Хто лікувався в Буковинському центрі репродукції ?
Відправлено 18 вересень 2009 - 14:35
Хто лікувався від безпліддя в Чернівцях, і центрі репродукції? Чи були позитивні результати? Підкажіть, будь-ласка, не хотілось би витрачати даремно час і гроші.
Відправлено 25 березень 2010 - 15:04
ашатан (18.9.2009, 13:35) писав:
Хто лікувався від безпліддя в Чернівцях, і центрі репродукції? Чи були позитивні результати? Підкажіть, будь-ласка, не хотілось би витрачати даремно час і гроші.
Я збиралась туди їхати, але моя подруга по нещастю мене категорично відмовила. Вона там робила ШЗ, нічого не вийшло ні в неї, ні в жодної з дівчат, що лікувалися там в цей період, деякі вже не перший раз. Після того двоє з тих дівчат поїхали до Київського ІРМ Дахно, обидві завагітніли з першої спроби. А по грошам - однаково.
Відправлено 14 травень 2010 - 12:44
Відправлено 14 травень 2010 - 13:01
Відправлено 20 травень 2010 - 11:19
Це моя думка,бо маю плачевний досвід від них.
А взагалі дівчата треба всі діагнози добре фільтрувати,а не кидатися робити все,що кажуть лікарі. Навіть славнозвісні професори і доктора
Відправлено 20 травень 2010 - 13:06
Відправлено 22 травень 2010 - 21:35
спочатку я нічого не лікувала ,а прийшла з проблемою після одного року подружнього життя. Назначили лапароскопію,потім на стимуляції, в день проведення інсимінації на огляді УЗД і після тесту на вагітність сказали,що я вагітна(інсимінацію вже зрозуміло не робили) через тиждень сказали,що помилились(тест показав під впливом прегнілу(я це мала знати?)) навіть вибачте не було.Але стршне те,що через 10 місяців після лапароскопії мені удалили трубу на неплановій операції???????? ну і т.д і т.п
лікарі були Тамара Юзько,Лідія Богданівна,ЛАПАРОСКОПІЯ Олександр Юзько
Відправлено 23 травень 2010 - 23:11
А як лікарі поснили чому цей піосальпінкс у вас виник, у вас були запалення до цього випадку чи це ускладнення після лапароскопії?
Після вашої розповіді я в цей центр Юзька ногою не ступлю :(
Відправлено 22 грудень 2010 - 23:51
Cherika (24.5.2010, 0:11) писав:
А як лікарі поснили чому цей піосальпінкс у вас виник, у вас були запалення до цього випадку чи це ускладнення після лапароскопії?
Після вашої розповіді я в цей центр Юзька ногою не ступлю :(
Дівчата, добре подумайте перед тим як піти до цієї родини, крім потрачених нервів, грошей, часу-не отримаєте нічого.Якщо хтось цікавиться- запитуйте.
Відправлено 24 грудень 2010 - 17:11

[font=Times New Roman][size=6]
Відправлено 24 грудень 2010 - 19:56
Кірюша (24.12.2010, 18:11) писав:
Кірюша я цілком згідна з тобою. Я особисто мала можливість з ним поспілкуватись, і навіть полікуватись якщо це можна назвати лікуванням, більш халатного і непрофесійного відношення ніде не зустрічала.Стосовно Продан вона мені також не приємна, відношення в неї якесь зверхнє, хоч і сама тривалий час не могла завагітніти.
Мені чесно кажучи подобається Аеліта Борисівна,приємна, доброзичлива...
Відправлено 04 січень 2011 - 11:35
Кірюша (24.12.2010, 17:11) писав:
Кірюша, бажаю Вам успіху у наступній спробі, але гадаю, що Ви дуже упереджені. Я робила першу спробу ШЗ в Чернівцях (невдало), другу--в Києві у Дахно (теж невдало), третю --в Києві в "Надії"( результату теж не отримали). Гадаю, четверту будемо робити знову в Чернівцях, оскільки значної різниці між протоколами та ставленням між клініками не помітила, а за цей час мої знайомі стали батьками саме в буковинському центрі. Покладаю надію на Бога чого і вам бажаю.

Допомога