Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Дитячі лікарі-спеціалісти в Тернополі - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Дитячі лікарі-спеціалісти в Тернополі ділимось досвідом, в кого лікуємось, ким задоволені, а ким ні Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   ynikalka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 09 вересень 2009 - 20:47

Пропоную поспілкуватись на тему дитячих лікарів -спеціалістів в м. Тернополі - приватних, з поліклінік, дільничних.. ділимось досвідом!

Нам також допоміг досвід мамусьок. Ми чули від багатьох людей дуже хороші відклики про невропатолога Проців Людмилу Іванівну (завідуюча будинком з дітьми ДЦП). Від усіх хороші відгуки. багатьом вона допомогла з такими серйозними проблемами, за які ніхто братись не хотів з інших лікарів. От ми вирішили піти до неї на прийом і виявилось , що ми маєм трошки проблеми зі здоров"ячком, але ми лікуємось і вже в перші дні лікування відчуваєм великі зміни! також нам дуже допоміг лікар -вертебролог Бойко (ініціалів не пам"ятаю). За один сеанс він звільнив дитині хребетик від защемлення і в перший день манюня з животика сперлась на колінка. я дуже задоволена ними..
Можливо комусь треба допомога хорошого невропатолога чи вертебролога, то я раджу цих спеціалістів.
І найголовніше, що лікування в нас - не хімія, а масаж і гомеопатія, а наші дільничні лікарі призначають зразу купу "хімотору", не розібравшись точно навіть з діагнозом...

:) :) :) :) :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2009 - 09:12

Чула за обидвох спеціалістів,багато знайомих ходили і туди,і туди. До Проців казали важко попасти, не всіх хоче брати,переважно тільки через знайомих. Бойко спеціалізується не тільки на дітях, але і на дорослих. Прийом дорослого набагато дешевший, ніж дитини. Хоча дитинку набагато важче лікувати, ніж дорослого. Недавно взнала від знайомих про Скульського І.Й., що приймає коло церкви на вул. Злуки. Хороший спеціаліст і дешево бере. Мій чоловік ходив з донькою, то діагноз поставив обом точний, без аналізів та всяких апаратів.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2009 - 10:46

я також чула про цього лікаря. коли не проходжу повз церкву завжди є люди в нього, черга...планую піти до нього сама. а він також діток дивиться??
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Зорянка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 вересень 2009 - 11:44

Слава Богу, що мені не приходилось тісно спілкуватись з дитячими лікарями міста Тернополя. Мені вистачає дільничої :)
Єдине, що можу сказати позитивне, це за генетика Гарбуз, імені не памятаю. Але головне попасти до неї під настрій, коли вона в хорошому гуморі, то все і пояснить і розяснить, а так може і крикнути:) До неї з усієї Тернопільської області їздять з дітьми.

P.S. я у неї була ще вагітною :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 вересень 2009 - 12:50

Зорянка, ви за старшу Гарбуз говорите чи за її доньку? Я попала на прийом до молодшої, то якби не розпитувала, вона, напевне, б і слова не сказала.

Дуже хороший лікар Мостова Люба Петрівна, завідуюча дитячою паталогією в дит.обласній лікарні. Витягнула нас, ще й потім радила інших вузьких спеціалістів, неодмінно хороших. Ми їй дуже вдячні.
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 вересень 2009 - 23:35

Виявляється. все таки, є хороші спеціалісти з поміж великої маси лікарів, які просто прагнуть заробити гроші. Їх мало, але вони є..

І навіть якшо все добре з вашим малюком, варто знати за таких лікарів, навіть для того аби порадити комусь, хто потрапив в біду або має якісь проблеми зі здоров"ям..

:sorry: :shok: :lol: :lol:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дашка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 вересень 2009 - 00:55

В моєї доці в 9 місяців появився халязіон на повіці,я його трошки запустила завдяки нашим лікарям,бо казали що то ячмінь,і пройде він сам по собі.Коли я побачила що той ячмінь і не збирається проходити,пішла ще раз в поліклініку,і нам вже поставили діагноз -халязіон,і так як він був запущений,його потрібно було вирізати.Обходила я тоді з малечою кучу окулістів,ніхто не хотів оперувати під місцевим наркозом,а під загальний я боялась її віддавати,та й ще вони такі сумми називали,що то дурдом.Потім мені порадили звернутись до Берегового Володимира Дмитровича,він працює в поліклініці від СБУ,а колись працював в Одеській очній клініці Філатова..Йому я і довірила свою донечку,оперував її під місцевим наркозом,і взяв тільки 100грн. за все,зказав йому хватить,потім ще місяць дзвонив питався як там наше око.На мою думку він лікар хороший,та й багато чула про нього хороших відгуків.Якщо маєте проблеми з очами,раджу звернутись до нього.До речі він лікує як дітей,так і дорослих.Може кому треба,то маю номер мобільного.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 вересень 2009 - 07:49

Перегляд повідомленняynikalka (10.9.2009, 11:46) писав:

я також чула про цього лікаря. коли не проходжу повз церкву завжди є люди в нього, черга...планую піти до нього сама. а він також діток дивиться??

І дивиться, і масажі робить, коли потрібно.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 вересень 2009 - 10:26

Котя, певно про старшу, жіночка років 40 (може і більше :) ) Вона в поліклініці на БАМі, на 2 поверсі, якщо не помиляюсь.

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Дашка, я теж про нього чула, багатьом моїм знайомим допоміг :) Все що потрібно робити каже і нічого зайвого :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   наталя2 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 22 вересень 2009 - 21:43

мої доці вже 9 місяців.в 3 місяці поставили діагноз родовий вивих,дисплазія.зразу відправили в лікарню дитячу на бамі до Процайла,той подивився сказав на 15 днів на витяжку тоді під наркозом будуть видьоргувати вивихи.ну зрозуміло це мене налякало і я вирішила звернутися до іншого спеціаліста,аж в Києві.таш оділи доцю в апарат мільграма.сказали на пів року.зробили ренген через пів року дуже малі зміни.я тепер незнаю кому вірити бо різні лікарі говорять різні діагнози.може хтось знає хорошого ортопеда підскажіть.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   наталя2 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2009 - 18:57

підскажіть шо то за лікар ,перший раз чую.де він приймає,біля якої імено церкви?я просто незнаю до кого з дитинкою вже звертатись,не вірю вже лікарям.може цей мені допоможе.дуже прошу напишіть!!!!!!!!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   marianna bruger 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 жовтень 2009 - 20:29

Дорогі молоді матусі! думаю ви рано чи пізно все таки водите ваших малюків на прийом до педіатра? розкажіть до кого ходите і які ваші враження?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 жовтень 2009 - 07:58

marianna bruger, привіт, звичайно, що ми ходимо до лікарів, але схожа темка вже існує, якщо я не помиляюся, то вона називається "Дитячі лікарі Тернополя".
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   want_be_mam 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2009 - 11:59

мамусі, може підкажете, скільки може вартувати прийом у невропатолога? (маємо звернутися до спеціаліста, якого хвалють.)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Жаринка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2009 - 13:39

Перегляд повідомленняwant_be_mam (15.10.2009, 12:59) писав:

мамусі, може підкажете, скільки може вартувати прийом у невропатолога? (маємо звернутися до спеціаліста, якого хвалють.)

у Проців прийом 70 грн.коли приходиш до неї, вона сама каже скільки платити
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nadeжда 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 листопад 2009 - 13:47

Не знаю чи працює ще такий лікар-невропатолог Костик Микола Миколайович,він був заввіділенням неврології дитячої обласної лікарні.Дуже хороші відгуки про нього,і нам він також допоміг.
My Signature
Донечці-помічниці Вікторії 5 рочків 10 місців.Нашій сім"ї 7 років 4 місяці
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 листопад 2009 - 14:40

наталя2, надіюсь, що не запізно відписую.
Цей лікар приймає біля православної церкви, що на Злуки (навпроти дитячої стоматполіклініки)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Homja4ok 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 22:52

Після того, як дільнича лікар з поліклініки на Злуки, 57 (на Бамі)довела мою дитину майже до реанімації (детальніше у темі "Обережно погані лікарі, сторінки 8-9),
нас тривало, але успішно вилікувала педіатр Кулинич Марія Антонівна (відділення патології навонароджених обласної лікарні) - ми там лежали 10 днів, а ще два місяці довелось доліковувати дома - лікар постійно консультувала, періодично приїзджали на огляд. Дуже задоволені :-)
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Жаринка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 березень 2010 - 10:56

Перегляд повідомленняHomja4ok (22.3.2010, 22:52) писав:

Після того, як дільнича лікар з поліклініки на Злуки, 57 (на Бамі)довела мою дитину майже до реанімації (детальніше у темі "Обережно погані лікарі, сторінки 8-9),
нас тривало, але успішно вилікувала педіатр Кулинич Марія Антонівна (відділення патології навонароджених обласної лікарні) - ми там лежали 10 днів, а ще два місяці довелось доліковувати дома - лікар постійно консультувала, періодично приїзджали на огляд. Дуже задоволені :-)

Марія Антонівна врятувала хлопчика моєї знайомої, якого дуже травмували при родах.це дуже хороша лікарка

Повідомлення відредаговано Жаринка: 23 березень 2010 - 10:56

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kisika 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 березень 2010 - 11:04

привіт..ми теж вже маємо досвід у такій справі...Зараз донечка ходить у садочок (3 роки), хворіє дууууже часто ...переважно горло, нежить....ми знайшли хорошого лора :Хабаров А.В....до невропатолога ходили колись Ковалькевич..це спеціалісти на Чехова...все)) поки що тільки ці...ааа, ще хочу звернутись до імунолога Господарського, молодий, працює в обласній , в ревматичному відділенні....я зверталася до нього будучи вагітною, за двох вагітностей..задоволена...тепер вважаю що пора з малечею...старша дуже часто хворіє в садочку, а молодший з щепленням не потоваришував...потрібно піти до імунолога...бо важко

Повідомлення відредаговано kisika: 23 березень 2010 - 11:06

My Signature
]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему