Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: ігри, конкурси, тости для вечірок - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

ігри, конкурси, тости для вечірок щоб не було нудно Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 07 жовтень 2009 - 15:51

Вот готовлюсь к свадьбе пожружки и перерыла весь нэт в поисках прикольных конкурсов, решила создать темку может кому пригодится
Перевожу с русского на украинский ссори если где-то ошибки
не пролий краплю
Текст, що розкривається
Всі гості сидять за столом і по кругу передають стакан. Кожен наливає в стакан трохи якого-небудь напою. Останній, у кого стакан переповниться, і напій переллється через край, повинен сказати тост і випити.

Гра потрап в пляшку
Текст, що розкривається
Коли визволилася певна кількість пляшок береш ручки або олівці, прив'язуєш до них шматок нитки, а другим кінцем ззаду в тих, що бажають пограти за ремінь або за фіговінкy в яку він протягується. При зав'язуванні підібрати висоту щоб було попрікольнєє. Hy і ставиш порожню пляшку між ногами і шляхом присідання потрапляєш ручкою в пляшку. Хто перший, той і виграв. Чим більше пляшок спустілі, тим важче потрапити і всім веселіше

Принцеса на горошині
Текст, що розкривається
Для конкурсу запрошуються жінки (дівчата). Розставляють в ряд стільці. Учасниці личать до стільців і готуються сісти. В цей час їм на стільці підкладають волоські горіхи (від 3 до 5 штук, всім по разному, підглядати учасницям не можна). Дівчата, соваючись під музику на стільці
повинні визначити кількість волоських горіхів, підкладених їм на стілець. Виграє та, хто правильно назве кількість.

Зажени м'яч у ворота
Текст, що розкривається
Кожному з тих, що беруть участь до поясу попереду прив'язується пляшка, кому з-під горілки, кому з-під шампанська, молока, коньяку. Hа лінію перед кожним покладена кулька пінг-понгу. Виграє конкурс той, хто першим зажене бутафорську кульку у ворота.

Водолій
Текст, що розкривається
Викликають трьох добровольців. Вони стають перед всіма в шеренгу. Кожному дається, наприклад, банка Sprite (пляшки гірші). Вони їх відкривають. Перед кожним на підлогу ставлять стаканчик. Їх завдання затиснувши банку між колін, перелити Sprite з банки в стаканчик. Руками, природно, не допомагати. Той, що перший перелив перемагає. Виглядає більш ніж сміховинно

Казка про ріпку
Текст, що розкривається
Кількість гравців: 8
Ігра-сценка. Беруть участь ведучий, вісім ігроков-персонажей і глядачі. Ведучий розподіляє ролі:
1-й гравець буде ріпкою. Коли ведучий скаже слово "ріпка" (ріпку ...), гравець повинен сказати "оба-на"
2-й гравець буде дідом. Коли ведучий скаже слово "дід" гравець повинен сказати "убив би".
3-й гравець буде бабкою. Коли ведучий скаже слово "бабка", гравець повинен сказати "хто тут?".
4-й гравець буде внучкою. Коли ведучий скаже слово "внучка" (внучку ...), гравець повинен сказати "я ще не готова".
5-й гравець буде Жучкою (собакою). Коли ведучий скаже слово "Жучка", гравець повинен сказати "гав-гав".
6-й гравець буде кішкою. Коли ведучий скаже слово "кішка", гравець повинен сказати "наливай".
7-й гравець буде мишкою. Коли ведучий скаже слово "мишка", гравець повинен сказати "ну нарешті".
8-й гравець «тянут-потянут» - говорить «а-а-а»
Починається гра. Ведучий розповідає казку "Ріпка", учасники озвучують:
Посадив дід (2-й гравець - убивби) ріпку (1-й гравець - оба-на). Виросла ріпка (1-й гравець - оба-на) велика превелика. Прийшов дід (2-й гравець - убив би) тягнути ріпку (1-й гравець - оба-на), тянет-потянет(а-а-а), витягнути не може. Покликав дід (2-й гравець - убив би) бабку (3-й гравець - хто тут?). Бабка (3-й гравець - хто тут?) за дідуся (2-й гравець - убив би), дідуся (2-й гравець - убив би) за ріпку (1-й гравець - оба-на), тянут-потянут (а-а-а), витягнути не можуть, покликала бабка (3-й гравець хто тут?) внучку (я ще не готова), внучка (я ще не готова) за бабку (хто тут?), бабка (хто тут?) за дідуся (убив би),дедка (убив би) за ріпку (оба-на) тянут-потянут(а-а-а) витягнути не можуть, покликала внучка (я ще не готова) жучку (гав-гав), жучка (га-гав) за внучку (я ще не готова), внучка (я ще не готова) за бабку (хто тут?), бабка (хто тут?), за дідуся (убив би), дідуся (убив би) за ріпку (оба-на) тянут-потянут (а-а-а) витягнути не можуть, покликала жучка (гав-гав) кішку (наливай), кішка (наливай) за жучку (гав-гав), жучка (гав-гав) за внучку (я ще не готова), внучка (я ще не готова) за бабку (хто тут?), бабка (хто тут?) за дідуся (убив би), дідуся (убив би) за ріпку (обидва –на) тянут-потянут (а-а-а) витягнути не можуть, покликала кішка (наливай) мишку (ну нарешті), мишка (ну нарешті) за кішку (наливай), кішка (наливай) за жучку (гав-гав), жучка (гав-гав) за внучку (я ще не готова), внучка (я ще не готова) за бабку (хто тут?), бабка (хто тут?) за дідуся (убив би), дідуся (убив би) за ріпку (оба-на) і витягнули ріпку(оба-на)!!

Гусениця
Текст, що розкривається
Кількість гравців: будь-хто
Додатковий: мішок, папір, ручки
Пишуться папірці з назвами частин тіла і згортаються так, щоб їх не можна було прочитати, і складаються в який-небудь мішок. Потім перші дві люди беруть по папірцю. І притискаються тими частинами тіла які вказані в папірцях. Потім друга людина витягує другий папірець, де написано, до якого місця повинна доторкнутися третя людина. Далі свій папірець (точніше дві, але по черзі) витягує третій. І таким чином по ланцюжку, поки не закінчаться всі учасники гри потім все починається по другому кругу, не розчіпляючись. Перший хапається за останнього, другого за першого, і доки не закінчаться папірці або доки вистачатиме гнучкості.

Яйца всмятку
Текст, що розкривається
Додатковий: яйця, поліетиленові пакети
Беруть участь лише чоловіки. Кожному спереду на пояс підвішується поліетиленовий мішечок з двома яйцями так, щоб він звисав між ніг, гравці розбиваються на пари (довільно або по долі, бажано щоб гравці в парах були одного зростання). Гравці встають один перед одним, розставляють ноги і злегка сідають. Далі все дуже просто, вони б'ються яйцями, у кого яйця розбиваються, той вибуває.
Так проводиться півфінал, фінал. Переможець той, в якого хоч би одне яйце залишається цілим. Фанфари, призи гості (особливо дівчата) катаються по підлозі від сміху.

Обережно, вагітний!
Текст, що розкривається
Додатковий: ськотч, повітряні кулі по кількості учасників, сірники
Це гра, що заставляє чоловіків відчути себе «в положенії». На живіт ськотчем прикріпляється надута повітряна кулька. Після цього чоловікам пропонується зібрати сірники з підлоги не забуваючи при цьому про свій живіт – він не повинен лопнути.

Потряси-ка
Текст, що розкривається
Кількість гравців: більше двох
Додатково: стакани і презервативи по кількості учасниць, мінералка
Дівчатам показують стакани і пляшку з мінералкою, зав'язують очі і пояснюють що потрібно трясти наполовину повний стакан мінералки, тримаючись за нижню його частину, не проливши ні краплі, випустити весь газ.
Поки учасниці слухають несложниє умови, до них в стакани до половини наливається мінералка, а на шийку надівається розгорнений презерватив, природно, вони про це не знають. Та в якої презерватив прийме вертикальне положення від газів, стає переможницею.

Повідомлення відредаговано Костина мама: 07 жовтень 2009 - 15:54

My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata1205 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 07 жовтень 2009 - 16:01

Тост на весілля:

Тост-анекдот
Зустрічаються двоє.
- Ви одружені?
- Одружений.
- Давно?
- Це залежить від моєї дружини. Іноді, немов вчора обвінчані, а іноді - ніби сорок років одружені.
Дорогі молодята, живіть все життя так, ніби тільки вчора повінчані!

Одна дуже мудра приказка свідчить, що в перший рік подружнього життя говорить чоловік, а дружина його слухає і мовчить. В другий рік подружнього життя дружина говорить, а чоловік слухає і мовчить. А на третій рік подружнього життя обидва говорять, а слухають сусіди.
Так вип’ємо ж за те, щоб молодята розуміли один одного без слів у всі роки свого подружнього життя!

Бажаю, щоб ваше кохання не було, як сонце. Бо сонце сідає.
Щоб ваше кохання не було, як місяць. Бо місяць тікає.
Щоб ваше кохання не було, як вітер. Бо вітер гуляє.
А щоб воно було, як море, бо море безкрає.

• Back To Top

Користувач поза мережею   Лі*Куся 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 жовтень 2009 - 16:03

Для всіх цих ігор потрібно обов"язково тамаду або ведучого, тоді получається прикольно!!! :man_in_love:
На одному святкуванні я була внучкою із Казки про ріпку. Ну насміялися не те слово, а головне що ведучий вміло підібрав героїв, дідо був справжнім сивим з борідкою і з пузом, і коли про нього говорилося в казці то казав "Хрест на пузі", це було дуже смішно :D
а я, тобто внучка стискала руками груди вибігала вперед і казала "Я ще не готова".
Згадую ту казку і вже смішно стає, а особливо після третьої випитої........ :pardon:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анабель 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 жовтень 2009 - 16:04

Гарна темка. Зараз і я пориюсь в своїх старих записничках і найду що я робила чоловіку на ДН. Також багато різних і веселих конкурсів проводили. Всім сподобалось.

не пролий краплю
Текст, що розкривається
Всі гості сидять за столом і по кругу передають стакан. Кожен наливає в стакан трохи якого-небудь напою. Останній, у кого стакан переповниться, і напій переллється через край, повинен сказати тост і випити.

Прикольно виходить. Це ж гості можуть поналивати будь-чого (я так зрозуміла) і навіть пива з горілкою і ще чогось і потім все це випити?????? Брррррр! Думаю мені б цей конкурс не підійшов би.....
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 жовтень 2009 - 07:57

Лі*Куся, а прикольно "крест на пузе" лучше чем "убил бы"

Анабель, ну можно ж тамаде объявить, что наливаем только водку, вино или пиво, поналевать конечно что угодно можно а потом будет :crazy: :bad: :D

А мне понравился конкурс "яйца в смятку", "потряси-ка" и "сказка про репку"- думаю должно смешно получится
My Signature
Зображення
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 жовтень 2009 - 12:28

Еще немного игр ;)

Гра: У мене в штанцях.
Текст, що розкривається
Для цієї гри Вам знадобляться дитячі повзунки і маленькі листочки з відповідями. У повзунках "ніжки" перев'яжіть бантиком і покладете приготовані відповіді.
Доброволець стане ведучим і обійде всіх гостей, що зібралися, надаючи їм можливість - дістати відповідь з повзунків.
Кожен гість дістає відповідь, але перш, ніж його зачитати, виголошує такі слова:а у мене в штанцях ...(читається відповідь з листочка)

приклад відповідей

Потрібне генеральне прибирання
Є ще кулі в штанцях
Щастя прямо витріщає
Сухо, тепло і комфортно.
Реклама
Затишок і тепло.
Музична пауза.
Іван-покиван.

АУКЦІОН
Текст, що розкривається
Американські джинси - повзунки.
Трюмо - люстерко.
Індійський килим - носова хустка.
Кришталева ваза - стакан. .
Шуба біляча - сорочечка.
Духи французькі - нашатир.
Шапка нірка - дитячий чіпець.
Електропилосос - віник.
Чоботи армійські - пінетки

ВЕСІЛЬНА ЛОТЕРЕЯ
Текст, що розкривається
знадобиться пакет або банка, де лежатимуть лоторєїі і кожен хто бажає купує (можна і не продавати) лоторею і зачитує, що йому попалося, а ведучий вручає виграш
Пляшка від горілки. Ваш дарунок - супер-класс, Так що не волнуйтеся. Вам пляшка від нас, Нюхайте, любуйтеся!

Пакет від весільного букета. Коль на весілля покличуть, Раз, а ти вже готовий. Отримайте, ось тут Є пакетик кольоровий

Копірка. Прошу не дивуватися - Вам копірочка від нас. Нині вночі постарайтеся, будуть близнята у вас

Жартівливий тест для родинних пар
Текст, що розкривається
Додатковий: папір, ручки
Першими пишуть на листочку паперу - стовпчиком, під номерами - десять найменувань тварин (комах, птиць, плазунів), присутні в гостях одружені чоловіки - не показуючи своїм дружинам. Потім те ж саме роблять дружини. Ведучий тесту просить родинну пару поглянути на ту сторону аркуша, де стовпчиком значаться представники фауни, вибрані мужом.
Отже, муж: 1 Ласкавий, як ... 2 Сильний, як... 3 Товариський, як... 4 Авторитетний, як... 5 Незавісимий, як...6 Усмішливий, як... 7 Акуратний як... 8 Влюбливий, як... 9 Сміливий, як... 10 Красивий, як...
Потім називаються представники фауни, вибрані дружиною. Отже, дружина: 1 В транспорті як... 2 З родичами як... 3 З колегами по роботі як... 4 В магазині як... 5 У себе удома як... 6 В кафе або ресторані як... 7 З начальником як... 8 В дружній компанії як... 9 В ліжку як... 10 В кабінеті у лікарки як...

Маскарад
Текст, що розкривається
Заздалегідь набивається в сумку різний смішний одяг (національні шапки, одяг, нижня білизна, купальники, панчохи або колготки, косинки, бантики, памперси для дорослих і так далі У бюзгалтера можна вставляти кульки). Вибирається діджей. Він з разнам інтервалом включає і вимикає мизику. Музика заграла учасники починають танцювати і тередавать сумку один одному. Музика зупинилася. У кого в руках залишилася сумка, той витягує одну річ і одягає її на себе. І так до тих пір, поки не спустіє сумка. У результаті всі дуже смішно виглядають

My Signature
Зображення
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Kvitochkina 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 31 січень 2010 - 17:59

Гарна тема!
А в кого ще які були ігри на весіллі? Я збираю все пристойне і розумне. В інтернеті трапляється все непристойне. :good:
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2010 - 14:30

Знайшла ось пару непоганих ігор.

Кульки із запитаннями
Текст, що розкривається
Потрібно 10-20 кульок. Цю гру можна використовувати як аукціон для збору грошей для молодят. Перед тим, як надути кульки, в них треба покласти маленьку записку із запитанням про молодого або молоду. Гості купують кульки за символічну ціну, лопають їх і отримують можливість дізнатися щось нове про молодих. Покупець, якщо хоче, може задати і якесь своє запитання.
Приклади питань:
1. Розкажи про смішний випадок, пов"язаний з твоїм нареченим / нареченою.
2. Що було найважчим у підготовці до весілля?
3. Як ви думаєте, що потрібно, щоб подружжя було щасливим?

Хто буде більше заробляти
Текст, що розкривається
Молодий ставить щось своє, напр., мешт або кошичок. Гості, які хочуть з ним потанцювати, по черзі підходять, кидають гроші і танцюють. Потім те саме робить молода. Коли всі бажаючі потанцювали, перераховуються гроші, які назбирав молодий і молода. Хто зібрав більшу суму, той в майбутній сім"ї буде заробляти більше грошей.

My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2010 - 14:41

Застільна гра "Питання - Відповідь"

Текст, що розкривається
Правила ігри дуже прості. Грати може будь-яка парна кількість людей (а загалом, і непарне зійде). По можливості в рівному співвідношенні хлопців і дівчат. Спершу нижеперечисленные питання і відповіді потрібно нанести на картки однакового розміру. Бажано використовувати щільний папір або тонкий картон. Повинні вийти дві однакові колоди: в одній - питання, в іншій - відповіді. А далі усе просто. Ретельно перемішайте кожну колоду і покладете в центр столу. Перший гравець бере картку з питанням і читає її сусідові. Той берет картку з відповіддю і читає відповідь вголос. Потім питання задає той, що вже сам відповідав своєму наступному сусідові і так далі по кругу. Навіть при збіглому перегляді нижче приведеного списку ви можете уявити, які тут можуть бути збігу. Чого наприклад вартий: чи "Любите ви купатися голим? - По суботах це у мене - необхідність". Чи: "Скажіть, я вам подобаюся? - Коли я п'яний, а п'яний я завжди"!. Тільки сідати бажано так: парубок - дівчина - парубок - дівчина. Оскільки, коли два парубки сідають поруч, усі питання типу : "Я вам подобаюся"?, Чи "любите ви дивитися мені в очі"? і навіть "Що б ви сказали, якби я вас зараз поцілував"? попадаються саме цим хлопцям (неодноразово перевірено на власному досвіді). А вже які їм попадаються на це відповіді, це взагалі "розуму не розтяжний". Отже осмілюйтеся!

Питання:
Чи захоплюєтеся ви екстравагантними чоловіками (жінками)?
Як ви віднеслися б до того, якби вам зрадив чоловік (дружина)?
Скажіть, ви завжди такий нахабний?
Чи шануєте ви чоловіків (жінок)?
Чи доброзичливі ви?
Скажіть, ваше серце вільне?
Скажіть, ви любите мене?
Чи мучать вашу совість дрібні шахрайства?
Чи любите ви робити подарунки?
Чи здійснюєте ви помилки у своєму житті?
Скажіть, ви ревниві?
Чи хочете ви мати коханця (коханку)?
Ви любите свого чоловіка (дружину)?
Чи часто ви їздите в громадському транспорті без квитка?
Чи хочеться вам чого-небудь?
Скажіть, ви на усе готові?
Чи часто вам траплялося падати з ліжка?
Чи любите ви читати чужі листи?
Чи часто ви потрапляєте в цікаве положення?
Чи із задоволенням ви цілували б свого чоловіка (дружину)?
Чи буваєте ви в стані алкогольного сп'яніння?
Ви часто брешете?

Відповіді:

Я не представляю своє життя без цього.
Я на політичні питання не відповідаю.
Люблю, але за чужий рахунок.
Тільки в день получки.
Ні, я дуже сором'язлива людина.
Важко відповісти правду, оскільки не хочу зіпсувати свою репутацію.
Тільки коли відчую деяку слабкість.
Далеко від будинку можна спробувати.
Сам(а) не знаю, але інші говорять, що так.
Це моє хобі.
Тільки не тут.
Прошу не ставити мене в невміле положення.
Це запитаєте у тверезішого.
А чом би і ні? З великим задоволенням!
Моє почервоніння - найяскравіша відповідь на це питання.
Тільки тоді, коли відпочину.
Молодість давно вже пройшла.
Без свідків ця справа, звичайно, піде.
Таку можливість не можна упускати.
Це я вам скажу в ліжку.
Тільки тоді, коли хочеться лягти в ліжко.
Це вже можна спробувати.
Якщо це можна влаштувати зараз, то так.
Тільки тоді, коли бувають прикрості на роботі.
Якщо мене про це сильно попросять.
Можу годинами, особливо в темряві.

My Signature
Зображення
Зображення

• 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2010 - 15:14

Костина мама, дякую за таку чудову підбірку
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 04 лютий 2010 - 15:26

буде переміщено в http://www.malecha.o...hp?showforum=79
  • 1
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 лютий 2010 - 21:06

А мені щось з усіх перерахованих забав нічого не підходить. В мене серйозні гості будуть, їх такі ігри не насмішать. І не напиваються, так що на те, що будуть п"яні і пройде, теж не можу розраховувати. От хіба що ті, що я написала, зможуть підійти.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syliko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 лютий 2010 - 21:31

Цікава гра наприклад ля Дня Народження..

Потрібно мати ватмани або шматки шпалер по кількості гравців. На ватманах заздалегіть малюються персонажі (один персонаж на один ватман) і прорізаюсься дірки замість облич. Гравець одягає на себе рамку, при цьому він не бачить який він персонаж,, і вгадує хто він, ставлячи питання іншим грацям. Питання ставляться так, щоб відповідь була "так", або "ні". Персонажі можуть бути хто завгодно, і люди і тварини. Наприклад: баба Яга, сумоїст, собака, Снігуронька, горобець, клоун, сніговик, городнє опудало...
My Signature
ЗображенняЗображення
Життя іде, і все без коректур
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Нусечка 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 березень 2010 - 14:19

Дівчата, допоможіть, будь ласка, у мене скоро в чоловіка 25 років, може хтось має якийсь гарний віршик або тост????!!!
My Signature
[font=Verdana]Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Елла 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 06 червень 2010 - 10:44

Поділюся з Вами іграми і тостами з свого арсеналу:
Гра «Вклад у Швейцарський банк»
Текст, що розкривається
Для цієї гри конче слід запастися монетами та літровими банками.
Ведуча формує дві команди охочих. Завдання полягає в тому, що від лінії старту треба дістатися до лінії фінішу, де стоять банки, затиснувши колінами монету, після чого без допомоги рук вкинути її у банку (це ваш банк). Перемагає команда, у якої в банку лежатиме більше монет і яка швидше виконає завдання.

Чарівний поцілунок
Текст, що розкривається
Ведуча формує з гостей дві команди по 10 чоловік. Вони шикуються у шеренги, дотримуючись певної закономірності (чоловік, жінка, чоловік, жінка тощо). Кожному учаснику ведуча видає новий олівець, який потрібно міцно затиснути зубами. Капітанам команд дають по одному кілечку (можна використа¬ти «шийку» від пластикової пляшки). За командою учасники мусять з допомогою олівців передати кільце один одному, не торкаючись його руками. Переможцем стає команда, яка пра¬вильно і швидко виконає завдання.

Користувач подумав і додав через 11 хв.:
Аукціон
Текст, що розкривається
Для любовних для утіх
Знадобиться наш горіх.
Він вам сили враз надасть,
Задоволення додасть.

Вам необхідно мати свіже дихання?
Представляємо Вам екологічно чистий продукт всього в двох калоріях. (Цибуля)

Як Ви станете багаті,
А конверта нема в хаті,
Хочемо його подарувати,
Гроші будете складати.
Засіб для розпалювання вогнища кохання.
(Сірники)

Якщо зуби заважають,
Жуйте «Орбіт» - помагає!

Подарунок супер-клас,
Так що не хвилюйтесь,
Ось одеколон від нас:
Нюхайте й любуйтесь.

Ось Вам відображення Вашого настрою.
(Дзеркало)

Пральний порошок XXI століття.
(Мило господарське)

Приз на чілку накрутіть,
Самі зачіску створіть.
І мужчини, знаю я,
Самі ляжуть в штабеля.
(Бігуді)

Подарунок взяли ціпко,
Ми вручаєм Вам прищіпку.
На весіллі Ви не спіть,
Кого хочете вчепіть.

Повітряний засіб пересування.
(Повітряна кулька)

Просим Вас не дивуватись,
Вночі добре постаратись.
Ось Вам калька є від нас,
Будуть близнюки у Вас.

Ви отримуєте електромасажер.
(Мочалка)

Полірувач для емалі.
(Зубна щітка)

Подарунок бездоганний –
Ось рум’яна натуральні.
(Буряк)

Коли підете на діло,
Рукавиці вдягни сміло.
Як поможе приз цей наш,
Половинку нам віддаш.

Подарунок – не букет –
Целофановий пакет.
Приз скоріше заберіть
І що хочете несіть.

Лосьйон для укладки волосся.
(Пиво)

Приз: ні риба, ні м’ясо.
(Банани)

Сюрприз від Курочки Ряби.
(Кіндер-сюрприз)

«Весняний букет» - коробка цукерок з назвою квітів.

Коралове намисто.
(Низка бубликів)

Пилосос.
(Віник)

Автомобіль (іграшковий)

Щоб був щасливий кавалер,
Вам вручаєм масажер.
Туди-сюди ним поводіть,
Кавалеру догодіть.
(Щітка масажна)

А Вам, напевно,повезе,
Великий чоловік знайде.
Як не знайдеться жениха,
Прекрасних вийде два мішка.
(Чоловічі труси великі)

Ніби Ви тверезі зараз.
А як раптом переп’єте.
З нею в чобіт в важий час
Точно попадете.
(Ложка для взуття)

Користувач подумав і додав через 14 хв.:
Тости на весілля (невіршовані)
Текст, що розкривається
1. Кожна людина у своєму житті робить щось в перший раз: ступає перший крок, вимовляє перше слово, іде перший раз до школи, перший раз одружується. То дай Вам Боже, щоб Ваш цей перший раз був і останнім. Щоб ви одружилися раз і назавжди.
Тож вип’ємо за щасливе подружнє життя наших молодих!

2.У цей урочистий день хочу побажати Вам, милі молодята дотримуватися 10 Заповідей Божих, зокрема «шануй батька і матір як себе самого». Не забувайте про своїх батьків, що б із вами не трапилося! Адже для них ви, як і раніше, залишитеся дітьми, вони так само хвилюватимуться й переживатимуть за Вас, їхнє батьківське серце ніколи не заспокоїться.
Пропоную випити за батьків молодих!

3.Кожна людина у своєму житті мріє бути щасливою. А в народі кажуть. Що якщо хочеш бути щасливим один день, - напийся, тобі буде добре і ти будеш щасливим один день. Якщо хочеш бути щасливим місяць, - женися, - будеш щасливим цілий місяць. А якщо хочеш бути щасливим усе життя, - виховай добрих і порядних дітей. Тож якщо родина починається з дітей, то хай у вашої родини буде гідний початок!.
Вип’єм, друзі, за дітей, за щасливе майбутнє наший молодих!

4.Нехай цей день буде для Вас тим наріжним каменем, на якому триматиметься вся Ваша сімейна будівля. Нехай Ваша любов буде ніжна – як скрипка, дзвінка – як кришталь, чиста – мов сльоза і щира – як перший усміх дитини.
Піднімемо келихи за кохання наших молодят!

Питайте, що кому потрібно, маю багато цікавого :air_kiss:

Повідомлення відредаговано Елла: 06 червень 2010 - 11:00

My Signature
Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   3orik 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 червень 2010 - 14:57

Гра 33.
Гості сидять за столом.По поряку називаємо цифри від 1 до 33.Умова:не можна називати цифри які містять в собі 3 або діляться на 3,натомість голосно плескаємо в долоні.До кінця деколи складно дійти.Тим хто проштрафився придумуємо якесь кумедне покарання.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 липень 2010 - 11:30

Вчера были у кумы на ДР и я вспомнила пару конкурсов - насмеялись до слез :)

1.имениннице (или кому-либо др.)написать по одной строчке из 5-ти песен, а ведущий потом задает вопросы (примерные, можно придумать что угодно)
-что думала именинница, когда родилась (и она вставляет фразу из первой песни)
-что думала когда в школу пошла?
-что думала когда закончила школу?
-что думала когда замуж выходила?
-что думала сегодня утром?

очень смешно выходит :)

2.игроки- семейные пары
муж пишет 5 любых животных
жена пишет 5 любых животных
потом ведущий задает различных 5 вопросов
для жены:
-муж в ванной как...(жена называет первое животное)
-за рулем как...
-ест как
-танцует как
-спит как
для мужа
-жена ходит как...
-в магазине как...
-одевается ка...
-в автобусе как...
-на море как...

и еще один конкурс(в нэте было написано оооооочень смешной, но нам не понравился, какой-то он не очень смешной)
конкурс лучший рыбак
выходят молодые люди и ведущий им говорит, возьмите воображаемые удочки закиньте их в воду и вы стоите ловите рыбу, а вода прибывает и прибывает, мочит брюки (игроки должны закатить брюки, высоко), а потом ведущий объявляет конкурс на самые волосатые ноги
у нас получилось не очень смешно, но победитель конкурса долго рассматривал свои ноги :D
My Signature
Зображення
Зображення

• 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів