Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Дитина вимагає цицю! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Дитина вимагає цицю! Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Дашка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 12 вересень 2009 - 00:54

Тиждень назад моя доця почала вимагати цицю,лізе під футболку,кричить "дай цицю ам"!!!!Може то вона десь побачила,не знаю,але вона такі істерики на рахунок цицьки закатує,що витримати не можливо.Вот позавчора я і не витримала,дала їй ту цицьку,то вона мучила її годину і питала де мойойо(молоко).Тепер останніх два ранки вона не відстає поки я не дам їй цицю посмоктати!!!!Сьогодні вечером вона також пристала до мене,то мусіла дати їй щоб заспокоїлась.Об"ясняла я вже їй сто раз,нічого не доходить,а заборонити не можу,бо кричить аж синіє!!!Дівчата,то я така одна,чи може хтось теж з таким стикався,порадьте щось,бо не знаю що робити???!!!! :good: Може то з чимось пов"язано,я вже переживаю!Ми на ГВ були майже до 6міс.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Принцеса Софійка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 12 вересень 2009 - 01:42

Перегляд повідомленняДашка (12.9.2009, 1:54) писав:

Тиждень назад моя доця почала вимагати цицю,лізе під футболку,кричить "дай цицю ам"!!!!Може то вона десь побачила,не знаю,але вона такі істерики на рахунок цицьки закатує,що витримати не можливо.Вот позавчора я і не витримала,дала їй ту цицьку,то вона мучила її годину і питала де мойойо(молоко).Тепер останніх два ранки вона не відстає поки я не дам їй цицю посмоктати!!!!Сьогодні вечером вона також пристала до мене,то мусіла дати їй щоб заспокоїлась.Об"ясняла я вже їй сто раз,нічого не доходить,а заборонити не можу,бо кричить аж синіє!!!Дівчата,то я така одна,чи може хтось теж з таким стикався,порадьте щось,бо не знаю що робити???!!!! :good: Може то з чимось пов"язано,я вже переживаю!Ми на ГВ були майже до 6міс.

:gv: Моїй малій вже 2 роки і 9 місяців. Я її годувала до 1 і 10 місяців (мусила припинити бо почалася фулікулярна ангіна). Вона до такого швидкого припинення годування була зовсім не готова. І з того часу вона просить мене ЦИЦЮ по 5 разів на день. А засинає тільки біля груді : бавиться, щось до неї говорить, цілує, але не смокче, це я їй забороняю. Як прокидається така сама картина. І так вже скоро буде рік. Це проблема - не буде вона до 6 років так робити. А коли я їй недаю - то починається плач і вимагання. Як від цього відівчити і як їй пояснити я не знаю. Чи знову перев’язуватися???! :good: :gv:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонях 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 вересень 2009 - 09:12

Дашка, а я думаю, що просто етап такий, може вона комусь наслідує, побачила, що когось годують грудьми. моя софійка теж часом щось собі придумає, вчора заявтла, що вона маленька і їй потрібна сося, при тому що вона ніколи не мала тої соски і ніколи її не смоктала, а подивишись на інших дітей у дворі, і собі просить.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 вересень 2009 - 10:23

Дашка, я не компетентнав цих питаннях, але мені здається що таке в дитини пройде - якщо нема молока - вона за деякий час заспокоїться. Мабуть потрібно переключити увагу дитини постійно на щось інше - прогулянки, ігри, співати їй колискові - читати цікаві книжечки.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка2008 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 вересень 2009 - 10:45

Я коли вирішила відлучити малого від грудей (йому було 1р.8 місяців), змастила соски настоянкою полину(продається в аптеці). Він попробував і більше не просив і сам всім розповідав, що "циця-бека". Хоча до того я мусіла "давати цицю" по 10-14 разів на добу, це був нестерпний період для мене.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   martynka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 12 вересень 2009 - 13:46

Розповім дивну, смішну і не дуже історію. За молодості моєї бабці. До її співробітниці на роботу приходив її синочок і казав: "Мама, хочу пити!". Вони йшли в кладову і вона цицю йому давала. Малому було 5 років :shok: !

Кожен певно має своє бачення на грудне вигодовування. Зараз таких випадків впевнена вже нема.
My Signature
Зображення

Думки матеріалізуються! Мрії збуваються!

Світ не зігрієш, світ не одягнеш, світ не нагодуєш, але не відпускай голодною дитину.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Barbarris Vulgais 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 вересень 2009 - 13:54

як це нема? Недавно дивилась одну програму по львівському телебаченню, то у ній лікар-педіатр говорила, що в неї був недавно випадок, коли дитина свідомо у свій 6-й д/н відмовилась від груді. Ось як буває.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   martynka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 вересень 2009 - 14:00

Перегляд повідомленняBarbarris Vulgais (12.9.2009, 14:54) писав:

як це нема? Недавно дивилась одну програму по львівському телебаченню, то у ній лікар-педіатр говорила, що в неї був недавно випадок, коли дитина свідомо у свій 6-й д/н відмовилась від груді. Ось як буває.

Нічого собі :shok: ! Це вже мені здається, занадто. Це ж в школу дитина йти має, а ще цицю просить :shok: ? Я розумію, що ГВ дуууууже корисне, але на все свій час.
My Signature
Зображення

Думки матеріалізуються! Мрії збуваються!

Світ не зігрієш, світ не одягнеш, світ не нагодуєш, але не відпускай голодною дитину.
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 вересень 2009 - 21:07

Дівчата,дуже дякую вам за відповіді!!Не піддається вона ніяким відволіканням і т.п.,вимагає цицьку і все!Певно десь побачила,бо пом"ятати таке точно не може.Не знаю що робити,може вона скоро забудиться,а якщо ні,то буду мазати цицьку тою бякаю,про яку Оленка2008 писала.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мамуся0703 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 вересень 2009 - 21:15

Дашка, сестра мого чоловіка коли відлучала свою дочку від грудного, то мастила груди(самі груди не соски) камфорним маслом, цей запах в мить перебивав в дитини бажання гамати цицю і за пару днів вона вже непросила.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 вересень 2009 - 21:25

Мамуся0703, Дякую!!Спробую, мушу ж я відбити в неї це бажання!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   moxlapa 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2011 - 23:19

в мене дитина відмовилась самостійно, в 1,3 місяці, і зараз навіть не дивиться в той бік...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Marjanchyk 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2011 - 13:35

Нам 1.5 ще гамаємо цицю. "Мама циці" і капризи......вночі пробувала вимагання циці замінити питтям, але все закінчується серйозним плачем....Планую відлучити в травні і зараз би хотілося зменшувати оте "цицьолюбство", проте ніяк не получається
My Signature
Мар'янчик
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Меліса 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2011 - 13:46

до нас часто приходить сусідка з малої, і вона її ще кормить груддю (1,5 дитині). Якось мій синочок побачив, і зараз, коли я переодягаюся, чи лежу біля нього він так і хниче цмокнути! до істерик не доходило, бачу то він так балується, хитренько сміється, дражниця. Тепер ми граємо в таку гру "маленький Матвійко" він притуляється щічкою до циці і балдліє)))Дашка я думаю, це пройде, можливо вона так хоче більше привернути до себе увагу!
My Signature
ЗображенняЗображення
Кожен новий день - шанс для щастя! Изменяла... Изменяю... И буду Изменять... свою жизнь в лучшую сторону!!!))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Панночка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 червень 2011 - 14:33

Сьогодні чоловік розповів про досвід колеги по відлученню - в аптеці продається якийсь фіто- чай з гіркими травами. Мама споживала цей чай, відповідно молоко теж стало неприємним (гірким ?) на смак і дитина без проблем відмовилася від циці...
Нам скоро 2, тому далі вже наче нікуди... Меншим був, то їв через 3 години. А тепер може через 15 хв щоразу бігати, як до кавового автомату :)
Тож спробую дізнатися детальніше про той чай, напишу... :cray:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 30 червень 2011 - 15:19

Дівчатка, у нас є тема як відлучити дитинку. В цій темі давайте обговорювати можливі причини того, що дитина раптово після тривалого часу з моменту відлучення, просить грудного молока, або виявляє "любов" до грудей.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн