Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Аудіонаркотики - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Аудіонаркотики Шокувало... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Barbarris Vulgais 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 21 вересень 2009 - 19:39

Я проти будь-яких наркотиків: хімічних стимуляторів, сигарет, алкоголю, енергетичних напоїв тощо. Список можна продовжувати.
Але музичні наркотики - це те, що подають під соусом нешкідливості. Як на це реагувати - не знаю, бо спробувати якось не хочеться, людей, які підсіли чи хоч раз відчули ефект, як живий приклад і доказ нешкідливості, у знайомих не маю або ще не маю...
А Інтернет, виявляється, аж кишить пропозиціями...
Текст, що розкривається
Все знают, какой вред приносят наркотики, и немногие настолько презирают свою жизнь, что употребляют их регулярно. С другой стороны Homo sapiensу, как существу разумному и подверженному стрессам, необходимо расслабляться или взбадриваться, получать новые ощущения и эмоции. Что ж, наука не стоит на месте, в нашем третьем тысячелетии изобретены и опробованы миллионами людей аудио наркотики. Скачать бесплатно чтобы проверить на себе эффект может любой человек. Аудио стимуляторы не имеют побочных эффектов, не вызывают привыкания и очень просты в применении – достаточно скачать аудионаркотики и прослушать их в стереонаушниках. Аудио наркотики бесплатно вы можете найти у Нас, и проверить на себе их действие, как и миллионы других людей. Выбирая аудионаркотики, вы отказываетесь от реальных психотропных веществ и в то же время разнообразите свою жизнь. Кроме аудио наркотиков на нашем сайте есть звуковые файлы, стимулирующие увеличение активности и чувствительности, и даже развивающие паранормальные способности.
Оставайтесь с нами, ведь мы самый продвинутый сайт в Интернете! У нас есть все, и скоро появятся даже видео наркотики!

Каждый на своем опыте знает, что музыка может развеселить и заставить плакать. Но в 2009 году во всемирной паутине появились специальные аудиофайлы, которые дружно стали называть цифровыми наркотиками. Скачать бесплатно подобные файлы можно где угодно, но при этом легко можно нарваться на подделку. Что же представляют собой так называемые цифровые наркотики? Скачивая и прослушивая их, действительно испытываешь то же, что и после приема наркотиков? Примерно такие вопросы задают себе пользователи, и мы постараемся ответить на них. Цифровые наркотики представляют собой специально записанный музыкальный трек. Особенность их записи заключается в том, что микрофоны находятся на специальном расстоянии и записываются на манекене, чтобы учесть акустическую уровневую разницу в звучании и акустическую тень от головы и ушных раковин. В результате получаются бинауральные ритмы. Для их восприятия обязательно нужны наушники, чтобы каждое ухо слышало «свои» звуки. В результате создается определенная частота, соответствующая частотам мозговых волн при разных психических состояниях – от медитации до сильнейшего возбуждения. Впрочем, лучше один раз попробовать, чем сто раз прочитать, лучше скачайте бесплатно цифровые наркотики на нашем сайте и сами опробуйте их эффект.
Звуковые стимуляторы бесплатно

Человечество всегда мечтало о легальных наркотиках, и вот этот момент настал. Не нужно подвергать себя противозаконному и очень опасному приему неизвестных веществ, сейчас можно скачать наркотики бесплатно. Единственное, что необходимо для получения перворазрядного кайфа от электронных наркотиков – это доступ в Интернет и наушники. Существует специальный сленг для обозначения волшебных звуков – idosers. Скачать их можно в виде готовых треков или в виде специальной программы. На нашем сайте звуковые наркотики щедро представлены в различном формате, в том числе и в виде mp3 . Наркотики получаемые «через уши» могут использоваться для изменения настроения, и даже отказа от вредных привычек – алкогольной и наркотической зависимости. Специальная программа Doser сама гененрирует бинауральные звуки, что позволяет получить огромное количество треков, и при этом очень экономит место на диске. Музыкальные наркотики – это выбор нашего поколения взамен убивающих химикатов. Скачивай наркотики, расслабляйся или взбадривайся по своему выбору, получай оргазм, изменяй сознание, живи!

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 вересень 2009 - 19:48

Повідомлення від модератора Ксюнка
Barbarris Vulgais, намагайтеся в подальшому давати конкретну назву темам, які ви створюєте.

My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 вересень 2009 - 19:52

Ксюнка, невже не вразило, що через декілька років твоя дитина чемно може сидіти і слухати музику, і отримувати кайф? Мене шокувало, тому така назва... ТИм більше, що згадуючи уроки катехизу, я знаю, що першим було слово, а слово - це у першу чергу - звук...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 вересень 2009 - 19:59

Barbarris Vulgais, на форумі люди користуються пошуком, щоб знайти те, що їх цікавить. Хтось би наприклад хотів почитати ту тему, яку ти тут розповідаєш, але сама суть настільки була захована в назві, що не зрозуміло, про що воно було. Тому модератор перейменував її і надав більш конкретну назву.
А про суть проблеми, яку ти викладаєш я не сперечаюсь, просто для форуму надалі більш конкретні назви.
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 21 вересень 2009 - 21:39

Barbarris Vulgais, переглянула їх сайт - стрьомно якось те все виглядає.. не наважуюсь послухати, що там таке. бо якщо це просто побудовано на різних частотах, і вплив фізиологічний, типу того що є якась частота, від якої людину починає нудити, тоді стрьомно ще й тому, що хз як воно повпливає. хоча не впевнена, що це все може передаватися звичайними навушниками, ті різні частоти. чи можуть?

маю знайомого, який слухав, сказав "проперло". але то такий знайомий, що він все пробує, і від всього його пре :/
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ясна 

• Чарівник дитячих мрій, Найактивніша форумчанка, Родзинка форуму
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 вересень 2009 - 08:16

Цитата

невже не вразило, що через декілька років твоя дитина чемно може сидіти і слухати музику, і отримувати кайф?

А що поганого в тому, що прослуховуючи музику отримуєш задоволеня?
Ви коли співаєте колискову своїй малечі теж чекаєте ж якогось результату? Наприклад того, щоб дитина рослабилася і заснула. Іншими словами ритмом, мелодією голосом впливаєте на ї нервову систему.
Люди з найдавніших часів використовують музику у спробах змінити стан своєї свідомості. Згадайте бойові пісні, чи медитативні наспівування йогів, молитви монахів.
Людям треба розкрутити свій сайт і вони використали слово наркотики.
як на мене, це спроба набути дешевої популярності.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 вересень 2009 - 08:37

Перегляд повідомленняЯсна (22.9.2009, 9:16) писав:

А що поганого в тому, що прослуховуючи музику отримуєш задоволеня?

В цьому нічого поганого немає. Але як я зрозуміла, тут не про задоволення йдеться мова, а про доведення себе за допомогою музики до певного стану, що нагадує наркотичне сп"яніння. При цьому не використовуючи інші наркотики. Своєрідна наркотична музика.
Розумію, що скажімо шамани володіють такими практиками, чи якісь найбільш "просвітлені" індійські маги. Але то вони роблять з певною метою, розуміючи як і що вони роблять, цілком усвідомлюючи наслідки. А ця музика створена, щоб людина просто отримувала кайф. НЕ думаю, що вона не призведе до звикання. Ще й як призведе. І якщо ефект як від справжніх наркотиків, то очевидно процес "ломки" теж має бути приблизно такий.
Мені страшно, що через кілька років мій старший син може за компанію чи просто "по приколу" спробувати таку от розрядку. Це в нас психіка вже сформована, а діти - як чистий лист, що напишеш, те й матимеш.
Тим більше, що більшість підлітків не вміє розсліблятися природнім шляхом. Невже не можна просто почитати гарну книгу, послухати справді хорошу музику, хоча б класичну, подивитися хороший фільм, піти на виставу, чи просто прогулятися містом? Невже для цього треба тільки якісь зовнішні стимули у вигляді алкоголю, сигарет, наркотиків і от такої "музичної" єрунди?
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kukla 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 вересень 2009 - 08:51

Я слухала...трошки раніше знайомі скинули ссилку... може з місяці 3 назад,.. чесно кажучи, зі мною нічого такого не сталось... послухала - не сподобалось... от і все...а щоб відчути якийсь викид адреналіну.. то нічого такого не було...
My Signature
Мир без границ...
Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Naya 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 вересень 2009 - 08:56

Вважаю, шо ніякі то не наркотики, а просто треба розкручувати сайт, необхідін кліки - от і придумали отаке шось неймовірне, щоб зацікавити людей.
Знаю, що дехто кайф отримує і від важкого року, то ж його теж можна приписати до аудіонаркотиків?
А я кайфую від музики 70-80хх....то теж аудіонаркотики?

Хоча...ніхто не скачував і не перевіряв шо там за музика? Мені цікаво, але, чесно, боюся нарватися на якісь верески чи важку музику в своєму вагітному стані і налякати синочка.

На рахунок шаманів, то в транс вони впадали не через танці з бубнами, а за рахунок свого курива - бачила про це передачу, є такі племена ще й по сьогоднішній день.
My Signature
Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Berezneva 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 вересень 2009 - 09:22

kukla,
там ше основний прикол в тому, що слухати таку музику потрібно в хороших навушниках і тільки! якщо слухати через колонки - ефекту не буде.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kukla 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 вересень 2009 - 09:45

Berezneva, так я і слухала! Через професійну звукозаписувальну апаратуру...і проф. навушники... (Просто слухала на роботі...то щоб нікому не заважати і не слухати в колонках..сіла за пульт нашого звукорежисера...) то мні воно нічого не дало...
My Signature
Мир без границ...
Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Berezneva 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 жовтень 2009 - 22:45

kukla,
хм. дивно..
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 жовтень 2009 - 11:57

2 Ясна,
нічого поганого у музиці не бачу, але допоки вона не починає руйнувати психіку.
Мене, наприклад, ота індуїстська/буддійська (блін, не знаю, як називається правильно - часто пишуть медитативна) починає дратувати на 5 хв. роботи під неї.
А якщо глобальніше дивитись - підсаджуємо на таку музичку молодь, даємо порцію кайфу щодня більшу і в один прекрасний момент аудіофайл містить не кайф, а наказ на знищення, скажімо, торгового центру.
А може, я просто фантазую...

2 kukla
може, не ваша хвиля була? ;)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 22 жовтень 2009 - 13:30

Будь-яка музика має вплив на людину, і то не новина. Тяжкий рок, який вже згадувався у цій темі, теж своєрідний наркотик. І на ньому сидить чималий відсоток населення планети. А аудіо тиск ми відчуваємо на собі щодня, от тільки не завжди усвідомлюємо це. Яскравий приклад - це політична реклама. На задньому фоні завжди звучить добре продумана музика, яка має певний (потрібний замовнику) вплив на сірі маси. В супермркетах продумують, які музичні твори включити, щоб у людини виникло почуття ейфорії і вона купляла, купляла, купляла... В медицині використання аудіо-візуальної стимуляціїї для лікування психосоматики теж не новинка. Класичні твори, наприклад Моцарта, нормалізують кровяний тиск і знімають головні болі.
Naya, а шамани впадали в транс і від музики в тому числі. Використовувався ритм, який має певні вібраціїї, які і налаштовують мозок на хвилі, що ведуть до зміни свідомості.
Музика завжди була наркотиком. Пригадую,як у якому 80-му році... наш тато дістав квитки на концерт групи "Арія" .Ми тоді ще були малявками і відповідно ніколи подібної музики не слухали. Так от, перших ...надцять хвилин ми кривились і затуляли вуха руками, а потім, тато казав, нас як підмінили - очі заблищали, почали пританцьовувати, руками махати, викрикувати... Чим не наркотик, чим не транс??? Довший час ще вдома ми марили тою "арією", плакати купували, фотки по стінах, платівки, касети....Отак з одного разу стали шаленими фанами на...пів року, а потім як рукою зняло.
Хто шукає кайфу, той знайде його у будь-якому прояві, і тут нічого не поробиш, таке вже людство...
Barbarris Vulgais, а яку роботу Ти робиш під медитативну музику? Може у цьому приховане твоє роздратування? Ну і звичайно, кількість децибел теж впливає на мозок. Скажімо, я не можу знаходитись на масових вуличних концертах, бо те, що лунає з колонок(понадголосний звук) викликає в мене тошноту і головний біль незалежно від виконавця і репертуару.

Повідомлення відредаговано Сонячна: 22 жовтень 2009 - 13:36

My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маркіза Каприза 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 грудень 2009 - 01:55

прослухала я якийсь там :db: оргазм та зустріч з Богом :cray: ...шуми,звуки,...мабуть потрібні суперовські навушники...Чоловік сидів на мене дивився, чи в мене німб над головою не з'явиться в припадку оргазму...Щось мені ні холодно-ні спекотно, ніц ефекту!. Це потрібно систематично слухати, експеримент над собою зробити ( над своїм мозком). потім вмикати звуки розкодування...І взагалі, це вже потрібно очікувати...А коли мені смішно з цього всього, то тільки Оргазм від іронічного сміху може бути :lol:
звукові коливання мають великий вплив на мозок, навіть програмуючи його, змінюють температуру тіла, відгуки рефлекторні, емоційний настрій...Особливо, в хайтековських навушниках...А так як я їх не придбала ще, і мені просто смішно, і ефекту нуль з першого разу-то вирішила експеримент закинути...мені є чим зайнятись ;) :D :cray:

Повідомлення відредаговано Маркіза Каприза: 03 грудень 2009 - 01:56

My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн