10:06

Привіт бухгалтерам та економістам! Я також працювала бухгалтером, а взагаліто моя посада наз. заступник директора з економічних питань. Директор - мій тато, так що то можна сказати власний бізнес. А я крім бухгалтерії ще контролювала і вирішувала всі питання повязані з фінансами, маркетингом, та й взагалі... Бухгалтерія мені подобалась найбільше - бо то найспокійніше, порівняно з іншими обовязками. Гол. бухгалтер теж є, але вона повністю веде іншу нашу фірму, а в цій, де я - тільки звіти здає. Я працювала до обіду 16 квітня 2009, а ввечері цього дня народила синочка :)
І вже через місяць ми з синочком разом працювали, він спав, а я 1С штурмувала. Але вже майже всю роботу по бухгалтерії "перевішала" на гол. бух., зараз тільки приїжджаю на кілька годин, щоб все контролювати.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Таїсія 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 жовтень 2009 - 10:35

Привіт, дівчатка. Потрібна ваша порада. Ми з чоловіком хочемо відкривати власне кафе і я, звичайно, буду вести всю бухгалтерію.Спеціальність в мене зовсім інакша, не пов"язана зі всякими розрахунками. Не знаю чи впораюсь, так як не проходила ніякі курси, думаю що на практиці швидше і легше вчитися.
Спочатку мені буде допомагати бухгалтер, але я б хотіла сама щось трошки підучити, підчитати. Може хтось знає якісь сайти ведення бухг. справи( саме в закладах громадського харчування). Буду дуже вам вдячна.
My Signature
Зображення

Как хорошо, когда у всех детей есть папы. И не болит душа.
Как здорово, что папа любит маму, всё остальное суета.
Всё остальное купим, если будут деньги, не будет их, руками создадим,
Но очень важно, чтобы жили в счастье дети. И выросли хорошими людьми!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 жовтень 2009 - 13:01

Таїсія, Конкретних таких сайтів немає. Можете виписати бухг. журнал "Все про бухгалтерський облік" там бувають спец випуски по громадському харчуванню.
Можете подивитись тут :

Прихований текст

Прихований текст

Повідомлення відредаговано Vesta*: 17 жовтень 2009 - 13:03

My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Таїсія 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 жовтень 2009 - 13:58

Vesta*, велике спасибі, буду читати.
My Signature
Зображення

Как хорошо, когда у всех детей есть папы. И не болит душа.
Как здорово, что папа любит маму, всё остальное суета.
Всё остальное купим, если будут деньги, не будет их, руками создадим,
Но очень важно, чтобы жили в счастье дети. И выросли хорошими людьми!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Dimashka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 жовтень 2009 - 19:42

Привіт всім!Дуже рада даній темі,бо інколи дуже потрібна допомога в даній сфері.Я, взагалі,не бухгалтер за професією.До декрету працювала в банку, а пішовши в декретну відпустку прийшлось перекваліфікуватися.Мій чоловік -приватний підприємець, і з початком кризи він позвільняв всіх своїх працівників, в т. ч. і бухгалтера.Тому мені довелося самій освоювати дану професію.Восьмий-дев'ятий місяць вагітності я кожен день ходила на роботу і розгрібала ці всі документи, намагаючись второпати, що воно до чого, сама розбиралася в 1С.Але нічого, якось працюємо. Якраз сьогодні готую звіт по ПДВ до 20 числа. :36_13_10: Тож будемо спілкуватися і ділитися інформацією.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 57 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему