Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Сирні супи - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Іконка Важливе оголошення

Зображення


  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Сирні супи з бринзою, плавлении сирками Оцінка: -----

#1

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

 
  • Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори
  • Повідомлень: 1 602
  • Реєстрація: 28 жовтень 08
 

Відправлено 06 грудень 2012 - 12:41

Попередження Попередження

Прохання до користувачів, якщо ви виклали свій рецепт, повідомте модератора за допомогою кнопочки "Скарга" (в тексті вказуємо, що додано новий рецепт). Дякую!

Перелік рецептів теми:
Сирний суп з ковбасками від frotanya
Спойлер

Суп "Гуцульський" з бринзою від Kagor
Спойлер

від Snizunka-Ira
Сирний суп з броколлі
Спойлер

Сирний супчик "Осіній"
Спойлер

Простий сирний суп від ГОРІШОК
Спойлер

від Сота
Спойлер

Сирний суп від ясочка
Спойлер

Сирний суп від ynikalka
Спойлер

З помідорами, болрагським перцем і грибами від Oxana_Sunny
Спойлер

З грибами і копченими ковбасками від Ласковая
Спойлер

Від Юлічка красотулічка
Спойлер

З мідіями від МСО
Спойлер

З картопляного пюре від Таська
Спойлер

З часником від tanyushka2182
Спойлер

Сирний сур з брокколі від Natie
Спойлер

Сирний суп від Ароматна
Спойлер

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top


  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Інші відповіді в цій темі

#2

Користувач поза мережею   frotanya 

 
  • Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 469
  • Реєстрація: 02 вересень 09
 

Відправлено 15 вересень 2009 - 23:52

а наш улюблений суп це

Сирний суп з ковбасками:
2л води
5-6 середніх картоплин
1 велика морква
1 цибуля
1 зубок часнику
4 плавлених сирки Янтар або Моліс(у фользі не підходять)
300-400гр мисливських ковбасок(я беру Дебреценівськ,вони менш жирні є в Арсені)
Сіль,перецб до смаку

1) Ставим воду на плиту і вкидаєм в неї вже почишчену і порізану картоплю,доводим до готовності,Берем товкачку і не зливаючи з каструлі воду товчем там картоплю до однорідної консистенції і вкидаєм туди сирки,помішуючи ложкою щоб вони розчинились
2) Поки в нас варилась картопля,ріжем цибулю кубиками і трем моркву,тушкуєм на сковороді(10-15хв),потім сюди ж додаєм порізані ковбаски(0.5-1см),ще трохи тушкуєм,так щоб ковбаски трохи покрутились
3)Вміст сковорідки викладаєм у вже підготовлений нами сирнно-картопляний бульйон,варим помішуючи ще 5-10хв і вичавлюєм сюди зубок часнику.

Можна виключати! СМАЧНОГО
Дуже смачно,не дорого і швидко
Я готую коли приходять гості замість,бульйону чи борщику.

Повідомлення відредаговано frotanya: 15 вересень 2009 - 23:54

  • 2
  • Back To Top

#3

Користувач поза мережею   Тацуня 

 
  • Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори
  • Повідомлень: 1 356
  • Реєстрація: 23 серпень 09
 

Відправлено 24 вересень 2009 - 16:58

Хотіла і свій сирний супчик запропонувати, але frotanya випередила :kiss: .
Втім, не погоджуся щодо сирків у фользі - дуже навіть підходять. ЗА хвтлин десять до готовності супчика, 2-3 сирки потерти на тертці, і розмішати в супі. Сир розплавиться, а смак змінюється на краще в 10 разів :yahoo:

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#4

Користувач поза мережею   Kagor 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 166
  • Реєстрація: 22 квітень 09
 

Відправлено 25 вересень 2009 - 09:35

Суп "Гуцульський" з бринзою.
З м'яса курки, цибулини, лаврового листя та чорного перцю зварити росіл.
Зображення
Бринзу порізати на невеликі кубики.
Спойлер

Всипати в баняк з процідженим росолом та поставити на вогонь.
Спойлер

Треба готувати 20 -30 хвилин, час від часу помішуючи.
Потім всипати підготовлені овочі, картоплю та моркву порізані кубиками.
Спойлер

Тим часом на вершковому маслі підсмажити покришену червону цибулину.
Спойлер

Коли овочі стануть м'якими, всипати ложку товченого кмину, смажену цибулю, всипати дрібку гострого червоного перцю та посолити до смаку.
Спойлер

Дати покипіти декілька хвилин та зняти з вогню.
При подачі до столу в тарілку положити кришеного зеленого кропу та сухарики із житнього хліба.
Зображення
  • 4
  • Back To Top

#5

Користувач поза мережею   Snizunka-Ira 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 338
  • Реєстрація: 05 вересень 09
 

Відправлено 22 жовтень 2009 - 22:06

Я дуже люблю брусельську капусту вона у мене завжди є в морозилці. Ваш супчик варила мені дуже сподобався. :pardon: Але я ще так робила .Коли розлила гарячим в тарілку додала жменьку тертого сиру. Сир в поєднані з овочами а особливо з брюсельською супер.

Хочу поділитися таким рецептом

- Брюсельська капуста (дрібнаЯкщо великі головки розрізати навпіл) 0.5

-цибуля 2шт(великі)

-сметана (приблизно 200гр)

-сир Янтар (такий рідкий а є ще зі смаками інших фірм)

-приправи (сіль перець базилік майоран. або інші травки)

Кидаєм в киплячу воду нашу капусту на 5-7хв
на сковороді жарим до півготовності цибульку і додаєм капусту
Коли капуста злегка підрумяниться вливаєм сметану сир приправи ще приблизно 10-15хв і ГОТОВО.
Гарячим можна подавати до картоплі
а охолодженим добре на хліб

P.S можна за смаком вдавити часник. Смачного і дякую за ваш рецепт :)
  • 0
  • Back To Top

#6

Користувач поза мережею   Snizunka-Ira 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 338
  • Реєстрація: 05 вересень 09
 

Відправлено 22 жовтень 2009 - 22:41

Ще один сирний супчик "Осіній"

-2л.води

-2 плавлених сирка

-4 великих шампіньойонів (Можна більше)

-1 велика морква

-1 велика цибулина

-рис на око

-багато багато зелені (кріп петрушка )

-картопля

Вкаструлю нарізати дрібно плавлені сирки залити водою. коли вода закипить покласти картоплю, рис, гриби (я ще їх злегка підсмажую,а можна і так кидати).Солим перчим. В кінці додаєм посеровану моркву з цибулею і зелень. Можна додати приправи сухі майоран, базилік, хмелі- сунелі. За смаком.10 хв. СМАЧНОГО.

P.S головне це зелень
  • 0
  • Back To Top

#7

Користувач поза мережею   ГОРІШОК 

 
  • Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 5
  • Реєстрація: 17 лютий 10
 

Відправлено 14 березень 2010 - 09:07

Самий простий сирний суп.
Зварити 1 куряче філе, вийняти, порізати. В бульйоні розчинити 2 плавлені сирки, додати знов м*ясо і 2 помідори.
  • 0
  • Back To Top

#8

Користувач поза мережею   Сота 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 13
  • Реєстрація: 12 квітень 10
 

Відправлено 23 квітень 2010 - 12:50

Я маю 2 рецепти сирних супчиків. :blum1:
Інгредієнти: 500 г курячого філе , 400 г плавленого сиру, 150 г рису , 400 г картоплі , 150 г моркви , 150 г цибулі, сіль, чорний мелений перець ,зелень.
Спосіб приготування: Цей суп готується на курячому бульйоні. У 3 літрах води відварити філе курки з додаванням солі і перцю за смаком. Бульйон варити 20-25 хвилин. Готове куряче філе вийняти з бульйону, відкласти. Рис перебрати, помити, засинати в бульйон, довести до кипіння, варити близько 10 хвилин. Картоплю очистити, нарізати соломкою або кубиками, покласти в бульйон. Цибулю дрібно нашаткувати, моркву натерти на дрібній терці, покласти в каструлю з бульйоном. Продовжувати варити 6-8 хвилин. Тим часом філе нарізати маленькими скибочками, викласти в бульйон. Коли картопля звариться, додати в каструлю сир, перемішати до його розчинення. Суп готовий. Перед подачею на стіл прикрасити подрібненою зеленю.

Сирний суп №2
Продукти : 2-3 середніх картоплини; 1 невелика цибулина; 1 морква; 3 плавлених сирка; зелень за смаком.
Приготування: В рецепті вказана кількість продуктів на трилітрову каструлю води. Якщо ви хочете на пробу приготувати меншу порцію або ж, навпаки, збираєтеся зварити більше супу, то я рекомендую узяти плавлених сирків з розрахунку одна штука на літр води. Ставимо на плиту каструлю з водою. Поки вода закипає, чистимо картоплю і нарізуємо її крупними кубиками або соломкою. Картоплю потрібно класти лише в киплячу воду. Дрібно ріжемо цибулю і пасеруємо її в рослинній олії до рум'яного золотистого кольору. Додаємо моркву, натерту на крупній терці або порізану дрібними кубиками. Коли морква придбає світло-оранжевий відтінок, викладаємо овочі в майбутній сирний суп. Тепер суп солимо і додаємо спеції за смаком. У цей суп дуже добре додавати запашні трави такі, як орегано, чабер і майоран. Щоб урізноманітнити смак сирного супу, разом з цибулею і морквою можна покласти будь-які заморожені або свіжі овочі. Наприклад, шампіньйони, салатний перець, кукурудзу або стручкову квасолю. Але і без додаткових овочів сирний суп дуже смачний. Коли картопля наполовину готова, в суп додаємо терті на крупну терку плавлені сирки. Якщо покласти сир раніше, то картопля може залишитися твердою, оскільки погано вариться в кислому середовищі. Щоб сир легко було натерти на терку, перед приготуванням покладете його хвилин на п'ятнадцять в морозилку. Після того, як сир додали в суп, вогонь під каструлею збавляємо до середнього або навіть до маленького. При великому вогні і інтенсивному кипінні сир плавитиметься гірше, як би заварюючись. У такому варіанті в супі потім плаватимуть невеликі грудочки, що не розчинилися. Після того, як плавлені сирки повністю розплавляться і суп придбає приємний колір і однорідну консистенцію, додаємо в у каструлю дрібно нарізану свіжу зелень. Перемішуємо і, як тільки суп закипить, накриваємо каструлю кришкою і вимикаємо вогонь. І ось, після дуже невеликої кількості часу, сирний суп готовий. Подавати його можна із сметаною і хрусткими грінками або білим свіжим хлібом, хоча він смачний і сам по собі. Додаючи різні овочі або готуючи сирний суп на м'ясному, рибному або грибному бульйоні, ви кожного разу отримуватимете новий смак перевіреного першого блюда. Смачного! :smile:
My Signature
Зображення

Зображення


Скажи що-небудь, щоб я тебе побачив
  • 1
  • Back To Top

#9

Користувач поза мережею   ясочка 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 373
  • Реєстрація: 13 липень 07
 

Відправлено 11 червень 2010 - 21:50

А я сирний суп варю ще по іншому рецепту. Вода (або бульйон), картопля, шампіньйони, копченості (наприклад, мисливські ковбаски), плавлений сир, зелень, сіль, перець. Правда, у таку спеку як зараз краще холодник варити :i_am_so_happy:

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#10

Користувач поза мережею   Olinka 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 585
  • Реєстрація: 13 травень 09
 

Відправлено 22 липень 2010 - 09:25

Зображення
Спойлер

My Signature
Спойлер
  • 9
  • Back To Top

#11

Користувач поза мережею   oka 

 
  • Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор
  • Повідомлень: 1 917
  • Реєстрація: 03 грудень 08
 

Відправлено 22 липень 2010 - 09:32

Цікавий варіант. Я роблю трохи по іньшому: замість курки - копчені реберця, замість рису - зелений горошок та без моркви. При подачі на стіл у тарілку додаю трохи тертого твердохо сиру і петрушку. Але спробую і цей
My Signature
Зображення
Ділитися своїми знаннями. Це спосіб досягнути безсмерття" Далай Лама

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#12

Користувач поза мережею   ynikalka 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 177
  • Реєстрація: 16 липень 09
 

Відправлено 22 липень 2010 - 12:37

а ми робим такий сирний супчик
варим картопельку з морквою на мясному бульйончику. можна додати трошки рису.
окремо зажарку - цибулька+морква (на найдрібнішій тертці)+ трошки сметанки
окремо зварити 4-5 яєць
потерти на грубій тертці плавлений сирок 2 уп.
кинути зажарку, яйця і сирок і три ст. л сметанки в кінці приготування.
даю ще трошки приправок:перець мелений, корінь пастернаку, петрушки трошки.
інколи можна дати в супчик попередньо протушковані грибочки. але і без них така смакота виходить
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

#13

Користувач поза мережею   Oxana_Sunny 

 
  • Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 93
  • Реєстрація: 05 липень 10
 

Відправлено 22 липень 2010 - 13:00

А я готую так:
6-7 грибів (печериць або будь-яких інших)
60 г тонкої вермішелі
1 коробочка м’якого плавленого сиру
1 морквина
1 цибулина
1 солодкий червоний перець
2 помідори середнього розміру
4 горошини духмяного перцю
5 горошин чорного перцю
1/4 ч. ложки коріандру
1 ч. л. паприки
Нарізаю цибулину і солодкий перець шматочками, більшу частину моркви – соломкою, решту моркви – кружечками. Гриби -пластинками.Помідори обшпарюю кип’ятком, знімаю шкірку і натираю м’якоть на тертці.Крупно подрібнюю горошини перців і коріандру (розчавлюю). У каструлю наливаю олію і злегка підсмажую подрібнені чорний,духмяний перець, та коріандр.Кладу цибулю, солодкий перець і моркву в каструлю, посипаю паприкою і обсмажую.Додаю натерті помідори і ще трохи тримаю на вогні, щоб помідори розпустилися.Наливаю воду в каструлю, кладу гриби, варю 10 хвилин.Кладу вермішель, плавлений сир, приправу, сіль до смаку і варю до готовності вермішелі.
My Signature
Все будет так как надо, даже если будет иначе
Зображення
  • 2
  • Back To Top

#14

Користувач поза мережею   Verochka 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі
  • Повідомлень: 167
  • Реєстрація: 27 квітень 10
 

Відправлено 22 липень 2010 - 16:36

Я сирний суп готую дуже просто і швидко:

Відварюю 4-5 картоплин, туди додаю попередньо підготовлені печериці: порізані пластинками печериці підтушені з дрібно порізаною цибулькою.
Потім у кастрюлю кидаю 4-5 потертих плавлених сирків і варю до розтопленя сирків, додаю чорний мелений перець. :smile: Коли подаю то в тарілку накидаю зелень. Дуже смачно!
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 4
  • Back To Top

#15

Користувач поза мережею   Vesta* 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 560
  • Реєстрація: 19 серпень 09
 

Відправлено 22 липень 2010 - 16:58

ynikalka, А яйця нарізати , потерти, що робити ?
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#16

Користувач поза мережею   ynikalka 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 177
  • Реєстрація: 16 липень 09
 

Відправлено 22 липень 2010 - 21:37

Перегляд повідомленняVesta* (22.7.2010, 17:58) писав:

ynikalka, А яйця нарізати , потерти, що робити ?

Vesta*, я ріжу на яйцерізці або просто невеликими кубиками. всерівно жовток розчиняється в супі, а от білок - то вже на любителя, хто любить дрібненько, а хто великими кусками.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#17

Користувач поза мережею   Kagor 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 166
  • Реєстрація: 22 квітень 09
 

Відправлено 24 липень 2010 - 20:36

Перегляд повідомленняoka (22.7.2010, 9:32) писав:

Цікавий варіант. Я роблю трохи по іньшому: замість курки - копчені реберця, замість рису - зелений горошок та без моркви. При подачі на стіл у тарілку додаю трохи тертого твердохо сиру і петрушку. Але спробую і цей

А ще можна взагалі без мняса, рису та горошку.
Основа - курячий росіл, затім тушкована на вершковому маслі цибулька з морквою та печерицями, на остаток сир. :girl_flag_of_truce:
Можна заправити також сметаною чи вершками :girl_flag_of_truce:
  • 2
  • Back To Top

#18

Користувач поза мережею   Ласковая 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 152
  • Реєстрація: 09 вересень 10
 

Відправлено 17 вересень 2010 - 17:55

А я роблю такий сирний суп: потерти крупно 3 плавлені сирки, залити холодною водою і поставити варитись. В цей час нарізати і обсмажити полосочками 300 г шампіньонів, 200 грам копченої ковбаски теж полосочками (бажано Московська але можна й Салямі), злегка відварити порізану полосочками картоплю. Все це додаємо в каструлю, де вже розплавились сирки і додаємо дрібну вермішель. Варимо до готовності, можна додавати вашу улюблену приправу замість солі.
My Signature
Спойлер
  • 1
  • Back To Top

#19

Користувач поза мережею   Julian 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 236
  • Реєстрація: 04 березень 08
 

Відправлено 21 вересень 2010 - 13:49

Сьогодні в перше зварила сирний суп тільки в мене він теж трішки інакший (плавлений сирок з смаком бекона, картопля, капуста, горошок марин., зажарка) СМАКОТА
Ось це мій суп
Зображення
  • 1
  • Back To Top

#20

Користувач поза мережею   agalinka 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 227
  • Реєстрація: 10 вересень 10
 

Відправлено 27 жовтень 2010 - 22:44

А я роблю СИРНО-ОВОЧЕВИЙ СУПЧИК
- картопля
- морква
- броколі
- цвітна капуста
- кабачок
- кукурузка
- 2 плавлених сирочки
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

#21

Користувач поза мережею   Булька :) 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 187
  • Реєстрація: 22 вересень 10
 

Відправлено 07 листопад 2010 - 21:08

Недавно готувала сирний суп за рецептом Olinka - смакота неймовірна, відтоді, намагаюсь раз в два тижні його приготувати, мені подобається і чоловіку теж, гості приходять - теж смакують.... єдине, додаю до супчику підсмажені на маслі гриби, пробувала опеньки, маслюки і навіть білі гриби, найсмачніше - з опеньками;).

Дякую Olinka за такий смачний рецепт.
My Signature
Спойлер
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама

Останні теми


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Мамуся трьох янголяток світлина

Мамуся трьох янголяток  Мама заплела Тетянці Лиш одну косичку вранці. А засмучена косичка Каже: "Хочу я сестричку, Щоб було мені з ким гратись І під бантиком ховатись".

Сьогодні, 17:25

Унюня світлина

Унюня  Ми народжуємося з криком, помираємо з стогоном. Залишається тільки жити зі сміхом Віктор Гюго

Сьогодні, 09:21

Христик світлина

Христик  Мама двох діток. Дякую Тобі, Боже!

Сьогодні, 01:01

Показати коментарі (4)

Осіння симфонія світлина

Осіння симфонія  Хтось поминає рідних і друзів, комусь чужі загиблі ніби свої, а хтось сміється над домовиною. Але насправді той сміх - по тобі... Скибку, шкоринку, краплинку від серця - дати комусь, щоби жив, щоб не вмер. Це та історія, яку потерли. Це тільки спомин. За ним - цілий світ... А хтось сміється і далі балює.. Хліб викидає геть, бо зчерствів... Хлібом святим такий погидує. Але насправді - він сам такий. Немає памяті - немає змісту, немає стрижня жити й рости. Буде такий по землі тихо лізти, або ...

Вчора, 18:24

Показати коментарі (3)

Графиня Уварова світлина

Графиня Уварова  Розповідаю доні (5 років) про Голодомор. Показую фото, читаю вірш, розповідаю, навіщо ми запалюємо свічку пам'яті. І тут вона каже: "Я зрозуміла, голод був тому, що Росія хотіла знищити Україну. Але ми вижили. зараз Росія знову нас хоче знищити, але ж наші хлопці спасуть нас. Правда, мамо?" А потім (через декілька хвилин): "Мамо ,а де був Бог, коли Україна вмирала від голоду?" Господи, я на знаю, що їй відповісти. Наші діти почали задавати дуже дорослі запитання...

Вчора, 15:48

Показати коментарі (8)

Лукава Кішка світлина

Лукава Кішка  "Бозю, що там у тебе в руці? Дай мені Бозю хоч соломинку, Щоб не втонути в голодній ріці. Бачиш мій Бозю-я ще дитинка, Та ж підрости хоч би трохи бодай! Світу не бачив ще білого...Бозю! Я- пташенятко при битій дорозі, Хоч би одненьку пір'їночку дай! Тато і мама-холодні мерці. Бозю,зроби щоби їсти не хтілось... Холодно Бозю...Сніг дуже білий...

Вчора, 14:38

Показати коментарі (4)

Наталя 27 світлина

Наталя 27  Наші діти- це найважливіше, найцінніше, найулюбленіше і найсвітліше що у нас є в житті. Все інше дрібниці !!!

Вчора, 14:21

Зесічка світлина
@Iryna@ світлина

@Iryna@  це сьогодні запалювати свічку на вікні?

Вчора, 10:54

Показати коментарі (3)

Red sun світлина

Red sun  Де всі обличчя, де? Пам'ять мене веде в дні, коли небо могли дістати рукою. Як ми сміялися там, я б цього не віддав. Повінь несла усіх й нас забрала з водою...

Вчора, 00:30

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 23 листопад 14 )

  • З днем народження
    Лільчик 
    - Вік: 31
  • З днем народження
    yulashka79 
    - Вік: 25
  • З днем народження
    aleksis 
    - Вік: 28
  • З днем народження
    Сонюся 
    - Вік: 26
  • З днем народження
    елинда 
    - Вік: 29
  • З днем народження
    RINNA 
    - Вік: 29
  • З днем народження
    Lilya-2311 
    - Вік: 27
  • З днем народження
    mayka 
    - Вік: --
  • З днем народження
    Брошка 
    - Вік: 31

Пиши українською Перекладач онлайн