Вчора був початок.признаюсь на попередні фабрики навіть не звертала уваги.А от вчора сиділа і дивилась.є непогані "експонати" та й Меладзе мені подобається.А є ще прихильники?Подобається чи ні?
Я теж люблюь дивитися "фабрику зірок", попередня - 2-га зацікавила, ну і відповідно маю інтерес до 3-ої. У вчорашньому випуску справді було на що подивитись і впрямому, і в переносному значенні. А ще люблю вгадувати майбутніх зірок. Практично завжди, моя думка збігається з думкою Меладзе. Наприклад, щодо Олексія Матіаса, то я одразу відчула, що незабаром він стане дуже популярним...
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
І я дивилась всі Фабрики, і чекаю на цю і на щоденники (буде хоч якось вбити вечори, бо щось до Маргоші пропала тяга.) Теж вважаю, що Матіас - майбутня зірка. Там хтось має бути зі Львова. То певно той відбір покажуть наступного тижня?
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
о ми з ФІОНОЮ сьогодні говорили що треба віткрити тему про фабрику зірок.Натусiк молодець що відкрила.
люблю таке дивитися.а памятаєте в першій то виграла наша з Радивилова,Рівненської обл. Оля Цибульська.
Ой,а мені більше всього врізалася в пам'ять та вагітна кобіта,котра 3місячного бейбіка хотіла лишити...а ще мала варіант жити з ним в зірковому домі :D ото ми з чоловіком посміялися...цікава,може вона і на малечі сидить
Все в наших руках, тому їх не можна опускати. CHANEL
Ми дивились усі фабрики, тож і цю не могли пропустити, особливо коли продюсером є Костянтин Меладзе.
Мене ще таке цікавить, та дівчина - актриса, яка відмовилась продовжувати участь у проекті через зйомки у серіалі...не пам"ятаєте в якому серіалі вона знімалась???, мучусь вже який день...
Доречі, Оля Цибульська на проекті мені дуже подобалась, а теперішнє шоу не для неї, вона достойна чогось кращого...
Жодної передачі Фабрики не дивилася... реклама на третю ще та , дивилася вчора... сміялися разом з чоловіком... є, звичайно дуже окремі специфічні екземпляри, інколи за дівчат соромно.... незнаю чи буду дивитися, але бажання є
Я також "фабрики" не дивилася, тільки під кінець трошки другу передачу дивилася. А вчора сподобалася 17- річна дівчина, а не сподобався Філіпов Андрій, хоча співає гарно. І ще Воржева Тетяна дуже вразила своєю схожістю з Анджеліною Джолі ;) .
Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
Я буду дивитися і раніше дивилася з задоволенням. Коли тут на малечі було опитування, що будуть наші форумчани дивитися по тел. восени, по опитуванні я буда єдина (на той час вже проголосувало не мало людей), що проголосувала, що буду дивитися Фабрику, всі інші - Крем, Маргошу, Хауса і т.д. Мене чесно кажучи це здивувало. А тут дивлюся стільки людей теж дивитися. Класно, буде з ким пообговорювати.
Я би хотіла щоб пройшли брати мені більше сподобалось як вони співають.,і ще сподобалась та 17-ти річна дівчина,і та що похожа на Анджеліну Джолі і колишня ведуча.
Я також вболівала за ту з Керчі. Чомусь мені її стало шкода, гарна дівчина і з талантом, але грошей у них нема, Керч-глуш, дівчину як не підняти і не допомогти їй, то що з неї там буде?
тому була рада,що попри те,що їй 17, її взяли на Фабрику
дивилась вчора...а то тієї неділі чоловік якусь іншу програму дивився...
скільки у нас талановитих людей...
сподобався хлопчина з Риги, такий гарнесенький...
ще Чирва сподобався....у Джеджули дружина така красива - Санта...
а як ви ставитесь до того, що вона хоче покинути на певний час маленьку дитину?
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
І я вчора дивилась..часткво.. знаєте. мені, якщо чесно, щдається, що фабрика-3 - це більш роздуте шоу, а насправді воно н буде таким же супер-пупер, як рекламували все літо...а може, я і помиляюсь...
Мир без границ... Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!