8 березня чи є це для вас свято
Відправлено 28 лютий 2008 - 09:18
Мене цікавить ваша думка. Чи є для вас 8 березня святом і як ви звикли його святкувати? Чого чекаєте від своїх половинок? Яке святкування 8 березня вам запам’яталося найбільше?
Відправлено 28 лютий 2008 - 09:32
Дуже люблю в цей день дивитись у вікно на очманілих чоловіків яки з висунутим язиком бігають за подарунками
Відправлено 28 лютий 2008 - 09:33
найбільше запам*яталося святкування 8 березня років 5 тому, подруга нещодавно народила дитину і доволі кризовий стан в неї був, сама без чоловіка, важкі пологи, важкий матеріальний стан, великий хрест на творчому житті... тож аби її підтримати я наготувала картоплі з салом у фользі, термос з чаєм, назбирала у заплічник дров і вирушила в гості, вона нічого не знала - пішли гуляти з малою - а тут сюрприз

Відправлено 28 лютий 2008 - 09:39

Відправлено 28 лютий 2008 - 09:49
Думаю, кожене березня має бути різним, а не звичним традиційним святом з цвітами і романтичною вечерею, або вліжку з гарною білизною. Хоча як хто святкує, є чоловіки які беруть в жінки гроші на подарунок, але ще й примудряються за них на пиво сходити.
як на мене є три моменти найцікавішого відсвяткування цього жіночого свята.
найщасливіший: відравлення дітей на тиждень до бабусі... цвіти... і купа сексу... не тільки вліжко і коли діти заснуть....
загадковий: прислати квіти без листівки і не признатися від кого, а увечері ще один принести і подарувати.
несподіваний: подарувати лотерейний квиток, або кілька і то різних,
Минулого року я дружині подарував срібні з камінчиком сережки. Купив завчасно і заникав під подушку. А вночі проснувся, розбудив її вчепив сережки і... і зовсім не те що ви подумали. І ліг спати. Вона досі згадує як то всьо відбувалося і ті сережки у неї є найулюбленіші, хоч у сукупності має десь пар з 8.
Для себе я зясував одну істину: не так важливо що ти подаруєш, важливо як ти це зробиш.
Адже можна красиво подарувати й звичайну лампочку розжарювання побажавши щастя, здоровя, успіхів у всіх починаннях, радості й світла в душі й житті. І витягнути оцю лямпочку перевязану червоною стрічечкою.
А те, що 8 березня є святом для всіх жінок, думаю це факт незаперечний, адже хлопчики ще з перших класів починають дарувати дівчаткам подаруночки. Налаштовуючи вас вже тоді, що ви дівчата-жінки- матері. Дарують вам подарунки не за те чи любимо чи не любимо, а просто через те що ви жінки і цього дня ви особливо заслуговуєте від нас уваги і подарунків. А те що після вручення цих подарунків ми знову смикаємо вас за косички, то ще один прояв симпатії, любові... чистої і невинної любові.

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 28 лютий 2008 - 10:08
І знову ж таки, кожне свято,що наближається, для нашої сім*ї-це свято наших діточок. Стараємось, щоб їм воно запам*яталось, щоб у майбутньому згадували і мали з кого взяти приклад.
А насправді кумедно спостерігати за чоловіками у цей день
Відправлено 28 лютий 2008 - 10:12
denysko (28.2.2008, 10:08) писав:
І знову ж таки, кожне свято,що наближається, для нашої сім*ї-це свято наших діточок. Стараємось, щоб їм воно запам*яталось, щоб у майбутньому згадували і мали з кого взяти приклад.
А насправді кумедно спостерігати за чоловіками у цей день
Згоден, що за більшістю цікаво спостерігати, як вони намагаються купити починаючи від квітів, раз на рік одягти костюм...
Хоча серед них такі, які знають чого хочуть, тобто професійно підходять до справи... але та професійність у них вроджена

Відправлено 28 лютий 2008 - 12:04
Відправлено 28 лютий 2008 - 12:27
А насправді, то він дарує квіти, а от щось по дому для нього зробити - то йому набагато простіше подарувати дорогий подарунок, а так інколи хочеться щоб звільнили від хатньої роботи
Відправлено 28 лютий 2008 - 13:16
Відправлено 28 лютий 2008 - 13:43
Відправлено 28 лютий 2008 - 13:46
Яшма (28.2.2008, 13:43) писав:
А оте зелене, що не ходить, а пригає, не душить, що всі цього дня отримують квіти, відкриточки, файні і не дуже подаруночки, а ви...

Відправлено 28 лютий 2008 - 14:47
Яшма (28.2.2008, 14:33) писав:
У нас в останній час також, бо так виходить, що на конкретне свято постійно немає грошей!

Відправлено 29 лютий 2008 - 10:37
Відправлено 29 лютий 2008 - 10:41

Відправлено 29 лютий 2008 - 10:50
Щасливий татусь (29.2.2008, 10:41) писав:
Давай не будемо про таких жінок говорити, бо в нас на форумі дівчата вітали чоловіків, які безумовно варті того, щоб їх вітали не тільки в ці дні, а й берегли і були лагідними і розуміючими ввесь час, щоб у чоловіка був нестерпний потяг йти додому раніше, а не затримуватись на роботі, аби лише вдома не пиляли... а жінки деякі вважають, що це більш свято для тих, хто служив в армії... особисто для мене - це свято чоловіків, як то кажуть чоловічий день, а восьме березня - це свято для жінок...
Відправлено 29 лютий 2008 - 14:46
Яшма (28.2.2008, 13:43) писав:
Не Ви одні!!! :D
Ми теж особливо не заморочуємось з святами і святкуваннями,а подарунки і квіти я взагалі не визнаю.В нас спільна "тумбочка" і тому подарунок мені (чи йому)купується за спільні гроші.В чому ж тоді радість???Все,що мені треба,я купляю сама,не питаючись дозволу і не радячись з чоловіком,те саме робить він.А квіти я люблю тільки на своїй дачі-щороку,як Буратіно закопував золоті,я закопую пару сотень гривень у вигляті цибулинок,бульбочок і насінин!!!
Відправлено 29 лютий 2008 - 14:51
Тетянка (29.2.2008, 14:46) писав:
Ми теж особливо не заморочуємось з святами і святкуваннями,а подарунки і квіти я взагалі не визнаю.В нас спільна "тумбочка" і тому подарунок мені (чи йому)купується за спільні гроші.В чому ж тоді радість???Все,що мені треба,я купляю сама,не питаючись дозволу і не радячись з чоловіком,те саме робить він.А квіти я люблю тільки на своїй дачі-щороку,як Буратіно закопував золоті,я закопую пару сотень гривень у вигляті цибулинок,бульбочок і насінин!!!
хароша страна дураков! а ви хоч ці цибульки викопуєте?
в нас також спільна скринька, але знаходимо копійки. щоби зробити приятно. Але якщо вам так добре, то нічого не маю проти... хоча ось вам

Відправлено 29 лютий 2008 - 14:55
Щасливий татусь (29.2.2008, 14:51) писав:
в нас також спільна скринька, але знаходимо копійки. щоби зробити приятно. Але якщо вам так добре, то нічого не маю проти... хоча ось вам
Так,викопую в міру необхідності!!! :D
А за тюльпанчик велике дякую!!!

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках