Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: шоу "Я люблю Україну" - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

шоу "Я люблю Україну" Оцінка: -----

Користувач поза мережею   nata1205 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 05 жовтень 2009 - 14:06

На каналі 1+1 почалось нове гумор-шоу "Я люблю Україну"

"...Не чекайте пафосу і моралей. Вас просто накриє сміхом, жартами, безліччю цікавих питань і знайомих пісень.

«Я люблю Україну» - гра, в якій беруть участь дві команди. У кожній - по три відомих персони українського шоу-бізу чи кіно плюс капітан команди. Почесну роль капітанів доручили самому яскравому дуету нашої естради - Потапа і Насті Каменських. Їхнє завдання - привести свою команду до перемоги.

Ведуча гри - Лідія Таран. Її завдання - ставити командам іноді складні, іноді хитрі, а іноді просто гумористичні питання на різну тематику.

Ви вважаєте, що знаєте про Україну все? Приготуйтеся - вас чекає безліч відкриттів! Ви любите Україну? Тоді ця гра - для вас і про вас."

Мені це шоу сподобалось...Насміялась від душі, оті шуточки Потапа... :unknw: :lol: :lol: ..У вчорашній програмі приємно врапзив Доманський, який знав відповіді на більшість питань. :give_rose:
Капітан синьої команди - Настя Каменских
Зображення

Капітан жовтої команди - Потап
Зображення

Ведуча Лідія Таран
Зображення
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 05 жовтень 2009 - 14:27

nata1205, мушу з тобою не погодитись. Безглуздішого шоу ще не бачила. Однак, продюсери, очевидно роблять на нього велику ставку, показуючи в недільний вечір, час, коли більшість наших співгромадян відпочивають перед телевізором. Правда, добряче вчора насміялась, коли Козловському вручили козла, щось я так помітила, не полюбляють там нашого земляка. Ну і Доманський, справді, інтелект проявляв найбільше.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 05 жовтень 2009 - 14:28

Шоу не дивилась, але патап і настя викликають в мене одну реакцію - :give_rose:
до того ж, дівчата тут на форумі вже писали, що там розмовляють російською - як на мене, для шоу з такою назвою це неприпустимо. та і в принципі, гумористичне шоу "я люблю україну" - звучить просто як знущання з нашого і без того відсутнього почуття національної свідомості....
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 14:29

zOzyLKa я дивлюсь на це як на гумор...мені вчора ввечері це шоу настрій підняло...це насправді шоу...весело...
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 14:30

Цікаве і пізнавальне шоу. Ну це звісно не самий розумний, але багато чого нового дізналась :) А ще скажу, що краще таке ніж танцюю для тебе - терпіти не можу усіх тих маркетингових соціальних витівок :give_rose:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 14:31

вже всі звикли, що у нас розмовляють російською...
а Потап та Настя мені подобаються...але це як кому...
і радує те, що на багато питань учасники знають відповіді...от я наприклад таким похвастатись не можу....

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Татіка погоджуюсь із тобою...перші випуски Танцюю для тебе, були класні...а зараз...дивитись гидко...і на мою думку, краще б допомагали тим дітям, яким це треба...я думаю, що можна прожити без бандури чи без станції юних техніків, для прикладу...а от дитині, яка не може ходити чи тяжко хворіє - така допомога потрібна...

Повідомлення відредаговано nata1205: 05 жовтень 2009 - 14:34

My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   martynka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 05 жовтень 2009 - 14:35

Вчорашнього не бачила, але дивилась минулого тижня. Більше вирішила не розчаровуватись.
Жах!!! Позор. Повно сарказму і лукавства. Патріотичного - повний 0.
Особливо коли не вміли перекласти елементарних російських слів на українську. Гидко мені від того всього. Україна заслуговує на краще!
ІМХО!
My Signature
Зображення

Думки матеріалізуються! Мрії збуваються!

Світ не зігрієш, світ не одягнеш, світ не нагодуєш, але не відпускай голодною дитину.
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 14:37

martynka я наприклад також деякі слова не змогла перекласти... :give_rose:
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 14:40

а коли те шоу показують, бо щось ні разу не бачила :give_rose: а видно варто хоча б раз подивитись :D
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 14:41

А я багатьох не могала перекласти, а ще вгадувала значення бо ніколи не чула таких слів.
Думаю воно більше спонукає до вивчення рідної мови ніж ганьбить її :give_rose:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 1
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 14:50

Щаслива зірочка в неділю о 20-00 приблизно...
Татіка це точно...багато нового дізнаєшся...

от наприклад, як вчора Наст ята Потап, пояснювали своїм командам, про кого саме вони розповідають із відомих українців...а ви б так змогли ?
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 15:04

Це шоу асоціюється із серіалом "Счасливы вместе" -незрозумілий, я б сказала тупий гумор.. От тільки одна серія серіалу триває 30 хв., а те шоу десь півтори години, тому весь час рука так і тянулась до пульта, щоб перемкнути на інший канал. Зрештою нічого не мала б проти "Я люблю Україну" (деякі моменти були пізнавальними) якби не та претенційна назва. Нічого патріотичного я там не помітила, дуже "сподобалась" як Каменських пояснювала Заньковецьку, склалось таке враження, що вона була не зовсім в курсі хто то така . Ну і Лідія Таран мені більше подобалась в якості ведучої на 5-му каналі. ЇЇ амплуа - то ведуча новин, а тут вона якось неприродньо виглядала, як на мене.

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 05 жовтень 2009 - 17:11

My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 15:07

zOzyLKa на мою думку, це шоу і не претендує на звання інтелектуального та патріотичного, швидше просто розважального...
а про Марію Заньковецьку, якщо чесно крім того , що це актриса, я також нічого не придумала...
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 15:10

Цитата

martynka я наприклад також деякі слова не змогла перекласти... scratch_one-s_head.gif

Я говорила про елементарні. Не мала на увазі такі, наприклад, як "вевериця", бо й сама не знала, що то таке. Але всіми улюблений Потапчик :lol: не знав, що Турция - це Туреччина! :give_rose:
Я не кажу, що сама супер-пупер перекладаю. Також не все знала. Але не стидаюсь того, бо російської знати мені мяко кажучи не обовязково. Але елементарне!!!

І щодо вивчення української мови - на мою думку 100 раз більше користі принесло би перечитування словника, антисуржика, підручника з рідної мови та історії України, аніж час, витрачений на перегляд передачі. До речі, не лише тої, яку обговорюємо, а ще багато-багато інших на наших доступних каналах.
Бо не так важливо знати, скільки разів кохається середньостатистичний українець (-нка). Таке вчора запитання було, так якщо не помиляюсь? Бачила той кусочок :unknw:
My Signature
Зображення

Світ не зігрієш, світ не одягнеш, світ не нагодуєш, але не відпускай голодною дитину.
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 15:14

martynka погоджуюсь...але якщо чесно у неділю ввечері не дуж ехочеться читати словник з української мови...знаю, що вона у мене не ідеальна...але я краще полежу в ліжку і посміюсь з цієї програми...
My Signature
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 15:23

Перегляд повідомленняnata1205 (5.10.2009, 16:14) писав:

martynka погоджуюсь...але якщо чесно у неділю ввечері не дуж ехочеться читати словник з української мови...знаю, що вона у мене не ідеальна...але я краще полежу в ліжку і посміюсь з цієї програми...

Не маю нічого проти. І полежати також іноді треба. А щодо того, що в неділю ввечері не хочеться брати в руки словник, то мене цікавить таке - чи є якийсь день, чи час, коли хочеться??? Питання звісно риторичне. Знаю що ні. І як на мене то не в неділі справа. Вибач, якщо чимсь образила. Але така в нас психологія. Вважаємо, що вчитись - лише в школі або в інституті. А от щодо самоосвіти - то руки рідко доходять. Нічим не виню особисто тебе - сама також така :crazy: .
My Signature
Зображення

• 2
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 15:26

martynka а на правду немає чого ображатись...
My Signature
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 16:05

Я балдію від одягу ведучої! і від неї самої! дуже Лідія мені подобається в цьому шоу.

В мене двояке відчеття щодо цього шоу.
Дивлячись з мамою, я сиділа і висловлювала критику в бік шоу,
але моя мама звернула мою увагу на інше, на те що там беруть участь самі популярні люди в країні які цікаві багатьом людям, які подобаються всій Україні.
звичайно ми україномовний захід хочемо щоб все велося і розмовлялось на українській, але навіть в формі такої гри, цю передачу дивляться і на сході і в Криму.

Таким чином дивлячись цю розважальну передачу ми чуємо українські факти і бачимо кольори українського прапору. І це вже в певній мірі патріотизм.

Чм подобається це шоу нам чи не подобається, але воно вже стало одним з найпопуляярніших і про нього всі говорять.
My Signature
Зображення
  • 3
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 16:09

martynka, свого роду я також не подумала що Турция буде Тереччина, так як в народі вживане Турція до Турції ( в крайньому разі у нас в центральних областях
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 жовтень 2009 - 16:12

Татіка а ще треба врахувати, що відповідати потрібно швидко...от і кажеш те, що перше приходить в голову...
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн