[Quote name = 'Татика' date = '30 .4.2010, 11:24 'post = '376922']
Очень извиняюсь, что так поздно отвечаю: blush: Мы ходим в 42 НУ ПРОСТО ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНЫ
[/ Quote]
мы теж вже ходимо в 42(пр.К.Маркса).Вчора в нас були перші батьківські збори.Море позитивних вражень...
Дякуємо за відповідь....
А ми ходимо в 9й садочок....ну дуже не подобається ...Але дитина задоволена)))Руки на коліна....постійні ігри в мовчанку...іграшки не брати гратись.....
Привіт дівчатка.Ми йдемо в серпні в 75 "Берізка", це на Вишенці... може хтось, щось чув про цей садочок. Буду вдячна за інформацію
Це, часом, не той садочок, що раніше "Зернятко" називався? Що на подвір'ячках такі грибочки, зроблені з пофарбованих мисок? Якщо він, то мій племінник ( та й навіть моя дитина - щоправда 17 років назад) ходив туди. Якщо він - напишіть. Я опишу в такому випадку.
Це, часом, не той садочок, що раніше "Зернятко" називався? Що на подвір'ячках такі грибочки, зроблені з пофарбованих мисок? Якщо він, то мій племінник ( та й навіть моя дитина - щоправда 17 років назад) ходив туди. Якщо він - напишіть. Я опишу в такому випадку.
Я точно незнаю чи є там грибочки з мисочками (я подивлюся), але ми туди ходимо і ніби навіть подобається Андрійкові. Відбули перший "утренік".