Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Просіть у Бога! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 15 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Просіть у Бога! Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 лютий 2008 - 11:21

Повідомлення від модератора гра з вогнем
У цій темі збираємо чудові історії зцілення, а також відомості про святині і християнські практики. які допомагають завагітніти

Щойно дізнався приємну новину!!!
Але все попорядку!!!
Одногрупниця понад три роки не могла завагітніти: плач, сльози, істерики, і той сум і постійні дипресії на обличчі були. Ми їм дуже співчували і пошли до церкви, кілька разів замовили у церкві службу Божу. Я вже не мамятаю, як вона там називається, але у церквах знають. Так от вона завагітніла двійнею!!! Урррра! Хоча зараз на підтримці лежить! перша вагітність двійнею, то є важкі пологи.
Але після такої новини, мені подумалося, що пкевно не тільки ми молилися за них!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 15 лютий 2008 - 12:00

У нас теж є знайомі, які не мають дітей... а разом уже 11 років - руки опустили.
Може теж спробувати за них службу замовити. Все таких Бог з нами?!
Головне вірити.
А саме трагічніше те, що дітей немають дуже гороші люди, які дійсно б могли дати все найкраще дитині і виховати велику людину...

Вітай одногрупницю! Тепер Боженька її не лише, і щасливо минуть 9 місяців, а потім ПОДВІЙНА РАДІСТЬ!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 15 лютий 2008 - 12:05

Інколи люди і по 20 років чекають на дитину.
Звичайно, треба в першу чергу молитися, жити згідно Божих заповідей, робити добро іншим, давати пожертви. Повірте, це все дає свої результати!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 лютий 2008 - 09:38

Одногрупницю і найкращу подругу привітав! Всі тішимося за нею. Щодо молитви і замовити службу, то дійсно в то треба вірити і робити від душі.
Маю і гіркий досвід з боку дружининих родичів. Які спочатку казали, що не хочуть дітей, бо зараз вони їм не потрібні. Так і казали. Бо вони роблять карєру. Зараз постійно викидні!
Чомусь до таких людей співчуття немає!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 лютий 2008 - 09:57

Не варто так казати, адже кожен може помилятися, хіба в вашому житті не було помилок? хибних думок?

Хочу додати, що інколи трапляються дивні речі в наших церквах, коли жіночки на паперті "велерозумні" і самі не знають що таки молитви існують, зіткнулася з цим, як малому робили операцію, а похрестити ми ще не встигли і в церкві мені сказала, що за нехрещену дитину нема молитов?!? а вони є, дякую людям, що підказали... тож молитви є на всі випадки життя, не вірте якщо скажуть інше!
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Стриянка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 09 квітень 2008 - 10:08

Перегляд повідомленняLuna (18.2.2008, 9:57) писав:

Не варто так казати, адже кожен може помилятися, хіба в вашому житті не було помилок? хибних думок?

Хочу додати, що інколи трапляються дивні речі в наших церквах, коли жіночки на паперті "велерозумні" і самі не знають що таки молитви існують, зіткнулася з цим, як малому робили операцію, а похрестити ми ще не встигли і в церкві мені сказала, що за нехрещену дитину нема молитов?!? а вони є, дякую людям, що підказали... тож молитви є на всі випадки життя, не вірте якщо скажуть інше!

Привіт. Я вже 1 рік і 3 місяці неможу завагітніти. Я у відчаї. Може хтось знає молитву для мого випадку. Дякую :(
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 квітень 2008 - 11:11

У церкві можна сорокоуст замовити. Це коли сорок днів підряд під час служби моляться. Там є різні, запитайте.
Я коли була вагітна другим сином, собі замовила спеціальний для вагітних, то пологи були такі легкі, наче по сценарію. Весь роддом збігався на мене подивитися, наче на ечду. І всі з одним питанням:невже не боліло?
А ще можна в Божої Матері попросити допомоги. тільки треба ходити не раз, не думаю,що одна молитва зразу ж і допоможе.
А ще треба вірити!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 квітень 2008 - 11:14

У нас теж є знайомі, які не мають дітей... а разом уже 11 років - руки опустили.
Може теж спробувати за них службу замовити. Все таких Бог з нами?!
Головне вірити.
А саме трагічніше те, що дітей немають дуже гороші люди, які дійсно б могли дати все найкраще дитині і виховати велику людину...

[/quote]

У нас теж є такі знайомі, дуже хороші люди. Ходили до лікарів - ніби здорові, а дитинки немає.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2008 - 23:10

Однажды очень давно мне сказали что у меня никогда не будт детей. И это уже в той стадии, что лечение не поможет. Мне даже сложно предеать что я почувствовала тогда - пустоту, безисходность. Всего 20 лет и такой диагноз. Распалась семья. И вот однажды, спустя много лет я увидела на тесте долгожданных 2 полоски. Я готова была летать от счастья. Как оказалось диагноз был поствлен неверно. Сейчас у меня есть самое дорогое на свете - моя малышка
My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 квітень 2008 - 06:54

Ніколи не треба опускати руки! Як кажуть, надія помирає останньою. Скільки таких випадків, коли б здавалося ніколи не матиме жінка дитини, а вона народжується здоровою.
А лікарі наші замасть того, щоб підтримати, ходять і "довбають" : зроби аборт. Я б таких порядників :diablo: ...
Слава Богу, у нас з цим нормально, але лежала на збереженні, такого надивилась, що просто жах.
Але я все веду до того, що людина не може знати всього, тільки Бог знає все, просіть у Бога.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2008 - 10:48

Н1коли не потр1бно опускати руки,1 над1ятись на Бога. :36_13_5: УНАШОМУ м1стечку БУЛА така1стор1я :с1мейн1 пар1 майже п1д 40,д1тей не мае 1вони вир1шують всиновити дитину,а через р1к ж1нка ваг1тн1е 1 народжуе здорову дитину :36_13_5: .Ось так бувае.А
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2008 - 15:33

А зараз хочу розпов1сти свою 1стор1ю.Першу дитину народила у 1993р :36_13_5: .Пот1м був аборт :diablo: \1Д1ОТКА\,ПОТ1М викидень 1 майже 11рок1в н1чого.ЯВЖЕ ДУМАЛА,що це моя кара,бо дуже хот1ли другу дитину.1 дал1 таке: 2роки тому знаходять к1сту 7см.на я1чнику :bad: 1 ставлять на чергу робити операц1ю,чекаю черги майже 9м.\ так1 тут порядки\,1 колли телефонують,що потр1бно робити анал1зи,бо скоро операц1я ,яд1знаюсь,що ваг1тна :36_13_5: А к1ста за цей час виросла до 12см.1 зрозум1ло,шо н1яко1 операц11 робити не можна ,потр1бно берегти ваг1тн1сть. А пот1м ,коли мала вже 12тижн. у мене лопае к1ста \ на Пасху минулий р1к\ б1ль неможливо було терп1ти :wacko3: я думала ,що це вже все,чолов1к нав1ть плакав.1 У госп1тал1 мен1 роблять операц1ю 1 збер1гають дитину :yahoo: \к1ста була б1льша за пл1д\.У нед1лю я весь день молилась :36_13_5: , бо не знала, чи дитина перенесла операц1ю.В понед1лок роблять УЗД -СЕРЦЕ ЛЯЛ1 Б!ЕТЬСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1ТОД1 вперше я подачила нашу к ицю ,яка махала мен1 ручкою.Радост1 не було м еж 1 я розплакалась. :cray: Дал1 були важк1 м1сяц1 пост1йних перев1рок серцебиття дитини.1 ось нарешт1 06\10\2007р. - народжуеться Д1анка :15_1_55: :gv: Дякуючи Богу ми маемо маленьке сонечко.Мен1 дуже важко зараз ,бо далеко в1д дому,не мае допомоги в1д бабусь \ а мен1 вже 35 рок1в\, але це н1чого пор1вняно з щастям яке ми маемо :gv: Мен1 здаеться,що це все лише завдяки Богов1\бо операц1я була на Пасху\,1 завжди потр1бно над1ятись :36_1_66: :bye:
My Signature
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Нацик 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 17 квітень 2008 - 16:37

Перегляд повідомленняНатусiк (14.4.2008, 11:48) писав:

Н1коли не потр1бно опускати руки,1 над1ятись на Бога. :36_3_16: УНАШОМУ м1стечку БУЛА така1стор1я :с1мейн1 пар1 майже п1д 40,д1тей не мае 1вони вир1шують всиновити дитину,а через р1к ж1нка ваг1тн1е 1 народжуе здорову дитину :3_3_21: .Ось так бувае.А

У нашо1 знайомо1 також була така ситуац1я. Врятували дитячу душу в1д понев1рянь ось вам 1 Божа ласка :36_1_74:
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 квітень 2008 - 08:12

Перегляд повідомленняНатусiк (14.4.2008, 16:33) писав:

А зараз хочу розпов1сти свою 1стор1ю.Першу дитину народила у 1993р :hi: .Пот1м був аборт :hi: \1Д1ОТКА\,ПОТ1М викидень 1 майже 11рок1в н1чого.ЯВЖЕ ДУМАЛА,що це моя кара,бо дуже хот1ли другу дитину.1 дал1 таке: 2роки тому знаходять к1сту 7см.на я1чнику :cray: 1 ставлять на чергу робити операц1ю,чекаю черги майже 9м.\ так1 тут порядки\,1 колли телефонують,що потр1бно робити анал1зи,бо скоро операц1я ,яд1знаюсь,що ваг1тна :praising: А к1ста за цей час виросла до 12см.1 зрозум1ло,шо н1яко1 операц11 робити не можна ,потр1бно берегти ваг1тн1сть. А пот1м ,коли мала вже 12тижн. у мене лопае к1ста \ на Пасху минулий р1к\ б1ль неможливо було терп1ти :cray: я думала ,що це вже все,чолов1к нав1ть плакав.1 У госп1тал1 мен1 роблять операц1ю 1 збер1гають дитину :cray: \к1ста була б1льша за пл1д\.У нед1лю я весь день молилась :36_1_66: , бо не знала, чи дитина перенесла операц1ю.В понед1лок роблять УЗД -СЕРЦЕ ЛЯЛ1 Б!ЕТЬСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1ТОД1 вперше я подачила нашу к ицю ,яка махала мен1 ручкою.Радост1 не було м еж 1 я розплакалась. :cray: Дал1 були важк1 м1сяц1 пост1йних перев1рок серцебиття дитини.1 ось нарешт1 06\10\2007р. - народжуеться Д1анка :cray: :cray: Дякуючи Богу ми маемо маленьке сонечко.Мен1 дуже важко зараз ,бо далеко в1д дому,не мае допомоги в1д бабусь \ а мен1 вже 35 рок1в\, але це н1чого пор1вняно з щастям яке ми маемо :hi: Мен1 здаеться,що це все лише завдяки Богов1\бо операц1я була на Пасху\,1 завжди потр1бно над1ятись :36_1_66: :cray:

Читала Вашу розповідь і плакала. :cray:
Щастя вам і діткам.
Бог все прощає, і Вам простив, а далі все буде тільки дуже добре! :D
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 квітень 2008 - 12:12

:36_3_2: :36_3_2:

Перегляд повідомленнямамаПашіЖені (18.4.2008, 7:12) писав:

Читала Вашу розповідь і плакала. :cray:
Щастя вам і діткам.
Бог все прощає, і Вам простив, а далі все буде тільки дуже добре! :D

:bye: Щиро дякую за добр1 слова " мамаПаш1Жен1" Я також над1юся , що буде все добре . В1д того часу минуло 1р1к ,а я не можу спок1йно згадувати.Мен1 пот1м розпов1в л1кар, що якби к1ста лопнула у 10-11тижн., то вони н1чого б не зробили.Отже все у Божих руках 1 завжди потр1бно в1рити 1 над1ятись!!!

ЩЕ РВЗ ДЯКУЮ!!!!! :36_1_39:
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 квітень 2008 - 15:48

Розповім схожу історію. Знайома подружня пара,приблизно 25 років разом,також не могли мати діточок. А зараз вона на 5 місяці вагітності. коли дізнались про ЧУДО,радостям не було меж. Лише молитва може вилікувати при будь-яких хворобах.
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2008 - 17:12

Перегляд повідомленняНатусiк (14.4.2008, 14:33) писав:

А зараз хочу розпов1сти свою 1стор1ю.Першу дитину народила у 1993р :gv: .Пот1м був аборт :diablo: \1Д1ОТКА\,ПОТ1М викидень 1 майже 11рок1в н1чого.ЯВЖЕ ДУМАЛА,що це моя кара,бо дуже хот1ли другу дитину.1 дал1 таке: 2роки тому знаходять к1сту 7см.на я1чнику :bad: 1 ставлять на чергу робити операц1ю,чекаю черги майже 9м.\ так1 тут порядки\,1 колли телефонують,що потр1бно робити анал1зи,бо скоро операц1я ,яд1знаюсь,що ваг1тна :36_1_4: А к1ста за цей час виросла до 12см.1 зрозум1ло,шо н1яко1 операц11 робити не можна ,потр1бно берегти ваг1тн1сть. А пот1м ,коли мала вже 12тижн. у мене лопае к1ста \ на Пасху минулий р1к\ б1ль неможливо було терп1ти :wacko3: я думала ,що це вже все,чолов1к нав1ть плакав.1 У госп1тал1 мен1 роблять операц1ю 1 збер1гають дитину :yahoo: \к1ста була б1льша за пл1д\.У нед1лю я весь день молилась :36_1_4: , бо не знала, чи дитина перенесла операц1ю.В понед1лок роблять УЗД -СЕРЦЕ ЛЯЛ1 Б!ЕТЬСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1ТОД1 вперше я подачила нашу к ицю ,яка махала мен1 ручкою.Радост1 не було м еж 1 я розплакалась. :cray: Дал1 були важк1 м1сяц1 пост1йних перев1рок серцебиття дитини.1 ось нарешт1 06\10\2007р. - народжуеться Д1анка :15_1_55: :gv: Дякуючи Богу ми маемо маленьке сонечко.Мен1 дуже важко зараз ,бо далеко в1д дому,не мае допомоги в1д бабусь \ а мен1 вже 35 рок1в\, але це н1чого пор1вняно з щастям яке ми маемо :gv: Мен1 здаеться,що це все лише завдяки Богов1\бо операц1я була на Пасху\,1 завжди потр1бно над1ятись :gv: :bye:

Ще забула додати ,що пепер у Д1анки з право1 сторони ,де у мене була у мене к1ста (де маму дуже бол1ло) родима плямка завб1льшки з коп1йку . Дивно правда?
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2008 - 21:31

Ще одна історія з життя. Знайомі, можна сказати майже сусіди, 12 років разом, дітей у них не було, що вони тільки вже не робили і де не були. Врешті зважилися на всиновлення, взяли хлопчика з дитбудинку. Через кілька років жінка завагітніла і народила сина, йому зараз майже 3 роки. Все чудово, Бог почув їх молитви і зглянувся на добрі вчинки. От тільки...до всиновленого хлопчика у них змінилося ставлення, точніше змінилося у жінки. Вона сама казала мені (і не тільки мені), що він їй чужий, що вона вже не може його любити і турбуватися про нього. Іноді, дуже рідко, бачу їх вчотирьох на прогулянці, то старший хлопчик йде позаду, наче не з ними. Мені аже серце крається, адже він вже все розуміє, йому років 10-12, виходить, що його вдруге зрадили. Поки що він живе у них в родині, але що буде далі - не знаю.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 травень 2008 - 12:40

Перегляд повідомленняzajka (9.5.2008, 20:31) писав:

Ще одна історія з життя. Знайомі, можна сказати майже сусіди, 12 років разом, дітей у них не було, що вони тільки вже не робили і де не були. Врешті зважилися на всиновлення, взяли хлопчика з дитбудинку. Через кілька років жінка завагітніла і народила сина, йому зараз майже 3 роки. Все чудово, Бог почув їх молитви і зглянувся на добрі вчинки. От тільки...до всиновленого хлопчика у них змінилося ставлення, точніше змінилося у жінки. Вона сама казала мені (і не тільки мені), що він їй чужий, що вона вже не може його любити і турбуватися про нього. Іноді, дуже рідко, бачу їх вчотирьох на прогулянці, то старший хлопчик йде позаду, наче не з ними. Мені аже серце крається, адже він вже все розуміє, йому років 10-12, виходить, що його вдруге зрадили. Поки що він живе у них в родині, але що буде далі - не знаю.

Ваш1 сус1ди не бояться , що Бог знову в1двернеться в1д них.Це ж жива дитина, а не 1грашка, якою награвся або чомусь не подобаеться,то можна викинути на см1тник.Вони мабуть не розум1ють ,що чинять велике зло 1 воно 1м може дуже погано в1дгукнутися.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 10 травень 2008 - 13:25

Перегляд повідомленняzajka (9.5.2008, 21:31) писав:

Аж плакати хочеться... Бідна та дитинка вже в друге з нею чинять погано, як так можна??? Нерозумію тих батьків невже коли брали любили, а тепер все...
у нас є теж декілька схожих ситуацій...
В онієї сімї небуло дітей десь років 20 і вони вжей не надіялись. і тут одна їхня далека родичка народжує дитя і кидає в пологовому будинку. ні її мама ні вона нехотіли ту дитинку і бачити не те що забирати. А ця сімя дізнавшись про таке всиновили її, але так, що ніхто не знав. Дружина навіть вагітну з себе представляла, мол останній місяць, нехотіли казати... Дівчинка у них живе вже 7 років і ніхто ні прощо нездогадується, за винятком пари чоловік. І взагалі вона стала настільки схожою на свого батька зовні, що ніхто ніколи і запідозрити незможе, що вона не їх.
В іншій родині в жінки одразу після пологів померло 4 діток(недоношені). 4 робили кесарів ростин. і тут вона вагітніє через деякий період знов. вагітність протікала нормально, виносила 9 мсяців, а коли почались пологи поїхала в лікарню... лікарі вирішили неробити кесарів ростин і під час схваток у неї лопла матка на тому рубці Дитя захлебнулось і померло, а маму ще 3 суток немогли відходити в реанімації... в цей період в пологовому народжує, якась приїзджа і відмовляється від дитинки, ця жінка її і всиновила. тепер хлопцеві 25 років, сам одружився і ніхто ніколи незнав і недогадувався, що він їй нерідній. поки одна "добра бабця" нерозповіла йому про те в 20 років. він спочатку ображався, нізким нерозмовляв, але зараз все гаразд. одружився і чекає на поповнення уже в своїй родині
My Signature
ЗображенняЗображення

• 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 15 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему