Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Методи релаксації, візуалізації і позитивного мислення - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Методи релаксації, візуалізації і позитивного мислення ділимось досвідом Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 13 жовтень 2009 - 11:15

так звані аффірмації(позитивні твердження), позитивний настрій, методи релаксації і візуалізації, можливо для когось це нові слова, а хтось вже давно практикує.
Давайте будемо ділитись досвідом хто і як, за якою методикою,за якими книжками займається.
Ділимось цікавими ссилками і звичайно власними прикладами як це покращило або погіршило наше життя.
Чи вірите ви,що змінивши наші думки ми можемо змінити наше життя? позбавитись від хвороб і негараздів?

Повідомлення відредаговано Ірина І: 13 жовтень 2009 - 11:20

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ukrajinochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 жовтень 2009 - 22:21

Ірина І, я останнім часом почала помічати що якщо я себе налаштовую, що все буде добре - то так воно і виходить. Раніше я навіть не задумувалась, що то ціла наука :)), а от сьогодні прочитала твій допис в щоденнику і зрозуміла, що я тут повний чайник. Напиши, будь-ласка, тут назви книжок на які варто звернути увагу.

Користувач подумав і додав через 4 хв.:
ну і ще дякую за створену темку.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 14 жовтень 2009 - 11:35

Справді, сила думки творить чудеса. От тільки треба контролювати потік своїх думок і емоцій, бо при негативному потоці чудо перетворюється на негаразди. Дуже гарно ці процеси пояснює відомий російський психотерапевт Валєрій Сінєльніков, методики якого допомагають повернути здоров"я, підвищити благополуччя, пізнати радість життя.
Ось перелік його книг:
"Возлюби болезнь свою"
"Сила Намерения"
"Прививка от стресса"
"Путь к богатству"
"Как научиться любить себя"
"О таинственной силе слова"
"Формула жизни. Формула любви"
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маркіза Каприза 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 23:07

Дякую, Іринко, що створила тему...Так, установки та робота над собою-це справжня самореанімація. І то важка робота над собою І не панацея, типу-щось по інструкції чи установці зробив, відразу-збулось. Потрібно ще в себе це заслужити. А себе виправляти-виховувати, наставляти-ой, то робота не всім "по зубам"...
Продовжу тему. :)
Є така система релаксації та самоочищення: ДОЗВОЛЯЮ СОБІ ХОТІТИ ( і тільки мої бажання втіляться в життя)

Таємні бажання...
Потрібно дозволити собі хотіти, а не соромитись власних думок. Але потрібно позбавитись і від нав'язаних бажань. ( типу, Ой, доцю, якби в тебе було коротке волосся...Хоч ми і не збираємось підстригатись, але ніби вже й віримо собі, що то ми хочемо,.. :unknw: і починаємо бажати чужого..)
Першим кроком буде:
1.Скласти список тих бажань, в яких ви самі собі відмовляєте. Пишіть, як є, без граматики,орфографії, на "своїй" мові, без високоповажних слів, ніхто не читатиме, лиш ви знаєте,про що пишете. Будьте щирими хоч з собою. Не вмикайте свій критиканський розум " це бажання...так собі", " а це-нормальне", " а це-дурня, курам на сміх"...Пишіть все. ;) Цей список-це саме ваше. Якщо ви починаєте зупинятися, і вигадувати, чи згадувати розмови з кимось-це нав'язані думки.
2. Не напружуйтесь. Зціпивши кулаки і зажимаючи зубами губи, ви спрямуєте свою енергію,і фізичну, і ментальну ( думки)-на стрес тіла. Релаксуйте. Ви-як м'яка подушка.
Зміст цієї вправи-дозволити собі хотіти того, чого ви хочете, навіть, якщо ваші бажання-непристойні. Вони-ваші. Допомагає відкинути нав'язані " чужі" бажання близькими, друзями, батьками...

-прийняти себе і "відмитись"від нав'язаного. Ви знімаєте психологічні блоки, даєте ВСІМ бажанням розчинитись в вас, як цукор в теплому чаї. Ті мотиви, які. можливо, брудні, недостойні,злі, що можуть вам нашкодити- підуть самі, в них-не залишиться енергії для життя.
Потаємні бажання без дії- це енергія,яка зі всіх сторін замурована тією ж природою людини.Фактично, якщо ви губите свої бажання всередині себе, а керуєтесь чужими, чи стандартними нормами,- ви боретесь самі з собою, правою рукою-за горло,лівою-намагаючись відірвати праву.Уявіть, яку частину корисної доброї енергії ви віддали боротьбу з такими бажаннями?

Приховати бажання-і не намагатись його здійснити, живучи з таким тягарем- означає сховати його від себе, обманути себе в тому, що його не існує.[/b]

А всі ми мріємо, тобто бажаємо..Після того,як ви позбудетесь чужих бажань всередині себе, та бажань, скерованих агресією,залишаться бажання-цілі.
Виконуючи все це, не робіть серйозний вигляд, посміхніться, дайте сонячним зайчикам пострибати у вашому погляді...
І цей настрій буде Вашим, залишиться непідробним і надовго. :28_4_11:
ось така штучка. :36_1_64:

Повідомлення відредаговано Маркіза Каприза: 16 жовтень 2009 - 23:08

My Signature
ЗображенняЗображення
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2009 - 23:11

Я би дуже радила подивитись фільм "Секрет", не буду багато балакати треба просто дивитись.

"Эта тайна существовала всегда. Ее раскрывали миру, ее держали в секрете, ее теряли и находили снова. За ней охотились, ее стремились узнать всеми доступными силами и средствами. И вот сейчас настал момент, когда это тайное знание снова раскрывается миру. Многие великие люди прошлого обладали этим знанием: Платон, Леонардо, Галилей, Наполеон, Бетховен, Линкольн, Энштейн, Карнеги и многие другие. Части его появлялись в великих учениях, в литературе, в философских трактатах и религиозных текстах. Впервые в истории все разрозненные фрагменты собраны вместе в этом удивительном послании, коренным образом меняющим жизни тех, кто к нему прикасается. Этот документальный фильм познакомит вас с одними из величайших людей современности. Известные ученые, психологи, бизнесмены, доктора и историки поделятся с вами секретами, которые перевернули их жизнь. Каждый из этих людей – живое воплощение принципов, простое следование которым делает невозможное возможным.

Вы узнаете, как применять эти знания, чтобы привлечь в свою жизнь радость, здоровье, богатство, успех в делах, прекрасные отношения с людьми и многое, многое другое. Это практическое руководство поможет вам воплотить в жизнь свои самые сокровенные мечты!"

Повідомлення відредаговано Vesta*: 16 жовтень 2009 - 23:14

My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 жовтень 2009 - 18:26

Ну просто назву не могла згадати. " Кроличья нора"
Зображення Зображення

В последние годы все больше людей начали интересоваться вопросами саморазвития и повышения личной успешности. Это естественный процесс, он вызван повышением уровня жизни – сегодня людям больше не нужно заниматься выживанием, и они имеют возможность часть времени и средств направить на саморазвитие. Но таких людей все равно не много. Это, в основном, жители больших городов, социально успешные. Все остальные люди пребывают в полном неведении о своих возможностях, поскольку никто и никогда не рассказал им о них.Сегодня найден еще один путь обратить внимание самой широкой массы людей на то, что не все так просто устроено в нашем мире - вопреки многолетним усилиям основоположников материализма. Мир неоднозначен, и человек является не просто куском мяса с костями (иногда еще и с мозгами), он – нечто большее.

Знайти і скачати два цих фільми безкоштовно можна тут:
Прихований текст

Повідомлення відредаговано Vesta*: 18 жовтень 2009 - 18:28

My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 2
  • Back To Top

Користувач у мережі   schmetterling 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 червень 2010 - 20:22

Добре, що натрапила на цю темку, бо вже хотіла створити свою. Мене останнім часом дуже цікавить така річ, як візуалізація бажань. Колись побачила по ТВ сюжет, про людей, які свої бажання викладають на ватманах, вирізаючи з журналів фото бажаних речей, подій, ну всього-всього, що дуже хочеться. Така собі програма на майбутнє. Прихильники теорії вважають, що з часом таким чином мрії матеріалізуються. Може хтось з форумчан таке практикує, цікаво було б почути думки на цю тему. Чомусь так хочеться більше позитиву в житті, а його як на зло немає, то прийдеться створювати власними руками.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Бернадета2606 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 липень 2011 - 21:55

о, хотіла таку ж темку створити... начиталася, надивилася, наслухалася і навіть побачила на досвіді знайомих: коли про щось довго думати (читай: мріяти, бажати), і омріяний предмет постійно візуалізувати, то кажуть психологи - ці предмети набувають іншого вигляду: із візуального - у конкретний. Розкажу історію: знайома понадусе хотіла червону тойоту. Купила календарика із зображенням тої машини і поставила собі на робочий стіл. Ми ходили повз неї і хіхікали. А вона нам упевнено: "я була на психологічних тренінгах, і там так вчили"... через 8 місяців наша колега приїхала на роботу а омріяному авто!!! (ну звісно, що окрім мрій і психологічних трюків вона ще й прикладала матеріальні зусилля). Інша дама, із якою я також знайома постійно щось собі у блокноті шкребла і одного разу я не втерпіла і підглянула (а-я-яй). Там побачила дивний і на той час мені не зрозумілий список такого роду: квартира, машина, кар"єра, дитина... Я зрозуміла - що це, аж тоді, коли проаналізувала її життя за останні 2 роки і послідовність змін!!!! Знаєте, що я посала робити після цього?! малювати на чорновичках будиночки... а ще кожного вечора стояла у вікні і дивилася на один особнячок навпроти і думала: як там певно гарно, які там щасливі мешкають.. Минуло 4 місяці. Так якось несподівано сталися зміни у нашій родині, що ми із батьками змушені були забрати до себе ще й тітку. А нам запропонували переїздити у її житло. Не особняк, звичайно, а маленька квартирка. Але ж - це окреме омріяне житло! ДІВЧАТА - ВИ ВІРИТЕ У ЦІ (НАВІТЬ НЕ ЗНАЮ ЯК НАЗВАТИ) - ЗАПРОГРАМОВУВАННЯ МОЗКУ на потрібний результат????
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котейка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 липень 2011 - 13:40

Я в таке вірю, навіть дуже і чесно сповідую. В своєму життя не раз переконувалася в силі думки і бажання, от тільки бажання має бути справді сильне дуже щире.
Зрозуміла це в років 14-15 почала користуватись спершу в любовний перепетіях. Якщо я бачила хлопця який мені подобався, то рано чи пізно він був мій. Не скажу що зовсім нічого крім самих думок не застосовувала, але це на мою думку було головне. Потім стала тренувати думки на навчанні, роботі, побуті. Тепер маю гарного чоловіка, закінчила інститут, маю чудового синочка (який до речі схожий на мене як дві краплі води), живемо у власній квартирі, маємо машину, має роботу, чоловік заробляє достатньо. Ну, по-моєму, я є прикладом того як треба хотіти чогось і правильно про це мріяти. Ну і робити щось для досягнення цілей звичайно треба і перш за все...
Опишу одну психологічну практику.- Треба правильно представити собі обєкт - не треба нереальних фантазій, для початку щось абсолютно реальне і матеріальне. Закрийте очі і зосередьтесь, уявіть троянду. Дуже живо і реально, ви бачите її пелюстки, перелив кольорів, відчуваєте запах, словом аж відчуваєте її. Треба її гарно запамятати і піти гуляти, шукайте саме таку троянду як уявили, на газонах, квітниках, в магазинах, в руках прохожих. Як тільки знайдете, здобудьте любою ціною, купіть, вирвіть, попросіть... Вдома розкришіть пелюстки у велику вазу (піалу) і нехай вона буде у вас як прикраса інтереєру і символ здійснюваних мрій.
Взагалі езотерики вважають що для того щоб ваша мрія була почута "там" вона має бути якомого яскравіше представлена і думати про неї активно треба не менше 3 тижнів.
Вірю що комусь це допоможе :smile:
My Signature
Зображення
Женщины могут все, только некоторые стесняются.
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   violet_i 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2011 - 14:07

Ой, дівчатка, я після перегляду фільму Секрет, відразу зробила карту мрій, і ходила по квартирі така щаслива, нібито ходжу по власному будинку і з машиною в гаражі. Нібито почало діяти.... я перестала мріяти, перестала дивитись на карту.... і знову невдачі. Дякую всім за тему і дописи знову буду мріяти (не менше 3-х тижнів) обіцяю.
Розкажу, про свого брата, куди б він не ходив, всюди мені говорив, що його мрія авто Пежо 407, всі говорили, хочеш будеш мати, йому тоді було 16 років. І щоб ви могли подумати на його 19р. батьки і я трішки долучилась даруємо йому його мрію. Тоді він каже до мого чоловіка, слухай мріяв-мріяв раз і маю, так давай будемо мріяти про джип.
Сьогодні вже обоє мріють, і я так думаю, що намріють...Адже мрії дійсно збуваються!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Мозаїка 

• Стежинами книг, Розумниця року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 09 серпень 2011 - 19:48

Недавно зробила дошку бажань. Поки що нічого не здійснилося:), але продовжую вперто вірити, що все намріяне втілиться в життя.
My Signature
Зображення Зображення
Открою вам, кто лучший из мужчин. И кто на свете всех других дороже... Он - самый мой любимый.... Он - МОЙ СЫН. И никого роднее быть не может!
Мій літературний блог
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн