Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Ромчик-хлопчик-наш горобчик - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Ромчик-хлопчик-наш горобчик Про мого Манюсіка Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Кравчоля 

• Найцікавіше інтерв'ю, Сонечко семикрапкове, Розумниця року,
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 20 лютий 2008 - 23:11

Ромчик-хлопчик-наш горобчик.
Я піднялася з диванчика і пішла, накульгуючи, назустріч усміхненій жінці, яка нарешті з’явилася у дверях. Це була вона – та, від якої залежала поява мого синочка на світ. Висока, струнка, схожа на акторку, з приємним голосом... Лікар здивувалась: мені вже, певно, час народжувати, раз так тяжко ходжу, а я приїхала без речей. Я пояснила, що мені ще рано, що лише хочу проконсультуватися, обстежитися і домовитися народжувати тут. Вона порадила через кілька днів приїхати здати аналізи, перевірити стан свій та малюка, а тоді – знову додому чекати початку пологів. Але ... через кілька днів на прийомі при огляді як сніг на голову:
- Дорогенька, тут ніжки!
Я аж завмерла... :7_3_110v: таки не помилялася... він лежить в неправильному положенні, тому й тяжко ходила, тому й боліло, коли він стукався в животику.
«Зараз скаже, що сама не народжуватиму...»
- У нашому пологовому в таких випадках тільки оперування. Давай на УЗО.
Зі сльозами на очах пішла в наступний кабінет. Так і є: 37-38 тижнів, ножне передлежання плоду, маловіддя, попередня вага плоду 3200... Далі не чула нічого.
«Кесаритимуть! :36_19_2: А я так хотіла сама! Боже, чого я слухала лікарів у нашому місті. Я ж відчувала, що плід неправильно лежить! Якби таки зробила 3-тє УЗО, може, можна було б щось зробити... А я так хотіла сама!»
Коли прийшла з тим папірцем до лікаря, виявилось, що вона ще й строга та серйозна. Одразу насварила мене за паніку, заспокоїла і пояснила нам з чоловіком ситуацію і те, що тепер додому не відпустить до пологів, зважаючи на мій стан, сказала вибирати будь-який день для операції.
Ну не народжувати ж на 37 тижні, якщо не припікає! Лишилась я ще не тиждень в лікарні. З кожним днем все більше звикалася з думкою, що все буде не так, як гадалося. Не буде ні багатогодинних чекань, ні схваток, ні потуг, ні розривів... Не відчуватиму шаленого болю, не кричатиму несамовито. Звучить так моторошно, але я так хотіла все це пережити, сповна відчути, як моє маляточко з’являється сантиметр за сантиметром. Хоча, з іншого боку, може, не так все погано.
Тиждень в палаті тягнувся як місяць. Від нічогонеробіння почала потроху тупішати. Щодня по 25 разів злазила й вилазила на високе ліжко, дуже болів таз, туалет замучив, голова квадратна від думок та розмов по мобільному. Я ж не знала, скільки так тягтиметься: а раптом переходжуватиму. Чого чекати, якщо вагітність доношена і дитинка важить близько 3200?
Поговорили з чоловіком і вирішили, що малюк з’явиться 27 листопада. (ПДР 9 грудня).
Цей день прийшов якось надто швидко. Цілу ніч напередодні не спала: не боялася, а просто думала. «Сьогодні я стану мамою! Цікаво, яким він буде, яке волоссячко, на кого схожий? Це ж через 9 годин він заплаче... Тільки б Саша не запізнився! Як добре, що він буде поруч. Друге, якщо дасть Бог, народжуватиму сама... Лишилось 5 годин... О! Сніг пішов, такий лапатий... 2 години...»
А тоді почалося! Спочатку мене повели готувати до операції. Невиспана сердита жінка (була тяжка ніч, багато породіль), побачивши мене, буркнула щось типу «ще одна йдіть хтось до неї! я вже задовбана». Мене аж перекосило, але промовчала. 5 хв. на мене ніхто не звертав уваги, наче я стілець якийсь. А тоді я не витримала і висказала своє «нервове одкровення» :36_17_1: , після якого всі стали бадьорі й шовкові.
Далі – реанімаційна палата Мене передягнули, щось вкололи. Прибіг Саша, горнеться, заспокоює (а в самого очі блищать, голос дрижить). Тоді Сашу витіснили лікарі-медсестри, щось погалділи і повели мене в операційну. Далі – холодний стіл, холодні руки, уколо в спину (я зарання замовила собі спинний наркоз, щоб бути при свідомості і бачити все, що відбувається), ноги задерев'яніли і почалась операція.
Найперше, що мені захотілось, - пити, далі - поправити волосся, тоді - де-небудь почухатись, а зрештою - щоб все швидше закінчилося, бо раптом стало так погано, що ледь не втратила свідомості :36_17_1: . І тут...він заплакав!!! Я спочатку й не зрозуміла, що це мій синочок, поки не побачила, що хтось відбіг в сторону, а тоді повернувся до мене вже з дитятком в одіялці. Мені дали його поцілувати і понесли до татка класти на живіт. Далі вже було байдуже, що зі мною відбувається. Вся операція зайняла 25 хвилин! Подумати тільки: за 25 хв. я стала мамою! Лишилось зачекати 2 години до повноцінної зустрічі з малюком.
Ще ніколи в світі 2 години не були такими довгими! У двері заскакували лікарі, медсестри, анастезіологи, санітари, а моє серце щоразу вискакувало з грудей в надії, що вже несуть мого Манюсіка.
Ну нарешті!!! Не-суть!!!!!!!!!Моє котенятко сопе маленьким носиком у тьоті на руках :36_1_72: . Яка Бубочка! 2550 кг (не 3200, як на УЗО сказали!!!), 48 см!!! З-за тьоті з'являється наш щасливий татако (тільки тепер я побачила, наскільки він схуд!).
Ми лишилися втрьох. Перебиваючи одне одного, ділилися емоціями, Саша скакав, як Майкл Джексон, танцював джагу з синочком на руках, "добазарювався" з мамою за цицю для Манюсіка. А я лежала, дивилася на своїх мужчин і думала: "Хіба є на світі більше щастя, ніж поява бажаної дитини у щасливих, закоханих батьків?"
Тоді прийшла моя сестра, і в такій веселій обстановці непомітно пролетіли 3 години. Вони поїхали додому ділитися радістю від того, що практично перші побачили Бубку, а ми з синочком лишися насолоджуватися одне одним. Цілу ніч я не спала, вдихала ніжний дитячий запах, цілувала малесенькі щічки, плакала від щастя і дякувала Богу за своє Малятко.
От тільки після всього в мене лишилось враження, що синочка мені подарували, а не я його народила. Але хіба від цього я люблю його менше? :child_ 06:
My Signature
Зображення
  • 23
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ольг@ 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 20 лютий 2008 - 23:29

Напевно цей сайт, зроблено для того, щоб я, тільки й ревіла, кожного візиту сюди. Яка ж ви счаслива матуся, така як я...
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2008 - 08:25

Вітію і радуюсь за ВАС усіх. Ромчик хай росте здоровенький на радість батьким. А батькам терпіння у вихованні. Ну і... :36_17_1: сестричку для всіх
My Signature
ЗображенняЗображення

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 21 лютий 2008 - 09:10

дуже зворушлива історія!!! В самої сльоза на очах. Все-таки немає більшого щастя для жінки..... :36_17_1:
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 21 лютий 2008 - 12:09

Моя дружина швидко народжувала, то їй вкололи, щобю матка повільніше розкривалася. але мабуть стільки вкололи, що вона потім не хотіла розкриватися! роди стимулювали. Не помогло. щось вкололи, і розрізали промежину. Вона була в трансі все памятає як народилася катруся. Дуже з того жаліє, бо ніби народила, а ніи й ненародила. Дуже страшно для неї було бачити, коли дитину витягли, а у неї пуповина навколо шиї обмотана була. то просто жах... Але слава Богу. Я сам там під пологовим ледь не... та таки плакав... Зараз також тривожні відчуття... брррррр
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 1
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2008 - 12:43

Дуже дякуємо за теплі слова! Всім теж зичимо здоров'я1
А сестричку ми плануємо! І вже дуже постараюсь народжувати сама.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   OOksana 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 травень 2008 - 15:11

Щойно і я прочитала вашу розповідь....і .....плачу....плачу.....плачу.
Дуже зворушливо!!! Ви гарно пишете!
Щасти вам!!!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lolka 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 серпень 2010 - 21:42

От чому тут ніхто вже другий рік нічого не пише? Це ж така чудова історія!!! Особливо кінець!!
Здоровенькі ростіть і на сестричку не скупіться :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   LANYSKA 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 17 серпень 2010 - 21:59

справді тепла і хороша розповідь, а дописів мало(
"Хіба є на світі більше щастя, ніж поява бажаної дитини у щасливих, закоханих батьків?" - здоров"я Вам, вашій родині і ВАШОМУ ЩАСТЮ)))))).
бачу по вашій лінієчці - Ромчик братика вже має!
ХАЙ РОСТУТЬ ЩАСЛИВІ І ЗДОРОВЕНЬКІ ДІТКИ НА РАДІСТЬ СВОЇМ БАТЬКАМ))))))))
My Signature
Зображення
Раз в житті дають людині крила,раз в житті ти можеш відірватись від землі,і вже коли піднявся, то не зупиняй політ!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2010 - 09:37

прекрасна розповідь! просльзилася! радості вам і надалі!Зображення
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2010 - 10:05

Яка зворушлива розповідь !!! Нахай синочок росте на радість і потіху вашій родині :give_rose:
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 1
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2010 - 15:30

Дякую, дівчатка! Так приємно. Щойно перечитала ту розповідь, все пам"ятаю, наче вчора було, а вже пройшло майже три роки.
У нас дійсно вже братичок народився. Якось напишемо і про нього історію, але для цього треба більше часу.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Поночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 серпень 2010 - 13:03

:15_5_12: Вітаю вас мамочка хай Івасик росте здоровим хлопчиком, а малятко вам подарував насправді Боженько у своїй милості. Всього вам найкращього. Нехай завжди щастить. :15_2_129:
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мозаїка 

• Стежинами книг, Розумниця року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2011 - 08:15

Кравчоля, от скільки тебе знаю, а читаю твою історію про пологи вперше. Аж не віриться, що з тих 48 см. та 2550 кг. виріс такий розумний хлопчик, який щодня тішить маму. Всього вам най-най-най!!!
My Signature
Зображення Зображення
Открою вам, кто лучший из мужчин. И кто на свете всех других дороже... Он - самый мой любимый.... Он - МОЙ СЫН. И никого роднее быть не может!
Мій літературний блог
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Olyusya 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2011 - 20:39

Просто чудова розповідь!!! Дякую! Ростіть здорові і щасливі!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн