Вибір колиски або люльочки Чи це має значення? Важливі думки мамусь!
Відправлено 24 вересень 2009 - 17:11
1. За якими критеріями ви обирали колисочку?
2. Чи мають значення коліщатка, дуга для гойдання?
3. Чи мають значення можливості коригувати висоту?
4. І взагалі, НА ЩО треба звертати увагу при виборі люльочки.
Діліться будь-ласочка, практичними порадами - вони знадобляться майбутнім мамочкам.
До модераторів - якщо є подібна тема, з"єднайте!
Відправлено 24 вересень 2009 - 17:27
Повідомлення відредаговано Т@ня: 24 вересень 2009 - 17:28
Відправлено 24 вересень 2009 - 17:41
Повідомлення відредаговано natalia220: 24 вересень 2009 - 21:31
Відправлено 24 вересень 2009 - 17:55
думки з приводу колисати/не колисати розходяться. Ми не колисали і не знаємо, що такі нічні заколихування дитини. Зате я знаю, що таке нічні годування ;) :)
Тому я б радила брати відразу ліжечко, а не люльку. Люлька вам прослужить максимум рік, а потім доведеться купувати ліжко. Хоче це вже швидше матеріальне питання.
Дівчата купують ліжечка, щоб знімалися поручні і щоб висота матрасика могла бути на висоті батьківського ліжка. Тоді знімають одну сторону ліжка, присувають в притул до батьківського і так собі сплять. Кажуть зручно.
Я не знаю, бо у нас бокові планки - несучі, ліжко втратить стійкість. якщо їх зняти. Не знаю, чи це критично чи ні, ми не пробували. То чоловік так каже, що втратить стійкість.

Відправлено 24 вересень 2009 - 19:20
Основні вимоги - це щоб з одного боку без боковини і регульована висота, а також нелаковане, а просто гарно вишліфуване.
Колись моя знайома висилала фотку ліжечка, яке вони купили собі в Німеччині. Сама ідея мені дуже сподобалася, і я просто марила таким ліжечком.
Зараз знайшла його в Україні. Але мене трохи стримують його розміри - трохи замалі, як на мене, поспимо в ньому до року часу максимум.
Але в іншому воно нам підходить - легка вага, а отже можна переставити його куди зручно вдень, і біля ліжка вночі, бо місця в нашій квартирі дуже мало.

Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
Відправлено 24 вересень 2009 - 19:45
Ліжечко на дугах - я собі вирішила, що воно буде скользити по ламінаді і можливо царапати.
Ми повністю на ГВ ось уже 5 з чимось місяців: вночі після купання і годування дитина до ранку спить в ліжечку, коли просипається - я беру годувати і вже далі спить біля мене (ще кілька годин або хвилин :D як виходить). Вдень коли засинає на моєму ліжку - не перекладаю, коли наруках - кладу спати в ліжечко. Також над ліжечком в нас висять качелі і синочок дуже любить ними бавитись.
вважаю ліжечко просто необхідною річчю! І між іншим ми його майже не гойдаємо, тільки в перший місяць, коли ще режим не був налаштований і синочок любив вночі не спати, то привязувати шнурок і так з чоловіком по черзі колисали напівсонні...
Відправлено 24 вересень 2009 - 21:02
Відправлено 24 вересень 2009 - 22:18
в нас кокос-гречка матрац, захисні боки і постілька. балдахін, на мою думку - річ не потрібна, хіба для краси. Перед тим ,як купляли ліжечко, то позичали стареньке в хресної на дугах. воно так скрипіло і подряпало нам весь паркет. не раджу.
І головне, не жалійте грошей на якісний матрац, це дуже впливає на здоров"ячко малюка. І ніякої подушки!!!
Відправлено 24 вересень 2009 - 22:24
А от Naya дуже класну фотку знайшла ! я би з задоволенням придбала таке нововедденя- СУПЕР !!!!
Відправлено 24 вересень 2009 - 23:57
Відправлено 25 вересень 2009 - 08:50
Відправлено 25 вересень 2009 - 09:13
Відправлено 25 вересень 2009 - 09:39
Відправлено 25 вересень 2009 - 22:48
Мій малий з самого народження незнає що це таке спати з мамою і татом,тільки в своєму ліжку інакше й не хоче і я вважає це правильнио,хай чоловік трохи попітніє вночі і подає вам дитину на кожне годування чи міняє підгузки вночі,тоді ви не будете швидко втомлюватись,висиплятись у своєму ліжку а дитинка в своєму.
Відправлено 25 вересень 2009 - 23:14

Відправлено 27 листопад 2009 - 12:00
Відправлено 27 листопад 2009 - 18:17
Відправлено 27 листопад 2009 - 18:28

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках