Серед нас киян не багато, але можливо хтось захоче сходити на першу форумівку. Звичайно як потеплішає, у вихідний день. Може вже в середені березня буде така нагода, чи пізніше. Пропоную в цій темі обговорити місце, програму заходу та час. Запрошуємо всіх бажаючих.
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Із задоволенням зустрілася б. Мені краще підійдуть вихідні, хоча і в будній день з малявкою можу прийти. Місце вибрала б я десь у центрі, туди легше добратися з усіх кутків Києва, і нікому не буде образливо.
Ой, яка гарна ідея... але пропозиція така була б дуже доцільна коли трішки потеплішає (і ми з доцею трішки виростемо) і десь в якомусь парку, щоб з дітками можна було прийти, і так щоб якби дощ пішов - щоб було де сховатись... я знаю тільки один такий парк - ВДНХ, але ж далеко він... а якщо просто без малят зібратись, то можна де завгодно..
Юля, на природі ще встигнемо, можна буде в Пирогово зїздити.
А поки я пропоную десь у центрізустрітись, а погуляти а потім в кафе сходити. Тільки давайте вирішимо з дітками чи без. Тоді і будемо думати про місце.
- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
Чудова ідея! Я тільки ЗА!
Пропоную без малечі зустрічатись
Думаю, що хто хоче з дітьми той хай бере.
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Юля, на природі ще встигнемо, можна буде в Пирогово зїздити.
А поки я пропоную десь у центрізустрітись, а погуляти а потім в кафе сходити. Тільки давайте вирішимо з дітками чи без. Тоді і будемо думати про місце.
Якщо з дітками, то в кафе не вийде... малеча непосидюча... їм в тому кафе буде сумно...
Дівчата, а хто де живе? може парк на м.Дарниці? харківський, позняки, троєщина туди легко доберуться, з подолу, голосієво теж прямі маршрутки...
там і малим буде чим зайнятися і сховатися є де ... там є окремі будиночки, тільки їх треба наперед займати...
Як варіант місця зустрічі пропоную Ботанічний сад на Печерську. Можна зустрітись і погуляти там, а потім і в кафе :) Хоча і в Ботсаду є літнє кафе, на вулиці (кава, чай, соки)
Як варіант місця зустрічі пропоную Ботанічний сад на Печерську. Можна зустрітись і погуляти там, а потім і в кафе :) Хоча і в Ботсаду є літнє кафе, на вулиці (кава, чай, соки)
Ботсад краще як потепліє, там весною такий дубак, бо він на горі з дітками довго не протримаємось.
- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
От неправильне на мою думку формулювання ))
Треба писати - зустрічаємось тут, такого числа і о такій годині... хто захоче, той прийде і постарається викроїти час, а підстроюватись під кожного важкенько... і організація тоді виходить хто в ліс, хто по дрова.
Я за Бебі бар однозначно! ))
Давайте на вихідний день домовимось, буду рада знайомству! ))
От неправильне на мою думку формулювання ))
Треба писати - зустрічаємось тут, такого числа і о такій годині... хто захоче, той прийде і постарається викроїти час, а підстроюватись під кожного важкенько... і організація тоді виходить хто в ліс, хто по дрова.
Я за Бебі бар однозначно! ))
Давайте на вихідний день домовимось, буду рада знайомству! ))
Просто треба знати кількість бажаючих зустрітись, а тоді вже намітимо дату та будемо всі казати хто як може прийти. Я теж за вихідні.
- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже