Вибираємо хутро тепла шубка
Відправлено 16 вересень 2009 - 23:15
Відправлено 17 вересень 2009 - 12:17
Відправлено 17 вересень 2009 - 12:53
Відправлено 17 вересень 2009 - 21:19
І ще був перед козликом полушубок з кролика, ледь доносила другий сезон - повитирались рукава. Більше кролика ніколи не куплю.
Усі шубки Туреччина.
Відправлено 17 вересень 2009 - 21:41
Норка - десь від 1000-1200 дол.
Чоловікові дублянку з вовка за 800дол. пригляділи (роздрібна ціна).
Не знаю які ціни в магазинах у Львові чи на турецькі вироби, але впевнена, що за 500дол. такої шуби, як я замовила, ніде куплю.
Якщо потрібні комусь координати - пишіть, розкажу куди і як заїхати чи подзвонити.
Відправлено 18 вересень 2009 - 00:12
Цитата
то реально такі зараз ціни на норку????? бо я ще два роки тому дивилася шубку до коліна з капішоном, дивилася на дому а не в магазині, то просили 2500 доларів.
Відправлено 18 вересень 2009 - 09:17

я вірю в дива
Відправлено 18 вересень 2009 - 11:14
Відправлено 18 вересень 2009 - 16:15
Щодо цін, то теж міряла норковий полушубок ( але не коротка шубка) за 18 тис.грн., правда, хутро там було ідеальне, вибране на аукціоні...
Але лиш міряла :D ну, і ще вздихала... а потім пішла купувати щось подешевше, бо метою було - щоб гуляти щодня з малечою, а не провітрювати лиш в неділю до церкви :)
А фасони у Тисмениці справді - переважно класика, але можна натрапити інколи і на креатив
Повідомлення відредаговано Markiza: 18 вересень 2009 - 17:11
Відправлено 18 вересень 2009 - 17:02
Я б не відмовилась від нутрії і песця.
Відправлено 18 вересень 2009 - 17:56
Перше похолодання примушує згадати про те, що літо минуло і саме час потурбуватися про шуби. А шуба з розкішного хутра – мрія майже кожної жінки.
Якщо «хутряний» асортимент Калинівського ринку вас не задовольняє, тоді немає кращого місця для вибору, ніж Тисмениця. Десять хвилин маршруткою від Івано-Франківська – і ви у містечку, яке славиться своїми хутряними виробами не лише в Україні. Навіть найвибагливіші модниці зможуть задовольнити тут свої смаки.
Магазинів з хутром достатньо
Магазинів з шубами, кожушками, хутряними шапками у Тисмениці достатньо. До якого магазину заходити, залежить від того, що плануєте придбати. Є крамниці, які торгують лише дорогими хутряними виробами з норки, песця, чорнобурки та нутрії.
Заходимо до першого магазину. Довга шуба з норки тут коштує майже 20 тисяч гривень. Коротенький кожушок – 2 тисячі гривень, але продавець пояснила, що діють ще літні знижки. А ближче до сезону шуби починають дорожчати. Так само за літніми знижками запропонували шапки з хутра за 300 гривень, а вже більш модні коштують 500-700 гривень.
В іншому магазині розкішні шуби з чорнобурки коштували 9-11 тисяч гривень, шуба з хвостиків норки – 7 тисяч гривень, шуба з каракулю – 3800 гривень. Коротенькі молодіжні різнокольорові кожушки з нутрії – 2-3 тисячі гривень.
Дешевші хутряні вироби у «фабричному» магазині, який розташований неподалік від фабрики. Окрім того, тут пропонують не лише дороге хутро, а й більш доступних «кроликів та козликів».
Шуби з норки у магазині коштували 13 тисяч гривень, кожушки – 6-8 тисяч гривень, каракулева шуба – 4 тисячі гривень, а кожушки – 2 000-3 500 гривень.
Стильні з капюшоном чи без нього голубі, оранжеві, зелені кожушки зі смушок (хутро ягнят) сподобаються молоді. Ціни на них – від 1 300 до 1 900 тисяч гривень. Не гірше виглядають і вироби зі стриженого хутра кролика. Молодіжні кожушки різних кольорів – від 500 до 1300 гривень, шуби – 800-1 500 гривень. (Для порівняння – штучна дублянка на Калинці обійдеться у 600-700 гривень, а носиться не більше двох сезонів).
Представлений у магазині і дитячий асортимент. Дитяча шуба з кролика – від 350 до 1 200 гривень. А шубу можна доповнити різнокольоровими норковими шарфиками за 200 гривень.
Голландська технологія дорожча, ніж вітчизняна
Але найбільше вражає магазин, де продаються хутряні вироби, які виготовляються на фабриці за голландською технологією. Виправка шкіри і якість виробів – бездоганні. Хутро кролика тут оброблено таким чином, що його важко відрізнити від норки, але і ціна його значно вища – у середньому 2-3 тисячі гривень. Шуби з норки – 20-25 тисяч гривень, з нутрії – 7 тисяч гривень, кожушки з чорнобурки – 6 тисяч гривень.
Дуже заможні та вибагливі модниці можуть купити навіть шубу з хутра рисі «усього» за 53 тисячі гривень. Свої «хутряні» забаганки можуть задовольнити у магазині і чоловіки. Але ціни на чоловічі шуби вищі. Наприклад, шуба з каракулю коштує 20 тисяч гривень.
«Для повного щастя» можна придбати тут супермодну хутряну сумочку за 250 гривень та величезне норкове покривало за 7 тисяч гривень.
Вдома у «приватників» ціни дешевші
Хутром у Тисмениці торгують не лише у магазинах. Біля фабрики стоять люди і пропонують відвідати свої оселі, щоби придбати хутряні вироби. Ціни у «приватників» значно нижчі. Іноді ця різниця сягає 300 доларів. Але у такому разі варто бути обережнішим, бо замість вітчизняного виробу можуть запропонувати дешевий китайський крам лише з біркою від Тисмениці.
Перевага купівлі у «приватників» у тому, що вони підберуть річ за ціною, яку ви пропонуєте. Якщо вас цікавить шуба з каракулю за 300 доларів, вам її обов’язково знайдуть, звернувшись до іншого продавця. А якщо важко підібрати розмір, пошиють на замовлення.

Якщо падати, то тільки в чиїсь обійми!
Відправлено 25 січень 2010 - 14:23
yulia_ua2000 (17.9.2009, 21:41) писав:
Не знаю які ціни в магазинах у Львові чи на турецькі вироби, але впевнена, що за 500дол. такої шуби, як я замовила, ніде куплю.
Якщо потрібні комусь координати - пишіть, розкажу куди і як заїхати чи подзвонити.
радите їхати в Тисменицю, заради шубки я б поїхала, але хотілося б переглянути не один варіант. як це можна організувати? люди шиють і продають дома, чи замовляєш - через певний час забираєш? от уявімо я на день приїхала, щоб купити шубку.куди я можу піти?
Відправлено 25 січень 2010 - 15:01
daryna (25.1.2010, 14:23) писав:
Тисмениця то є такий собі шубний супермаркет на кожному кроці магазин, а ще: їдете під фабрику, там є кілька хлопців які возять по хатах, от вони і поводять вас, (їм платить той газда в якого ви купите шубу) от і підберете щось,за день ви щось таки підберете, або замовите точно. А ще є в Франківську на національної Гвардії цех Марії Волосовської там за день точно пошиють шубку лиш кажете яке хутро і фосон, але там ціни трошки кусючі (та можна поторгуватися !!!) тут одягаються самі магнати, депутати та ін.
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
Купуючи шубку будьте уважні, бо якщо каракуль, нутрія шита в тисмениці то норка, сурок, бобрик, вовк і ін. може бути - а це точно привезене з Москви китайське барахло на один сезон воно і коштує 2500-3000 у.о.
Відправлено 25 січень 2010 - 16:28
Гість_мамаАлісочки_*
Відправлено 28 серпень 2010 - 10:13
Відправлено 28 серпень 2010 - 13:42

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 05 вересень 2010 - 18:58
yulia_ua2000 (17.9.2009, 21:41) писав:
Добрий день!Я хотіла спитати як можна знайти хати які продають хутро, можливо якась вулиця?Чи можливо чужій людині знайти ці хати і підібрати собі щось?А чи є взагалі сенс їхати до Тисмениці там дійсно гарні ціни?Дякую!
Відправлено 05 вересень 2010 - 20:16
Відправлено 10 вересень 2010 - 21:57
Цитата
Цитата
то реально такі зараз ціни на норку?????
Норку за 1200$ купити звісно можна, але скоріше за все це буде навіть не Китай, а "перероблений і обновлений" секонд-хенд. Трошки дорожче коштують китайські речі. Їх можна відрізнити по особливо великих шкірках та особливо вичурним фасоном або деталями.
Далі йдуть шуби з норки, вирощеної в Україні. Від виробника така шубка буде коштувати 2000-3000$.
Але особливо гарна звісно, норка із Скандинавії. Тут в залежності від сортності та кольору шкурки, від того де пошита шубка та хто її продає, ціна коливається від $2,5 тис. за курточку до 5-10-15 тис. За шикарне довге широке манто з капюшоном.
Особливе місце в цьому списку займає північноамериканська коротковорсна норка. У неї остьовий волос майже такої ж висоти що й пуховий, це надає їй візуально та на дотик особливий шарм. В Україні норку гарно шиють "Тикаферлюкс" (Тисмениця) та "Тренто" (Івано-Франківськ).
По іншим видам хутра (нутрія, каракуль, кролик, мутон, пушнина) пропозиції більш різноманітні.
Ціни приблизно від $300 до $1000. В нашому регіоні найбільш відомі та надійні виробники - хутрофірма "Тисмениці", дизайн-студія Марії Волосовської, "Бомонд".
Цитата
Ціни насправді найбільше залежать від якості хутра. Якщо надумаєте вибирати норку, будьте обережні, особливо в дешевій ціновій лінійці, вам запросто можуть підсунути "Китай" і не тільки у дрібних приватників, бо навіть відомий "Тикаферлюкс" не гребує чіпляти свої ярлики до китайських виробів...
Цитата
Є такі варіанти:
У Франківську з вокзалу кожних 15-20 хв відбуває автобус на Тисменицю (проїзд 2.50грн) і через 20 хв ви вже там. А в Тисмениці від центру до околиць магазинів і магазинчиків штук 30 мабуть, якщо не більше, в основному від дрібних приватників, але є й фабричні.
Так-от, шопінгом, якщо є час і бажання можна зайнятись самостійно. В магазинах можна торгуватись. Але якщо для Вас це виснажливо, то я можу допомогти, так як сама займаюсь хутром(пропрацювала 12 років дизайнером на хутрофірмі "Тисмениця", зараз ПП) і проживаю в Тисмениці. Можу організувати наступне:
Підібрати кілька варіантів які вас цікавлять (по усному опису), і привезти їх прямо до вас в місто (не тільки у Франківськ!). При чому це Вас ні до чого не зобов'язує. Якщо не сподобається, нічого страшного. А якщо спотобається - чудово! Зможете зразу купити
Ось, власне і моя група вконтакті club19636565, тут можете знайти фото виробів, розроблених мною, до речі, я розробляю і шию також дитячі шубки, якщо зацікавило, дзвоніть, пишіть, інформація та контакти в групі.
P.S. Якщо адміністратори вважають даний пост рекламою, прошу не видаляти весь пост повністю, натомість витерти тільки останній абзац з посиланням на мої послуги
Відправлено 30 жовтень 2010 - 04:04

Допомога