Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Як в родині з'явилось маленьке янголятко - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Як в родині з'явилось маленьке янголятко Мої перші пологи Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 20 лютий 2008 - 09:55

Ось воно, поділка в 40 тижнів пройдена, але де пологи ? :36_17_1: Де страшний біль і все таке чим там мене лякали? Ей малюк ти де? ...
З середини чутні, як завжди лишень ліниві кувиркання. Незважаючи на 40 тижнів і поставлену дату пологів малюк тихенько продовжував баюкатись в пузику. Я от досі не можу збагнути чи то доля така чи дійсно дитя чуло, що татко говорив? Кожен ранок одне і теж зайчик не народжуйся папі на роботу, папі на роботу? Так сонце пора бо завтра останній вихідний і післязавтра знову на роботу, до того ж таке свято... Прошу тебе виходь, щоб я не турбувався...
Ой я на те вже не зважала мені було байдуже коли я народжу, та хоч зараз(так мені хотілось потримати кровиночку на ручках). Я пішла на кухню, а татусь так втомився від вмовляння, що заснув як новонароджений! :lazy: Ну що, 22 лютого 17.00 пізно, але хочу піцу... :36_1_72: Вирішено печу . За час поки сходило тісто і робилась начинка стало поколювати в спині. Да !!! Варто перепочити, а піца необхідно доробити. О 21.00 я таки на кінець зрозуміла, що то, мабуть перейми. УРА ПОЧАЛАСЬ!!! ЮРА ВСТАВАЙ Я НАРОДЖУЮ!!! ПОЧАЛОСЬ. :36_1_66: Я зараз думаю, що була божевільною. Своїм криком я так налякала чоловіка, що першою його фразою було ДЕ? Де, де поки дома, як бачиш... Мовчання і хохот обох. До пологового будинку я вирішила поїхати в останню мить, тому ми не спішили. Я прийняла ванну, :7_3_110v: чоловік допоміг зробити інтимні процедури.Звісно він спитав чи я не народжу під час цього. Почувши ні продовжував.
Не знаю чи то від нетерпіння перед зустріччю з дитинкою чи від бажання позбутись здоровенного пуза, в мене не було ні страху ні болі. Я тоді була така зібрана і впевнена в собі, як ніколи більше в житті. Ми з чоловіком після усього цілу ніч проговорили з донечкою. До пологового будинку приїхали о 10.30 23 лютого. На порозі нас зустріла свекруха ( вона там працює ) зі словами: „А ви чого тут? До мене?” Ні народжувати пробурмотіла. Ти що чуть припекло і пригналась? Я доречі вже на 40 тижні і хочу народити зараз... на очі мені навернулись сльози від думки, що народжувати мені доведеться перед нею, а вона так говоре. І ЧИМ Я ГІРШЕ ОСТАЛЬНИХ РОЖЕНИЦЬ? ЇХ ЖЕ ПРИЙМАЮТЬ...
Піднялась я після усіх процедур з клізмою, при тому так як я „знайома” і мовчу черговий лікар мене навіть не подивився, лише спитав чи пробка відійшла –Так сказала я, а води –Ні, ну добре :36_17_1: можеш підійматись на верх в нас багато роботи то ти так як не спішиш пока то почекай. На годиннику 11.00. Ось і передродова палата. 5 ліжок і лише 1 свободне, жінки в якійсь агонії кричать, крутяться, купа капельниць і переляканих практикантів... З за спини – то твоє ліжко, можеш розташовуватись. Боже!!! Мелькнуло у мене в голові, де в цьому місиві? Я туди не хочу. Кинувши речі, я вийшла до коридору о позаду з криками і з лікарем кудись побігла вагітна... Е куди це ви? О що за кімнатка... Коли я відкрила двері то була шокована :10_12_9: :36_19_2: і в першу чергу своєю наївністю :wacko3: . В журналах і на дисках все було зовсім не так... не так ЖАХЛИВО. :shok: У мене на очах народився крикливий хлопчик. Я не знаю хто з них кричав більше чи малюк чи мама? Та виясняти у мене не було сил. В самої схватки досягли такого апогею, що від картини перед очима і від їх болей я ледь не зомліла. Ти що тут робиш? Не можна тобі сюди. О то ми тебе ще не дивились, ну почекай ще трішки. На годиннику 12.45 З пологової зали виходить лікар. І де ще в якийсь кабінет вихадять їх уже 4. Пішли з нами. Від болей у мене все розпливалось перед очима, а з звуків я чула тільки крик рожениці і глухі стони інших. Боже як зайти в предродову і взяти пеленку для огляду? Я зайшла то була питка, але де всі тільки дві жіночка одна під капильницею, а інша новенька ходила мовчки по кімнаті, а де? Народили – почувся голос свекрухи. А я чому не бачила? Яж весь час була біля поста і пологової палати? Як не бачила, ти що смієшся ти ще так посміхалась їм вслід. Ну тебе не болить тільки брати починає, а вони вже і тебе таке чекаю побачиш.
Оглядова кімната 13.00 повно народу і завідуючий і завідділенням і лікар і ше куча всіх... Хто ви усі, запитую. Сміх і якісь жарти, а потім... Ти чого мовчиш? Чому не дивитесь до неї? У неї повне відкриття! Дитятко страждає! Через декілька секунд мені прокололи пузир, щоб відійшли води. Акушерка :36_1_40: вколола якусь гидоту і всі знову погнали в пологову залу бо народжувала жінка з капельницею...
Я зайшла в палату.Пусто і тихо. Клас нарешті тиша. З рук випала пеленка, я присіла її підняти і о боже потуги.Як встати? Як когось покликати, голос пропав від терпіння болю.Зібравши всю волю в кулак, а головне розуміння того,що якщо не закричу то тут і народжу я просто закричала... Смішно та після того крику я змогла піднятись. Прибіг лікар ти чого кричиш там пологи в розгарі. Ну пішли зі мною вже не залишу я тебе тут .
Пологова кімната. Проходжу роженицю бідна так мучиться всі кудись заглядують, шепочуться. Купа студентів. Так от куди вони ділись. Доходжу до другого крісла і замешкала :child_ 06: перед тим як вилізти. Тій робили епізіо. Боже з боку то виглядає жахливо. Все болю немає. Вилажу на крісло. Втома . Незрозуміло чому хочу їсти. Дайте їсти я голодна.Сміються підходе акушерка, о вже видно голівку. Швидко прибігла другий лікар бо той мав штопати своє епізіо і після трьох потуг на живіт з голосним ого дівчинка на живіт положили ЇЇ !!! МОЮ НАСТЮШУ!!! Яка вона важка, як вцепилась за пальчик! Донечка моя кохана. Якби ти тільки знала, як я тебе чекала і як люблю. Годинник скільки зараз 13.15... Пуповину перізали і її забрали в дитячу кімнату. Після народження плаценти прибіг анестезіолог. В одному місці приросла плацента потрібно чистити...
Який солодкий сон, яке все помаренчево рожеве і жовте противне світло це все перебиває. Щось болить. Якісь білі шапки – це лікарі. Ей ви що там робете боляче. Спи . Ще трішки... Сміються. Не дивно, що сміються я ледь тих пару слів виговорила язик геть не хотів слухатись. Знову все кольорове... хтось плаче, плаче... Настя,Зображення так це Настя. Не відкриваючи очі кричу агов тут є хтось там моя Настя плаче. То не твоя там ще хлопчик є. А ти вже так швидко прийшла в себе. Сильна ти. Плачу і кажу, що не сильна дайте дитя вона там так плаче. Відкриваю очі все розпливаєтьс :wacko3: я :wacko3: :wacko3: ледь фокусую погляд. Акушерки не видно. Плач затихає і чуєтьчя цьмокання. Ось тримай, таки твоя плакала. Вона сьогодні одна дівчинка, а то всі хлопці. Оце папі подарунок на 23 лютого. На тримай своїх 4100 щастя. А зріст? 54см. Прикладаю до грудей, Зображенняа сльози течуть сильніше від молозива... :36_17_1: Моя донечка.Тоді у нас не було мобільних і чоловік не знав, що вже став татом. Свекруха відправила його аргументувавши це тим що до полорів ще довго прийдеш після 17 може тоді щось буде... Як хочеться його побачити!!! А ще я хочу їсти, так їсти!
Ви не скажете десь мама по близості є? Є я зараз її покличу... Яхочу їсти дайте мені чогось. Сюди? Так я дуже голодна. Через пару хвилин вона принесла мені здоровенний кусок булки на якому лежав твердий сир і величезний кусок варьонки. Як було смачно!!! Моїй сусідці принесли дитинку. Вона хвилинку потримала і віддала назад. Я жую бутика однією рукою, а іншою притримую янголя і ще на не задане питання кажу, що свою не віддам і не просіть... Сміється.
Мене перевозять до палати. Дитя забрали на хвильку. Заходжу в палату посміхаюсь, вітаюсь лягаю на постель. Ой а дитина? Встаю переодягаюсь хапаю халат і йти до поста. В дверях зустрічаюсь з акушеркою. Ти куди? Вже встала? Я до дитини зараз принесуть. Заходе свекруха каже що прийшов чоловік. Образився, що не дали почекати.Канєшно образився.
Ось і наше янголятко принесли...
Плачу...Беру на руки і підходжу до вікна :gv: ... привіт! Так видно? На новонародженому личку пробігло щось схоже на посмішку. Чоловік витирає очі під вікном, я в палаті... Бачиш Настюша, до чого ти довела батьків. Батьків! Юра ми батьки ти папа, а я мама...
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 37
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 20 лютий 2008 - 10:08

Аж сльози набігли! Чудова розповідь. Хоча від поведінки медперсоналу я в шоці :36_17_1:
Дівчаткам і батькам здоров"я міцного!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2008 - 10:14

Перегляд повідомленняzajka (20.2.2008, 10:08) писав:

Аж сльози набігли! Чудова розповідь. Хоча від поведінки медперсоналу я в шоці :36_17_1:
Дівчаткам і батькам здоров"я міцного!

Дякую. Хоч минуло вже майже чотири роки я сама від згадки усіх тих емоцій розплакалась. Таке не забувається і зрозуміти його може тільки жінка. Ще раз дякую
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кравчоля 

• Найцікавіше інтерв'ю, Сонечко семикрапкове, Розумниця року,
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2008 - 22:31

Ну, я скільки не читаю ці всі розповіді, стільки й плачу... раніше не була така соплива.... БУДЬТЕ ЩАСЛИВІ!!!
My Signature
Спойлер

Є питання - відповідь може бути в ЧаПах Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2008 - 08:19

Перегляд повідомленняКравчоля (20.2.2008, 22:31) писав:

Ну, я скільки не читаю ці всі розповіді, стільки й плачу... раніше не була така соплива.... БУДЬТЕ ЩАСЛИВІ!!!

ДЯКУЮ. Ці соплі зьявляються чи не у кожної жінки пройшовшої пологи... Після такого відчуття загострюються неймовірно
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olyalya83 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 вересень 2008 - 08:32

Я ще ні разу не народжувала, але теж, читаючи ці розповіді, не можу стримати сльози. Хочу дитинку))))) дуже-дуже))))))))) Ми з коханим тільки почали над цим "працювати")))))))))))))))... Сподіваюсь, колись теж зможу розповісти про свої перші роди))))))))))))
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kshusya 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 вересень 2008 - 10:30

я теж як читаю ті розповіді неможу сліз втримати, вже всі перечитала не один раз, а от своїх пологів дочекатись ніяк неможу, вже і 40 тижнів минуло і вже всі признаки є, окрім головних- вод і переймів, а мале бачу засіло в животику і не хоче виходити, а ми тут з татом чекаєм кожен день як на взльоті, я вже на будь яку біль згідна аби дитя швидше появилось на світ.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 вересень 2008 - 10:50

Татіка, така класна розповідь! Хочу вже і свою доцю побачити. :7_3_110v:
kshusya,кохайтеся, кохайтеся, кохайтеся. Сперма пом"якшує матку і це може пришвидшити пологи. ;) А ще ДУЖЕ багато рухайтесь, помийте підлоги, це також може допомогти.
My Signature
Зображення

Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 17 вересень 2008 - 11:46

Як заходила - сподівалась знайти тут цілу купу нарисів, а тут лише один.. Матусі, чому не пишете, не ділитесь радістю? Адже як би там мед.персонал не поводився, довгоочикувана зустріч з дитинкою - це величезна радість, думаю, з цим усі погодяться!
Може, про свої домашні пологи знайду час написати..
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Olyusya 

• Перехожий
  • Pіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 вересень 2008 - 11:51

Татіка, така розповідь, що якби не сиділа на роботі, то плакала би довго...Ми ще тільки чекаємо, щоб Бог подарував нам дитятко(ніяк не вдається завагітніти). Ти дуже гарно написала про свої думки, відчуття, переживання... :7_3_110v:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 вересень 2008 - 19:19

Дякую усім за дописи :give_rose:
Я вже і не сподівалась, що хтось підніме цю темку :blush: Пологи це прекрасно. Я всім бажаю пережити це щастя!!!
І ви переживете кожен в свій час щось подібне, а я почитаю і поплачу над вашою розповідю. Легких пологів і прекрасної вагітності усім :36_3_16:
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 24 вересень 2008 - 11:25

Татіка, ви молодець! Чудова розповідь (хоч і повторююсь, але це щира правда!) :36_3_16:
Той бутерброд, мабуть, згадуєте, як найсмачніший в світі =)

І ще хотіла б попросити, якщо це в вашій силі як модератора, видаліть, будь ласка, моє останнє повідомлення, бо щось я не можу це сама зробити.. Справа в тому, що я не так все зрозуміла і сприйняла цю тему як загальну для подібних розповідей, а не як Вашу власну.. Прошу пробачити мені необачність і те, що вас турбую..
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 11 жовтень 2008 - 18:57

Історія справді дуже гарна, :sarcastic: :hi: :hi: . Дивуюся як ви змогли пережити пологи без чоловіка, ще й зі свекрухою...це просто героїзм.

Зображення

Зображення

Зображення
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 жовтень 2008 - 19:35

Татіка, а де друга розповідь? :D
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 жовтень 2008 - 20:16

Перегляд повідомленнямамаПашіЖені (11.10.2008, 20:35) писав:

Татіка, а де друга розповідь? :D

А ви уважніше пошукайте :sarcastic: тут
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Поночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 серпень 2010 - 15:55

Яка розповідь, я реально чуть не плакала, вам можна книгу псати все так зворушливо. Вітаю вас. Нехай маленьке росте здорове і щасливе. Гарний подарунок татові.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Поночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 серпень 2010 - 15:55

Яка розповідь, я реально чуть не плакала, вам можна книгу псати все так зворушливо. Вітаю вас. Нехай маленьке росте здорове і щасливе. Гарний подарунок татові.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   yulashka79 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 серпень 2010 - 21:03

Всім мамусям привіт! :bye: Я вже на 37-му тижні була готова до пологів. Все зібрала в пологовий, себе морально настроїла, підготували все в кімнатах. А тому що казали, що дівчатка раніше народжуються. На 39-му - ще нічого, а лікар моя на огляді сказала, що вже от-от. Мене вже десь чуть заколе, я вже думаю все , то воно. І так аж до 41-го тижня! :hang1: У неділю відійшла пробка, дзвоню лікарю, а вона каже поки не почнуться регелярні схватки - сиди вдома! :acute: У понеділок схватки через 10хв, у вівторок через 7хв. Вночі неможу спати. А лікарка каже - мусиш поспати! Та як же спати, коли болить. У 16.00 приїхла в роддом, поселили мене в передродову. Схватки через 5 хв, а ліар каже що то ще не то. А я вже , кажу, неможу терпіти.А головне, що матка і не думає відриватись, і води не відходять. Тоді Лікар мені штучно пробила води і повернула матку вруну. Схватки через 3хв у мене були впродовж 8.30 годин. :hang1: Що вилізу на те крісло, і злажу, бо мала не виходить. Вже хотіли різати, але я не дозволила. Зібралася з останніми силами і... нарешті. (Але як не порізали, то саме порвалося. :search: ). Бачу показують мені маленьку, а я кажу - як на татка схожа!!! А мені кажуть - що ти там ще бачиш. Положили мені на живіт, а вона зісковзує. Мені кажуть - тримай дитину!! А я неможу, руки не слухаються - резинові. Сили зовсім нема. Її забрали. Мене штопають. А я питаю - де дитина? А вони кажуть на столику. А я кажу - а чо не плаче?тоді мені її принесли на годування. Як положили до груді, таке дивне відчуття. Я так довго вдивлялася в неї. Боялася навіть рукою поворухнути, щоб не зачепити. Так і лежала доки медсестра не прийла. У мене аж рука заніміла. Але справжнє материнське відчуття прийшло аж на настуну добу. Тому що я не могла ходити і мене дуже все боліло, кровило.. і т.ін. Боялася на руки брати - незнала, як таке маленство тримати і що з ним робити ))). Але через три дні я вже все добр знала і нічого не боялася. Але тоді мені вже було смішно збоку дивитися на чоловіка - тоді він був необізнаним татусем. Але зараз ми вже все навчилися і дуже тішимся своїм пташенятком. :girl_angel:
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   LiG 

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2010 - 11:05

Перегляд повідомленнятатіка (20.2.2008, 10:55) писав:

... ми батьки ти папа, а я мама...

Плакала... В одному реченні так багато змісту...
Дякую за чудову :girl_flag_of_truce: розповідь!!!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2010 - 11:13

Дякую за розповідь ,так зворушли що аж сльози навернулись !Бажаю вашій родині всього найкращого !!! :bye:
My Signature
Зображення

Якщо ти віриш-ти зможеш досягнути
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему