Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Після пологів - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 32 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Після пологів Животики ПІСЛЯ пологів Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 01 березень 2008 - 11:33

Мене цікавить таке маленьке питання...
Пройшло вже багато часу після пологів, а живот до цих пір висить. :sorry: Ніхто не в курсі він взагалі то пропадає? Чи можна йому чимось "допомогти"?
Я першу кормила грудью і такої проблеми не виникало( не знаю чи через це, просто читала, що ГВ допомогає мамі швидше при йти в форму). А друга на іскуственному. Я що тільки :dance2: не робила, а коли почала качати прес то він не зник, як предполагалось, а став більше і пружніше :i_am_so_happy: , як у вагітної на 4 місяці. :wacko3:
В когось, ще є такий нюанс в фігурі, а може, хтось стикався то скажіть, :blush: як його позбутись :unknown:
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ляля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 01 березень 2008 - 16:43

Привіт. У мене та ж проблема. правда, після пологів пройшов тільки місяць, але ж так хочеться виглядати якнайкраще. порадити носити пояси - то я вже третій купила: перший - післяродовий еластичний (35 грн.) - розтягнувся за 2 тижні; другий - післяродовий твердий (50 грн.)- дуже незручний, весь час на спині зсувається. Зараз взяла звичайний медичний еластичний пояс (16 грн.) - подивимось на результат. Наразі ясно одне - живіт все ще на місці :i_am_so_happy: , а 100 грн як і не бувало :unknown: .
хотіла качати прес, та годую малюка груддю - чула, що не можна, може пропасти молоко. Це правда, може, хтось знає?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Іванна 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 01 березень 2008 - 16:53

Ляля (1.3.2008, 16:43) писав:

Привіт. У мене та ж проблема. правда, після пологів пройшов тільки місяць, але ж так хочеться виглядати якнайкраще. порадити носити пояси - то я вже третій купила: перший - післяродовий еластичний (35 грн.) - розтягнувся за 2 тижні; другий - післяродовий твердий (50 грн.)- дуже незручний, весь час на спині зсувається. Зараз взяла звичайний медичний еластичний пояс (16 грн.) - подивимось на результат. Наразі ясно одне - живіт все ще на місці :i_am_so_happy: , а 100 грн як і не бувало :unknown: .
хотіла качати прес, та годую малюка груддю - чула, що не можна, може пропасти молоко. Це правда, може, хтось знає?

нажаль я вам не допоможу порадою,я на 7 тижні,мене це тільки чекає... :wacko3:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2008 - 18:19

Прес качати не можна... і спробуй - молоко буде ріками литись при цьому, та й не рекомендують, а от легкою гімнастикою можна... я от бандажі не купувала, а ношу вдома джинси, в які вже років два назад хіба влізала, а після пологів насилу втислась - і живіт втягнувся... тут інша проблема... розтяжки, вони були пройшли, а після пологів - то кошмар, хоча вони вже трішки пройшли... і от наступне питання - чи можна користувати кремами Віші коли гудуєш? Часом не знаєш?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2008 - 21:16

Вперше чую про заборону качати прес через загрозу грудному годуванню.
маю стільки знайомих, які саме завдяки пресу й прибрали той висячий животик, і ніякого зникнення чи навпаки ще більшого прибування молочка не було. Та й в усій медичній літературі навпаки радять робити фізичні вправи, в т.ч. й качати прес. Я вже качаю - правда сьогодні лише другий день, але не через боязнь пропажі молока, а через шви.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кравчоля 

• Найцікавіше інтерв'ю, Сонечко семикрапкове, Розумниця року,
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2008 - 22:54

Я, дівчата, нічого не роблю зі своїм животом. Теж одразу після родів не могла застібнути джинсів, то й закинула їх. Спочатку носила спеціальні трусики, так як мені після кесарського прес качати не можна через шов. Хотіла потім пояс купити. А мені подруга сказала, що вона теж і "качалася", і пояси носила, а живіт не пропадав, навіть ще після родів десь 3-4 місяці в маршрутках місцем поступалися: думали, що вагітна. А потім він у неї сам пропав. Вона така худесенька зробилась.
У мене теж більше 3 місяців пройшло після родів, а живіт ще тирчить трохи (а до того я була худюща,як трясця). Мабуть, спробую, як Юля, в джинси його потрохи ховати.
Я теж ніколи не чула, щоб качання пресу на молоко впливало.
My Signature
Спойлер

Є питання - відповідь може бути в ЧаПах Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2008 - 23:30

Ой дівчаточка нарешті після десятиденної розлуки я знову з головою кидаюся в улюблений форумчик. Мене тут певно вже забули :-(
Яка актуальна тема.
Я з вчорашнього дня почала худіти, тобто скидати те бельмо на оці, тобто "кенгурушку".
Цілий день сиділа на кефірі, ввечері замордована робила прес намацала посередині живота впадину там ще м язи не зійшлися, анатомічне відкриття мене трохи злякало але я колись читала про такі особливості післяпологових м язів живота.

Сьогодні приїхали до батьків чоловіка, а тут такі смаколики, всі припрошують......... їсти хочу, і фігуру гарну хочу. :-(((((
Як казала Людмила Гурченко їсти можна все, тільки на відро менше.
Як годувала манюню то була струнка як берізка до 5 місяців, а потім як закінчилося моє щастя почалися пудинги на боках та на животику, а скоро літо.
Я придумала як захочу їсти- дам собі пити. Шлунок стягнеться і буду їсти як дюймовочка..

Піду поп'ю чогось......:-)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Annavi 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 02 березень 2008 - 11:07

Я читала, щоб швидше повернути собі попередню форму потрібно "якісно" гуляти з коляскою, тобто не плентатись лед-ледь :D , а йти спортивною ходьбою..
Із свого гардеробу я ледь "влізла" в джинси - вони з великою напругою защибнулись....а живіт висів :wacko3: , брюки жодні не сходились на бедрах... ходила в штанах для вагітних.
Уже майже 2 місяці після пологів, а я в усі свої штані "влазю" :greeting: , правда є ще трохи животика, маю надію, що і він з часом повернеться до попереднього стану. От тільки з розтяжками... не знаю чи зникнуть... :boredom:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 березень 2008 - 11:23

Кравчоля (1.3.2008, 22:54) писав:

Я, дівчата, нічого не роблю зі своїм животом. Теж одразу після родів не могла застібнути джинсів, то й закинула їх. Спочатку носила спеціальні трусики, так як мені після кесарського прес качати не можна через шов. Хотіла потім пояс купити. А мені подруга сказала, що вона теж і "качалася", і пояси носила, а живіт не пропадав, навіть ще після родів десь 3-4 місяці в маршрутках місцем поступалися: думали, що вагітна. А потім він у неї сам пропав. Вона така худесенька зробилась.
У мене теж більше 3 місяців пройшло після родів, а живіт ще тирчить трохи (а до того я була худюща,як трясця). Мабуть, спробую, як Юля, в джинси його потрохи ховати.
Я теж ніколи не чула, щоб качання пресу на молоко впливало.

Ну взагалі то після пологів животик й пропадає лише через 2-3 місяці навіть якщо качати прес. Просто чим раніше почнеш собою займатись, у плані животика, тим швидше це стане звичкою, і потім не так важко буде себе кожног ранку заставляти його качати. Принаймі для мене це так.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 02 березень 2008 - 15:28

Коли я була молодою і народила свою донечку(її "зафіксували о 15.15),то живіт мій подівся сам кудись...Причому зразу...О 23.00 я йшла дзвонити свому чоловікові(мобільних тоді ще не було,у всякому випадку в нас точно :D ),тьотки-санітарки питали мене:"Ти що-перев"язалася???", а я не розуміла,що вони від мене хочуть...Так що проблем з животом в мене не було,але все ще попереду, бо тепер я вже не така молода :D
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 березень 2008 - 21:36

Дякую за відповіді. Мабуть, завтра ж почну займатися собою :greeting: . Якщо почнуться проблеми з лактацією - то просто припиню
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 березень 2008 - 22:30

Теж вдячна за відповіді, та бачу, що занехаяла я те діло повністю...
Доречі, одягати тісний одяг, щоб сховати живіт не рекомендую. Бо можна заробити запалення статевих органів. Адже саме в жаркому середовищі, яке виникає під час стисканнь і розвивається патогенна мікрофлора. :greeting:
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2008 - 00:34

Ляля (2.3.2008, 21:36) писав:

Дякую за відповіді. Мабуть, завтра ж почну займатися собою :mocking: . Якщо почнуться проблеми з лактацією - то просто припиню

Порадься зі своїм акушером-гінекологом, який тебе вів на протязі вагітності, мені дозволили легку гімнастику, він підбере оптимальний для тебе курс, скаже що можна, а чого ні, бо те що можна комусь, то цілком може тобі і не підійти
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2008 - 00:37

татіка (2.3.2008, 22:30) писав:

Теж вдячна за відповіді, та бачу, що занехаяла я те діло повністю...
Доречі, одягати тісний одяг, щоб сховати живіт не рекомендую. Бо можна заробити запалення статевих органів. Адже саме в жаркому середовищі, яке виникає під час стисканнь і розвивається патогенна мікрофлора. :mocking:

Ти безумовно маєш рацію, та в мене якраз саме на живіт припадає в одязі обтяжка, крім того з моїми швами треба щоб статеві органи дихали... сама розумієш, так що я не завжди ношу тісні джинси... крім того я їй сьогодні як вдягала, то вони вже і не тісні...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2008 - 09:38

Юлія (3.3.2008, 0:34) писав:

Порадься зі своїм акушером-гінекологом, який тебе вів на протязі вагітності

до речі, через який час після пологів до нього треба іти?місяць чи 2 місяці?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2008 - 09:47

oksanocka (1.3.2008, 21:16) писав:

Та й в усій медичній літературі навпаки радять робити фізичні вправи, в т.ч. й качати прес.

Знайшла нині в неті:

Фитнес и грудное вскармливание
Кормящие мамы не всегда рады своему отражению в зеркале: очень часто их не устраивает избыточный вес после родов. Однако они хотят кормить детей грудью, поэтому переживают о сохранении достаточного объема молока. Уже через один месяц после родов активные женщины пытаются заниматься в спортклубах своими любимыми видами фитнеса. По моим наблюдениям, это может прервать благополучное течение лактации.

Большинство случаев подтверждает убеждение в том, что даже сбалансированные физические нагрузки до шести месяцев после родов могут способствовать тем или иным проблемам, которые могут выражаться в виде лактостазов, а также гипогалактии ли гипергалактии.

Из моей практики: родильница обратилась в два месяца после родов в связи с неоднократными лактостазами. После разговора я выяснила, что муж настоятельно рекомендовал ей ежедневно заниматься спортом ( делать пробежки, отжимания). После этого женщина отмечала слабость, чувство жара и боли в молочных железах. Ее организм испытывал дополнительную нагрузку, и течение лактации осложнилось лактостазами. По моему совету, родильница временно отказалась от фитнеса. А после оказания ей квалифицированной помощи по лечению лактостаза грудное вскармливание увенчалось успехом.
Еще один пример из моей практики: пациентка в полтора месяца после родов заметила резкое снижение объема молока. Она всегда занималась плаванием и даже в столь сложный период решила не отказываться от посещения аквазоны. Физическая нагрузка, влияние воды как температурного фактора привело к снижению объема молока.

Посещение фитнесклубов может отрицательно повлиять на спокойный ход лактации: кормящая мама попадает в атмосферу динамики и импульсивного состояния, а не размеренного ритма жизни.
Грудное вскармливание это особое состояние души, всю радость которого можно ощутить только при соответствующем стиле жизни.

Ось так :mocking:
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2008 - 11:15

Ляля (3.3.2008, 9:38) писав:

до речі, через який час після пологів до нього треба іти?місяць чи 2 місяці?

я через тиждень пішла, в мене було епізіо - то треба було подивитися на шви... а так, то чим раніше - тим краще, і не забудь дзеркало своє прихопити, процедурка не з приємних, звичайно, але варто сходити чим раніше і забути про це, бо відкладений тільки сир добрий... а ти ще не відносила йому виписку чи обмінний лист як воно там правильно називається, талон про породіллю, здається... я занесла його і заодно мене подивились
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2008 - 11:25

Ляля (3.3.2008, 9:47) писав:

Знайшла нині в неті:

Фитнес и грудное вскармливание
Посещение фитнесклубов может отрицательно повлиять на спокойный ход лактации: кормящая мама попадает в атмосферу динамики и импульсивного состояния, а не размеренного ритма жизни.
Грудное вскармливание это особое состояние души, всю радость которого можно ощутить только при соответствующем стиле жизни.

Ось так :mocking:

так тут нічого дивного нама, мама і так виснажується, от в мене дитина дуже криклива, я сплю по дві години на добу... наче нормально, бо коли вона спить, то і прибрати треба, їсти приготувати, попрати, попрасувати, а потім все по колу... і якщо ще й фітнесом займатись - то мама просто виснажиться вкрай, то де ж те молоко візьметься, мама має гарно відпочивати, харчуватись вчасно і регулярно, та й не завжди є час на ту гімнастику... я от краще розслаблюсь на форумі, бо сили навіть злізти зі стільчика нема... от скоро годувати малу... а якщо і прес качати (мені заборонили до кінця годування качати прес, але запропонували більше ходити пішки і гуляти з малою...), здоров"я дитинки важливіше, ніж я, краще я потім буду відновлювати форму, ніж від сумішів дитинка буде мучитись, якщо вона на грудному молоці має проблеми зі шлуночком, то що ж буде на штучному годуванні... але це все індивідуально, хтось і активно займається спортом - і все в нормі... якщо дитинка спокійна, є багато вільного часу і невитрачена енергія - то можна і фітнесом зайнятись... але перед тим обов"язково звернутись до спеціалістів, бо зменшити кількість молока можна легко, а от повернути лактацію важко
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   musia_79 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2008 - 11:31

Дівчатка! Дещо вам розкажу з власного досвіду.
Після пологів у мене також відвисав живіт. Я не знала, що робити з ним і почала посилено качати прес. Качала дуже сильно і часто :mocking: поки знайомий тренер не відрадив мене це робити. Він сказав, що коли перестану качати, то м'язи обростуть жиром і буду ще товстіша, ніж до цього. Знайомий не радив взагалі перестати качати прес, просто робити це два-три рази на тиждень і так щоб не було в напряг, не робити сильних навантажень.
Натомість він порадив зайнятися танцем живота. Я спробувала - результат блискучий. Три рази в тиждень по годині заняття і через 1,5 місяця в мене живота не стало. І до речі, це дуже навіть приємне заняття. Головне почати. А якщо нема змоги ходити на заняття, можна купити диск або касету з уроками і зайнятися цим вдома.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2008 - 11:53

musia_79 (3.3.2008, 11:31) писав:

Дівчатка! Дещо вам розкажу з власного досвіду.
Натомість він порадив зайнятися танцем живота. Я спробувала - результат блискучий. Три рази в тиждень по годині заняття і через 1,5 місяця в мене живота не стало. І до речі, це дуже навіть приємне заняття. Головне почати. А якщо нема змоги ходити на заняття, можна купити диск або касету з уроками і зайнятися цим вдома.

Уявляю собі картинку, дитина плаче, їсти нама, не прибрано, чоловік прийшов з роботи - а я витанцьовую перед здеркалом :mocking: жартую, звичайно, танець гарна альтернатива, я також танцюю по півгодинки кожен день, а з малою танцюю цілий день і півночі, бо потім черга чоловіка танцювати, правда, з малою я більше качаю м"язи ніг і рук... крім того потім, вміючи танцювати танець живота, можна буде потішити чоловіка або ж поїхати в Емірати в гарем ;)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 32 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему