Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Безпліддя - нетрадиційні методи - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Безпліддя - нетрадиційні методи Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Катрусик 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 жовтень 2009 - 17:08

Перегляд повідомленняgalysja (14.10.2009, 11:08) писав:

Усім привіт! Після втрати дитини не можу завагітніти 8 років. Пройшла багато обстежень, лікування гормонами,інсемінацію. Учоловіка теж все гаразд, та вагітності немає. У традиційну медицину більше не вірю. Буду вдячна за кожну пораду і власний досвід лікування. Виховую прийомну донечку(13 років), але так хочеться свою рідну кровинку. Щиро дякую.

Дівчата, привіт усім! Я дізналась, що тепер існує нова методика лікування безпліддя - називається NaProTechnology. Вона базується на використанні спостереження за циклом, так як у природньому плануванні. Треба складати графіки, в основному спостерігати за цервікальним слизом. Лікар оцінює цей графік, призначає потрібні обстеження і лікування. Якщо потрібно- робиться лапароскопія новим методом і якщо треба, видаляється ендометріоз, також новим методом швів, які не дають рубців. лікування підбирається індвідуально. є дуже добрі результати. На жаль в Україні цього ще немає, але є в Польщі. Вагітність досягається природнім шляхом, без штучного запліднення. Якщо цікаво, можу дати ссилки, але все польською мовою.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   galysja 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 жовтень 2009 - 12:16

Дуже дякую, мене це зацікавило. Можна інформацію детальнішу. Дякую.
My Signature
ДОЗВОЛЬ, О МТЕРИНСТВА МАТИ,
НЕПЛІДНІСТЬ В РАДІСТЬ ОБЕРНУТЬ,
НЕХАЙ СВЙ ПАРОСТОК ЗАЧНУТЬ
БАТЬКИ,ЩО ХОЧУТЬ ДІТОК МАТИ!]

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Катрусик 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 жовтень 2009 - 13:13

Прихований текст
- тут є адреси, телефони і і-мейли лікарів, з ними можна сконтактуватися

і ще інформація:
Прихований текст

Прихований текст

можна задати на пошук у google - Naprotechnology, Naprotechnologia

Повідомлення відредаговано гра з вогнем: 20 жовтень 2009 - 14:28

My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 жовтень 2009 - 18:23

Дякую за інформацію. Моя клієнтка розповіла, що теж довго не мала дітей і скористалася таким методом. У лісі або віддаленому від дороги парку назбирати шишки-80 шт. В 1 день після М, запарити 8 шишок у 2 л кипятку і перелити у відро, закутатися і паритися. Так 10 днів. Ніякого інтиму. В ліжко лягати відразу з ковдрою,якою закутувались, щоб не попало холодне повітря. Через 10 днів інтенсивно працювати. У неї так получилось 2 дітей. :give_rose: :air_kiss:
Дівчатка,перегляньте темку"Просіть у Бога". :man_in_love:
My Signature

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 жовтень 2009 - 19:03

Народні методи лікування безпліддя
1. 2 ст.л.споришу запарити кипятком(300гр).Настояти пів год.Процідити і пити як чай протягом дня.Пити бажано обом.
2.1ст.л ромашки,1 ст.л. тисячолистника,1 ст.л. череди і 0,5ст.л.чистотілу запарити 1 скл.кипятку і робити мікроклізми при сильному запальному процесі.
3.Чорну редьку помити,почистити і зварити.Злити воду,а редьку пересипати у відро.Закутатися і паритися 10 днів після М.
4.Взяти червону цеглину,вимити добре і розігріти в духовці.Поставити у відро і капнути кілька капель тройного одеколону.Закутатися і паритися. Такі процедури треба робити обережно,щоб не обпектися. І ще одна важлива порада:перш ніж грітися,треба бути в певним,що у вас немає ніяких новоутворень (міома,фіброма і т.д.).
5.Підвищують тонус матки і функцію яйників:шишки хмелю,волошки і подорожник.
6.Зранку і ввечері спринцуватися теплим відваромромашки,календули,білої акації і євкаліпту.
7.На ніч ставити тампони (густий мед ісік алоє,який не поливали 5 днів,поставити у зложений в чотири бинт.Звязати тугою білою ниткою,залишивши хвостик 5 см.
8.375 гр 3-річного алоє(перемолоти),625 гр майського меду,625 гр вина "Кагор"(дорогого)-перемішати і поставити на 5 днів в темне місце. Перших 5 днів приймати по 1ч.л.за пів год.до їди 3р в день,а потім по 1 ст.л 3 р в день,поки не закінчиться суміш.
9.Натерти лимон і добавити таку саму кількість цукру.Вживати по 1ч.л. 3 р в день до їди.Коли суміш закінчиться,приготувати нову. Вживати протягом місяця-потім 10 днів перерва. :man_in_love: :girl_devil: :praising:
10.Після близкості з чоловіком відразу лягти на живіт і так заснути.
My Signature

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Меліса 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 25 жовтень 2009 - 08:24

Прихований текст
є народні рецепти, почитайте.

Повідомлення відредаговано гра з вогнем: 25 жовтень 2009 - 13:26

My Signature
ЗображенняЗображення
Кожен новий день - шанс для щастя! Изменяла... Изменяю... И буду Изменять... свою жизнь в лучшую сторону!!!))
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 жовтень 2009 - 11:11

Дуже дякую,багато інформації.Часто народна медицина виявляється сильнішою за шкідливі пігулки. :dance2:

Повідомлення відредаговано гра з вогнем: 25 жовтень 2009 - 13:27

My Signature

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Angee 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 27 жовтень 2009 - 20:50

Привіт дівчатка! Дужа багато корисної інформації, але все від "жіночих" проблем. У нас проблема чоловіча - мізерна кількість спермиків. Можливо хтось знає якісь нетрадиційні методи при чоловічому безплідді? Поділіться будь-ласка.
My Signature
Зображення[font=Palatino Linotype]
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 жовтень 2009 - 22:47

Перегляд повідомленняAngee (27.10.2009, 20:50) писав:

Привіт дівчатка! Дужа багато корисної інформації, але все від "жіночих" проблем. У нас проблема чоловіча - мізерна кількість спермиків. Можливо хтось знає якісь нетрадиційні методи при чоловічому безплідді? Поділіться будь-ласка.

Перш за все треба повністю відмовитися від кави,алкоголю і тютюну. Має бути повноцінний сон.Щодня треба зїдати жмену висушеног але не підсмаженого насіння гарбуза. Пити настій калгану по 25 крапель на 30 мл води теплої. Настій можна приготувати самому. 3-4 корінці калгану настояти в 0,5 л горілки(бажано самогонки). Вживати вітаміни групи В. Ще зверніться в аптеку Наталі Земної. Вона рекомендує препарати Ліктат і Лікмам . Ми приймаємо вже місяць. Треба 4 міс.Успіхів вам!
My Signature

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Leo 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 жовтень 2009 - 12:25

Дівчата, дуже класно допомагає чоловікам і нам також - пилок. :blush: Це мені один народний цілитель розказував. Я знайшла на базарі весняний пилок та літній. Купила той і той, змішала і в банку. Їсти потрібно на тщесерце, по 1 чайній ложечці, за пів години до прийому їжі. Ще він мені розповідав, що жінкам добре пити настій з трави - материнки. Ця жіноча трава, багато від чого лікує. Ми поки-що їмо пилок, а там побачимо! :mocking: Чесно кажучи, не люблю ці всі народні засоби, але пилок мені вселив довіру. Як відомо, продукти бджільництва, дуже корисні.

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Ще відмовилися від кави і спиртного!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 листопад 2009 - 14:45

Дякуюgalysja, , обовязково куплю ці препарати Наталії Земної, а ще нам рекомендували чаї з коріандра.galysja,
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лукерія 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 листопад 2009 - 16:48

Angee,ось який супер рецепт виписала моя лікарка чоловіку,для того,щоб покращити якість сперми:150мл свіжовижатого соку селери ,моркви і петрушки +50мл води+мед до смаку.Також кожен день їсти грецькі горіхи та гарбузове насіння.І обов"зково багато рухатись,зайнятись спортом. :clapping:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 листопад 2009 - 22:43

Лукерія, дякую за дуже гарний рецепт. Собі теж занотувала. Думаю він корисний всім чоловікам і не лише для лікування.
My Signature

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 листопад 2009 - 16:05

Перегляд повідомленняЛукерія (5.11.2009, 16:48) писав:

Angee,ось який супер рецепт виписала моя лікарка чоловіку,для того,щоб покращити якість сперми:150мл свіжовижатого соку селери ,моркви і петрушки +50мл води+мед до смаку.Також кожен день їсти грецькі горіхи та гарбузове насіння.І обов"зково багато рухатись,зайнятись спортом. :cray:

Дуже дякую Лукерія за чудовий рецепт, сподіваюсь що вам він допоміг. Уточніть будь-ласка як його потрібно вживати і скільки часу. Попробуємо, надіємось що допоможе.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Zorik 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2009 - 12:01

Привіт всім!Дівчата хочу вам розказати на рахунок медового пилку,Мій чоловік займаеться бджільництвом,їздить на різні бджолярські зібрання ,мед ми маемо і їмо круглий рік ,Добре вживати 1 л.чайна меду + 1 л.чайна пилку розпустити у стакані літньої води на ніч і випити зранку.Сам сухий пилок жодного ефекту не дає ,бо пилок мае оболонку і у шлунку він не розчиниться.А ще дуже добре для чоловіків вживати маточкине молоко,але воно дороге,бо з ним дуже клопітка робота.,хоча помічне
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2009 - 12:29

Перегляд повідомленняZorik (15.11.2009, 12:01) писав:

Привіт всім!Дівчата хочу вам розказати на рахунок медового пилку,Мій чоловік займаеться бджільництвом,їздить на різні бджолярські зібрання ,мед ми маемо і їмо круглий рік ,Добре вживати 1 л.чайна меду + 1 л.чайна пилку розпустити у стакані літньої води на ніч і випити зранку.Сам сухий пилок жодного ефекту не дає ,бо пилок мае оболонку і у шлунку він не розчиниться.А ще дуже добре для чоловіків вживати маточкине молоко,але воно дороге,бо з ним дуже клопітка робота.,хоча помічне

А має значення який саме мед?
My Signature

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   таня23 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2009 - 14:32

Zorik, а де можна взяти пилок?
My Signature
Зображення
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2009 - 14:36

Перегляд повідомленнятаня23 (15.11.2009, 14:32) писав:

Zorik, а де можна взяти пилок?

Я купляю пилок на ринку,де мед продають.Але краще у якогось пасічника знайомого,якщо є.

Користувач подумав і додав через 1 хв.:

Перегляд повідомленняZorik (15.11.2009, 12:01) писав:

А має значення який саме мед?
My Signature

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Zorik 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 листопад 2009 - 19:13

привіт :prapor: перепрошую що так довго не відповідала.Дівчата взагалі продукти бджолярства найкраще купувати в пасічника якого ви знаете і довіряете,бо мед і пилок так само треба вміти збирати і зберігати.Нарахунок який сорт меду найкращий???на безпліддя не знаю,не чула ,не буду обманювати.Кожен сорт дуже поживний і корисний.Мед липовий -звичайно на простуду,грип,кашель,Акацієвий-рекомендують на хороби нирок,мочових доріг,цей мед діє заспокійливо,очищує печінку,Мед ріпаковий -він мае білий колір ,подібний на смалець, мае багато глюкози,добрий на хвороби серця,Гречаний-коричневий колір і гострий на смак -рекомендують його при браку заліза в організмі,А про пилок то взагалі можна писати і писати,Пилок багатий на вітаміни ,мікроелементи,діе на нервову систему,корисний при анеміїї.Так що вибирайте хто що любить.але ще раз повторюю .тільки в розпущеному вигляді приймати і пилок і мед,і тільки у воді до 40 град,бо гаряча вода вбиває всі вітаміни!Лікуйтеся!Доброго всі здоров"я і гарного настрою!!!! :pardon: :clapping:
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лукерія 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 листопад 2009 - 17:24

Перегляд повідомленняAngee (6.11.2009, 16:05) писав:

Дуже дякую Лукерія за чудовий рецепт, сподіваюсь що вам він допоміг. Уточніть будь-ласка як його потрібно вживати і скільки часу. Попробуємо, надіємось що допоможе.

Не побачила вашого питання,але надіюсь,це ще актуально.Ми завагітніли з першого разу,тому толком і не встигли попити (десь раз шість).Нажаль вагітність перервалась,і тепер знов плануємо,але чоловік вже лінується пити ,і щось у нас вже два місяці не виходить завагітніти.Так що напевно доведеться його примушувати :blush: :) :) .Пити це сік треба через день.А скільки часу лікар не уточнила.Думаю місяця два,потім робити перерву і знов пити.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему