З середини чутні, як завжди лишень ліниві кувиркання. Незважаючи на 40 тижнів і поставлену дату пологів малюк тихенько продовжував баюкатись в пузику. Я от досі не можу збагнути чи то доля така чи дійсно дитя чуло, що татко говорив? Кожен ранок одне і теж зайчик не народжуйся папі на роботу, папі на роботу? Так сонце пора бо завтра останній вихідний і післязавтра знову на роботу, до того ж таке свято... Прошу тебе виходь, щоб я не турбувався...
Ой я на те вже не зважала мені було байдуже коли я народжу, та хоч зараз(так мені хотілось потримати кровиночку на ручках). Я пішла на кухню, а татусь так втомився від вмовляння, що заснув як новонароджений!
Не знаю чи то від нетерпіння перед зустріччю з дитинкою чи від бажання позбутись здоровенного пуза, в мене не було ні страху ні болі. Я тоді була така зібрана і впевнена в собі, як ніколи більше в житті. Ми з чоловіком після усього цілу ніч проговорили з донечкою. До пологового будинку приїхали о 10.30 23 лютого. На порозі нас зустріла свекруха ( вона там працює ) зі словами: „А ви чого тут? До мене?” Ні народжувати пробурмотіла. Ти що чуть припекло і пригналась? Я доречі вже на 40 тижні і хочу народити зараз... на очі мені навернулись сльози від думки, що народжувати мені доведеться перед нею, а вона так говоре. І ЧИМ Я ГІРШЕ ОСТАЛЬНИХ РОЖЕНИЦЬ? ЇХ ЖЕ ПРИЙМАЮТЬ...
Піднялась я після усіх процедур з клізмою, при тому так як я „знайома” і мовчу черговий лікар мене навіть не подивився, лише спитав чи пробка відійшла –Так сказала я, а води –Ні, ну добре
Оглядова кімната 13.00 повно народу і завідуючий і завідділенням і лікар і ше куча всіх... Хто ви усі, запитую. Сміх і якісь жарти, а потім... Ти чого мовчиш? Чому не дивитесь до неї? У неї повне відкриття! Дитятко страждає! Через декілька секунд мені прокололи пузир, щоб відійшли води. Акушерка
Я зайшла в палату.Пусто і тихо. Клас нарешті тиша. З рук випала пеленка, я присіла її підняти і о боже потуги.Як встати? Як когось покликати, голос пропав від терпіння болю.Зібравши всю волю в кулак, а головне розуміння того,що якщо не закричу то тут і народжу я просто закричала... Смішно та після того крику я змогла піднятись. Прибіг лікар ти чого кричиш там пологи в розгарі. Ну пішли зі мною вже не залишу я тебе тут .
Пологова кімната. Проходжу роженицю бідна так мучиться всі кудись заглядують, шепочуться. Купа студентів. Так от куди вони ділись. Доходжу до другого крісла і замешкала
Який солодкий сон, яке все помаренчево рожеве і жовте противне світло це все перебиває. Щось болить. Якісь білі шапки – це лікарі. Ей ви що там робете боляче. Спи . Ще трішки... Сміються. Не дивно, що сміються я ледь тих пару слів виговорила язик геть не хотів слухатись. Знову все кольорове... хтось плаче, плаче... Настя,
так це Настя. Не відкриваючи очі кричу агов тут є хтось там моя Настя плаче. То не твоя там ще хлопчик є. А ти вже так швидко прийшла в себе. Сильна ти. Плачу і кажу, що не сильна дайте дитя вона там так плаче. Відкриваю очі все розпливаєтьс
а сльози течуть сильніше від молозива... Ви не скажете десь мама по близості є? Є я зараз її покличу... Яхочу їсти дайте мені чогось. Сюди? Так я дуже голодна. Через пару хвилин вона принесла мені здоровенний кусок булки на якому лежав твердий сир і величезний кусок варьонки. Як було смачно!!! Моїй сусідці принесли дитинку. Вона хвилинку потримала і віддала назад. Я жую бутика однією рукою, а іншою притримую янголя і ще на не задане питання кажу, що свою не віддам і не просіть... Сміється.
Мене перевозять до палати. Дитя забрали на хвильку. Заходжу в палату посміхаюсь, вітаюсь лягаю на постель. Ой а дитина? Встаю переодягаюсь хапаю халат і йти до поста. В дверях зустрічаюсь з акушеркою. Ти куди? Вже встала? Я до дитини зараз принесуть. Заходе свекруха каже що прийшов чоловік. Образився, що не дали почекати.Канєшно образився.
Ось і наше янголятко принесли...
Плачу...Беру на руки і підходжу до вікна

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках