На днях бачила передачу про даного фабриканта, якийсь він цікавий, загадковий, хоча саму фабрику зірок ніколи недивилась. Як побачила фотки, думала це дівчина :D , але ж написано Боря. Нічого проти немаю, його іміджу і тому подібне, просто цікавий персонаж.
самого Апреля я не розумію...а от його голос та пісні які він виконував, мені подобаються...можливо це його спосіб засвітитись на сцені...щоб про нього говорили...
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
а я дивилась ту Фабрику :D з початку теж думала що то дівчина а потім побачила що то просто ще дитина, яка хоче хоч чимось звернути на себе увагу, і ті його капризи і скандали награні (особливо те як він дзвонив в міліцію що в нього ліжко вкрали фабриканти) просто
Десь приблино 19. А я недодивилась фабрику........пішла родити Але про нього в мене думка погана, в мене склалось таке враження що він просто ідіот і то з великої букви
Я вважаю, що то просто хлопчик гарно попіарився..зрештою.. тієї фабрики якраз найбільше говорять про Апрєля...інші фабриканти якось відійшли на другий план... Як на мене...то це просто шоу... тому що після фабрики тільки місяц-два про зірок з фабрики хтось говрить... а далі - все...забули... До речі, мабуть, в фабриці 3 братиме участь дівчинка з мого рідного міста Луцька..не знаю тільки, на скільки то правда... просто чутки!
Мир без границ... Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Я дивилася фабрику і 1 і 2. Борис Апрєль хоч малий, але досить хитрий і видно, що всі його вчинки і поведінка наіграна, все робиться ради того, щоб виділитися, пропіаритися. В нього мало того, що обличчя таке дівчаче, він ще й зачіску таку зробив - прямо Брітні Спірс. По моєму мужик має бути мужик, але то ИМХО.
Дівчєтаааа! Вибачайте будьласочка за прямоту, я вас люблю але.... розумію що скучно і нема про що поговорити... та говорити про оцево!!! ліпше вже про Гітлєра :)
Ги:) Ми йому останній кліп знімали. Хороший хлопчик. Маленький, тендітний...
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.