Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Чоловічі сльози - ознака слабкості? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Чоловічі сльози - ознака слабкості? А ваш коханий плаче?, Цікаво чи плакав колись ваш єдиний і чому? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   nata1205 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 09 вересень 2009 - 14:38

Жінки часто дають вихід емоціям через сльози. Поплакала - і на душі стало легше. Для нас це звичне діло, пустити сльозинку
А як справлятись з емоціями чоловікам?

В нас вважається, що чоловіки не плачуть, що сльози - це прерогатива жінок, що плачуть лище слабкі чоловіки... Чи насправді це так? Яке ваше ставлення до чоловічих сліз?

Чоловіки, а чи приходилось вам плакати і коли?

І як заспокоїти чоловіка в данній ситуації?
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kukla 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 09 вересень 2009 - 14:47

Особисто я вважаю, що нічого поганого в тому, що чоловік може попалкати немає..це не є ознакою слабкості..скоріше - емоційності.... а те, що це притаманне слабким чоловікам вигадали ті, хто просто не вміють проявляти своїх емоцій..хто надто закомплексований..і затиснутий в загальні рамки розуміння поняття "справжній чоловік"...

Звісно..дівчатка плачуть частіше.. (я, наприклад..часто..коли дивлюсь сумне кіно..або мультик...або навпаки - романтичне.. через те, що завжди все близько сприймаю і переймаюсь...)...

Але коли чоловік плаче...якщо втрачає близьку людину (принаймні мені зустрічалось таке)... або ще щось таке... то це навпаки говрить про те, що він не закритий від світу..і не боїться своїх почуттів... імхо!
My Signature
Мир без границ...
Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   КМР 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 вересень 2009 - 14:47

Сльози це елемент життя. З"являються коли є важко і сумно але теж коли є радість. Ніяк не можна їх стидатися. я думаю вони сильніші від людини - не можна їх стримувати...
Я вважаю що чоловік може плакати, а часами навіть мусить. Все залежить від ситуації. І тут пригадується фраза з одного радянського фільму: "Мужчины не плачут... мужчины огорчаются"....
З медичної точки зору сльози навіть корисні. З ними виходять з організму те, що провокує серцеві напади.
My Signature
Якщо падати, то тільки в чиїсь обійми!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ksu3 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 вересень 2009 - 14:48

В мене чоловік переді мною плакав три рази:
коли пропонував вийти за нього заміж
під час розписки (там на бандурах грали якусь сумну пісеньку)
коли народилась Іваночка.
А так вро більше не помічала
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 вересень 2009 - 14:48

Чоловіки теж плачуть
Зображення
У столичному Pinchuk­ArtCentre відкрили виставку всесвітньо відомої британської художниці Сем Тейлор-Вуд “Чоловіки, які плачуть”

Ця експозиція – серія з 27 фо­топортретів відомих кіноакторів: Дастіна Хофмана, Тіма Рота, Гебріела Бірна, Лоуренса Фішбурна, Вуді Гарельсона, Макла Гамбона, Джуда Лоу, Гайдена Крістіансена, Райяна Гослінга, Роберта Доуні-молодшого, Пола Ньюмена, Еда Гарріса, Бенісіо Дель Торо, Віллема Дефо й інших.

Ці світлини не є власне портретами знаменитостей, вони представляють різні стани їхнього емоційного зламу. Авторка просила акторів грати перед камерою певні ролі, що передають інтимні переживання людини, балансуючи на межі справжніх емоцій і кінематографічної майстерності. Відтак перед глядачем постає дилема: де справжні емоції, а де лише акторське мистецтво? Попри те, що, згідно з поширеною думкою, хороший актор без проблем може зобразити все, що завгодно, дехто так і не зміг змусити себе заплакати по-справжньому, тож довелося застосовувати штуч­ні сльози.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kukla 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 вересень 2009 - 14:51

КМР, оце "З ними виходять з організму те, що провокує серцеві напади" перший раз таке чую..цікаво....
My Signature
Мир без границ...
Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 вересень 2009 - 15:31

kukla (9.9.2009, 15:51) писав:

КМР, оце "З ними виходять з організму те, що провокує серцеві напади" перший раз таке чую..цікаво....

kukla
Текст, що розкривається
Сльози, які виробляються для того, щоб змити подразнюючі речовини, що потрапили в очі, і сльози, які виробляються, щоб дати вихід емоціям, мають різний хімічний склад. Викликані емоціями, сльози містять продукти розпаду, яких немає в сльозах від подразнення. Останні містять гормони стресу, яких стає більше при больових відчуттях.
Ці дивовижні відкриття свідчать, що, цілком можливо, існує фізіологічна основа для вислову «добре поплакати». Душевний і фізичний біль можуть знайти вихід в сльозах.

My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 09 вересень 2009 - 17:49

я також вважаю, що чоловічі сльози,це нормально.
Це природній прояв емоцій, а те,що якийсь закомплексований сказав, що плакати чоловікам неможна, то це дурниця.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Rusja 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 вересень 2009 - 18:05

Для мене дуже зворушливо, коли плачуть чоловіки, але жодного разу не бачила, як плаче мій чоловік. Не вважаю чоловічі сльози слабкістю - навпаки! Ну звісно, якщо плакати регулярно - то це вже щось значить!!!
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 вересень 2009 - 18:15

Коли плаче по якійсь причині чоловік, то ясне діло що це не слабкість, в них тоже є нерви,емоції і в собі все виртимати нереально. Іноді чоловіки пускають сльозу на нетверезу голову - в декотрих кажуть то горілка плаче, а в декотрих справді чисті емоції, просто натверезо є контроль а на п"яно попускає.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   melanja 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 вересень 2009 - 18:55

Емоціїї не мають статі. І здатністю плакати мудра природа наділила як жінок так і чоловіків. А те, що хлопчикам з дитинства вбивають в голову, що плакати це не чоловіча справа, думаю в дорослому житті створює їм немало проблем. Я говорю про щирі слоьзи (горя чи радості).
Якщо ж для когось це театр, інструмент для досягнення певних цілей, то треба подалі триматись від таких акторів.
My Signature
У житті мало бути розумним, треба ще не бути дурнем....
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 09 вересень 2009 - 19:01

Я завжди вважала , що мій чоловік сильна людина. Але одного разу після сумнозвісних подій в нашому житті я побачила як він плакав. Коли він вперше після аварії привіз мене до малого на могилку (мене довший час не пускав, бо думав що я зірвусь)........
My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   turquoise 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 вересень 2009 - 23:02

Vesta*, думаю, тому й плакав, що сильний... Справжній чоловік... Ще й при таких обставинах....

Повідомлення відредаговано turquoise: 10 вересень 2009 - 00:16

My Signature
Зображення

На нее нельзя сердиться. Ведь она всего лишь женщина © Фаулз
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 вересень 2009 - 23:11

Vesta* (9.9.2009, 20:01) писав:

Я завжди вважала , що мій чоловік сильна людина. Але одного разу після сумнозвісних подій в нашому житті я побачила як він плакав. Коли він вперше після аварії привіз мене до малого на могилку (мене довший час не пускав, бо думав що я зірвусь)........

Як сумно...... В двох реченнях така концентрація смутку і горя. Хай береже Господь Вашу родину !
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MOZILA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2009 - 07:55

А я б сказала так - все залежить від обставин. Якщо причиною є певні непереборні обставини- смерть дуже близької людини, нещасний випадок, то чоловічі сльози для мене не є проявом слабкості, це сльози несамовитого болю і я не можу бачити таких сліз, навіть в кіно.
Якщо ж чоловік плаче, наприклад, через те що його дівчина пішла до другого (а ще часом по його ж вині) :give_rose: , а по обличчю чоловіка сльози рікою, бо саме так він хоче її повернути - тут мені його не зрозуміти, для мене це акторська гра.
Якщо чоловік плаче під впливом романтичного настрою - весілля, освідчення в коханні і т.п. - це для мене те ж дещо дивакувато, адже романтизм все ж притаманний більш жінкам.Хоча можливо - це дивакувато мені.
Особисто мені приємно, коли мій чоловік плаче від здорового і щасливого сміху :pardon: , тоді вже точно знаю - це не слабкість це прояв того, що в нас все гаразд, що ми рухаємося у правильному напрямку і ми щасливі

Повідомлення відредаговано MOZILA: 10 вересень 2009 - 07:56

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tanyusha 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2009 - 08:16

Вважаю чоловічі сльози нормальним явищем, але одночасно мене це глибоко проймає, одного разу бачила як плаче мій чоловік, і це мені просто краяло серце, б розумію, що це не просто так (знаю, що я можу розплакатись практично від будь-чого, бо я є така плакса), а від ситуації, яка причинила йому великий біль......
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонях 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2009 - 09:09

сльози - це звісно нормально і для чоловіків і для жінок, проте є це слабкістю чи ні залежить від ситуації. бувають моменти переломні, коли треба швидко і тверезо оцінити ситуацію і зціпивши зуби робити щось далі, а коли чоловік в такі моменти піддається слабкості, зариває голову в пісок, а ще розпускає сльози, соплі і слюні (можливо досить грубо і різко...), а все лягає на плечі когось іншого і як правило, що на жіночі плечі, тоді це слабкість однозначно.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2009 - 09:22

Я теж знаю про те що мій чоловік вміє плакати (не бачила). Під час останніх родів (коли синочок народжувався мертвим) чоловік всі схватки мене підтримував, а коли мене повели на потугах народжувати, він тоді , коли я його вже не бачила, розплакався. Про це мені сказала медсестра-там ваш чоловік в коридорі чогось плаче. А хіба не було чого?
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   martynka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 10 вересень 2009 - 09:34

Десь читала, що в чоловіків частіше стаються інсульти, інфаркти, або просто спиваються через те, що замикаються в собі. А сльзи допомагають виплеснути всі емоції. Коли батько після інфаркту лежав у лікарні - з 10 чоловік також з інфарктом лежала лише 1 жінка - бабуся років під 80. А решта чоловіки 40 - 60. Можливо збіг :give_rose: Хоча сумніваюсь.
Колись була розмова з чоловіком на цю тему, я сказала, що якщо є причина поважна, то чому не поплакати. На що він відповів що плакати просто не вміє. З дитинства. Я жодного разу не бачила як плаче мій чоловік. Мене це трохи бентежить, бо справді зі слізьми виходить вся негативна енергія, всі емоції, стає легше.
My Signature
Зображення

Думки матеріалізуються! Мрії збуваються!

Світ не зігрієш, світ не одягнеш, світ не нагодуєш, але не відпускай голодною дитину.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Йанка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 вересень 2009 - 19:30

Я зараз сама розплачуся, бо як згадаю той момент у житті, коли бачила, як чоловік плаче, мені на серці стає дуже тяжко.
Ну от, :morning1:
Знаю, що мій стан передається моєму пузожителю і нічого не змогла з собою вдіяти.
Вибач Іллюха, я не хотіла тебе засмучувати?
От така я сльозлива, а мій чоловік плакав у мене на очах один раз у житті.
Ми з ним тоді прозустрічалися 2,5 роки. Було у нас усе причудово і фантистично.
Та я як запрограмована машина, була налаштовано підсвідомо на нещасливе кохання, бо я ж погана, мені не можна убти щасливою.
Так от, переклинило мене і вирішила, що ми не пара.
:girl_angel: На тобі, Олеже-коханий, пішов геть з мого життя, бо в нас не може бути майбутнього.
десь тиждень він не знав, що то я таке верзу і як йому бути.
І в останню нашу зустріч він розревівся, облаяв мене і пішов.
Через рік поневірянь, я йому зателефонувала :aggressive: , ми прозустрічалися ще 2,5 роки, вже через місяць буде рік, як ми одружені, а ще декілька днів і в на буде синуля :girl_devil:
Мій висновок, якщо чоловік плаче, то хтось дуже постарався, то в такі би ситуації я б не просто плакала, а заливалася і думала, що помираю
My Signature
Зображення
Зображення
Сльози падали мов дощ - наш Іллюшка плакав.
- Мама, де твій смачний борщ, що я вчора знямкав?
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів