Перевожу с русского на украинский ссори если где-то ошибки
не пролий краплю
Гра потрап в пляшку
Принцеса на горошині
повинні визначити кількість волоських горіхів, підкладених їм на стілець. Виграє та, хто правильно назве кількість.
Зажени м'яч у ворота
Водолій
Казка про ріпку
Ігра-сценка. Беруть участь ведучий, вісім ігроков-персонажей і глядачі. Ведучий розподіляє ролі:
1-й гравець буде ріпкою. Коли ведучий скаже слово "ріпка" (ріпку ...), гравець повинен сказати "оба-на"
2-й гравець буде дідом. Коли ведучий скаже слово "дід" гравець повинен сказати "убив би".
3-й гравець буде бабкою. Коли ведучий скаже слово "бабка", гравець повинен сказати "хто тут?".
4-й гравець буде внучкою. Коли ведучий скаже слово "внучка" (внучку ...), гравець повинен сказати "я ще не готова".
5-й гравець буде Жучкою (собакою). Коли ведучий скаже слово "Жучка", гравець повинен сказати "гав-гав".
6-й гравець буде кішкою. Коли ведучий скаже слово "кішка", гравець повинен сказати "наливай".
7-й гравець буде мишкою. Коли ведучий скаже слово "мишка", гравець повинен сказати "ну нарешті".
8-й гравець «тянут-потянут» - говорить «а-а-а»
Починається гра. Ведучий розповідає казку "Ріпка", учасники озвучують:
Посадив дід (2-й гравець - убивби) ріпку (1-й гравець - оба-на). Виросла ріпка (1-й гравець - оба-на) велика превелика. Прийшов дід (2-й гравець - убив би) тягнути ріпку (1-й гравець - оба-на), тянет-потянет(а-а-а), витягнути не може. Покликав дід (2-й гравець - убив би) бабку (3-й гравець - хто тут?). Бабка (3-й гравець - хто тут?) за дідуся (2-й гравець - убив би), дідуся (2-й гравець - убив би) за ріпку (1-й гравець - оба-на), тянут-потянут (а-а-а), витягнути не можуть, покликала бабка (3-й гравець хто тут?) внучку (я ще не готова), внучка (я ще не готова) за бабку (хто тут?), бабка (хто тут?) за дідуся (убив би),дедка (убив би) за ріпку (оба-на) тянут-потянут(а-а-а) витягнути не можуть, покликала внучка (я ще не готова) жучку (гав-гав), жучка (га-гав) за внучку (я ще не готова), внучка (я ще не готова) за бабку (хто тут?), бабка (хто тут?), за дідуся (убив би), дідуся (убив би) за ріпку (оба-на) тянут-потянут (а-а-а) витягнути не можуть, покликала жучка (гав-гав) кішку (наливай), кішка (наливай) за жучку (гав-гав), жучка (гав-гав) за внучку (я ще не готова), внучка (я ще не готова) за бабку (хто тут?), бабка (хто тут?) за дідуся (убив би), дідуся (убив би) за ріпку (обидва –на) тянут-потянут (а-а-а) витягнути не можуть, покликала кішка (наливай) мишку (ну нарешті), мишка (ну нарешті) за кішку (наливай), кішка (наливай) за жучку (гав-гав), жучка (гав-гав) за внучку (я ще не готова), внучка (я ще не готова) за бабку (хто тут?), бабка (хто тут?) за дідуся (убив би), дідуся (убив би) за ріпку (оба-на) і витягнули ріпку(оба-на)!!
Гусениця
Додатковий: мішок, папір, ручки
Пишуться папірці з назвами частин тіла і згортаються так, щоб їх не можна було прочитати, і складаються в який-небудь мішок. Потім перші дві люди беруть по папірцю. І притискаються тими частинами тіла які вказані в папірцях. Потім друга людина витягує другий папірець, де написано, до якого місця повинна доторкнутися третя людина. Далі свій папірець (точніше дві, але по черзі) витягує третій. І таким чином по ланцюжку, поки не закінчаться всі учасники гри потім все починається по другому кругу, не розчіпляючись. Перший хапається за останнього, другого за першого, і доки не закінчаться папірці або доки вистачатиме гнучкості.
Яйца всмятку
Додатковий: яйця, поліетиленові пакети
Беруть участь лише чоловіки. Кожному спереду на пояс підвішується поліетиленовий мішечок з двома яйцями так, щоб він звисав між ніг, гравці розбиваються на пари (довільно або по долі, бажано щоб гравці в парах були одного зростання). Гравці встають один перед одним, розставляють ноги і злегка сідають. Далі все дуже просто, вони б'ються яйцями, у кого яйця розбиваються, той вибуває.
Так проводиться півфінал, фінал. Переможець той, в якого хоч би одне яйце залишається цілим. Фанфари, призи гості (особливо дівчата) катаються по підлозі від сміху.
Обережно, вагітний!
Додатковий: ськотч, повітряні кулі по кількості учасників, сірники
Це гра, що заставляє чоловіків відчути себе «в положенії». На живіт ськотчем прикріпляється надута повітряна кулька. Після цього чоловікам пропонується зібрати сірники з підлоги не забуваючи при цьому про свій живіт – він не повинен лопнути.
Потряси-ка
Додатково: стакани і презервативи по кількості учасниць, мінералка
Дівчатам показують стакани і пляшку з мінералкою, зав'язують очі і пояснюють що потрібно трясти наполовину повний стакан мінералки, тримаючись за нижню його частину, не проливши ні краплі, випустити весь газ.
Поки учасниці слухають несложниє умови, до них в стакани до половини наливається мінералка, а на шийку надівається розгорнений презерватив, природно, вони про це не знають. Та в якої презерватив прийме вертикальне положення від газів, стає переможницею.
Повідомлення відредаговано Костина мама: 07 жовтень 2009 - 15:54

Допомога