Я в таке вірю, навіть дуже і чесно сповідую. В своєму життя не раз переконувалася в силі думки і бажання, от тільки бажання має бути справді сильне дуже щире.
Зрозуміла це в років 14-15 почала користуватись спершу в любовний перепетіях. Якщо я бачила хлопця який мені подобався, то рано чи пізно він був мій. Не скажу що зовсім нічого крім самих думок не застосовувала, але це на мою думку було головне. Потім стала тренувати думки на навчанні, роботі, побуті. Тепер маю гарного чоловіка, закінчила інститут, маю чудового синочка (який до речі схожий на мене як дві краплі води), живемо у власній квартирі, маємо машину, має роботу, чоловік заробляє достатньо. Ну, по-моєму, я є прикладом того як треба хотіти чогось і правильно про це мріяти. Ну і робити щось для досягнення цілей звичайно треба і перш за все...
Опишу одну психологічну практику.- Треба правильно представити собі обєкт - не треба нереальних фантазій, для початку щось абсолютно реальне і матеріальне. Закрийте очі і зосередьтесь, уявіть троянду. Дуже живо і реально, ви бачите її пелюстки, перелив кольорів, відчуваєте запах, словом аж відчуваєте її. Треба її гарно запамятати і піти гуляти, шукайте саме таку троянду як уявили, на газонах, квітниках, в магазинах, в руках прохожих. Як тільки знайдете, здобудьте любою ціною, купіть, вирвіть, попросіть... Вдома розкришіть пелюстки у велику вазу (піалу) і нехай вона буде у вас як прикраса інтереєру і символ здійснюваних мрій.
Взагалі езотерики вважають що для того щоб ваша мрія була почута "там" вона має бути якомого яскравіше представлена і думати про неї активно треба не менше 3 тижнів.
Вірю що комусь це допоможе