Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Наші фірмові дієти - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 8 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Наші фірмові дієти Яка дієта допомогла Вам схуднути Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 19 червень 2007 - 18:41

Ділимося рецептами і порадами.
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 20 жовтень 2007 - 14:32

Колись ще в школі я набрала зайву вагу. А коли поступила в універ, вирішила її скинути.
От що я робила.
Взагалі-взагалі відмовилася від солодкого і хліба, макаронів, вареників ітд.!
Не їла після 6 год. вечора.
Основним продуктом для мене стала капуста у будь-якому вигляді: свіжа, варена, квашена, тушена. Цвітна, брокколі, білокачанна, синенька, кучерява... Це була основна страва :)
Снідала я 1 яйцем з кавою.
Крім того всього - активні прогулянки містом.
І за місяць всі почали помічати, що я змінилася. На кг. 7 точно:)
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 20 жовтень 2007 - 20:34

Перегляд повідомленняКапітошка (19.6.2007, 19:41) писав:

Ділимося рецептами і порадами.

Універсального рецепту на маю. В мене орієнтир - випускна сукня (при зрості 1.75 м я тоді мала 55 кг.)
А перепади з масою в мене плюс мінус 15-20 кг.
І якщо я не влазила в сукню, то починала бігати і морити себе голодом (про хліб взагалі треба забути, їсти його як ікру)
Переходила на кроляче їдло (трава всіляка у вигляді капусти і різних інших овочів). Саме головне мати стимул і не зірватися в перші 2 дні, а далі худни хоч до посиніння (а щоб посиніння не було, то треба їсти легенькі супчики)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lynx 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 жовтень 2007 - 23:27

Цитата

І за місяць всі почали помічати, що я змінилася. На кг. 7 точно

А потім не набирала знову? Чи ти весь час дотримуєшся тих принципів що і тоді?
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 жовтень 2007 - 09:05

Перегляд повідомленняlynx (28.10.2007, 23:27) писав:

А потім не набирала знову? Чи ти весь час дотримуєшся тих принципів що і тоді?

Було звичайно таке, що за зиму набирала 2-3 кг, але потім знову з ними активно боролася. Просто з тих пір я забула що таке макарони, вареники, картопля, жирне м*ясо. Вже років з 10 як забула, просто викреслила. Для мене -це не їжа, це отрута.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lynx 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 жовтень 2007 - 10:04

Antic, ти молодець! Я так не можу. Я їм все, що хочу і будь коли :). Любимо з чоловіком після нічних посиденьок в інеті перекусити годин так в 2 ночі :). Порівняно з довагітним періодом важу на 4-5 кг більше, але не звертаю на те увагу.
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 жовтень 2007 - 10:20

Перегляд повідомленняlynx (29.10.2007, 10:04) писав:

Antic, ти молодець! Я так не можу. Я їм все, що хочу і будь коли :). Любимо з чоловіком після нічних посиденьок в інеті перекусити годин так в 2 ночі :). Порівняно з довагітним періодом важу на 4-5 кг більше, але не звертаю на те увагу.

Якщо ці кг. не дуже псують твій зовнішній вигляд, то можна з ними і не боротися. Тим паче, твій чоловік нічого проти не має :)
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   PaNtera 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 жовтень 2007 - 11:37

В мене це зараз актуальна тема ) я після пологів порівняно з довагітною вагою набрала 12 кг. Дієта в мене - роздільне харчування. Основний принцим - кашу з мясом їсти не можна разом. Зранку пью каву з сиром, снідаю пластівцями (отими фітнес) з молоком. Мясо чи рибу з овочами кожен день на обід - організму необхідний білок. Класна штука крабові палички, доречі, цілком дієтичний продукт ) Годин у пять вечеря - капуста з олією, або інший легкий салат.
Після шести взагалі не їм. Тільки чай зелений.
Обовязково при дієті раджу пити якісь вітаміни. І ще я ходжу на аеробіку 2 рази на тиждень. Результат - за місяць 8 кг вже кудись ділись.. :)
Доречі, вичитала в неті про муміє від розтяжок, буцімто за місяць можна розтяжок позбутись, ніхто раптом не користувався?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 жовтень 2007 - 12:48

Між іншим, від кохання теж худнуть. Пам*ятаю, коли почала зустрічатись з моїм майбутнім чоловіком, то десь за 3 місяці я суттєво схудла. Самі розумієте, романтичні побачення, довгі прогулянки вечірнім Львовом, думки тільки про НЬОГО (а не про їжу). Між іншим, я могла їсти тільки 1 раз на день і мені навіть не хотілося більше!
Мене навіть колишні одногрупники на вулиці не впізнавали. Казали, що я перетворилась на зовсім іншу людину.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nazaroma 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 січень 2008 - 21:15

Реально-працююча дієта. Якщо повезе можна скинути до 10 кг(залежно від організму)
1-3 дні- відварений рис (без солі і спецій) Щодо кількості - довільно - багато не з"їсте - не такий вже й добряк.
4-6 дні - відварена курятина (філе) по 500г щодня.
7-9 дні - яблука аба апельсини по 1кг щодня.
Воду та зелений чай можна пити літрамию

В комбінації з щоденними фіз. вправами ( я віддаю перевагу каланетиці ) ця дієта творить дива
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 січень 2008 - 21:26

Ще один варіант перевіреної дієти. Вибачте за російську.
Самое главное в японской диете точно соблюдать рацион по дням и не путать последовательность дней, использовать только продукты, указанные в диете и пить ежедневно побольше кипяченой или минеральной воды (около 1,5 литров).

1 день

Завтрак: черный кофе.

Обед: 2 сваренных в крутую яйца, салат из свежей капусты с растительным маслом, стакан томатного сока или 1 свежий помидор.

Ужин: рыба жареная или вареная, салат из свежей капусты с растительным маслом.

2 день

Завтрак: черный кофе

Обед: рыба жареная или вареная, салат из свежей капусты с растительным маслом.

Ужин: вареная говядина 200 г, стакан кефира.

3 день

Обед: сырое яйцо, три большие вареные морковки с растительным маслом.

Ужин: яблоки.

4 день

Обед: один большой корень пастернака или петрушки, жареный на растительном масле

Ужин: фрукты.

5 день

Завтрак: сырая тертая морковь, приправленная соком лимона.

Обед: большая рыба (500 г) жареная или вареная, стакан томатного сока.

6 день

Обед: 500 г вареной курицы, салат из сырой моркови или свежей капусты.

Ужин: два яйца вкрутую, салат из сырой морковки с растительным маслом.

7 день

Завтрак: чай.

Обед: вареная говядина 200 г, фрукты.

Ужин: любой вариант из рациона предыдущих дней, кроме третьего.

8 день

Завтрак: чай.

Обед: 200 г. вареной говядины, фрукты.

Ужин: любой вариант из рациона предыдущих дней, кроме третьего.

9 день

Обед: половина вареной курицы, салат из свежей капусты или моркови.

Ужин: два яйца вкрутую, стакан сырой моркови с растительным маслом.

10 день

Завтрак: сырая морковь с соком лимона.

Обед: большая рыба жареная или вареная, стакан томатного сока.

11 день

Обед: одно сырое яйцо, три большие вареные морковки с растительным маслом

12 день

Обед: 200г рыбы, салат с капусты с растительным маслом.

Ужин: 200 г вареной говядины, стакан кефира.

13 день

Обед: яйца вкрутую, салат из вареной капусты с растительным маслом, стакан томатного сока.

Ужин: рыба жареная или вареная.

14 день

Обед: рыба жареная или вареная, салат из свежей капусты с растительным маслом.

Ужин: вареная говядина 200 г, стакан кефира.
Хто витримає - отримає у винагороду красиву й струнку фігуру на довгий час. Бажаю успіхів!
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 січень 2008 - 21:37

Знайшла ще одну цікавинку. Спробуємо разом? Диета в полнолуние и новолуние

"Почему надо соблюдать диету именно в полнолуние и новолуние?
В эти дни меняется атмосферное давление, движение вод. Полнолуние - это время отлива, вода как бы "сжимается". Новолуние, наоборот, "расширяет" воду и наступает прилив. Из-за этих внешних процессов в нашем организме меняется обмен веществ (распределение воды и микроэлементов).
Диета для полнолуния, основанная на потреблении жидкости, позволяет вывести избыток воды из межклеточного пространсва и больше не накапливать ее. Она позволяет боротся с задержской жидкости в организме.

Диета для новолуния, сочетающая жидкости и овощи, удаляет воду, токсины, стимулирует процессы липолиза (расщепления жиров).

Преимущество такой разовой диеты состоит в том, что она ломает привычный рацион, "встряхивает" организм, помогает ему в полной мере использовать резервы ферментов (которые необходимы для того, чтобы переваривать пищу и усваивать питательные вещества"

Противопоказания: некоторые заболевания обмена веществ, например диабет или нарушение свертываемости крови."

Диета в полнолуние:

24 часа: Начинается в канун полнолуния, после ужина, и продолжается 24 часа. В меню только жидкости. Вы можете пить простую воду (родниковую, кипяченую, минеральную), свежевыжатые соки, обладающие мочегонным действием, подобно воде. Лучше выжимать сок из фруктов и овощей, соответсвующих сезону. Результат: потеряете от 250 г до 1 кг. Главное - этот день позволит вам избавится от отеков и почистить организм.

6 дней: В три, предшествующих голоданию, и в два последующих дня (всего шесть, включая день голодания) проведите курс лечебного питания овощами. В первый день ешьте только сырые и вареные овощи. В последующие два дня, а такжедва дня после голодания питайтесь только ананасами и грибами (есть надо четыре раза в день). Ананасы обладают мочегонным действием и препятсвуют впитыванию жиров в кишечнике. Грибы надо есть вареными, со специями или небольшим количеством нерафинированного оливкового масла (первого холодного отжима). В грибах содержится мало калорий, причем калорий белковых, питающих мышцы. Внимание: такая диета не должна продолжатся дольше щести дней (включая день голодания), можно органичится тремя днями. Например , день сырых и вареных овощей, затем день голодания и день ананасно-грибной диеты. Можно обойтись и всего одним днем - до либо после голодания.

Результат: эффективное очищение организма и снижение веса на 1-3 кг, в зависимости от продолжительности диеты."

Новолуние.

36 часов: Эта диета должна начинаться в 18 часов в канун новолуния и продолжается до 6-7 часов утра следующего дня. В меню овощные супы и овощные бульоны по выбору (можно и то и другое), 4-5 раз в день. Суп можно готовить из ваших любимых овощей (морковь, картофель, сладкий перец, фасоль, коренья). Овощные бульены ценны своими мочегонными свойствами, но чтобы избежать однообразия, можно один раз в день побаловть себя бульеном из птицы, мяса или рыбы. Овощные супы и бульоны снабжают организм минеральными веществами. Для более эффективного воздействия на вес лучше ограничиться бульонами, зато в супах содержится клетчатка, которая притупляет чувство голода.

Результат: интенсивное промывание организма и снижение веса примерно на 500 г. Если вы будете употреблять только овощные бильены, то и на 1 кг.

6 дней. Три дня, предшествующие новолунию, и два следующих за ним вы питаетесь исключительно сырыми и вареными овощами. Но имейте в виду, что как и в случае с полнолунием, вы сами приспосабливаете диету к своим потребностям. Не нужно превращать диету в пытку. Единственное ограничение: диета не должна длится долше 6 дней.

Результат: потеря веса на 1-3 кг, в зависимости от длительности.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Варвара 24 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 січень 2008 - 21:55

Я після пологів важила 80 кг при рості 156. Отакий собі колобок. Витримала 4 місяці, а потім почала займатися собою. Мені було незручно, то там пузце вилізе, то не можу нагнутися нормально, а комплексів прибавилось. Я по життю не була худою ніколи, завжди повна, бо є велика схильність до повноти. Я спробувала рисову дієту, колись вона мені допомогла, але скільки наросло, що ні. А потім згадала, що мама колись кодувалась у якомусь центрі, а до нього була ще дієта чи, так зване, "правильне" харчування. Я сиділа на ньому півроку(звичайно, без кодування), скинула 23 кг. Зараз я важу 57.(інколи я набираю вагу в пару кг, але знову берусь за свою дієту) А щоб утримати потім вагу, коли знову повернулася до звичного харчування, робила 2 рази розгрузочні дні(напр., середа і п"ятниця) і не їм після 18.00.
А ось і сама дієта, тільки нічого не викидати і не додавати.
1-й завтрак (7-7:30)
Чай без сахара или с его заменителем(желательно зеленый, можно кофе), вареное вкрутую яйцо, овощной салат(200 гр), заправленый подсолнечным или оливковым маслом.

2-й завтрак (10:30-11:00)
Вареная говядина(100 гр), салат из вареной свеклы со сметаной (кофейная ложечка), банан.

Обед(13:30-14:00)
Суп с фасолью(горохом), 100 гр отварной курицы, 100 гр(2 ст ложки крупы сварить и получится 100 гр) гречневой каши, фруктовый компот(стакан).

Полдник (16:00-16:30)
Йогурт нежирный(100 гр)(или творог неж.(100 гр) с кофейной лож. сметаны), яблоко

Ужин (19:00-19:30)
Судак отварной или тушеный(любую морскую рыбу)-100 гр., овощной салат или овощное рагу 200 гр.

Можно за час до сна выпивать 1 ст молока, если хочется кушать.
Еще после 19 можно сьесть яблоко или апельсин, мандарин.

За день можно сьедать: 1 чайную ложечку соли, 1 ч.л. масла, 1 ч.л. сметаны. А так все гоовится без соли, без жарки. Можно в микроволновке, в духовке, на пару. Нельзя: сладкое, хлеб, манку, рис, сосиски, колбасу, шоколад, картошку.Можно: геркулес,сыр российский(кусочек в день), хурма, немного сухофруктов. Обязательно 1,5 -2 литра жидкости в день.
ЧЕРЕЗ 5-6 дней такого питания нужно начинать разгрузочные дни(2 раза в неделю):
1,5 кг яблок(сырых или печеных) или творога 400 гр, или рыбы 400гр, или мяса 400 гр, или кефир. Например, среда и пятница.
Суп можно варить на бульйоне, в котром мясо куриное или говяжее варится. Без картошки. 1 ст. л. гороха или фасоли, лук, морковка, можно капусту и свеклу добавить.

Худнеш у розгрузочні дні, а це харчування втримує вагу. Голоду не відчуваєш, завдяки тому, що багато разів харчуєшся, організм тратить на переварювання багато енергії і також є результат. Мені допомогло, просто мороки чимало. Бажаю всім любити себе, і вірити в себе!
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jasmine-ol 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2008 - 20:02

Очень понравилась диета "полнолуние-новолуние", разные встречались, но такая впервые. Обязательно попробую. Спасибо. Сама после беременности конечно вес набрала, но вычитала, что если кормишь грудью то худеешь. Поживем проверим. А диету обязательно попробуем. :hi:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syliko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 квітень 2008 - 09:50

Перегляд повідомленняNazaroma (16.1.2008, 22:26) писав:

Ще один варіант перевіреної дієти. Вибачте за російську.
Самое главное в японской диете точно соблюдать рацион по дням и не путать последовательность дней, использовать только продукты, указанные в диете и пить ежедневно побольше кипяченой или минеральной воды (около 1,5 литров).

Хто витримає - отримає у винагороду красиву й струнку фігуру на довгий час. Бажаю успіхів!

Я колись сиділа на цій дієті. Дійсно скинула 8 кг. за 2 тижні, як мені тоді здавалось зайвих. Але вони швиденько до мене повернулись, і не 8, а 12 кг. Скажу, що сидіти на цій дієті не просто. Не можна солити, солодити, приправляти їжу спеціями. У мене наприклад дуже погано виходило з'їсти варену несолену рибу. А з'їсти 500г. пісної вареної курки, навіть 200 г. яловичини нереально-первірено на собі, хоч і голова паморочилась від голоду. Може в когось інші враження від цієї дієти? Поділіться.
Зображення
Зображення
My Signature
ЗображенняЗображення
Життя іде, і все без коректур
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 квітень 2008 - 11:15

Я на японській дієті сиділа 7 днів і скинула 4 кг. Просто більше не витримала. Але і тоді голова паморочилась. Для мене було важко їсти салат з капусти без солі. Ну ніяк у рот він не ліз. :child_ 06:
Тих 4 кг, я так і не набрала.
А зараз я просто себе обмежую у їжі. Наприклад, якщо дуже хочу цукерку, чи булочку, то їм лише її, а не їм каши, чи супчику.А взагалі я не дозволяю собі наїдатись, тобто встати із за столу з легким почуттям голоду. Головне себе чимось зайняти, щоб не було часу поїсти. Я наприклад читаю якусь цікаву книгу, або гуляю з малечою. Головне подалі від кухні. :D Ну і звичайно не їсти після 18 год. Таким чином за минулий тиждень я скинула 3 кг. Це хороший результат. Головне не зірватися :D
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 квітень 2008 - 12:42

Д1вчата, будь-ласка порадьте ,шо мен1 робити? П1сля полог1в набрала 14кг.Мо1й маленьк1й 6м. 1 гамаемо цицю пост1йно.Зараз важу майже 1 тонну :acute: .Я завжди була схильна до повноти,але зараз не можу без сл1з на себе дивитися :crazy: Для мене найб1льша проблема це вечеря, якщо по1м у 6год.то пот1м до ранку не вистачае мон1.Приходиться 1сти у 9год. 1 росту вширину.Не знаю чи годувати спок1йно,а як зак1нчу, то пот1м буду думати зв д1ету. :child_ 06:
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2008 - 02:04

Я набрала после родов 18 кг. Хотя из роддома вернулаь с весом, который был до родов. Потом начинала стремительно набирать все (хотя месяца 3 практичеки ничего не ела). Сейчас вес все еще сбросить не могу - до сих пор кормлю грудью и сесть на диету не могу, Но думаю, что как только закончу кормить - сразу возьмусь за себя. Раньше если набирала лишний все то легко его сбрасывала на восточных танцах
My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Олюся 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2008 - 10:19

Перегляд повідомленняKtara (17.4.2008, 3:04) писав:

Я набрала после родов 18 кг. Хотя из роддома вернулаь с весом, который был до родов. Потом начинала стремительно набирать все (хотя месяца 3 практичеки ничего не ела). Сейчас вес все еще сбросить не могу - до сих пор кормлю грудью и сесть на диету не могу, Но думаю, что как только закончу кормить - сразу возьмусь за себя. Раньше если набирала лишний все то легко его сбрасывала на восточных танцах

От і у мене подібна проблема! Кілограми набираю, годую груддю, а такою бути не хочу! Хтось може порадити дієту для годуючої мамти! Без шкоди для джитини і для мами.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 квітень 2008 - 08:22

Перегляд повідомленняОлюся (17.4.2008, 11:19) писав:

От і у мене подібна проблема! Кілограми набираю, годую груддю, а такою бути не хочу! Хтось може порадити дієту для годуючої мамти! Без шкоди для джитини і для мами.

т

Я б не радила сідати на дієту під час грудного вигодовування. Просто треба обмежити вживання солодкого, білого хліба, їсти те, що корисне для мами і дитини.
Я коли годувала і намагалася обмежити себе в харчуванні, то в мене зразу ж ставало менше молока. А перестала годувати - худну просто на очах. Ось недавно одягнула бриджі, які не могла на себе натягти після пологів, і відчуваю себе в них комфортно.
Не треба спішити, всьому свій час.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 8 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему